Νέα

Εμμανουέλλα,το απίστευτο πλάσμα στο Φωκαίας 17Β

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dragon fly
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dragon fly

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά σήμερα 6 η ώρα πήγα τσάρκα Φυλής και στην Φωκαίας στο 17Β έπαθα την μουνόπλακά μου.
Είναι μία ρωσίδα 22 ετών ξανθιά με μπλε ματάρες καταπληκτικό κορμί και πολύ ωραίο πρόσωπο,έχει και ένα τατού πάνω από τον κώλο.
Την λένε Εμμανουέλλα.
Μου είπε ότι είναι η πρώτη της μέρα εκεί στην Φυλής γιατί δουλεύει σε στούντιο και δεν ξέρει πότε θα ξαναπάει εκεί.
Παιδιά μόνο ένα πράγμα θα σας πω: τέλειο μουνί-τέλειο γαμήσι.
Οποιος προλάβει σήμερα ας πάει.
Ελπίζω να μείνει φυλής γιατί είναι ένα από τα καλύτερα μουνιά που πέρασαν.
Παιδιά θα σας πω ότι είχα πάει απλά για τσάρκα γιατί σήμερα σηκώθηκα από το κρεβάτι(είχα πυρετό 2 μέρες) και δεν σκόπευα να μπώ σε κανένα γιατί ένιωθα ψιλοχάλια αλλά μόλις την είδα αναστήθηκα.
Αν μείνει θα γράψει ιστορία θυμηθείτε το!!!

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ειναι παντα απογευμα η εμμανουελα?

Επισκέπτης
ορεο πορνιδιο ι εμανουελα καυλιαριδες!!!φοτια!

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
ωραια αλλα υπηρεσιες μηδεν την πατησα σημερα

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
ωραια αλλα υπηρεσιες μηδεν την πατησα σημερα
Ειναι τυπικο πουτανακι με το ''σεις''και με το''σας'',οταν την πηρα στο δωματιο την Τριτη μου λεει''καλησπερα σας,τι κανετε''
Απο συμμετοχη την κανεις οτι θες
Απο εμφανιση μοιαζει να ειναι κλωνος της Αννας απο 71 κατω

Στα μειον(οπως ειχα γραψει και στην ενημερωση για μπουρδελα)το γεγονος οτι δεν ''παιρνει''2η φορα τον ιδιο πελατη γιατι ''αργει να χυσει''οπως ειπε(ψυχρη επαγγελματιας ή ασυστολη πιπατζου? :think: :rockon:
Πολλες αλλες κοπελες το κανουν

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.042
Πόντοι
5.975
Πολύ σωστός- όπως  Σοφία Φ54
επίσης ... καλησπέρα σας τι κάνετε ? και προτίμηση στην ανωτέρω τεχνική

Αλήθεια - η Σοφία είναι πάντα απογέυματα εκεί- ξέρει κανείς ?

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Στα μειον(οπως ειχα γραψει και στην ενημερωση για μπουρδελα)το γεγονος οτι δεν ''παιρνει''2η φορα τον ιδιο πελατη γιατι ''αργει να χυσει''οπως ειπε(ψυχρη επαγγελματιας ή ασυστολη πιπατζου? :think: :rockon:

Ε και δεν χύνεις στο 17Α την πρωτη?

fotis4881

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
Σχετικά νέος στο άθλημα είπα να επισκεφτώ το εν λόγο μπουρδελάκι μιας και είχα διαβάσει καλές αναφορές σχετικά με την ομορφιά της Εμανουελας. Αφού ανέβηκα τα σκαλοπάτια του σπιτιού βρέθηκα σε ένα μικρό σαλονάκι παρέα με 2 συναγωνιστές( ο ένας πακιστανός) . Η τσάτσα ευγενική, κάθε φορά που έβγαινε ένας πελάτης έμπαινε με μια ψάθινη σκουπιτσα και έκανε ότι καθάριζε το χώρο (αλήθεια με αυτή την σκούπα τη έκανε κυνηγούσε τις μουνόψειρες???) Μετά βγήκε η Εμμανουέλλα, φορώντας μονο ένα κόκκινο στριγκακι. Ρωσιδακι 24 χρονών, λυγερόκορμο ξανθό μετρίου αναστήματος, baby face, με μικρό βυζί αλλά ωραία κολλάρα με ένα μεγάλο τατοο πάνω από τι μέση. Κάτι οι κάβλες κάτι ότι βαριόμουν να συνεχίσω αλλού μπήκα στο δωμάτιο. Ο χώρος μέτριος, ευτυχώς στα σεντόνια δεν είδα σημάδια μπουγελωματος. Σε λίγο μπήκε και το κορίτσι χαιρετώντας στον πληθυντικό (λες και ήμουν ο μπάρμπας της) κάθισε στην άκρη του κρεβατιού από την κάτω μεριά και έβγαλε το στριγκακι της. Της είπα πως θέλω βοήθεια καθώς ο κύριος ήταν πεσμένος. Αμέσως άνοιξε τα ποδαράκια της τα έφερε κοντά στο πρόσωπο μου και άρχισε να τρίβει το μουνακι και να βγάζει ήχους κάβλας και ηδονής. Μετά από αρκετη ώρα και αφού κατι χαμηλα άρχισε να σηκώνετε μου φόρεσε καπελάκι και μου πήρε μια αδιαφορη τυπικη πίπα.Στη συνέχεια μπήκα μέσα της σε ιεραποστολικη στάση και πριν καλα καλα σπρωξω 2-3 φορες γυρισε μονη της σε πισοκολλητο οπου και κατέθεσα το υδωρ μου. Στη συνεχεια σηκωθηκε αμεσως δεν ειπε τιποτα, επλυνε τα χερια της και εξαφανιστηκε λεγοντας και παλι ένα ¨Γεια σας¨. Γενικα εντελως επαγγελματική φάση δίχως ίχνος οικειότητας. Την επόμενη φορά θα καταθέσω αλλού καθώς ποτε δεν τρωω το ιδιο φαι 2 φορες!!

Sex_GT

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια η εμμανουελα 'παιζει' ακομα εκει.Μετα απο πολυαριυμες επισκεψεις,κυριως απογευματα δεν την εχω πετυχει....

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Η συγκεκριμένη Εμμανουέλα ξεκίνησε απο το γνωστό Αχαρνών 106. Αρκετά προσποιητή με βογγητά, κωλάρα όμως αξίζει για 2-3 φορές μαξ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom