kostasxxx1983xxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 47
- Πόντοι
- 0
τη χοντρουλα πως στη λενε? κωλο δινει?
τη χοντρουλα πως στη λενε? κωλο δινει?
Καλημέρατη χοντρουλα πως στη λενε? κωλο δινει?
Καλημέρα Μωρακι , να υποθέσω ότι μάλλον δεν γνωριζόμαστε ουτε καν και μαζίχαχαχαχα !!! καλο ....παλι καλα να λεs που δεν ειναι ....αλλα την Ναταλια θα την ηθελα μονη τηs ....πακετο δεν το βλεπω !!!! ... ;)
Καλημέρα Μωρακι , να υποθέσω ότι μάλλον δεν γνωριζόμαστε ουτε καν και μαζί
Για αυτό σε περιμενουμε να γνωριστουμε να περασουμε καλα
Καλησπερα καλη χρόνιαΚαλησπέρα, πόσο βγαίνει για 2 ώρες;
ΕΞ Αλβανιας ορμόμενες .καλησπέρα κορίτσια να υποθεσω ότι ειστε ελληνιδες και οι δυο.με τα καλα τους και τα κακα τους...…..
Μωρακι τι εννοείς ? Εξ Αλβανίας ορμομενες ?ΕΞ Αλβανιας ορμόμενες .
οτι ειστε αλβανιδες λεει ο ανθρωπος.μηπως οχι?Μωρακι τι εννοείς ? Εξ Αλβανίας ορμομενες ?
Ο άνθρωπος δηλαδή τι ??? Έχει ξεκινήσει στο ληξιαρχείο δουλειάοτι ειστε αλβανιδες λεει ο ανθρωπος.μηπως οχι?
κοιτα,ο καθε ενας τσεκαρει οτι γουσταρει για το που θα δωσει τα λεφτα του για να περασει καλα.εγω ας πουμε δεν τσεκαρω αυτο.δεν μου αρεσει ομως αλλα να μου λενε και αλλα να ισχυουν στην πραγματικοτητα.Ο άνθρωπος δηλαδή τι ??? Έχει ξεκινήσει στο ληξιαρχείο δουλειά
Δεν γνώριζα ότι για να περάσεις καλά 1,2 η όσες ώρες θέλει πρέπει να τσεκάρει αυτά ???
Έλεγχος λοιπόν διαβατηρίων Στην είσοδο του ξενοδοχείου ;)κοιτα,ο καθε ενας τσεκαρει οτι γουσταρει για το που θα δωσει τα λεφτα του για να περασει καλα.εγω ας πουμε δεν τσεκαρω αυτο.δεν μου αρεσει ομως αλλα να μου λενε και αλλα να ισχυουν στην πραγματικοτητα.
καλα καλα,δεν θα το λυσουμε τωρα αυτο.ρατσιστες παντως πολλοι απο τους συναδελφους δεν ειμαστε.θελουμε ντομπρες καταστασεις και οχι υπουλες και πονηρες μυθοσοφιες.Έλεγχος λοιπόν διαβατηρίων Στην είσοδο του ξενοδοχείου ;)
Δεν καταλαβαίνω αλήθεια , το έχετε γυρίσει στο ρατσιστικό
Εάν νομίζετε ότι είμαστε Αλβανίδες , υπάρχουν άλλες κοπέλες Ελληνίδες
Μια ενημερώση όμως εγώ η Εμιλυ είμαι ελληνίδα
Και έχω ακούσει από ορισμένους εδώ μέσα ότι οι Αλβανίδες κάνουν το καλύτερο γαμησι ;)
Ειναι τοσο μεγαλο προβλημα να πεις "ναι ειμαστε αλβανιδες" ή "οχι, δεν ειμαστε αλβανιδες"?Ο άνθρωπος δηλαδή τι ??? Έχει ξεκινήσει στο ληξιαρχείο δουλειά
Δεν γνώριζα ότι για να περάσεις καλά 1,2 η όσες ώρες θέλει πρέπει να τσεκάρει αυτά ???