ama είσαι σε επίλεκτα τα καίς όλα ...μην σου πώ ότι είναι και απαραίτητο ;)Και τυρι λιωμενο στις ξυλοσομπες οπως κανανε πριν 40 χρονια?
50% λιπαρα, τρως και χεζεσαι απ τη λιγδα
εξαιρούνται οι γιωταδες
ama είσαι σε επίλεκτα τα καίς όλα ...μην σου πώ ότι είναι και απαραίτητο ;)Και τυρι λιωμενο στις ξυλοσομπες οπως κανανε πριν 40 χρονια?
50% λιπαρα, τρως και χεζεσαι απ τη λιγδα
καθε δευτερα ειχαμε και ψαρι στον στρατο....φουρνου συνηθως ή ψαροσουπαama είσαι σε επίλεκτα τα καίς όλα ...μην σου πώ ότι είναι και απαραίτητο ;)
εξαιρούνται οι γιωταδες
και ψητος με πατατα τηγανητη μια χαρα ηταν.....πορω γιατι δεν αρεσε στους αλλους
λουτσο τυπε?καθε δευτερα ειχαμε και ψαρι στον στρατο....φουρνου συνηθως ή ψαροσουπα
λουτσο τυπε?
http://[URL unfurl="true"]www.agrino.org/fishing/photos/saltfish/loutsos.jpg[/img[/URL]]
[/quote]οχι δυστυχως τον λουτσο τον γνωρισα εδω στο σαιτ....περκα ή βακαλαο[QUOTE="loytsos, post: 5378734"]
επειδή 'ερχεται και η Λαμπρή ...και δεν βλέπω πρόσκληση από κανένα ...για ετοίμαζε τα κοκορέτσια και άσε τους γκοτζίλες :headbang3: :cool2: :coffee:
[/quote]τυπε συνηθως εγω το πασχα τρωω εναλλακτικα καμια κοτοσουπα,καμια μακαροναδα καρβουνιαρα και τετοια πραγματα.....τα ζωντανα μου τα λυπαμαι
και στα φυλακια,αλλα βασικο ειναι να υπαρχει ενας καλος φανταρος μαγειρας που να ξερει....κανα παιδι απο σχολη μαγειρων κλπ....αν πεσεις σε ασχετο χεσε μεσαένα απο τα πράγματα που δεν μου λειψαν στο στρατό ήταν το φαγητό .Ειδικά στην μονάδες ήταν πλουσιότατο
Τυπε και καλους γιωταδες να πλενουν τα σκευη γιατι παιζει πολυ μπιχλακαι στα φυλακια,αλλα βασικο ειναι να υπαρχει ενας καλος φανταρος μαγειρας που να ξερει....κανα παιδι απο σχολη μαγειρων κλπ....αν πεσεις σε ασχετο χεσε μεσα
συνηθως ειναι παστροθοδωρες οι γιωταδες......Τυπε και καλους γιωταδες να πλενουν τα σκευη γιατι παιζει πολυ μπιχλα
καλά δεν ξέρεις που ήμουναπου ησουν;γιατι εμεις παντου τρωγαμε πολυ......
Την εβγαζες χωρις φαλαφελΔευτέρα τετάρτη νομίζω είχε όσπρια
Τρίτη πέμπτη σίγουρα είχε κοτόπουλο,όπου μετά από ένα σημείο κάποιοι έτρωγαν σάντουιτς επειδή το χαν σιχαθεί
Παρασκευή νομίζω ψάρι και τα σαββατοκύριακα χοιρινα μοσχάρια κτλ
Mεγάλη κουβέντα, εμείς είχαμε μάγειρα που πήγαινε και λέσχη αξιωματικών οπότε τρώγαμε καλύτερα και από το σπίτι μας, χόρια τα διάφορα κέικ/γλυκά/αναψυκτικά...και στα φυλακια,αλλα βασικο ειναι να υπαρχει ενας καλος φανταρος μαγειρας που να ξερει....κανα παιδι απο σχολη μαγειρων κλπ....αν πεσεις σε ασχετο χεσε μεσα
Άνετα ξαναπηγαινα στρατό, αχ Κως
Άνετα ξαναπηγαινα στρατό, αχ Κως