Νέα

Ελληνικός Στρατός και Αλητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αααα..... τα ξερεις..ε? 
Παλιοσειρα κ εσυ.... :grin:
Τι να μας που οι νεοι τωρα...  του φωναξανε λιγο..αντε τον βρισανε...  και κατι εγινε...???!!!! :grin:
Α ρε ποντικαραιοι.... :2funny:
οι νεοι κρινουν τυπε
και αυτο δεν προβλεπεται για την εσσο τους :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
τον κακο σου τον καιρο. βλαξ. σταματα θα με παρουν τα κλαματα απο το μπουρδοστροβιλο.
δεν πεφτω στο επιπεδο σου!
και να οσυ πω κατι! επειδη τα βλεπω αρκετα συχνα μπορω να πω στην πουσα μου αν με πιστευεις ή οχι!
μαγκια σου! πιστευε αυτο που γουσταρεις!
Εγω λεω αυτο που ειδα-βλεπω + την αποψη μου ! Αν δεν συμφωνεις πες την αποψη σου ! αλλα μην προσπαθεις να την επιβαλεις με αυτο το στυλακι οτι ο τυπος Θανος μας εχει ψοφησει τοση ωρα με μπουρδες κλπ...!

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Αρουρια , θα πηξετε. Οταν παρουσιαστηκαμε εμεις , φυλαγαμε με τοξα στην πύλη.  :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν πεφτω στο επιπεδο σου!
και να οσυ πω κατι! επειδη τα βλεπω αρκετα συχνα μπορω να π στην πουσα μου αν με πιστευεις ή οχι!
μαγκια σου! πιστευε αυτο που γουσταρεις!
Εγω λεω αυτο που ειδα-βλεπω + την αποψη μου ! Αν δεν συμφωνεις πες την αποψη σου ! αλλα μην προσπαθεις να την επιβαλεις με αυτο το στυλακι οτι ο τυπος Θανος μας εχει ψοφησει τοση ωρα με μπουρδες κλπ...!

ρε τυπε νταξει μη πεσεις στο επιπεδο μου. αλλα κοψε τη μπουρδα ασε με να ξερω καλυτερα. τα μισα και βαλε που ειπες ειναι στη φαντασια σου. μη κανεις τον ξερολα επειδη καπου ακουσες ιστοριες ή τα φανταστηκες. αν επιμενεις οτι τα ειδες κιολας να πας να σε δει γιατρος.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αρουρια , θα πηξετε. Οταν παρουσιαστηκαμε εμεις , φυλαγαμε με τοξα στην πύλη.  :2funny: :2funny: :2funny:
ετσι τυπε? :grin:
exopli15.jpg

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
ελα κοφτε το με τις βλακειες...οταν πηγα εγω κολλουσαμε τα c4 στις ερπυστριες ενω προχωρουσε το αρμα και δε μας παιρνανε χαμπαρι... :ak:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ελα κοφτε το με τις βλακειες...οταν πηγα εγω κολλουσαμε τα c4 στις ερπυστριες ενω προχωρουσε το αρμα και δε μας παιρνανε χαμπαρι... :ak:
τυπε μηπως ειχες πολεμησει και στο Ναμ
υπο τις διαταγες του στρατηγου τραουτμαν? :grin:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ρε τυπε νταξει μη πεσεις στο επιπεδο μου. αλλα κοψε τη μπουρδα ασε με να ξερω καλυτερα. τα μισα και βαλε που ειπες ειναι στη φαντασια σου. μη κανεις τον ξερολα επειδη καπου ακουσες ιστοριες ή τα φανταστηκες. αν επιμενεις οτι τα ειδες κιολας να πας να σε δει γιατρος.
οκ ρε θα παω να με δει γιατρος!  :grin: :grin:  
στην φαντασια μου ειναι οτι πεις!!!! :thumbsup: :thumbsup:
Αν θες σε καποια φαση το συζηταμε.....εκει θα δουμε ποια επιχειρηματα εχουν δικιο αλλα με επιχειρηματα....οχι με ψευτοστυλακι!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αν θες σε καποια φαση το συζηταμε.....εκει θα δουμε ποια επιχειρηματα εχουν δικιο αλλα με επιχειρηματα....οχι με ψευτοστυλακι!

χαχαχχα εριστικος ο λοπεζ αλητεια

ατακαδορος κοροιδευει συνεχεια  :P

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Τα δεντρα στην πύλη  , τα ειχε φυτεψει ο απόλυτος οταν παρουσιαστηκε και ειδες πως εγιναν..
440px-Sequoiafarm_Sequoiadendron_giganteum.jpg

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τελικα βρηκα τον λογο που απεκτησε τα mental issues η παπια.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

αμα μου βρεις δικαβαλους στρατονομους σε τρανσαλπ...750 θα κατσω να με γαμησεις και ταυτοχρονα θα τραγουδαω μαρινελα. αρκει? ειπες και αλλα που βαριεμαι να δω τωρα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
O ξαδερφος σου δεν μπορουσε να βαλει τιποτα πινεζες στα αρβυλα των μαλακισμενων που τον πειραζανε?

ή να ριξει κοκα κολα λιγο πριν τα φορεσουν !!!!

Θα μπορούσε να τους κάνει κάτι χειρότερο, την ώρα που θα έβγαζαν τίποτα φωτογραφίες να πήγαινε να τους κάνει κερατάκια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom