You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελσα Μιχαλακοπουλου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα actionathens
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 40
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
momsupporter
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Μεγάλη καταπιόλα η κυράτσα αυτη. Θυμάμαι ενα τετ α τετ του κερατά-Σεφερλή με το μαλακηστήρι τον κουμπάρο του τον Ασημάκη σε τηλεοπτικό παράθυρο μετά που τους είχε κάνει τσακωτούς στο ξενοδοχειο. ΧΧΧ ξενοδοχείο παρακαλώ κάπου στην εθνική. Την είχαν κάνει προς τα εκεί την ώρα που ο Μαρκούλης μοίραζε αυτογραφα, όπως και κάποιος άλλος ανέφερε προηγουμένως. Δεν θυμάμαι αν τους έπιασε στο μπες ή στο βγες. Πάντως δεν τους έπιασε στο κρεββάτι. Και τι λέει το μαλακηστήρι. Να λέει .... ειχαμε περάσει απο εκεί να δούμε τον τάδε (δεν θυμάμαι ποιον) γνωστό μας..... χα χα χα .... σε ΧΧΧ ξενοδοχείο.....
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Τον ψηλο τον μαλλια δε λες,που τον επαιρνε ο Σεφερλης να παιζει στα θεατρικα που ανεβαζε;Μεγάλη καταπιόλα η κυράτσα αυτη. Θυμάμαι ενα τετ α τετ του κερατά-Σεφερλή με το μαλακηστήρι τον κουμπάρο του τον Ασημάκη σε τηλεοπτικό παράθυρο μετά που τους είχε κάνει τσακωτούς στο ξενοδοχειο. ΧΧΧ ξενοδοχείο παρακαλώ κάπου στην εθνική. Την είχαν κάνει προς τα εκεί την ώρα που ο Μαρκούλης μοίραζε αυτογραφα, όπως και κάποιος άλλος ανέφερε προηγουμένως. Δεν θυμάμαι αν τους έπιασε στο μπες ή στο βγες. Πάντως δεν τους έπιασε στο κρεββάτι. Και τι λέει το μαλακηστήρι. Να λέει .... ειχαμε περάσει απο εκεί να δούμε τον τάδε (δεν θυμάμαι ποιον) γνωστό μας..... χα χα χα .... σε ΧΧΧ ξενοδοχείο.....
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.711
- Πόντοι
- 2.606
Όπως είχε πει κάποτε ο Γιώργος Γεωργίου σε έναν ακροατή που τον ρώταγε αν πρέπει να παντρευτεί η όχι; "Παντρέψου να γαμήσουμε και εμείς!" ;)
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Ψηλος δεν ξερω αν ήτανε... μαλιάς ήτανε σίγουρα...Τον ψηλο τον μαλλια δε λες,που τον επαιρνε ο Σεφερλης να παιζει στα θεατρικα που ανεβαζε;
Ο τύπος είχε παίξει και σε μια σειρά με την Αλιμπέρτη και τον Τζώρτζογλου,έμενε στο απέναντι διαμέρισμα από την Αλιμπέρτη.Τώρα για τα περί ομορφιάς κτλ.Εντάξει ρε μάγκες η τύπισσα ήταν ξεκώλι,μόνο με αυτόν θα γαμιότανε;Θα έβρισκε ευκαιρία όταν υπέγραφε αυτόγραφα ο μαλάκας ο Σεφερλής και θα τον κεράτωνε.Μια φορά με ζαλίσανε κάτι φίλοι να πάμε να τον δούμε.Εννοείται ότι δεν ξαναπάω αλλά θυμάμαι ότι ένας από την παρέα ήθελε αυτόγραφο και μπορεί να περιμέναμε και μισάωρο.Μάλιστα πίσω από τον φίλο μου περίμεναν και άλλοι.Οπότε του Σεφερλή μπορεί να του πήρε και καμία ώρα να υπογράφει.Είναι καραγκιοζάκος αλλά ο τύπος έκατσε μετά από 3-4 ώρες παράσταση (βραδυνή κιόλας) και μοίραζε αυτόγραφα πόση ώρα.
mitroglou43
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Συγγνώμη για το ξέθαμα.
Πλέων αυτή έχει γίνει φάντασμα έχει χαθεί από τον κόσμο...
Την πέτυχα όμως τελείως τυχαία στον κορυδαλλό...τρομερή γκομενάρα ακόμα και σήμερα με μια φίλη τις ήταν και πήγα και τις έπιασα την κουβέντα, μην τα πολυλογώ μου έδωσε το τηλέφωνο τις , να σημειώσω όταν τελειώσαμε την κουβέντα μας μου είπε να μην αναφέρω γενικά που την είδα...ότι να ναι.
Επίσης όταν την έπαιρνα τηλέφωνο στις αρχές δεν το σήκωνε...
Την πέτυχα όμως τελείως τυχαία στον κορυδαλλό...τρομερή γκομενάρα ακόμα και σήμερα με μια φίλη τις ήταν και πήγα και τις έπιασα την κουβέντα, μην τα πολυλογώ μου έδωσε το τηλέφωνο τις , να σημειώσω όταν τελειώσαμε την κουβέντα μας μου είπε να μην αναφέρω γενικά που την είδα...ότι να ναι.
μη επανδρωμένη σέλφι
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2016
- Like
- 281
- Πόντοι
- 36
να σημειώσω όταν τελειώσαμε την κουβέντα μας μου είπε να μην αναφέρω γενικά που την είδα...
ευτυχως το σεβαστηκες
Πέρα από την πλάκα πιστεύω ότι ο Ασημάκης είναι μέλος του bou καθώς είναι γνωστός μπαροτσαρκο-τυπος..
gia pes
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.051
- Πόντοι
- 2.696
Συγγνώμη για το ξέθαμα.
Έτσι την πλησίασες;
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.347
- Πόντοι
- 606
Έτσι την πλησίασες;
mitroglou43
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μάπα το καρπούζι φίλε μετά από κάποια μηνύματα μου είπε ότι έχει γκόμενο αυτήν την περίοδο.Και μετά;Το σήκωσε;
Τι είπατε;Τι έγινε;
Που πήγατε;Τι κάνατε;
Πόσα παίρνει;
ευτυχως το σεβαστηκες
Φίλε ο κορυδαλλός δεν είναι κάνα παρκάκι.
Έτσι την πλησίασες;
XAAXXAXAXAAXXAXXAXA κάπως έτσι
Filippos90
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τι κάνει αυτό το ομορφοκοροτσο ? Ξέρει κανείς ? Με τι ασχολείται , πως είναι εμφανισιακά ?
Filippos90
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Έλα ρε μαν , ποτέ την είδες ? Πρόσφατα ? Ξέρουμε που συχνάζει
JizzedToThis
Σεβαστός
- Εγγρ.