Νέα

εμμανουελα κύπρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anestis83
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
266
Πόντοι
21
έχω ψάξει σε πολλές κριτικές απο τότε που άφησε την Θεσσαλονίκη αλλά δεν μπορώ να την εντοπίσω, γιαυτό ανοίγω το θέμα εδώ καθώς είναι πολλοί αυτοί που αναρωτιούντε πού έχει εξαφανιστεί η συγκεκριμένη. την έχει δεί κανείς τώρα τελευταία? παίζει μπάλα σε κάποιο σπιτάκι? νομίζω οτι τελευταία φορά οταν εφυγε απο Θεσσαλονίκη, πήγε Κρήτη. αν γνωρίζει κάποιος κάτι ασ ενημερώσει. για όσου δεν κατάλαβαν σε ποιά συγκεκριμένα αναφέρομαι, είναι ψηλή ξανθιά, ωραίο σώμα, τεράστιες βυζάρες, ωραία περιποίηση στο δωμάτιο με πολλά προκαταρκτικά και το χαρακτηρηστικό της είναι οτι σε ταράζει στα γλωσσόφιλα.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Η Κουμπαρα μου η Εμμανουελλα ...

Ηταν Κρητη νομιζω πριν ερθει Σαλονικη , οπου καθησε πολυ λιγο
εφυγε για διακοπες και δε ξαναφανηκε  :'(

Η Τελευταια αναφορα θυμαμαι ηταν κατι για μια εκκλησια και κατι σκαλια  :think: ασαφες ...
το ειχε πει ενας στην μπουρδελοκατασταση , αν βρεις το ποστ ισως ξαρει αν μας παι κατι αυτος

Γενικα απ τις καλες περιπτωσεις η νεαρα  :tits:

cgBoy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ειναι παλι θεσσαλονικη στο ξενοδοχειο πορτο παλλας διπλα στο stars διπλα στο στιπτιζαδικο

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
288
Πόντοι
36
Ειναι παλι θεσσαλονικη στο ξενοδοχειο πορτο παλλας διπλα στο stars διπλα στο στιπτιζαδικο
Eχει χαλασει πολυ...Εχει αδυνατησει και στο προσωπο πλεον ειναι φρικιο,αδυνατα σκληρα χαρακτηριστικα,τα βυζια δεν ειναι τοσο πλουσια οσο παλια και απο αποδοση εχει γινει πολυ διεκπεραιωτικη....Παλια την ειχα παρει 2-3 φωορες και εβγαζε πολυ παθος και καβλα....δεν χορταινα τα βυζια της..Προχθες που πηγα,,,,το σκυλομετανιωσα....Καλο κορμι,δεν λεω,αλλα βγαζει μια ψευτικη καβλα πλεον...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom