adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 216
καλημεραΚαλημερααααα
Καλη Κυριακη σας ευχομαι
καλημεραΚαλημερααααα
Καλη Κυριακη σας ευχομαι
καλημέρα αστέρι καύλα ατελείωτηΚαλημερααααα
Καλη Κυριακη σας ευχομαι
Εμιλυ αδυνατισες βλεπω μπραβο μπραβο ...Καλησπερα μωρακια μου
Εισαι θεαΚαλησπερα μωρακια μου
Καλημερα πως ειστε μωρακια μου
Καλη εβδομαδα σας ευχομαι
Ευχαριστώ !
prive ΜεταξουργείοΜια πολύ ζεστή και αγαπησιάρικη Καλημέρα!!! αν επιτρέπεται από που είναι αυτό το μπάνιο που έβγαλες τις φωτογραφίες;
Εμιλυ αδυνατισες βλεπω μπραβο μπραβο ...
η αγαμια εχει βαρεσει στον εγκεφαλο μερικους...αν ειναι ετσι ο καβλες και οι θεες...
η αγαμια εχει βαρεσει στον εγκεφαλο μερικους...αν ειναι ετσι ο καβλες και οι θεες...
καλά καί λίγος χαβαλές δεν είναι κακό,, μήν τα παίρνετε και όλα τής μετρητήςκαλά ρε μεγάλε δεν βλέπεις πίσω τα πλακάκια και τα σίδερα που έχουν στραβώσει απ το φώτοσοπ;;; τα γάμησε όλα
Την εχεις παρει με 30???? Εκτος αν λεμε και καμμια μαλακια για να περναει η ωρα...ότι πλερώνεις περνεις αδερφε η κοπελα είναι υπερ τιμημενη και τα 50 ευρο νορμαλ για τα γουστα που βγαζει αλλα και με 30 ευρο την περνεις και σου κανει τα μισα παζαρι θελει να κανεις γιατι το καζανι είναι γεματο από βυζιτονια σημερα και εχεις πολλες επιλογες
όλα είναι πιθανά, Και το πρώτο που λες, και το δεύτερο παίζει???????Την εχεις παρει με 30???? Εκτος αν λεμε και καμμια μαλακια για να περναει η ωρα...
είσαι θεούλης τυπε...σε πάω αλλά δεν έχεις δίκιο με το 150ε είσαι λάθος??Σου αρεσει,δινεις 50,πας...δεν σου αρεσει,πας στη χοντρη πορνοσταρ,μη χεσω,δινεις 150...αυταααα