unknowndark
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.337
- Πόντοι
- 1.056
Γράφει ότι έχουν ιατρείο και στην Αθήνα , άρα και στην Αθήνα μπορεί να γίνει η επίσκεψη .
εχουν στην Αθηνα, Θεσσαλονικη, και σκωτια!
Γράφει ότι έχουν ιατρείο και στην Αθήνα , άρα και στην Αθήνα μπορεί να γίνει η επίσκεψη .
Έχω κάνει εγώ δύο φορές άμα έχετε θέμα με τη. Εμφάνιση σας πηγαίνετε και κάντε το εμένα με ανέβασε φουλ απλά προσοχή μεγάλη Ελλάδα δεν κάνουν καλά αποτελέσματα δυστυχώς ακόμα . Ψαχτειτε από γιουτουμπ γενικά
Πόσο έκανες ; Πόσο κόστισε;Έχω κάνει εγώ δύο φορές άμα έχετε θέμα με τη. Εμφάνιση σας πηγαίνετε και κάντε το εμένα με ανέβασε φουλ απλά προσοχή μεγάλη Ελλάδα δεν κάνουν καλά αποτελέσματα δυστυχώς ακόμα . Ψαχτειτε από γιουτουμπ γενικά
sta 28 . κοστισε αρκετα πηγα σε τοπ γιατρο στη βουλγαρια . δυο γιατι την δευτερη μου την εκανε ετσι για συμπληρωμα με λιγα χρηματα . μονο μινοξιδιλη φιναστεριδη δεν βαζω ειναι δηλητηριοΠόσο έκανες ; Πόσο κόστισε;
Σε ποια ηλικία τις έκανες ;
Γιατί δύο ;;;
Αν πήρες πριν ή μετά κάποια φαρμακευτική αγωγή κτλ κτλ
Πες μας ότι μπορείς
Και τις 2 στα 28 σου ;sta 28 . κοστισε αρκετα πηγα σε τοπ γιατρο στη βουλγαρια . δυο γιατι την δευτερη μου την εκανε ετσι για συμπληρωμα με λιγα χρηματα . μονο μινοξιδιλη φιναστεριδη δεν βαζω ειναι δηλητηριο
sta 27 και στα 28 . Πληρωσα 10 χιλιαρικα . ημουν norwood 3-4 . πλεον μπροστα ειμαι φουλ καλα ... δεν το μετανιωσα λεπτο..χανω σιγα σιγα απο τα πισω αλλα ακομα δεν φαινεται..καποια στιγμη θα κανω την τριτη για τα πισωΚαι τις 2 στα 28 σου ;
Βάζεις μόνο μινοξιδιλη .....
Πόσα σου πήρε; Ποιος γιατρός και ποιο ήταν το πρόβλημα σου τότε;
Πριν πόσα χρόνια έγιναν;
Το μετάνιωσες καθόλου;
Έχεις χάσει ξανά μαλλί;
τωρα την εκανα την δευτερη ..ναι 10 και για τις δυο ..οχι η μινοξιδιλη αποσο εχω κτλβει οχιΤι ηλικία έχεις τώρα ;;;
Αυτό που περιγράφεις είναι αυτό που μου περιέγραψε στο περίπου ο δεύτερος γιατρός που πήγα .
10.000 και για τις 2 μαζί ;
Σου έχει βγάλει παρενέργεια η μινα;
ευχαριστω αμα πας σε σωστο γιατρο σε μια βδομαδα εχεις αναρρωσει. Οχι δεν μου το ειχε πει απτην αρχη. κοιτα να δεις . ας παρουμε δεδομενο οτι θα σου πεσουν ολα τα μαλλια και εχεις μια καβα απο την περιοχη που παιρνουν τις τριχες χ Χιλιαδων τριχων. αυτες πρεπει να τις μεταμοσχευσεις σε βαθος χρονου. Αυτο ειναι το ολο κονσεπτ. οτι θα με πεσουν και τα υπολοιπα καποια στιγμη θα με πεσουν το ξερω δεν ειναι κατι το οποιο δεν το περιμενω. λεφτα να εχω να βαζω τιποτα αλλο δεν με απασχολει . θα σου στειλω πμ το ονομα τουΆρα τώρα είσαι στα 28 . Δεν έχουν περάσει χρόνια δηλαδή ώστε να ξέρεις τι παίζει
Από την αρχή σου είπε ότι θα χρειαστείς 2 μεταμοσχεύσεις μαζί ;;;
Ποιος γιατρός είναι ;
Περαστικα και γρήγορη ανάρρωση από την επέμβαση...
ευχαριστω αμα πας σε σωστο γιατρο σε μια βδομαδα εχεις αναρρωσει. Οχι δεν μου το ειχε πει απτην αρχη. κοιτα να δεις . ας παρουμε δεδομενο οτι θα σου πεσουν ολα τα μαλλια και εχεις μια καβα απο την περιοχη που παιρνουν τις τριχες χ Χιλιαδων τριχων. αυτες πρεπει να τις μεταμοσχευσεις σε βαθος χρονου. Αυτο ειναι το ολο κονσεπτ. οτι θα με πεσουν και τα υπολοιπα καποια στιγμη θα με πεσουν το ξερω δεν ειναι κατι το οποιο δεν το περιμενω. λεφτα να εχω να βαζω τιποτα αλλο δεν με απασχολει . θα σου στειλω πμ το ονομα του
Χρειάζεται και ενα dht blocker αλλιώς θα χάσεις και τα υπόλοιπαδηλαδή τωρα πρέπει να βάζεις μινοξιδίλη για το υπόλοιπο της ζωης σου?
Ξύρισμα κεφαλής ή κάτι άλλο;10000 για να βάλεις μαλλια?
Δεν τα έτρωγες στις πουτάνες να σου μείνει και η γλύκα!!!
Πλάκα κάνω φυσικά!
Είχα και γω θέμα αλλά υιοθέτησα πιο δρακόντια μέτρα και το πρόβλημα λύθηκε για πάντα!
Νομίζω έχει και πιο οικονομικες λύσεις10000 για να βάλεις μαλλια?
Δεν τα έτρωγες στις πουτάνες να σου μείνει και η γλύκα!!!
Πλάκα κάνω φυσικά!
Είχα και γω θέμα αλλά υιοθέτησα πιο δρακόντια μέτρα και το πρόβλημα λύθηκε για πάντα!
Με ξύρισμα ενδυνάμωση αποκτάς αλλά δεν μπορείς να ξυρίζεις συνεχώς...Μόνο με ξύρισμα τελειώνεις με αυτό το θέμα! Βέβαια αποκτάς άλλα θέματα ωστόσο δεν γίνεται να τα έχουμε όλα δικά μας!
Γιατί δεν μπορείς? Όπως ξυρίζεις το πρόσωπο ξυρίζεις και το κεφάλι!!!Με ξύρισμα ενδυνάμωση αποκτάς αλλά δεν μπορείς να ξυρίζεις συνεχώς...