aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
εισαι αδιακριτος...πόσα νουμερα εχεις τύπε;
εισαι αδιακριτος...πόσα νουμερα εχεις τύπε;
τυπε για να μην εχει απαντησει παει να πει οτι δεν εχει ιντερνετ στο γραφειο που αραζειεισαι αδιακριτος...
η ειναι κλειστο το ιντερνετ καφε της γειτονιας του ;)τυπε για να μην εχει απαντησει παει να πει οτι δεν εχει ιντερνετ στο γραφειο που αραζει
Φιλαράκι δεν είμαι στρατόκαβλος το αντίθετο αλλα διαφωνώ πολύ με αυτά που λες.Το λέω ευγενικά.Εγώ πάντως θα ντρεπόμουν να γράψω αυτό που παραδέχτηκες.Τα διάβασα όλα..Στο στρατό δεν παίζεις ξύλο με κανέναν ότι μαλακία και να κάνει.Το λες σε αυτούς που πρέπει και υποτίθεται ότι επιβάλλουν την τάξη και τέλος.Αν τώρα δεν γίνεται τίποτα εκεί τελειώνει.Η ηλικία δεν παίζει ρόλο.Έχω δει άτομα 20 και 21 χρονών και να κάνουν τόπι στο ξύλο 30αρηδες που το παίζουν δυνατοί και μάγκες.Ειδικά αν ο μαλάκας ο 20χρονος όπως είπε ο φίλος ήταν πιωμένος και δεν καταλάβαινε Χριστό και αν είχε και την αλητεία μέσα του δεν θα ήταν καθόλου έξυπνο να πιαστεί στα χέρια μαζί του ένας που όπως λέει δεν ασχολείται με αυτά αλλά είναι άτομο με αξιοπρέπεια και μόρφωση.
Όλη η ζωή είναι γεμάτη αδικίες.Άλλος σε ρουφιανεύει και σε απολύουν.Άλλος σε τρακάρει με το κωλάμαξο του και στο δικαστήριο κάνει την πάπια.Άλλος κάνει αυτό,άλλος κάνει το άλλο..Αν σκέφτεσαι τι σου κανε ο ένας και ο άλλος δεν προχωράς και αν περιστατικά όπως το να σου επιτεθεί κάποιος,νασου κάνει ζημιά σε κινητό ή δεν ξέρω τι σε κάνουν να έχεις μετατραυματικό στρες πάει να πει ότι δεν είσαι ψημένος στα της ζωής και δεν είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις καταστάσεις.
Για το στρατό μην ξαναπεί κανείς μαλακίες ότι είναι σχολείο,ότι μαθαίνεις πράγματα και άλλα τέτοια...Μια φυλακή είναι.Πας μέσα 9 μήνες για κάτι που δεν έκανες.ΣΕ θέλουν ουσιαστικά μόνο να καθαρίζεις τα σκατά των ΕΠΟΠ,τα παλιόχαρτα και τα σκουπίδια που πετάνε σαν αλήτες στους δρόμους τριγύρω,σε θέλουν να κάνεις τη δουλειά αυτών,προσπαθείς να κάνεις κάτι και σου τη λένε..Ο μαλάκας ο ΕΠΟΠ θυμάμαι τον πήρε ο ύπνος και έφαγε μπιφτέκι το παιδί στην πύλη 40 λεπτά!!Όταν όμως στρατιώτης άργησε 5 λεπτά βγήκε αναφερόμενος..
Το καλύτερο στο στρατό βγες άοπλος και κάνε μόνο θαλαμοφυλίκι ή τίποτα ΚΕΠΙΚ και κάμερες..Να σαι στη ζεστασιά σου και γάμα τους όλους..
Εγώ τους είπα ότι έχω κροτοφοβία (αρχίδια) και την πέρασα μόνο θαλαμοφύλακας.Επειδή ήταν τσίφτης και καλός ο Υπίατρος στο κέντρο μου κανε μια κάρτα σπέσιαλ.Είχα μικρός άσθμα και μου έβγαλε εκτός καθαριοτήτων,σκόνης,απορρυπαντικών,μαγειρίων..Απο πόσα γλύτωσα και έβλεπα τους μαλάκες να με κοιτούν με μισό μάτι.Και όταν στα νεύρα τους μου λεγε κανα μαλακισμένο γιωτά και ότι το παίζεις και δεν έχεις τίπτοα λέω ξέρεις γιατί είμαι γιωτάς;Γιατί μπορώ!!!!
του πέταξε την κουβέρτα από το πάνω κρεβάτι που είχε και τα πράγματα του με αποτέλεσμα να κάνει ζημιά στο κινητό του.
Μεγάλη ζημιά!
Δικαιολογημένα το θυμάται μετά από τόσα χρόνια .......
Μήπως θυμάται και κανέναν άλλον αλήτη
στην 1η δημοτικού, που είχε φταρνιστεί
και είχαν πεταχθεί σάλια στην αγαπημένη του γομολάστιχα ;;;;;;;
καταρχην οποιος αντιμετωπιζει προβληματα στο στρατο να μην ψαρωνει λυσεις παντα υπαρχουν απο τις πιο υπουλες μεχρι τις πιο αμεσες. Ειτε χρησιμοποιησεις μια υπουλη ειτε μια αμεση το θεμα ειναι να κανεις τον αλλον να υποχωρησει. Για να μην σε πρηζει αλλο.
Πχ αν σε ζαλιζει καποιος πες του να κοψει γιατι εχεις τα νευρα σου με σοβαρο υφακι.... (εννοειται ιδιου βαθμου αυτος και εσυ σε ανωτερους παντα κανεις πισω και βλεπεις αμα μετα μπορεις να παιξεις υπουλα...)
εμμεσα σαν να του λες οτι μπορει και να τον καρπαζωσεις αμα συνεχισει. Και μεταξυ μας αμα ο αλλος
δεν ειναι πολεμικης τεχνης και το λεει το κουραγιο σου μια χαρα μπορεις να τον καρπαζωσεις.
Κάθε φορά που κάποιος φιδιάζει συστηματικά, υποκρίνεται τον άρρωστο για να βγει εκτός υπηρεσίας ή απλώς τραβάει για γιωτόχαρτο, τότε κάποιος άλλος θα τον αναπληρώσει εις διπλούν. Επειδή φίλος εσύ έβγαλες γιωτόχαρτο δεν σημαίνει ότι η υπηρεσία καταργήθηκε μαζί σου. Λιγότεροι ένοπλοι σημαίνει περισσότερη υπηρεσία για τους υπολοίπους. Φανταστείτε το αυτό σε μικρές μονάδες ειδικά που η εμπλοκή μπορεί να σε πηγαίνει αίμα.
Εκτυπωσε και αυτο σε περιπτωση που στη πέσουν και εισαι κομπλε.Θα εκτυπώσω αυτό το ποστ, για να το έχω μαζί μου μόλις παρουσιαστώ..
ρε φιλαρακι θα μας τρελανεις αυτα ακριβως ειπες πως εκανες εσυ ο ιδιος σε προηγουμενη αναρτηση σου....ο γιατρος σε εβγαλε στην ζουλα ελευθερο καθαριοτητας...Θα σου πω φίλε..Εγώ δεν ήθελα να πάω στρατό.Αλλά ανυπότακτος δεν θα έβρισκα δουλειά.Πήγα.Όμως τι έβλεπα;Άλλοι είχαν κολιτιλίκια με αξιωματικούς και με τα βύσματά τους και άλλοι υποφέραν..Εν τω μεταξύ στα μέσα τις θητείας το 1/3 τη σειράς μου πήρε μεταθέσεις στην Αθήνα.Ποιον να σεβαστώ και γιατί;
ρε φιλαρακι θα μας τρελανεις αυτα ακριβως ειπες πως εκανες εσυ ο ιδιος σε προηγουμενη αναρτηση σου....ο γιατρος σε εβγαλε στην ζουλα ελευθερο καθαριοτητας...
το γεγονος οτι το 1/3 της σειρας σου πηρε μεταθεση μαλλον οφειλεται σε εσενα...ποιος θα αντεχε να ειναι μαζι με καποιον που φοβαται τον κροτο και την σκονη???????
Ο γιατρός δεν ήταν γνωστός μου άρα δεν ήταν βυσματική κατάσταση..Α οκ άρα οι άλλοι πήραν ευνοική μετάθεση στ σπίτια τους επειδή δεν άντεχαν να ναι 2-3 που είναι Ι4..Όχι γιατί κοίταγαν την πάρτυ τους.Άσε ρε φίλε..Μιλάμε τώρα για το μπουρδέλο το στρατό,για ένα μπουρδέλο που άλλα έγραφε το πρόγραμμα για φαι και άλλα σερβιραν..Που σου μαγείρευε ο μάγειρας μια μαλακία όμως εκείνος έτρωγε άλλα και σταντουιτσάκια και λουκάνικα και ότι θες..Με τους ΕΠΟΠ κάτι τεμπελόσκυλα που μόνο δεν ξαπλώναν.Που είχα φιλο εκεί σπουδασμένο σε Ελβετία και Γερμανία και αντί για γραφέα βάλαν κάτι μαλάκες στα γρφεία αυτόν τον πήγαιναν μαγειρία και κωλουπηρεσίες..
Γιατι δεν αναλαμβανεις να εκπαιδευσεις τα φανταρακια ρε;Πως να τρεπουν σε φυγη τον εχθρο με το βλεμμα;Αφου το χεις.Kαλα το 70% στο στρατο βαρυγκομάει....
οποτε σου ερχεται το εξης :
Ποσο αποτελεσματικος θα ειναι ενας στρατιωτης ο οποιος οτι κανει το κανει σαν αγγαρεια?
σε περιπτωση πχ πολεμου ή συρραξης.
αντε φυγε γιατι αρχισες τα ακατασχετα παλι. παρλιαρη.
Τυπε τον εχω αφισα τον λοπεζ.Κατω ακριβως απο του μπρους λη.Κοιτα εγω εχω αποψη και μπορω να την υποστηριξω...
εσυ μπαινεις και κραζεις παριστανοντας τον εξυπνο... σκεψου σε πειραζει
οταν ο αλλος παει να το παιξει εξυπνος και καλα αλλα δεν σε πειραζει οταν
πας να τον παραστησεις εσυ.
Και δεν βλεπω και καμια αποψη της προκοπης... με τι φοντα το παιζεις εξυπνος?
με τον αερα?
γεμισαμε αεριτζηδες μερικοι απο αυτους εγιναν και λακωνικοι για να τραβανε μεγαλυτερη εντυπωση.
Αυτο στους ανασφαλεις μαστεραδες21 του κοσμου που θα σε εχουν προτυπο ενω τους βριζεις μπορει και να το πετυχεις.
Φαντασου μπαινει ο μαστερ21 να κανει κ καλα σε μενα πλακα.... ενω την ιδιαα στιγμη εχει προτυπο καποιον που τον δουλευει!!!!!! ΟΚΚΚΚΚ
Τυπε τον εχω αφισα τον λοπεζ.Κατω ακριβως απο του μπρους λη.