Stefanos vasilopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 641
- Πόντοι
- 86
Εισαι κολαση εμιλυ αλλα δεν είναι μονο για μπανακι εκει μεσα που εισαι καυλα μου είναι να βγαζουμε γουστα ....
Μωρακι μου οταν ερθεις παμε σε ενα τετοιο και βγαζουμε γουσταΕισαι κολαση εμιλυ αλλα δεν είναι μονο για μπανακι εκει μεσα που εισαι καυλα μου είναι να βγαζουμε γουστα ....
φ-α-ν-τ-α-σ-τ-ι-κ-η !!!!!!!!!!!!Ετοιμη για εξοδο
Σας περιμενω να περασουμε καλά και σημερα Κυριακη
Σε ευχαριστώ πολυφ-α-ν-τ-α-σ-τ-ι-κ-η !!!!!!!!!!!!
Σε ευχαριστω πολυ μωρακι μουΑυτά τα μαύρα εσώρουχα σου είναι φωτιά και λαύρα!
νουμερο 1 στο photoshop
[/quote
δηλαδη ?
τι αδικουν η φωτο αδερφε η εμιλη είναι τουμπανο [size=10pt][size=10pt][size=10pt]και τα 50 ευρο που περνει είναι πολύ λιγα[/size][/size][/size] τωρα εσυ αν θες κοκκολα μην την παρεις ασε θα την παρουμε εμεις την κουκλαρα να κανουμε γουστα
καλημέρα λίγο δύσκολο χε χε με έχεις μπερδέψει έτσι όπως τα γράφεις μαν συν οτί βάζεις σε σύγκριση κ μια ευα 30 τι θες να πείς κ να μάθεις εεKαλημερα καλη βδομαδα και ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου
Μαλλον με εσωσες γιατι ψηνομουνα να παρω την Εμιλυ
Γιατι εγραψες πως ηταν οτι χειροτερο?
είναι κακή σε υπηρεσίες δεν νοιαζετε να ευχαριστήσει τον πελάτη, επίσης είναι χοντρη και ασχημη, από άποψη υπηρεσιών ή ευα 30 είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί.
Aυτο το πμ μου το εστειλε σημερα ενας συντροφος εδω μεσα οταν ειδε πως εγραψα πως η Εμιλυ ειναι φανταστικη
τι να πιστεψει κανεις τελικα !
Αμα δεν γουστάρεις αδερφε δεν ψωνιζεις πας σε άλλο μαγαζι αλλα να ξερεις ένα πραγμα στην ζωη σου μην κανεις αρνητικη κριτικη εδώ μεσα στο θρεντ αυτου του είδους της λασπης η κοπελα περνει 50 ευρο και κανει πολλα εχει επαφη καλη , τωρα αν ο άλλος είναι βρωμιάρης η δεν προσεχει την υγεια του και ζηταει πιπες ακα και φιλια και τριψηματα και είναι δεν φταει η κοπελα αν είναι μαζι του κομοδινο.Καλο σας βραδυ
Η εμιλη φιλε μου κανει ολο το πρόγραμμα απλα ειπα αν είναι ο άλλος βρωμιάρης και δεν προσεχει την καθαριοτητα του μπωρει να μην κανει καποια πραγματα αλλα δεν βαζω το χερι μου στο ευαγγελιο για κανεναν μια γνωμη εκφραζω απλαδεν κανω κριτικη πετωντας λασπη- απλα παραθεσα την αλληλογραφια που ειχα με ενα πολυ εμπειρο συντροφο εδω μεσα ο οποιος μου εγραψε πως δεν αξιζει η εμιλυ - και ο λογος που το ποσταρα ειναι διοτι εχω μπερδευτει καθοτι εσυ γραφεις πολυ καλακευτικα γι αυτην λογια και απ οσο διαβασα η γνωμη σου εχει βαρυτητα διοτι και σοβαροσ φαινεσαι και εμπειρος- Ομως τελικα πιστευω πως μου εδωσες την απαντηση- Εφοσον δεν κανει η Εμιλυ πιπα ακαποτη και δεν δεχεται τις στενες επαφες κλπ για καποιους ειναι απορριπτεα
χαλια ημασταν αλλα μας εφιαξες το υπλοιπο της μεραςΚαλημέρα μωρακια μου πως ειστε :-*
Ετσι πρεπει Μωρακι μουχαλια ημασταν αλλα μας εφιαξες το υπλοιπο της μερας