Νέα

Ελμουφαδόρ - ο αρχιψεύταρος του φόρουμ !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 906
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
161
Like
30.790
Πόντοι
32.548
10-15 στον γκλαμουρα τα εχουν βαλει μαζι σου γιατι δεν σε πάνε
10-15 διαφορετικοι βαζουν εδω μαζι σου γιατι δεν σε πανε
Αλλοι τοσοι διαφορετικοί τα εβαλαν μαζι σου γιατι δεν σε πάνε
Ολοι στραβοι και εσυ ο σωστος. Δεν βγαινουν τα κουκιά.

Πλεον καλη κουβεντα θα γράφεις για βιζιτα και περισσοτερη η ζημια που θα της κανεις παρα το καλο. Δεν σε παίρνει χαμπαρι κανένας γιατι σε πηρανε πρεφα οτι εισαι το παιδι για τα θέληματα της καθε μιας.
Πως κατάντησες ετσι ρε Ανναπουρνα....
Τα παραπανω ισχυουν και για τον bigmountain ειτε εισαι ο ιδιος ειτε του τα δινεις να τα γραψει οπως θέλεις εσυ.

Θελω ενα καλο βρισιμο τωρα ως απάντηση. Αντε να σε καμαρωσω.
Πωωωω πως τον πετσόκοψες έτσι πως

:2funny:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.317
Πόντοι
3.556
Περιμένω απ' το πρωί το τηλέφωνο της Πάρις. Αλλά δεν μιλάει κανενας μην τυχόν και χάσει την παρθενιά της η κυρία.

Αφού δεν βγαινει άκρη,να μπω κι εγώ στο κλίμα της υψηλού επιπέδου συζήτησης.

Προσωπικά εμένα στα παπάρια μου και οι ελληναραδες και οι αλβαναραδες . Τα ίδια μυαλά έχουν.

Εγώ είμαι με την πάρτη μου και θα άλλαζα 20 διαβατήρια αν μπορούσα αναλόγως το συμφέρον.

Τύπε η Παρις δε γουστάρει πολλά πολλά γαμησια και ζμπρωξήματα … θέλει να τα λες ποιητικά να γαμας με τα λόγια να σε θαυμάζει πως τα λες να σε ανεβάζει να την πληρώνεις και να σου δίνει και φιλάκι στη μυτούλα

Το χεις με τα λόγια ; Δεν το χεις … Ε τι το θες το τελέφωνο ;

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
18.085
Πόντοι
17.785
Πρεζάκι εδω εχω γεννηθεί
Ελληνας δεν είσαι Σκιπερε και ούτε θα γίνεις ποτε. Η συνείδηση σου είναι Σκιπερική Αλεξανδρακο και το γνωρίζουμε. Ενας απατεωνίσκος μουφατζης είσαι και τίποτα παραπανω

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.215
Πόντοι
46.423
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.442
Πόντοι
1.346
@Pegimis
Βαλε ρε μαλακα 4 αποδοσεις του 1,08 απο Αφρικανικο κερλινγκ να παμε ολοι κουβα να θυμηθουμε τα παλια τα ωραια!!!!!!!!!!!!
1) Πήγε στα κυπαρίσσια της Κυπαρισσίας στον κουβά του προπατζίδικου :confused: προσδοκώ Ανάσταση νεκρών κλώνων :confused:
2) Εσύ από όσο ξέρω (τώρα δεν ψάχνω κογιότ σου) δεν ασχολείσαι με το Στοίχημα. Ή άλλαξες τροπάριο :think:
Θες ραντεβού θανάτου κόντρες με σκορ :rolleyes:

Πάντως αν περάσει κανένα τέτοιο δελτίο ίσως υπάρξουν ραντεβού θανάτου μεταξύ κοριτσιών ποιες θα μαδάνε τον εν λόγω π€λάτη :glasses:

ΏΡΑ 18:00 ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΕ ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ :headbaning2::headbaning1:

Συνημμένα

• 4.jpg
    4.jpg
    156,1 KB · Εμφανίσεις: 13

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
161
Like
30.790
Πόντοι
32.548
Η καραμέλα δε λέει να λίωσει.

Ναι ρε zebu, μου τα δίνει να τα γράψω.

Συνεχίστε να πιστεύετε το παραμύθι, παρόλο που ξεκαθαρίστηκε μερικά ποστ πιο πίσω. Σας έγινε πλύση εγκεφάλου.

Από κει και πέρα μην με μπλέξετε με τον Α.
είσαι ο ανναπουρνιαρης και με την βούλα

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.317
Πόντοι
3.556
Εσύ το έχεις το τηλέφωνο;

Δε μου το δίνει ο Αγαπουρνας γιατί φοβάται μη γράψω χάλια κριτική … και έχει ωραίο κορμί η ρουφιανα … εμμέσως βέβαια πλην σαφώς ο Αγαπουρνας με προστατεύει μην κάψω τη 200αρου :confused:

Okanenas_

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2024
Like
155
Πόντοι
1
Μήπως ξεφύγαμε λίγο ; Αποκρυπτεται το τηλέφωνο μιας πουτανας. Κινδυνεύει η παρθενοα της μαλλον

Okanenas_

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2024
Like
155
Πόντοι
1
Επειδή δεν βγαίνει άκρη και πιθανώς η ίδια διαβάζει τώρα στην παραλία με τον γκομενο και έχει ξεσκιστει στο γέλιο θα απευθυνθω κατευθείαν στην ίδια.

Πάρις,αν διαβάζεις ,στείλε π.μ. το τηλέφωνο να σε κλείσω. Θα έρθω να σε κλέψω για γάμο.

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.401
Πόντοι
1.056
Πρεζάκι εδω εχω γεννηθεί

Τύπε για να αποδείξεις στους Μπατριωτες οτι είσαι γνήσιος "Ελληναρας" πρέπει να βάλεις και ενα χαρτάκι διπλά απ'το διαβατήριο που να λέει "Bou" :confused:

Έχουν βγάλει το χριστιανόμετρο και το πατριδόμετρο και μετράνε την μ@λακια που τους δέρνει :jerking2:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.285
Πόντοι
28.246
Μήπως ξεφύγαμε λίγο ; Αποκρυπτεται το τηλέφωνο μιας πουτανας. Κινδυνεύει η παρθενοα της μαλλον
Αν δεν υποσχεθείς τραπεζωμα στο Malabar γιατι εκει τις παει να φαρμακωσουν ο Ανναπουρνα και πενθημερη διαμονή στο Le Meridien γιατι εκει τις πάει, ετσι λεει, που να χτυπιέσαι τηλέφωνο δεν σου δινει.

Okanenas_

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2024
Like
155
Πόντοι
1
Αν δεν υποσχεθείς τραπεζωμα στο Malabar γιατι εκει τις παει να φαρμακωσουν ο Ανναπουρνα και πενθημερη διαμονή στο Le Meridien γιατι εκει τις πάει, ετσι λεει, που να χτυπιέσαι τηλέφωνο δεν σου δινει.
Εγώ θα την πάω κατευθείαν στο ψητό. Διακοσαρα και φαρμακωμα.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.285
Πόντοι
28.246
Εγώ θα την πάω κατευθείαν στο ψητό. Διακοσαρα και φαρμακωμα.
Μην ξεχασεις τον κανονα του Ανναπουρνα ομως. Προσοχή. Δεν ειναι βρήκαμε ενα κορίτσι το πηγαμε εκεί το ταισαμε και αμεσως να το κρεβατωσουμε.
Διάβασε προσεκτικα.

Εγώ θα πρότεινα σε πολλούς ψευτόμαγκες εδώ μέσα να κοιταχτούν στον καθρέφτη.

Τα κορίτσια δεν είναι ρομπότ σεξομηχανές.

Τα περισσότερα κορίτσια είναι απλές ψυχές που εργάζονται για λόγους επιβίωσης.

Φερθείτε λίγο ανθρώπινα, με ευγένεια και καθαριότητα και αφήστε τις υπόλοιπες αρλούμπο-θεωρίες.

Okanenas_

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2024
Like
155
Πόντοι
1
Μην ξεχασεις τον κανονα του Ανναπουρνα ομως. Προσοχή. Δεν ειναι βρήκαμε ενα κορίτσι το πηγαμε εκεί το ταισαμε και αμεσως να το κρεβατωσουμε.
Διάβασε προσεκτικα.
Μα κι εγώ δεν είμαι κανενας κανίβαλος. Θα της δώσω διακόσια και αμέσως θα την ταΐσω κρέας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom