Νέα

Ελσα Μιχαλακοπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα actionathens
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Πέρα από την πλάκα πιστεύω ότι ο Ασημάκης είναι μέλος του bou καθώς είναι γνωστός μπαροτσαρκο-τυπος..

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Μεγάλη καταπιόλα η κυράτσα αυτη. Θυμάμαι ενα τετ α τετ του κερατά-Σεφερλή με το μαλακηστήρι τον κουμπάρο του τον Ασημάκη σε τηλεοπτικό παράθυρο μετά που τους είχε κάνει τσακωτούς στο ξενοδοχειο. ΧΧΧ ξενοδοχείο παρακαλώ κάπου στην εθνική. Την είχαν κάνει προς τα εκεί την ώρα που ο Μαρκούλης μοίραζε αυτογραφα, όπως και κάποιος άλλος ανέφερε προηγουμένως. Δεν θυμάμαι αν τους έπιασε στο μπες ή στο βγες. Πάντως δεν τους έπιασε στο κρεββάτι. Και τι λέει το μαλακηστήρι. Να  λέει .... ειχαμε περάσει απο εκεί να δούμε τον τάδε (δεν θυμάμαι ποιον) γνωστό μας.....    χα χα χα .... σε ΧΧΧ ξενοδοχείο.....

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Μεγάλη καταπιόλα η κυράτσα αυτη. Θυμάμαι ενα τετ α τετ του κερατά-Σεφερλή με το μαλακηστήρι τον κουμπάρο του τον Ασημάκη σε τηλεοπτικό παράθυρο μετά που τους είχε κάνει τσακωτούς στο ξενοδοχειο. ΧΧΧ ξενοδοχείο παρακαλώ κάπου στην εθνική. Την είχαν κάνει προς τα εκεί την ώρα που ο Μαρκούλης μοίραζε αυτογραφα, όπως και κάποιος άλλος ανέφερε προηγουμένως. Δεν θυμάμαι αν τους έπιασε στο μπες ή στο βγες. Πάντως δεν τους έπιασε στο κρεββάτι. Και τι λέει το μαλακηστήρι. Να  λέει .... ειχαμε περάσει απο εκεί να δούμε τον τάδε (δεν θυμάμαι ποιον) γνωστό μας.....    χα χα χα .... σε ΧΧΧ ξενοδοχείο.....
Τον ψηλο τον μαλλια δε λες,που τον επαιρνε ο Σεφερλης να παιζει στα θεατρικα που ανεβαζε;

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1
Ο τύπος είχε παίξει και σε μια σειρά με την Αλιμπέρτη και τον Τζώρτζογλου,έμενε στο απέναντι διαμέρισμα από την Αλιμπέρτη.Τώρα για τα περί ομορφιάς κτλ.Εντάξει ρε μάγκες η τύπισσα ήταν ξεκώλι,μόνο με αυτόν θα γαμιότανε;Θα έβρισκε ευκαιρία όταν υπέγραφε αυτόγραφα ο μαλάκας ο Σεφερλής και θα τον κεράτωνε.Μια φορά με ζαλίσανε κάτι φίλοι να πάμε να τον δούμε.Εννοείται ότι δεν ξαναπάω αλλά θυμάμαι ότι ένας από την παρέα ήθελε αυτόγραφο και μπορεί να περιμέναμε και μισάωρο.Μάλιστα πίσω από τον φίλο μου περίμεναν και άλλοι.Οπότε του Σεφερλή μπορεί να του πήρε και καμία ώρα να υπογράφει.Είναι καραγκιοζάκος αλλά ο τύπος έκατσε μετά από 3-4 ώρες παράσταση (βραδυνή κιόλας) και μοίραζε αυτόγραφα πόση ώρα.

mitroglou43

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Συγγνώμη για το ξέθαμα.
Πλέων αυτή έχει γίνει φάντασμα έχει χαθεί από τον κόσμο...
Την πέτυχα όμως τελείως τυχαία στον κορυδαλλό...τρομερή γκομενάρα ακόμα και σήμερα με μια φίλη τις ήταν και πήγα και τις έπιασα την κουβέντα, μην τα πολυλογώ μου έδωσε το τηλέφωνο τις , να σημειώσω όταν τελειώσαμε την κουβέντα μας μου είπε να μην αναφέρω γενικά που την είδα...ότι να ναι.
Επίσης όταν την έπαιρνα τηλέφωνο στις αρχές δεν το σήκωνε...

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Και μετά;Το σήκωσε;

Τι είπατε;Τι έγινε;

Που πήγατε;Τι κάνατε;

Πόσα παίρνει;  :afro:

Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
281
Πόντοι
36
να σημειώσω όταν τελειώσαμε την κουβέντα μας μου είπε να μην αναφέρω γενικά που την είδα...

ευτυχως το σεβαστηκες  :jerking:

Πέρα από την πλάκα πιστεύω ότι ο Ασημάκης είναι μέλος του bou καθώς είναι γνωστός μπαροτσαρκο-τυπος..

gia pes

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.051
Πόντοι
2.696
Συγγνώμη για το ξέθαμα.
Πλέων αυτή έχει γίνει φάντασμα έχει χαθεί από τον κόσμο...
Την πέτυχα όμως τελείως τυχαία στον κορυδαλλό...τρομερή γκομενάρα ακόμα και σήμερα με μια φίλη τις ήταν και πήγα και τις έπιασα την κουβέντα, μην τα πολυλογώ μου έδωσε το τηλέφωνο τις , να σημειώσω όταν τελειώσαμε την κουβέντα μας μου είπε να μην αναφέρω γενικά που την είδα...ότι να ναι.
Επίσης όταν την έπαιρνα τηλέφωνο στις αρχές δεν το σήκωνε...

Έτσι την πλησίασες;
Untitled+(1).jpg

mitroglou43

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Και μετά;Το σήκωσε;

Τι είπατε;Τι έγινε;

Που πήγατε;Τι κάνατε;

Πόσα παίρνει;  :afro:
Μάπα το καρπούζι φίλε μετά από κάποια μηνύματα μου είπε ότι έχει γκόμενο αυτήν την περίοδο.

ευτυχως το σεβαστηκες  :jerking:

Φίλε ο κορυδαλλός δεν είναι κάνα παρκάκι.

Έτσι την πλησίασες;

XAAXXAXAXAAXXAXXAXA κάπως έτσι :grin:

Filippos90

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Τι κάνει αυτό το ομορφοκοροτσο ? Ξέρει κανείς ?  Με τι ασχολείται , πως είναι εμφανισιακά ?

Filippos90

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Έλα ρε μαν , ποτέ την είδες ? Πρόσφατα ? Ξέρουμε που συχνάζει

Stories

Νέο!

Stories