unhuman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 456
μα πραγματικά , θίχτηκε το πατσαβούρι ναταλια Γερμανού , ποια??? η Γερμανού ????? από που πηγάζει άραγε το όνομα της !!!!!! ??? που με έχει και άποψη το μίασμα, έπειτα από το φιλογερμανικό όνομα ? άραγε ? πως πήρε το όνομα Γερμανού ? απορία το έχω , το πατσαβούρι που το δώσαμε και βήμα Ελλάδα , όπως κ αλλά τόσα πατσαβούρια ( το πατσαβούρι είναι αναφορά στο χαρακτήρα και όχι την εμφάνιση ) , εάν και τούτη και στα 2 πατσαβούρι είναιΔεν υπήρξα ποτέ δεξιός...δεν προέρχομαι καν από δεξιά τσακια...όμως δεν έχω δει πουθενά και κανέναν να σχολιάζει την στάση του,διότι η κριτική προέρχεται από λεσβίες πουσταραδες και κακογαμημενους.
Οπως η θρησκεία σε θέλει να προσεύχεσαι σε συγκεκριμένη στάση,όπως ο στρατός σε θέλει να "χαιρετάς" μόνο σε μια στάση,έτσι και οι ναζί είχαν απόλυτο κανόνα στον χαιρετισμό,ο Ιλονας το χέρι του δεν το προέταξε από στάση απόλυτης προσοχής αλλά λοξώς διαγωνίως καθώς το χέρι του το έφερε με φόρα σαν να θελε να πετάξει ένα βαρίδι.
Στον Ναζισμο δεν θα θεωρούσαν κάτι τέτοιο,όμως εμάς μας αρέσει,διότι κάτι καριολες τυπου Ναταλια Γερμανού και Ανδρ.Μικρουτσικο τους ξεφορτωθήκαμε απ το να λένε μαλακιες σε μια ακόμα πλατφόρμα.
ο χιτλερ ( καλώς η κακός τα έβαλε με όλο το κόσμο ) και κόντεψε να κερδίσει κιόλας .....την τρελά και την λοξά που είχε ο χιλτερ δεν μπορούμε να την χρεώνουμε δεξιά αριστερά , και γενικά να χαρακτηρίζουμε ανθρώπους . στη συγκεκριμένη περίπτωση στο βίντεο είναι διαχυτικός ο ελον, μια χαρά τον βρίσκω προσωπικά .Και καπως έτσι ανεβηκε ο Χιτλερ στην εξουσία
Ολλοι κανανε τα στραβά μάτια
Η ιστορία επαναλαμβάνεται σααν φαρσα
Χαζό παιδί χαρά γεμάτο
είσαι στάνταρ ντελιβεράςΧαζό παιδί χαρά γεμάτο
δικέ μου , έχεις δίκαιο , εσένα περιμένουμε με την σοφία σου και το πορτοφόλι σου να μας πας σε άλλους πλανήτες .Χαζό παιδί χαρά γεμάτο
Χαζό δεν θα τον έλεγαΧαζό παιδί χαρά γεμάτο
Διαφορετικός απλά , ότι δεν καταλαβαίνουμε το χρεώνουμε σαν ιδιόρρυθμο και παράξενο ..Χαζό δεν θα τον έλεγα
Ιδιόρρυθμο και παράξενο ναι
Μη προσκυνάς ρε κακομοίρη επειδή είναι πλούσιοςείσαι στάνταρ ντελιβεράς
δικέ μου , έχεις δίκαιο , εσένα περιμένουμε με την σοφία σου και το πορτοφόλι σου να μας πας σε άλλους πλανήτες .
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΑΓΑ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΑΞΙΟΣΜη προσκυνάς ρε κακομοίρη επειδή είναι πλούσιος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαχα σου τελείωσαν τα λεφτά και ξαναρχισες τα τσιμπουκια ;ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΑΓΑ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΑΞΙΟΣ
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΑΞΙΟΣ
τύπους σαν και εσένα τους έχω να τους στέλνω στο περίπτερό να μου αγοράσουν τσιγάρα, αλλά οκ !! πες μου που θέλεις να καταλήξεις ?Χαχα σου τελείωσαν τα λεφτά και ξαναρχισες τα τσιμπουκια ;
Κουκια τρως και κουκια μαρτυρας.σε απασχολει το μεγεθος
Απλά δεν έχουμε μάθει να βλέπουμε δισεκατομυριούχους να είναι τόσο εύθυμοι άνθρωποι. Αν όχι όλοι, οι περισσότεροι σε δημόσιες εμφανίσεις είναι σοβαροί και στητοί. Ο έλον είναι στα παπάρια του και αυτό το στοιχείο είναι που προκαλεί την έκπληξη.Διαφορετικός απλά , ότι δεν καταλαβαίνουμε το χρεώνουμε σαν ιδιόρρυθμο και παράξενο ..
σάξο όμως έχει? δεν έχει...Λες να είναι χαζός ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου;;
Αυτοί ήταν ναζί ;;;Δεν υπήρξα ποτέ δεξιός...δεν προέρχομαι καν από δεξιά τσακια...όμως δεν έχω δει πουθενά και κανέναν να σχολιάζει την στάση του,διότι η κριτική προέρχεται από λεσβίες πουσταραδες και κακογαμημενους.
Οπως η θρησκεία σε θέλει να προσεύχεσαι σε συγκεκριμένη στάση,όπως ο στρατός σε θέλει να "χαιρετάς" μόνο σε μια στάση,έτσι και οι ναζί είχαν απόλυτο κανόνα στον χαιρετισμό,ο Ιλονας το χέρι του δεν το προέταξε από στάση απόλυτης προσοχής αλλά λοξώς διαγωνίως καθώς το χέρι του το έφερε με φόρα σαν να θελε να πετάξει ένα βαρίδι.
Στον Ναζισμο δεν θα θεωρούσαν κάτι τέτοιο,όμως εμάς μας αρέσει,διότι κάτι καριολες τυπου Ναταλια Γερμανού και Ανδρ.Μικρουτσικο τους ξεφορτωθήκαμε απ το να λένε μαλακιες σε μια ακόμα πλατφόρμα.