Νέα

Ελβιρα23,μασαζ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 158K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

dinovr6

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ελα dinov!βγαλαμε δρομολογιο!φερε τη βαρκα να παμε για τριγωνα! :tits: :tits: :tits:

Δεν είναι κακή ιδέα. Στάση στον Βόλο για τσίπουρα και  :pipa1: :fuck2: ανέβασμα προς βορρά και στάση στην Πλάκα Κατερίνης για γλυκό και ξανά  :pipa1: :fuck2: και τέλος Θεσσαλονίκη για ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ.

Να πάρουμε και το Ελβιράκι μαζί????

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.402
Πόντοι
26.096
Δεν είναι κακή ιδέα. Στάση στον Βόλο για τσίπουρα και  :pipa1: :fuck2: ανέβασμα προς βορρά και στάση στην Πλάκα Κατερίνης για γλυκό και ξανά  :pipa1: :fuck2: και τέλος Θεσσαλονίκη για ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ.

Να πάρουμε και το Ελβιράκι μαζί????
Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά από τα Τέμπη και πάνω ρωτήστε που θα φάτε γλυκό ...

dinovr6

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά από τα Τέμπη και πάνω ρωτήστε που θα φάτε γλυκό ...

Εχεις να προτείνεις κάτι καλό????? Κατά προτίμηση σοροπιαστό για να πέσει και το ανάλογο πασάλειμμα.........

steven1970

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2006
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
10
εμενα μου εστειλε το τηλεφωνο της.και τι εγινε?δεν απαντα στα μυνηματα.τι αρχιδια επιλεκτικη μας λεει και παπαρες."ΠΟΥΤΑΝΑ"ειναι.
ρε γραφτε την στ"αρχιδια σας.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
εμενα μου εστειλε το τηλεφωνο της.και τι εγινε?δεν απαντα στα μυνηματα.τι αρχιδια επιλεκτικη μας λεει και παπαρες."ΠΟΥΤΑΝΑ"ειναι.
ρε γραφτε την στ"αρχιδια σας.
της εστειλες sms ή δοκιμασες να την πάρεις τηλεφωνο?

steven1970

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2006
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
10
sms.ενα πολυ ευγενικο μυνημα για το οποιο δεν πηρα απαντηση ουτε θετικη ουτε αρνητικη.

steven1970

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2006
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
10
στη σελιδα 38 αναφερει πως δεν απαντα χωρις μυνημα πρωτα.και στο κατω κατω δεν με ενδιαφερει κιολας.τοσες πουτανες στην αθηνα.πηρα αλλη.απλα το λεω να την γραψετε στ"αρχιδια σας γιατι πολλοι εδω μεσα αγαπουλιδες της χαιδευουν τα αυτια και παιρνει αερα αυτη και μας το παιζει.

Sexynhsioths

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
1
στη σελιδα 38 αναφερει πως δεν απαντα χωρις μυνημα πρωτα.και στο κατω κατω δεν με ενδιαφερει κιολας.τοσες πουτανες στην αθηνα.πηρα αλλη.απλα το λεω να την γραψετε στ"αρχιδια σας γιατι πολλοι εδω μεσα αγαπουλιδες της χαιδευουν τα αυτια και παιρνει αερα αυτη και μας το παιζει.

Φίλε Steven1970 τα είπες όλα όπως πρέπει. Άντε με τους αγαπούληδες!!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470

Elvira23

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: κ είχα  αρχισει να ανησυχώ  για την ωραια ατμόσφαιρα  του θρεντ. Λεω δεν γινεται κατι δεν κανω καλα

Elvira23

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
sms.ενα πολυ ευγενικο μυνημα για το οποιο δεν πηρα απαντηση ουτε θετικη ουτε αρνητικη.
Φιλε Στίβεν  αν το μνμ σου το ειδα πολυ αργοτερα δεν απανταω για να μην δημιουργησω πρόβλημα.οσο  για το αν η πουτανα πρεπει η μπορει να ειναι επιλεκτική... τι να πω ο καθενας με τις επιλογες του.

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Φιλε Στίβεν  αν το μνμ σου το ειδα πολυ αργοτερα δεν απανταω για να μην δημιουργησω πρόβλημα.οσο  για το αν η πουτανα πρεπει η μπορει να ειναι επιλεκτική... τι να πω ο καθενας με τις επιλογες του.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

steven1970

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2006
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
10

αφου κοπελια μου θες να εισαι επιλεκτικη να μην μοιραζεις σε ολο το σαιτ το τηλεφωνο σου και δινεις ελπιδες στο κοσμο και ανεβαζεις τις μετοχες σου και τις τιμες βεβαια.μεινε με τους πελατες που εχεις επιλεξει που φανταζομαι δεν ειναι λιγοι και μην μπαινεις εδω μεσα να μας κρινεις κιολας.ασε το ειρωνικο στυλακι σε οποιον στη λεει και σαλτα και γαμισου με τις επιλογες σου.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
πάντως εγω εχω βρίσει κοπέλα του χώρου λόγω του οτι μου έστειλε sms μετα απο 3 μιση ώρες...δεν ήμουν μόνος...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom