Νέα

Εμπειρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Comando_1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Απο διάφορα που έχουν ειπωθεί εδω έχουμε δεχτεί οτι ο άνδρας πρέπει να είναι μακράν πιο έμπειρος απο τη γυναίκα στη σχέση και στο σεξ.Για το καλό και των δύο και για καλό σεξ.
Το ερώτημα (κατ αρχήν προσωπικά μετράω τα μη αγοραιου σεξ ως παρασημα στην εμπειρια του)όταν μια 28-30αρα έχει παει με 6-7 ανδρες και ξεκινάς σχέση πόσα ''παράσημα''κανουν έναν λιγο πιο μεγαλο απ αυτην,  πιο έμπειρο απ αυτήν?
Και δευτερο θεμα= εφ οσον πρεπει να ειμαστε πιο εμπειροι γιατι αρκετες κανουν σχεσεις με μικροτερους ? (και λογικα με λιγοτερη εμπειρια?)

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Μερικές την έχουν δει μαθήτριες του σέξ και μερικές δασκάλες.

Για αυτό

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.683
Πόντοι
4.615
Απο διάφορα που έχουν ειπωθεί εδω έχουμε δεχτεί οτι ο άνδρας πρέπει να είναι μακράν πιο έμπειρος απο τη γυναίκα στη σχέση και στο σεξ.Για το καλό και των δύο και για καλό σεξ.
Το ερώτημα (κατ αρχήν προσωπικά μετράω τα μη αγοραιου σεξ ως παρασημα στην εμπειρια του)όταν μια 28-30αρα έχει παει με 6-7 ανδρες και ξεκινάς σχέση πόσα ''παράσημα''κανουν έναν λιγο πιο μεγαλο απ αυτην,  πιο έμπειρο απ αυτήν?
Και δευτερο θεμα= εφ οσον πρεπει να ειμαστε πιο εμπειροι γιατι αρκετες κανουν σχεσεις με μικροτερους ? (και λογικα με λιγοτερη εμπειρια?)
Φίλε μου, πιστεύω ότι όντως καλό είναι να είναι ο άντρας πιο έμπειρος από τη γυναίκα, πλην όμως δεν είναι κάτι τέτοιο και απαράβατος κανόνας.Η εμπειρία είναι κάτι σαν τα συγκοινωνούντα δοχεία, και δίνεις εμπειρία και παίρνεις εμπειρία από μία γυναίκα. Αν μη τι άλλο, εγώ έτσι το έχω δει μέχρι τώρα. Εξάλλου, δεν μετράται η εμπειρία κατ' ανάγκην από τον αριθμό των ερωτικών συντρόφων. Εάν εγώ λ.χ. έχω πάει με 10, από τις οποίες οι 9 ήταν παρθένες, δηλαδή με μηδενική εμπειρία, δε σημαίνει ότι θα γίνω και πιο έμπειρος. Θα μπορούσα να έχω πάει με 5, περπατημένες του κερατά, και να έχω την εμπειρία άντρα που έχει πάει με 30.
Έχεις εν μέρει δίκιο ότι τα ''παράσημα'' είναι οι μη πληρωμένες γυναίκες, καταρχήν τουλάχιστον. Από την άλλη πλευρά, και μία ''πληρωμένη'' θα μπορούσε να σε κάνει πιο έμπειρο σε ορισμένα πράγματα γύρω από το σεξ.
Το γιατί μία γυναίκα κάνει σχέση με έναν μικρότερό της, δεν έχει μία και μόνη εξήγηση. Προσωπικά, οι περισσότερες γυναίκες που έχω γνωρίσει ήταν μεγαλύτερες από εμένα, σε ποσοστό 70%. Και με διαφορά ηλικίας πάνω από 5 χρόνια οι περισσότερες, με 10 κάποιες και μία με 16 χρόνια. Γιατί ήταν μαζί μου; ιδίως όσες είχαν ικανή διαφορά ηλικίας, τις γοήτευε και τις ανέβαζε ψυχολογικά να είναι με έναν άντρα νεότερό τους. Επίσης, όταν μία γυναίκα είναι γύρω στα 40, πάνω στα ντουζένια της, θέλει έναν νεότερο γιατί νιώθει ότι θα έχει πιο μεγάλες σεξουαλικές αντοχές από έναν άντρα της κλάσης της ή και μεγαλύτερο ακόμη.
Το θέμα δεν είναι μόνον γιατί οι γυναίκες θέλουν μικρότερους, το θέμα είναι γιατί και εμείς οι μικρότεροι θέλουμε τις μεγαλύτερες. Ξέρεις γιατί; γιατί ξέρουν καλύτερα τι θέλουν, και ζουν έντονα αυτό που κάνουν, χωρίς ψευτοαναστολές και συμπεριφορές μη μου άπτου. Παίρνουν ό,τι θέλουν χωρίς δεύτερη σκέψη, και εάν με ρωτήσεις ποιες είναι η μέχρι σήμερα καλύτερες σεξουαλικές εμπειρίες μου, θα σου πω αναντίρρητα με γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας και όχι με μικρότερες. Με τις μικρότερες ένιωθα πιο ωραία όταν κυκλοφορούσα έξω μαζί τους, στο κρεβάτι έλιωνα με τις μεγαλύτερες.
Τέλος, έχω σοβαρές επιφυλάξεις εάν η πλειοψηφία των γυναικών ηλικίας 28-30 ετών έχουν 6-7 άντρες στη ζωή τους...... Θα πρέπει να το πολλαπλασιάσουμε αυτό το νούμερο φοβάμαι επί 3 τουλάχιστον........ Κάποτε γνώρισα μία κοπέλα 24 ετών, ψιλομέτρια σε όλα και τελικά αδιάφορη, που είχε 11 εμπειρίες πριν από εμένα......

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6

Γιατί αυτό που λες δεν στέκει....Η ηλικία δεν σχετίζεται με την εμπειρία εξ'ορισμού. Όχι ότι είναι κανόνας...αλλά οι μικροί συνήθως έχουν περισσότερες αντοχές, όρεξη και φαντασία. Ενώ, συνήθως, οι μεγαλύτεροι θεωρούν ότι είναι και καλύτεροι εραστές, εξ' ορισμού και λόγω εμεπιριών όπως λές, οπότε δεν προσπαθούν και πολύ. Πιστεύουν ότι τό' χουν.... έτσι απλά.(Ευτυχώς υπάρχουν και εξαιρέσεις...)
Και τελευταίο, η σχέση με μικρότερο ή με μικρότερη σε ανανεώνει....
Ελπίζω να σε κάλυψα...
:-*

Επισκέπτης
αν καποιος ειναι σοβαρος τυπος η εμπειρια του μετραει γιατι παντα θελει να βελτιωνεται,αν καποιος ειναι μαλακας με οσες και να παει μαλακας θα μεινει.

KostakosAigaleo

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
θαλεια συμφωνω απολυτα μαζι σου οι μικροι εχουν γαμω τισ αντοχες αλλα δεν ειναι ολοι για το ιδιο καζανι
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Συμφωνώ Κοστάκο... Δεν μου αρέσουν οι γενικεύσεις... Αλλά από προσωπική μου εμπειρία, οι μικρότεροι μου βγήκαν καλύτεροι εραστές... Και επίσης οι μικρότεροι δεν έλεγαν πολλά για εμεπιρίες, πόσο άντρες είναι κλπ.... Απλά πράττουν και αυτό έχει σημασία. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια συνήθως...

Πάντως σίγουρα υπάρχουν και εξαιρέσεις... Απλά εγώ είπα την άποψή μου.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.461
Πόντοι
12.056
Συμφωνώ Κοστάκο... Δεν μου αρέσουν οι γενικεύσεις... Αλλά από προσωπική μου εμπειρία, οι μικρότεροι μου βγήκαν καλύτεροι εραστές... Και επίσης οι μικρότεροι δεν έλεγαν πολλά για εμεπιρίες, πόσο άντρες είναι κλπ.... Απλά πράττουν και αυτό έχει σημασία. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια συνήθως...

:grin: :grin: :grin: :grin: :dancing:

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
:-* έχεις χαθεί τελείως εσύ...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.999
Πόντοι
22.785
Εχασα κατι ;;;;;;;;;;;;

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τωρα κανεις πλακα ετσι ?!

Για πολυ ή λιγο το εχεις το 6-7??

Απο τα 18 εως τα 28 ειναι 10 χρονια μονο 3 σχεσεις και 3 ξεπετες να βαλεις βγήκε το 6!! Τωρα το με ποσους εχει παει μια γυναικα ειναι κουτσομπολιο γιατι μπορει να ειχε ΜΙΑ σχεση και να δενοταν και να εβαζε και τρακτερ στον κωλο ενω μπορει να εχει κανει 10 ξεπετες και να ειναι "οχι μη οχι να γνωριστουμε καλυτερα για να σου πάρω πίπα"

Το ερωτημα δεν το καταλαβα. Δλδ αν εισαι απειρος πρπει να βρεις μια απειρη???

ωε γνησιος Ελλην φωναζεις Αεεεεερα και οτι γινει, αφου σκοραρε και ο Τζιωλης ολα ειναι πιθανά!!!

badi

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Οι έμπειροι με τους έμπειρους και οι άπειροι πάλι με τους έμπειρους!

nikos_al

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
...
Τα πολλά λόγια είναι φτώχια συνήθως...

Σωστό αυτό...αλλά σωστό και το άλλο...

Ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Πάλι γενικεύουμε και τσουβαλιάζουμε...Ο καθένας (και η καθεμία) είναι διαφορετική περίπτωση...
Μπορείς να συναντήσεις 20χρονη με 15-20 ερωτικούς συντρόφους πριν από σένα, μπορείς να συναντησεις και 28χρονη εμφανίσιμη παρθένα (!!!) :idiot:

Ένας μύθος που επιβιώνει εδώ και χρόνια, είναι δήθεν το καλύτερο κρεβάτι που κάνουν οι 35άρες-40άρες :uglystupid:

Όλες όμως; Οι παντρεμένες; Οι χωρισμένες; Ή μήπως οι γεροντοκόρες (εδώ γελάνε  :2funny: ) που έχουν το άγχος της "αποκατάστασης"; :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom