ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ξυρισματα εικονων
ερωτικες εξομολογησεις σε δεντρα και λαμπες τυπε?![]()
μεταδοση αγωνα κατω απο σβηστη τηλεοραση τυπε. ή δελτιο καιρου ;)
ξυρισματα εικονων
ερωτικες εξομολογησεις σε δεντρα και λαμπες τυπε?![]()
οι νεοι κρινουν τυπεΑααα..... τα ξερεις..ε?
Παλιοσειρα κ εσυ....
Τι να μας που οι νεοι τωρα... του φωναξανε λιγο..αντε τον βρισανε... και κατι εγινε...???!!!!
Α ρε ποντικαραιοι....![]()
δεν πεφτω στο επιπεδο σου!τον κακο σου τον καιρο. βλαξ. σταματα θα με παρουν τα κλαματα απο το μπουρδοστροβιλο.
μεταδοση αγωνα κατω απο σβηστη τηλεοραση τυπε. ή δελτιο καιρου ;)
δεν πεφτω στο επιπεδο σου!
και να οσυ πω κατι! επειδη τα βλεπω αρκετα συχνα μπορω να π στην πουσα μου αν με πιστευεις ή οχι!
μαγκια σου! πιστευε αυτο που γουσταρεις!
Εγω λεω αυτο που ειδα-βλεπω + την αποψη μου ! Αν δεν συμφωνεις πες την αποψη σου ! αλλα μην προσπαθεις να την επιβαλεις με αυτο το στυλακι οτι ο τυπος Θανος μας εχει ψοφησει τοση ωρα με μπουρδες κλπ...!
ετσι τυπε?Αρουρια , θα πηξετε. Οταν παρουσιαστηκαμε εμεις , φυλαγαμε με τοξα στην πύλη.![]()
![]()
![]()
Το ζωγραφισες τυπε? γιατι δεν υπηρχαν και φωτογραφιες τοτεετσι τυπε?
![]()
τυπε μηπως ειχες πολεμησει και στο Ναμελα κοφτε το με τις βλακειες...οταν πηγα εγω κολλουσαμε τα c4 στις ερπυστριες ενω προχωρουσε το αρμα και δε μας παιρνανε χαμπαρι...![]()
οκ ρε θα παω να με δει γιατρος!ρε τυπε νταξει μη πεσεις στο επιπεδο μου. αλλα κοψε τη μπουρδα ασε με να ξερω καλυτερα. τα μισα και βαλε που ειπες ειναι στη φαντασια σου. μη κανεις τον ξερολα επειδη καπου ακουσες ιστοριες ή τα φανταστηκες. αν επιμενεις οτι τα ειδες κιολας να πας να σε δει γιατρος.
αυτο ηταν μετα ρε,πρωτα πηρα την ελενη απ τους τρωεςτυπε μηπως ειχες πολεμησει και στο Ναμ
υπο τις διαταγες του στρατηγου τραουτμαν?![]()
οκ ρε θα παω να με δει γιατρος!![]()
![]()
στην φαντασια μου ειναι οτι πεις!!!!![]()
Αν θες σε καποια φαση το συζηταμε.....εκει θα δουμε ποια επιχειρηματα εχουν δικιο αλλα με επιχειρηματα....οχι με ψευτοστυλακι!
Τα δεντρα στην πύλη , τα ειχε φυτεψει ο απόλυτος οταν παρουσιαστηκε και ειδες πως εγιναν..ελα κοφτε το με τις βλακειες...οταν πηγα εγω κολλουσαμε τα c4 στις ερπυστριες ενω προχωρουσε το αρμα και δε μας παιρνανε χαμπαρι...![]()
οκ ρε θα παω να με δει γιατρος!![]()
![]()
στην φαντασια μου ειναι οτι πεις!!!!![]()
Αν θες σε καποια φαση το συζηταμε.....εκει θα δουμε ποια επιχειρηματα εχουν δικιο αλλα με επιχειρηματα....οχι με ψευτοστυλακι!
τελικα βρηκα τον λογο που απεκτησε τα mental issues η παπια.
O ξαδερφος σου δεν μπορουσε να βαλει τιποτα πινεζες στα αρβυλα των μαλακισμενων που τον πειραζανε?
ή να ριξει κοκα κολα λιγο πριν τα φορεσουν !!!!
τον βαζανε να διαβαζει την ιστορια του μεγα αλεξανδρου και των μακεδονων στο καψιμι τυπε ως νεο.