Νέα

Ελληνικός Στρατός και Αλητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Ενας ο οποιος δεν κοιμαται μεσα και δεν τρωει μεσα δεν τους στοιχιζει τιποτα περα απο την ιατρικη περιθαλψη.
Δεν τρωει κανενα γευμα και δεν κοιμαται ποτε?
ε τι φανταρος ειναι αυτος? ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ποσοι αρρωσταινουν ρε τυπε
εδω σε μερικες μοναδες εχουν κτηνιατρο για τους φανταρους :S

Απο την 2η μερα που εκανα τα 3 εμβολια δοκιμασα και το λουκανικο
απο τα μαγειρια. ΓΙα αυτο στα κανουν φιλε για να μην αρρωστησεις οτι κ αν σε ταισουν !!!!!

χαχαχαχα χαζοι ειναι νομιζεις? Σου λεει με τα τερατα εμβολια δεν παθαινει τιποτα αυτος
αλλα δωσε και μια ιατρικη περιθαλψη εκει εν τω μεταξυ αυτο ελειπε να μην σε ασφαλιζαν κιολας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν τρωει κανενα γευμα και δεν κοιμαται ποτε?
ε τι φανταρος ειναι αυτος? ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ!

Δεν ειμαι πεζικο .

Εμεις μερικα τα επιστρεφουμε εχω μαθει παντως.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
απο τα μαγειρια. ΓΙα αυτο στα κανουν φιλε για να μην αρρωστησεις οτι κ αν σε ταισουν !!!!!

χαχαχαχα χαζοι ειναι νομιζεις? Σου λεει με τα τερατα εμβολια δεν παθαινει τιποτα αυτος
αλλα δωσε και μια ιατρικη περιθαλψη εκει εν τω μεταξυ αυτο ελειπε να μην σε ασφαλιζαν κιολας
το ξερω τυπε
ειναι γερα κοκτειλ αυτα
6 μηνες αφου απολυθεις δεν θα παθαινεις τιποτα
μετα θα ξαναγυρισεις στην κατασταση που ησουν πριν μπεις

OP
OP
F

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Φιλος δεν ξερω αν εισαι πανω απο 15 χρονων αλλα φανταρος δεν εχει παει σιγουρα και μας το επιβεβαιωνεις απο τα λεγομενα σου!
Καταρχας οσο εισαι φανταρος ξεχνα την μπατσια! ειτε μεσα στο στρατοπεδο ειτε ΕΞΩ ! Ειδικα εξω απο το στρατο[πεδο θεωρητικα πρεπει να σαι υποδειγμα!
Ε αν εμπλακεις σε φασαρια και σε πιασει η Ασφαλεια το μονο που θα σου κανει ειναι να σε βαλει μεσα μεχρι να ρθει να σε μαζεψει η ΣΝ με χειροπεδες αυτοφωρο Στρατοδικειο και οτι αλλο προβλεπεται!
6 μηνες μετα την απολυση σου ισχυει πανω σου ακομη και ο στρατιωτικος ΝΟΜΟΣ ! Ανα πασα στιγμη και ωρα! (σε περιπτωση που δεν το ξερεις)
Ξεχνα οσο εισαι φανταρος τα περι Δημοκρατιας! αυτα εξω απο την Πυλη στην πολιτικη σου Ζωη!
καλως ή κακως ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!
οποτε συγνωμη αλλα λες μαλακιες!

Ε δεν σου είπα μέσα στο στρατό να καλέσεις την αστυνομία ή όσο είσαι φαντάρος!!Εκεί απλά κάνεις το κορόιδο και προσπαθείς να μη μιλάς και να μην έχεις πάρε δώσε με μαλάκες.Μιλάω για την κανονική ζωή μετά από αυτό..Και είμαι 29 χρονών στα 30..Τέλειωσα πέρσυ αν και στην αρχή δεν ψηνόμουν να πάω αφού είναι χάσιμο χρόνου..Βέβαια ίσως να ταν και καλύτερα που πήγα γιατί με την κρίση και την ανεργία δεν θα κανα πολλά καλύτερα πράγματα..

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66

Μια επισκεψη σε ενα Στρατιωτικο Νοσοκομειο θα σε πεισει να δεις οτι ειναι τιγκα απ ολλες τις ειδικοτητες! βαλε φαρμακα  και και και!
το οτι δεν ετυχε σε εσενα και δεν το ειδες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ! το τι θα τυχει να πας μονο για ακτινογραφια θωρακος οταν απολυθεις δεν σημαινει οτι ειναι ολλοι ετσι!

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
35
Πόντοι
246
Το ξερεις οτι θεωρητικα ο μισθος του φανταρου ειναι ο βασικος μισθος ανιδικευτου εργατη?
Τα 8.62 ποσα ειναι δεν ξερω που παιρνεις ξερεις τι ειναι?
τα ρεστα απ αυτα που μενουν απο τον μισθο σου!
ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ στο κεντρο ποσο κοστιζει βαλιτσα λουκανικο με ολο τον εξοπλισμο? μονο το τζακετ εχει 200Ε
2 ζευγαρια αρβυλες και και και και + ιατρικη περιθαλψη αν παθεις κατι + 4 γευματα την μερα + οτι ζεις εκει μεσα , ξερεις ποσο τους στοιχιζεις?

στα @@@@@@@@@ σου θα μου πεις!
ετσι ειναι ομως και αυτα που παιρνεις ειναι οτι περισευει!
το τζακετ το αγοραζει ο στρατος 200 ενω το πολυ να κοστιζει 40 σε τετοιες ποσοτητες που παραγγελνει γιατι πρεπει να παρουνε και τις σχετικες μιζες απο γυρω γυρω....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ΝΑΙ! και το τζοκευ και τις φορμες ! Βασικα δεν εδωσα τιποτα! κανεις δεν αφησε τιποτα!
τυπε αυτον που θα εδιναν στο κεντρο ηταν για τον πουτσο
σαν μαγειρας ησουν :2funny:
ολοι αγοραζαμε γαλλικο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μια επισκεψη σε ενα Στρατιωτικο Νοσοκομειο θα σε πεισει να δεις οτι ειναι τιγκα απ ολλες τις ειδικοτητες! βαλε φαρμακα  και και και!
το οτι δεν ετυχε σε εσενα και δεν το ειδες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ! το τι θα τυχει να πας μονο για ακτινογραφια θωρακος οταν απολυθεις δεν σημαινει οτι ειναι ολλοι ετσι!

Ε δεν πηγα και φανταρος για να τρεχω στα νοσοκομεια ετσι?  :P

Δεν ειμαι αρρωστος δοξα το θεο.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Δεν ειμαι πεζικο .

Εμεις μερικα τα επιστρεφουμε εχω μαθει παντως.
ρε ψαρουλη τι εμαθες?
τι επιστρεφεις για πες?
το ραδιο αρβυλα που πεφτει εκει μεσα πιστευεις? ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣ απ αυτα που πηρες στο κεντρο!
ειναι ολοδικα σου!
δεν χρειαζεται να εισαι πεζικο!
καμια Ε.Π σε κοβω!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
τυπε αυτον που θα εδιναν στο κεντρο ηταν για τον πουτσο
σαν μαγειρας ησουν :2funny:
ολοι αγοραζαμε γαλλικο
χαχαχαχαχα!
οντως σαν σεφ!
το πιστευεις οτι πηγα μετα απο 4-5 μερες και τον αλλαξα και μου δωσανε γαλικο και ολλοι στην μοναδα μου λεγανε οτι τον αγορασα ενω τον ειχα παρει απο το κεντρο!

OP
OP
F

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
το ξερω τυπε
ειναι γερα κοκτειλ αυτα
6 μηνες αφου απολυθεις δεν θα παθαινεις τιποτα
μετα θα ξαναγυρισεις στην κατασταση που ησουν πριν μπεις

Αυτό για τα εμβόλια μύθος..Αντιτετανικό,για διεφθερίτιδα και το μαντού για τη φυματίωση κα΄νουν.Τίποτα παραπάνω.Μακάρι να υπήρχαν τέτοια εμβόλια που λένε ότι και καλά κάνουν στο στρατό και δεν θα αρρώσταινε ο κόσμος αλλά δεν υπάρχουν.Θες να σου πω και απόδειξη ότι δεν ισχύει;Όταν ήμουν στο στρατό έπαθα προστατίτιδα.Εγώ δεν υπήρξα ποτέ μπουρδελάς ούτε με πόρνες πήγαινα ποτέ..Είχα μια μέρα έντονα συμπτώματα ουρολοίμοξης και έκριμα και μετά από εξετάσεις ενώ αρχικά έπαιρνα για βδομάδα φάρμακα για ουρολοίμωξη ο ουρολόγος βρήκες προστατίτιδα και έφαγα 1 μήνα αντιβίωση και το μικρόβιο ήταν Klebsiela που όπως μουείπα πιθανοτατα από τουαλέτες το τσίμπησα ή από κακές συνθήκες υγιεινής εκεί.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Ε δεν πηγα και φανταρος για να τρεχω στα νοσοκομεια ετσι?  :P

Δεν ειμαι αρρωστος δοξα το θεο.
και μακαρι να μην αρωστησεις!
αλλα εχει και παιδια που δεν θελαν να αρωστησουν οσο ηταν φανταροι ή που παθαν 1 σοβαρο τροχαιο! 1-2 μηνες μεσα.....αναρωτικη και συνεχιζαν μετα θητεια!
μην εισαι απολυτος!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
χαχαχαχαχα!
οντως σαν σεφ!
το πιστευεις οτι πηγα μετα παο 4-5 μερες και τον αλλαξα και μου δωσανε γαλικο και ολλοι στην μοναδα μου λεγανε οτι τον αγορασα ενω τον ειχα παρει απο το κεντρο!
τυχερος τυπε
εγω οσους ηξερα τον αγοραζαν γιατι δεν παλευοταν η κατασταση του μαστερ σεφ

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
χαλαρωστε ρε...κανεις δεν καθεται παραπανω ΕΚΤΟΣ κι αν εχει κανει επικων διαστασεων μαλακια...αλλα πρεπει να εισαι ΠΟΛΥ αναπηρος για να κανεις παραπανω θητεια  :jerking:
Ειναι αναλογα τον διοικητη. Ειχα γνωρισει στην θητεια μου 3 ατομα που υπερετουσαν παραπανω.

Τωρα θεματοθετη εισαι υπερβολικος οτι εκαναν στο ξαδελφο σου δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αλλα περιστατικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom