Νέα

Έλον Μασκ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Daku2025
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 136
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (3 μέλη και 7 επισκέπτες)

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
40
Πόντοι
1
ο ελον κάτι κάνει καλά για να βρεθεί εκεί που είναι .........οι δημοσιοκαφροι απομονώνουν σκηνές και σε παρουσιάζουν όπως θέλουν ( καταστάσεις ) είναι τεράστια μιάσματα , ( οι δημοσιοφραφοι πρέπει μόνο να μεταδίδουν ειδήσεις και νέα ) μέχρι εκεί . μέσα σε ειδήσεις είναι και προγράμματα που θα μπορούν να βοηθούν νέους και επιχειρηματίες , το έχετε δει ποτέ αυτό ? επειδή είδα του ιλον τη ομιλία ( που στη παρόρμηση του χαιρέτησε ) και δεν ήταν καθόλου ναζιστικό !! το κόψαν και το ράψαν καμένοι όπως θέλουν.,,,,αλλά και μεταξύ μας? ε ναι έχουν και δίκαιο για ανεξέλεγκτες εισροές λαθρομεταναστών ανά τον κόσμο !! (είμαι υπέρ στη νόμιμη μετανάστευση )

Τελευταία τροποποίηση:

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.264
Πόντοι
1.056
Δεν υπήρξα ποτέ δεξιός...δεν προέρχομαι καν από δεξιά τσακια...όμως δεν έχω δει πουθενά και κανέναν να σχολιάζει την στάση του,διότι η κριτική προέρχεται από λεσβίες πουσταραδες και κακογαμημενους.

Οπως η θρησκεία σε θέλει να προσεύχεσαι σε συγκεκριμένη στάση,όπως ο στρατός σε θέλει να "χαιρετάς" μόνο σε μια στάση,έτσι και οι ναζί είχαν απόλυτο κανόνα στον χαιρετισμό,ο Ιλονας το χέρι του δεν το προέταξε από στάση απόλυτης προσοχής αλλά λοξώς διαγωνίως καθώς το χέρι του το έφερε με φόρα σαν να θελε να πετάξει ένα βαρίδι.

Στον Ναζισμο δεν θα θεωρούσαν κάτι τέτοιο,όμως εμάς μας αρέσει,διότι κάτι καριολες τυπου Ναταλια Γερμανού και Ανδρ.Μικρουτσικο τους ξεφορτωθήκαμε απ το να λένε μαλακιες σε μια ακόμα πλατφόρμα.

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
40
Πόντοι
1
Δεν υπήρξα ποτέ δεξιός...δεν προέρχομαι καν από δεξιά τσακια...όμως δεν έχω δει πουθενά και κανέναν να σχολιάζει την στάση του,διότι η κριτική προέρχεται από λεσβίες πουσταραδες και κακογαμημενους.

Οπως η θρησκεία σε θέλει να προσεύχεσαι σε συγκεκριμένη στάση,όπως ο στρατός σε θέλει να "χαιρετάς" μόνο σε μια στάση,έτσι και οι ναζί είχαν απόλυτο κανόνα στον χαιρετισμό,ο Ιλονας το χέρι του δεν το προέταξε από στάση απόλυτης προσοχής αλλά λοξώς διαγωνίως καθώς το χέρι του το έφερε με φόρα σαν να θελε να πετάξει ένα βαρίδι.

Στον Ναζισμο δεν θα θεωρούσαν κάτι τέτοιο,όμως εμάς μας αρέσει,διότι κάτι καριολες τυπου Ναταλια Γερμανού και Ανδρ.Μικρουτσικο τους ξεφορτωθήκαμε απ το να λένε μαλακιες σε μια ακόμα πλατφόρμα.
μα πραγματικά , θίχτηκε το πατσαβούρι ναταλια Γερμανού , ποια??? η Γερμανού ????? από που πηγάζει άραγε το όνομα της !!!!!! ??? που με έχει και άποψη το μίασμα, έπειτα από το φιλογερμανικό όνομα ? άραγε ? πως πήρε το όνομα Γερμανού ? απορία το έχω , το πατσαβούρι που το δώσαμε και βήμα Ελλάδα , όπως κ αλλά τόσα πατσαβούρια ( το πατσαβούρι είναι αναφορά στο χαρακτήρα και όχι την εμφάνιση ) , εάν και τούτη και στα 2 πατσαβούρι είναι

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Daku2025

Daku2025

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
812
Πόντοι
81
Και καπως έτσι ανεβηκε ο Χιτλερ στην εξουσία
Ολλοι κανανε τα στραβά μάτια
Η ιστορία επαναλαμβάνεται σααν φαρσα

• Χαχα
Αντιδράσεις: Haris

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
40
Πόντοι
1
Και καπως έτσι ανεβηκε ο Χιτλερ στην εξουσία
Ολλοι κανανε τα στραβά μάτια
Η ιστορία επαναλαμβάνεται σααν φαρσα
ο χιτλερ ( καλώς η κακός τα έβαλε με όλο το κόσμο ) και κόντεψε να κερδίσει κιόλας .....την τρελά και την λοξά που είχε ο χιλτερ δεν μπορούμε να την χρεώνουμε δεξιά αριστερά , και γενικά να χαρακτηρίζουμε ανθρώπους . στη συγκεκριμένη περίπτωση στο βίντεο είναι διαχυτικός ο ελον, μια χαρά τον βρίσκω προσωπικά .

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.566
Πόντοι
10.411
2iWbTn1.gif

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
40
Πόντοι
1
OP
OP
Daku2025

Daku2025

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
812
Πόντοι
81
είσαι στάνταρ ντελιβεράς

δικέ μου , έχεις δίκαιο , εσένα περιμένουμε με την σοφία σου και το πορτοφόλι σου να μας πας σε άλλους πλανήτες .
Μη προσκυνάς ρε κακομοίρη επειδή είναι πλούσιος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

IMG_5228.jpeg

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
40
Πόντοι
1
Μη προσκυνάς ρε κακομοίρη επειδή είναι πλούσιος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

IMG_5228.jpeg
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΑΓΑ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΑΞΙΟΣ

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
40
Πόντοι
1
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΑΞΙΟΣ

Χαχα σου τελείωσαν τα λεφτά και ξαναρχισες τα τσιμπουκια ;
τύπους σαν και εσένα τους έχω να τους στέλνω στο περίπτερό να μου αγοράσουν τσιγάρα, αλλά οκ !! πες μου που θέλεις να καταλήξεις ?

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.841
Πόντοι
4.546
Διαφορετικός απλά , ότι δεν καταλαβαίνουμε το χρεώνουμε σαν ιδιόρρυθμο και παράξενο ..
Απλά δεν έχουμε μάθει να βλέπουμε δισεκατομυριούχους να είναι τόσο εύθυμοι άνθρωποι. Αν όχι όλοι, οι περισσότεροι σε δημόσιες εμφανίσεις είναι σοβαροί και στητοί. Ο έλον είναι στα παπάρια του και αυτό το στοιχείο είναι που προκαλεί την έκπληξη.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.275
Πόντοι
6.056

Αυτοί ήταν ναζί ;;;

Metaxas+fascist.jpg

images

1737744707351.jpeg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom