redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τυπε εσυ είσαι μοδιστρα δεν ξερεις απο αυτα τύπεΤΑ ΣΠΕΝ ειναι κατι ασκησουλες...
αν εισαι κατω απο 40 και δεν εισαι 200 κιλα
τις βγαζεις για πλακα.
τυπε εσυ είσαι μοδιστρα δεν ξερεις απο αυτα τύπεΤΑ ΣΠΕΝ ειναι κατι ασκησουλες...
αν εισαι κατω απο 40 και δεν εισαι 200 κιλα
τις βγαζεις για πλακα.
τυπε εσυ είσαι μοδιστρα δεν ξερεις απο αυτα τύπε
τυπε ημουν εκπαιδευτης σου στην βασικη εκπαιδευσηχαχαχα α ρε κομμαντο
γεμισε το μπου απο κομμαντα... θα παθετε τιποτα.
τυπε ημουν εκπαιδευτης σου στην βασικη εκπαιδευση
σερβερ δεν σε αποκαλουσαν;Συγχαρητηρια.![]()
σερβερ δεν σε αποκαλουσαν;
και ο σερβερ στό γεα δεν ''υπηρετει'';Οχι ετσι αποκαλουν τον μεξικανο... ρωτησε τον θα σου πει τον λογο
αν δεν ντρεπεται ακομη με αυτο που εχει γινει τοτε.... και μετα ερχεται να μας ρωτησει
αμα μαθαμε κιολας εμεις. Ξεχναει τα χαλια του![]()
τυπε εσυ είσαι μοδιστρα δεν ξερεις απο αυτα τύπε
και εγω αυτο γνωρίζω,πιστευω να μην έχει αυξηθεί μεχρι αλλιώς..αν και με ειχαν καταταξει αεροπορια,αλλα τωρα ουτε για δειγμα ε?
Μιας και λεμε για περιστατικα... θυμαμαι στο κεντρο μαζευαμε κατι σκουπιδια
και ηταν και μεσημερι επεφτε ο ηλιος .... εγω ψιλοβαριομουν μετα θα βγαιναμε με αδεια
και καποιοι βιαζοντουσαν. Τελοςπαντων παω να μαζεψω μερικα 2-3 μου πεφτουν κατω πεταγεται ενας εκει
λεει καλα κουλος εισαι? του κανω μηπως θες να σε βαλω να τα μαζεψεις εσυ?
Και μην λες πολλλα του κανω... λεει γιατι τι θα γινει? εκει τον κοιταω μια σοβαρα και λεω συνεχισε και θα δεις ... ε και τελειωσε εκει![]()
Τυπε εγω μονο που φανταστηκα την φαση σκιαχτηκα.εισαι πολυ σκυλος οταν σμιγεις τα φρυδια αλητη μου![]()
εισαι πολυ σκυλος οταν σμιγεις τα φρυδια αλητη μου![]()
Τυπε εγω μονο που φανταστηκα την φαση σκιαχτηκα.
Σημασια εχει οτι ημουν αποτελεσματικος.
Αλλοι θα επαιζαν ξύλο ή θα εκαναν τις κοτες.
Εγω δεν εκανα τιποτα απο τα 2 και εκανα τον αλλο να υποχωρησει.
κανενας δεν γελαει, μην πεταγεσαι!Γελάει ο κόσμος ρε Boldy... σταμάτα.
βλοσυρο βλεμμα αλα αντονοτομαζι τυπε?Μιας και λεμε για περιστατικα... θυμαμαι στο κεντρο μαζευαμε κατι σκουπιδια
και ηταν και μεσημερι επεφτε ο ηλιος .... εγω ψιλοβαριομουν μετα θα βγαιναμε με αδεια
και καποιοι βιαζοντουσαν. Τελοςπαντων παω να μαζεψω μερικα 2-3 μου πεφτουν κατω πεταγεται ενας εκει
λεει καλα κουλος εισαι? του κανω μηπως θες να σε βαλω να τα μαζεψεις εσυ?
Και μην λες πολλλα του κανω... λεει γιατι τι θα γινει? εκει τον κοιταω μια σοβαρα και λεω συνεχισε και θα δεις ... ε και τελειωσε εκει![]()
τυπε μου πρεπει να εισαι πολυ τρομακτικος ε;;Εσυ καλα θα κανεις να αποκτησεις δικη σου προσωπικοτητα
και να μην παιρνεις τον λοπεζ απο πισω για να νιωθεις ασφαλεια
οπου παει και προσπαθει να κραξει.![]()