LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
όταν παρουσιάστηκες όμως είχες διαλυθεί εσωτερικά σωστά
Νομίζω ότι έπαθα υ_ _ _ _ _ _ _σμο
όταν παρουσιάστηκες όμως είχες διαλυθεί εσωτερικά σωστά
Νομίζω ότι έπαθα υ_ _ _ _ _ _ _σμο
εμείς θα σου πόυμε ..πού θα πάς ! όχι Κω και χαϊλίκια ,διπλοντούβαρο σε βλέπω
ι_ _ _ _ _ _ _σμό μήπως
Νοο , θα βάλω ....τον λεβιέΣτο γιες είσαι;
Νοο , θα βάλω ....τον λεβιέ
Πώς περιποιούμαστε τον μπερέ για να μην του προκαλέσουμε φθορά?
Πώς περιποιούμαστε τον μπερέ για να μην του προκαλέσουμε φθορά?
τραβα του ενα ξυρισμα και μεταΠώς περιποιούμαστε τον μπερέ για να μην του προκαλέσουμε φθορά?
τραβα του ενα ξυρισμα και μετα
τύπε μην τον πλύνεις ποτέ τον μπερέ αν θες να φαίνεται ωραίος.μια φορά άμα τον πλύνεις γαμήθηκεΘα του κάνω στεγνό καθάρισμα.
παντως την παραλλαγη την επλυνα σε καυτο νερο και χλωρινη .....απο τον πρωτο μηνα παλεουραςΠώς περιποιούμαστε τον μπερέ για να μην του προκαλέσουμε φθορά?
κάπως έτσι κάνεις μεταγραφή στο ναυτικόπαντως την παραλλαγη την επλυνα σε καυτο νερο και χλωρινη .....απο τον πρωτο μηνα παλεουρας
κάπως έτσι κάνεις μεταγραφή στο ναυτικόhttp://[URL unfurl="true"]www.geetha.mil.gr/media/anakoinoseis/2013/5-9-smyn/album/medium/0001.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ρε ειχα μια παραλλαγη ξεθωριασμενη,μαζεμενη λες και ημουν δεκα χρονια στο στρατευμα
H μια παραλλαγη που μου εδωσαν ηταν εξαρχης λιγο ξεβαμμενη. Παλιος απο τις πρωτες ωρες.παντως την παραλλαγη την επλυνα σε καυτο νερο και χλωρινη .....απο τον πρωτο μηνα παλεουρας
Παίζει να ήταν φορεμένη τύπε :SH μια παραλλαγη που μου εδωσαν ηταν εξαρχης λιγο ξεβαμμενη. Παλιος απο τις πρωτες ωρες.