Τα διάβασα όλα..Στο στρατό δεν παίζεις ξύλο με κανέναν ότι μαλακία και να κάνει.Το λες σε αυτούς που πρέπει και υποτίθεται ότι επιβάλλουν την τάξη και τέλος.Αν τώρα δεν γίνεται τίποτα εκεί τελειώνει.Η ηλικία δεν παίζει ρόλο.Έχω δει άτομα 20 και 21 χρονών και να κάνουν τόπι στο ξύλο 30αρηδες που το παίζουν δυνατοί και μάγκες.Ειδικά αν ο μαλάκας ο 20χρονος όπως είπε ο φίλος ήταν πιωμένος και δεν καταλάβαινε Χριστό και αν είχε και την αλητεία μέσα του δεν θα ήταν καθόλου έξυπνο να πιαστεί στα χέρια μαζί του ένας που όπως λέει δεν ασχολείται με αυτά αλλά είναι άτομο με αξιοπρέπεια και μόρφωση.
Όλη η ζωή είναι γεμάτη αδικίες.Άλλος σε ρουφιανεύει και σε απολύουν.Άλλος σε τρακάρει με το κωλάμαξο του και στο δικαστήριο κάνει την πάπια.Άλλος κάνει αυτό,άλλος κάνει το άλλο..Αν σκέφτεσαι τι σου κανε ο ένας και ο άλλος δεν προχωράς και αν περιστατικά όπως το να σου επιτεθεί κάποιος,νασου κάνει ζημιά σε κινητό ή δεν ξέρω τι σε κάνουν να έχεις μετατραυματικό στρες πάει να πει ότι δεν είσαι ψημένος στα της ζωής και δεν είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις καταστάσεις.
Για το στρατό μην ξαναπεί κανείς μαλακίες ότι είναι σχολείο,ότι μαθαίνεις πράγματα και άλλα τέτοια...Μια φυλακή είναι.Πας μέσα 9 μήνες για κάτι που δεν έκανες.ΣΕ θέλουν ουσιαστικά μόνο να καθαρίζεις τα σκατά των ΕΠΟΠ,τα παλιόχαρτα και τα σκουπίδια που πετάνε σαν αλήτες στους δρόμους τριγύρω,σε θέλουν να κάνεις τη δουλειά αυτών,προσπαθείς να κάνεις κάτι και σου τη λένε..Ο μαλάκας ο ΕΠΟΠ θυμάμαι τον πήρε ο ύπνος και έφαγε μπιφτέκι το παιδί στην πύλη 40 λεπτά!!Όταν όμως στρατιώτης άργησε 5 λεπτά βγήκε αναφερόμενος..
Το καλύτερο στο στρατό βγες άοπλος και κάνε μόνο θαλαμοφυλίκι ή τίποτα ΚΕΠΙΚ και κάμερες..Να σαι στη ζεστασιά σου και γάμα τους όλους..
Εγώ τους είπα ότι έχω κροτοφοβία (αρχίδια) και την πέρασα μόνο θαλαμοφύλακας.Επειδή ήταν τσίφτης και καλός ο Υπίατρος στο κέντρο μου κανε μια κάρτα σπέσιαλ.Είχα μικρός άσθμα και μου έβγαλε εκτός καθαριοτήτων,σκόνης,απορρυπαντικών,μαγειρίων..Απο πόσα γλύτωσα και έβλεπα τους μαλάκες να με κοιτούν με μισό μάτι.Και όταν στα νεύρα τους μου λεγε κανα μαλακισμένο γιωτά και ότι το παίζεις και δεν έχεις τίπτοα λέω ξέρεις γιατί είμαι γιωτάς;Γιατί μπορώ!!!!