antigregory
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
κεντρο αυλωνα ε;Ναι, λάρισα έκανα εκπαίδευση.
Χαϊδάρι παιρνανε εκπαίδευση τα ραντάρ κι εσείς
ειχες την καλαματα και βαρβαρελη λοχιες;
κεντρο αυλωνα ε;Ναι, λάρισα έκανα εκπαίδευση.
Χαϊδάρι παιρνανε εκπαίδευση τα ραντάρ κι εσείς
κεντρο αυλωνα ε;
ειχες την καλαματα και βαρβαρελη λοχιες;
Πού να θυμάμαι ρε μαλάκα, κάτι μέτριες είχαμε αλλά μέσα στην κλεισούρα μάς φαίνονταν σαρλίζ θερόν
ειχες τρελαθει στην ολα ηλεκτρονικα τα εβλεπες
Ρε βρωμιάρη στις χέστρες την έπαιζες,όχι στα μπάνια;Είχε φύγει το χρώμα στο πλακάκι στην τούρκικη
Ρε βρωμιάρη στις χέστρες την έπαιζες,όχι στα μπάνια;
ειχες τρελαθει στην ολα ηλεκτρονικα τα εβλεπες
Στη σκοπιά να μου έλεγες πιο κατανοητό θα ήταν,στις τουαλέτες εγώ ούτε καν έμπαινα με αυτή την μπόχα που είχανε.Όπου να 'ναι τον έπαιζα, μια φορά τον έπαιξα και στο πρώτο γραφείο πάνω στα εξοδόχαρτα
τυπε σε εμας τα μουνοπανα οι παλιοι εχεζαν εκτος χεστρας για να ταλαιπωρουν τους νεους :SΣτη σκοπιά να μου έλεγες πιο κατανοητό θα ήταν,στις τουαλέτες εγώ ούτε καν έμπαινα με αυτή την μπόχα που είχανε.
Μια φορά θυμάμαι έτυχε σε εμένα ο κλήρος να καθαρίσω στο κέντρο και το σκουπάκι ήταν πιο βρώμικο και από τα σκατά τριγύρω της τρύπας. Πήγα να καθαρίσω την τουρκάλα και λερώθηκε περισσότερο
Στη σκοπιά να μου έλεγες πιο κατανοητό θα ήταν,στις τουαλέτες εγώ ούτε καν έμπαινα με αυτή την μπόχα που είχανε.
Μια φορά θυμάμαι έτυχε σε εμένα ο κλήρος να καθαρίσω στο κέντρο και το σκουπάκι ήταν πιο βρώμικο και από τα σκατά τριγύρω της τρύπας. Πήγα να καθαρίσω την τουρκάλα και λερώθηκε περισσότερο
τυπε σε εμας τα μουνοπανα οι παλιοι εχεζαν εκτος χεστρας για να ταλαιπωρουν τους νεους :S
τυπε μιλαμε για πολυ κουραδι :Sπροβλεποταν για την εσσο τους τυπε
Πυροφάνια,τζουκμποξ κτλπ και σε εμάς γινόντουσαν.Τέτοια καθίκια έχουμε για συμπατριώτες απόλυτε,μόνο στον στρατό και στο διαδίκτυο βλέπει κανείς πόσους πολλούς ηλίθιους έχει αυτή η χώρα.τυπε σε εμας τα μουνοπανα οι παλιοι εχεζαν εκτος χεστρας για να ταλαιπωρουν τους νεους :S
τυπε και πανε τωρα 9 μηνες και ειναι κολεγιοΠυροφάνια,τζουκμποξ κτλπ και σε εμάς γινόντουσαν.Τέτοια καθίκια έχουμε για συμπατριώτες απόλυτε,μόνο στον στρατό και στο διαδίκτυο βλέπει κανείς πόσους πολλούς ηλίθιους έχει αυτή η χώρα.
Για να κλείσω πάντως για όσους μπουρδελιάρηδες πάνε τώρα η γνώμη μου είναι η εξής:1000 φορές να πάει κάποιος Κύπρο/Ε.Δ παρά σε Γκατζολία/Σκατόνησα και να πεθάνει στην εμπλοκή.
Μα να τα καθαριζουν με το....σκουπακι???προβλεποταν για την εσσο τους τυπε
τυπε εφ'οσον ορκιστηκες δεν γινεται να πας ΕΔ.Ο μονος τροπος ειναι με βυσμα αλλα ισχυρο η αν εχουν ελλειψη σε ιατρους οποτε χωρις ΤΠΕΝ θα σου δωσουν τον μπερε τον πρασινο!Τύπε στη δεύτερη βδομάδα που είμασταν μέσα ήρθαν να μας μιλήσουν για ειδικές δυνάμεις, τσολιάδες, στρατονομία κλπ. Για ειδικές δυνάμεις περνούσες κάτι αθλήματα της πλάκας. Χιλιάρι σε 5 λεπτά, 20 κάμψεις, 4 έλξεις. Το έκανες και σε δέχονταν. Άτομα που δήλωσαν ορκίστηκαν κανονικά μαζί μας και τώρα θα μπουν ειδικές δυνάμεις. Εγώ δεν είχα δηλώσει, αλλά τώρα ψήθηκα μιλώντας με φιλαράκι για το τι ακριβώς παίζει ειδικά στην Κύπρο.
τυπε σε εμας δεν ηθελε σκουπακιΜα να τα καθαριζουν με το....σκουπακι???
Εδω ειχαμε κοτζαμαν μανικεs και λοσταρια ....και παλι φρακαιρνε
Βεβαια τοτε τρωγαμε και πιο πολλα οσπρια.....
δεν αντεχουν τυπεκαι χαλιουνται. οι κοπριες
τυπε και πανε τωρα 9 μηνες και ειναι κολεγιο