Νέα

Ελληνικός Στρατός και Αλητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ακομα δεν ξερω αμα τον εχεις κανει αφισα και εχεις φτασει σε αυτο το σημειο αλλα μια χαρα σε δουλευει
και τον εχεις και προτυπο.
τι να κανω ρε φιλε εμενα με δουλευει ο λοπεζ ετσι ειναι η ζωη δεν ειμαστε ολοι σα εσενα που δεν σε δουλευει κανεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κοιτα μαστερ οταν καποιος λεει κατι σωστο που δουλευει και στην πραξη
και καποιος τον δουλευει τοτε αυτος ο καποιος δουλευει τον εαυτο του.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και το περιστατικο που ειπα μπορει ο καθενας να το εκτυπωσει.... και να το παρει και μαζι του στο iphone... δεν εχω προβλημα εγω το εκανα και δουλεψε. Αν μερικοι παριστανουν απο εδω μεσα τους μαγκες και τους μπαμπουλες και εκτος ιντερνετ δεν μπορουν να βαλουν στην θεση του το καθε τσογλανακι που παει να χωθει και το αφηνουν να τους πιανει το κωλο.... τι να πω... συνεχιστε να κοροιδευετε και να γελατε αλα λοπεζ στυλ... ξερεις ατακες λακωνικες και εξυπνακιστικες... ειμαι εξυπνος τωρα εγω... "κλαιω επειδη με στροβιλιζουν οι μπουρδες σου" χαχαχα κατι τετοια γραφει και χαιρεται μονος του
Πως θα το εκτυπωσουμε αφου δεν μας εβαλας φωτο με το βλεμμα σου.Βαλε μας μια φωτο να την περασουμε στο κινητο,και αμα μας την πεφτει κανεις να του δειχνουμε το αιφον να κλανει μαντρες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πως θα το εκτυπωσουμε αφου δεν μας εβαλας φωτο με το βλεμμα σου.Βαλε μας μια φωτο να την περασουμε στο κινητο,και αμα μας την πεφτει κανεις να του δειχνουμε το αιφον να κλανει μαντρες.

Δεν εχω να βαλω καποια φωτο μαστερ .... δεν ζηταω εγκριση απο τους γκουρου εδω μεσα
σε εχει πεισει ο λοπεζ οτι ειναι γκουρου... εισαι ανοητος αμα πειθεσαι τοσο ευκολα .
Τι να σου πω αν σε κανει να ξεχνιεσαι το να δουλευεις εμενα και καλα... ε συνεχισε  :P

αλλα δεν ζητησα εγκριση απο καποιον για τις τακτικες μου... εγω απλα ειπα την γνωμη μου.
Για οσους θα αντιμετωπισουν θεματακια στο στρατο απο ψευτομαγκες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καποιος πιο πανω ειπε να το πεις στους ανωτερους.... ναι καλα θα σε λενε ρουφιανο μετα
και οτι εισαι μαμακιας.

Αν καποιος αντιδρουσε ασχημα σε αυτο και πηγαινε να το συνεχισει εκει αν δεν ηθελε καποιος να παιξει ξυλο... υποχωρηση γιατι ο τυπος μπορει να μην ηταν οντως ψευτομαγκας. Βεβαια οσοι δεν ειναι ψευτομαγκες δεν σε πειραζουν ποτε πρωτοι. Αν δεν τεσταρεις τον αλλον δεν ξερεις πως αντιδραει... και τι ρολο βαραει.

Το σοβαρο υφακι το εγραψα για να μην νομιζει ο αλλος οτι του κανεις χαβαλε
και το παρει στην πλακα. Οχι για να κανεις τον αγριο κτλπ (αυτα τα γραφω για οσους θελουν να το ακολουθησουν) οι αλλοι που κοροιδευουν και δεν πιστευουν χεστηκα... ουτως ή αλλως αφου κροοιδευουν δεν υπολογιζουν την γνωμη μου.  :P

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Καποιος πιο πανω ειπε να το πεις στους ανωτερους.... ναι καλα θα σε λενε ρουφιανο μετα
και οτι εισαι μαμακιας.

Αν καποιος αντιδρουσε ασχημα σε αυτο και πηγαινε να το συνεχισει εκει αν δεν ηθελε καποιος να παιξει ξυλο... υποχωρηση γιατι ο τυπος μπορει να μην ηταν οντως ψευτομαγκας. Βεβαια οσοι δεν ειναι ψευτομαγκες δεν σε πειραζουν ποτε πρωτοι. Αν δεν τεσταρεις τον αλλον δεν ξερεις πως αντιδραει... και τι ρολο βαραει.

και το παρει στην πλακα. Οχι για να κανεις τον αγριο κτλπ (αυτα τα γραφω για οσους θελουν να το ακολουθησουν) οι αλλοι που κοροιδευουν και δεν πιστευουν χεστηκα... ουτως ή αλλως αφου κροοιδευουν δεν υπολογιζουν την γνωμη μου.  :P

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
και οτι εισαι μαμακιας.

και το παρει στην πλακα.
ωραια υπηρεσια εχεις τυπε σημερα καθεσε και καυλαντηζεις στο μπου.κομ και καποιοι αλλοι βαρανε σκοπετα στον εβρο με -10 και ειναι 800 χιλ μακρια απο το σπιτι τους ενω εσυ πας με το μετρο κανα δυο στασεις,εισαι στην γραφειαρα σου και αραζεις δικε μου αντε να πηγαινεις και κανα καφεδακι εκει στο γεα :cheesy:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και το περιστατικο που ειπα μπορει ο καθενας να το εκτυπωσει.... και να το παρει και μαζι του στο iphone... δεν εχω προβλημα εγω το εκανα και δουλεψε. Αν μερικοι παριστανουν απο εδω μεσα τους μαγκες και τους μπαμπουλες και εκτος ιντερνετ δεν μπορουν να βαλουν στην θεση του το καθε τσογλανακι που παει να χωθει και το αφηνουν να τους πιανει το κωλο.... τι να πω... συνεχιστε να κοροιδευετε και να γελατε αλα λοπεζ στυλ... ξερεις ατακες λακωνικες και εξυπνακιστικες... ειμαι εξυπνος τωρα εγω... "κλαιω επειδη με στροβιλιζουν οι μπουρδες σου" χαχαχα κατι τετοια γραφει και χαιρεται μονος του

εγω θυμαμαι και κατι ποστ σου που χαιροσουνα με τα ποστ μου και εκανες κερκιδα και με ειχες ινδαλμα.
να τα θυμηθουμε ολοι μαζι παρεα στη περιπτωση που τα εχω βρει και τα ξαναποσταρω ή δε σκοπευεις να το αμφισβητησεις?  :dancing:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εγω θυμαμαι και κατι ποστ σου που χαιροσουνα με τα ποστ μου και εκανες κερκιδα και με ειχες ινδαλμα.
να τα θυμηθουμε ολοι μαζι παρεα στη περιπτωση που τα εχω βρει και τα ξαναποσταρω ή δε σκοπευεις να το αμφισβητησεις?  :dancing:

Και με τον ΜΘ εκανα κερκιδα ρε φιλε... τι σημαινει αυτο? οτι τον ειχα προτυπο? χαχαχ ελεος.

Την πλακα μας κανουμε και εσυ το παιρνεις σοβαρα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και με τον ΜΘ εκανα κερκιδα ρε φιλε... τι σημαινει αυτο? οτι τον ειχα προτυπο? χαχαχ ελεος.

Την πλακα μας κανουμε και εσυ το παιρνεις σοβαρα.

ααααααα με δουλευες δηλαδη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ωραια υπηρεσια εχεις τυπε σημερα καθεσε και καυλαντηζεις στο μπου.κομ και καποιοι αλλοι βαρανε σκοπετα στον εβρο με -10 και ειναι 800 χιλ μακρια απο το σπιτι τους ενω εσυ πας με το μετρο κανα δυο στασεις,εισαι στην γραφειαρα σου και αραζεις δικε μου αντε να πηγαινεις και κανα καφεδακι εκει στο γεα :cheesy:

Αυτα πες τα σε εκεινους που δεν καθονται να με ακουσουν και κοροιδευουν
εγω μια χαρα την περασα και την περναω οχι με βυσματα κτλπ αλλα με την μαγκια μου

τωρα οι λοπεζ του ιντερνετ θα κραξουν τον καθενα σιγα το φοβερο  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ααααααα με δουλευες δηλαδη

Ε νταξει μετα απο αυτο το ποστ.... εγω σταματαω!!!!!!
Αν τα παιρνεις σοβαρα !!!!!

Τελος!!!! Κατσε βρες και δειξε ποστ που εγω εκανα πλακιτσα
και δειξτα σαν σοβαρα  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ε νταξει μετα απο αυτο το ποστ.... εγω σταματαω!!!!!!
Αν τα παιρνεις σοβαρα !!!!!

Τελος!!!! Κατσε βρες και δειξε ποστ που εγω εκανα πλακιτσα
και δειξτα σαν σοβαρα  :grin:

δεν εκανες πλακιτσα  :dancing:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Γράφει ρε ότι έγινε Νοέμβρη!!Αν είχε γίνει χρόνο ή χρόνια και το θυμόταν ακόμα και τον έτρωγε ήταν για ψυχίατρο.Δικαιολογημένα που σπάστηκε και πειράχτηκε και δεν είπς ο άλλος ότι ο ξάδερφός του κλαίει ή ότι τα βαψε μαύρα.Απλά ότι στενοχωρήθηκε.

Μην ξαναμπερδέψεις τον λογαριασμό σου φάνη...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αυτα πες τα σε εκεινους που δεν καθονται να με ακουσουν και κοροιδευουν
εγω μια χαρα την περασα και την περναω οχι με βυσματα κτλπ αλλα με την μαγκια μου

τωρα οι λοπεζ του ιντερνετ θα κραξουν τον καθενα σιγα το φοβερο  :P
Τυπε για τον απολυτο δεν ειπες κατι.Αυτος ακουσε τις συμβουλες σου για καμακι και βγαζει γκομενες και τωρα κανει το κοροιδο η κουφαλα.

Επισκέπτης
Θα σου πω φίλε..Εγώ δεν ήθελα να πάω στρατό.Αλλά ανυπότακτος δεν θα έβρισκα δουλειά.Πήγα.Όμως τι έβλεπα;Άλλοι είχαν κολιτιλίκια με αξιωματικούς και με τα βύσματά τους και άλλοι υποφέραν..Εν τω μεταξύ στα μέσα τις θητείας το 1/3 τη σειράς μου πήρε μεταθέσεις στην Αθήνα.Ποιον να σεβαστώ και γιατί;

[size=12pt]ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΒΥΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ;;;;;;;;;;;[/size]
[size=14pt]ΚΑΝΑΚΑΡΗΔΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ.[/size]

Όλους αυτούς , κατά τη φοίτησή μου στην Οδοντιατρική Αθήνας
ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.
Μετά το πρώτο 3μηνο στο Στρατό,
ΗΤΑΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΟΝΕΣ ΤΟΥΣ.

Μεγάλα καργιόλια.

(Για τους εξυπνάκηδες , ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΘΗΤΕΙΑ ΠΡΙΝ ΦΟΙΤΗΣΩ.
ΜΠΉΚΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ , ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΡΑΤΟ.
ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΑ και όχι δεν είμαι κύπριος).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom