Νέα

Ελληνικός Στρατός και Αλητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
λινουξας τι σημαινει?

Ασχολουμαι με υπολογιστες.

Και την εχω σκαπουλαρει καποιες φορες που με βαλανε να φτιαξω κατι  :P

1-2 φορες δεν την γλιτωσα βεβαια.... αν και θα μπορουσα και αυτες αν ημουν πιο πονηρος.
Δεν βαριεσαι νεξτ ταιμ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε συ Μπολντυ μην κανεις ρε αδερφε την τριχα τριχια!
ενταξει λινουξας ! ΟΚ! Ξερω ποσο σοβαρη επιστημη ειναι η Πληροφορικη! δεν θα σου πω οτι ασχολεισαι με πσ λες και παιζεις αλλα που να σουν και κανας μηχανικος στο μηχανικο να κανεις μελετες ή κανας ντοκτορ σε κανα Στρ. Νοσοκομειο! χαλαρωσε λιγο!

Ναι τρωνε αρκετο χωσιμο το ξερω. Αλλα αυτοι που ξερεις αμα δεν τους το γραφουν σαν προυπηρεσια?

Αν μου εγραφαν προυπηρεσια θα το εκανα.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66

1-2 φορες δεν την γλιτωσα βεβαια.... αν και θα μπορουσα και αυτες αν ημουν πιο πονηρος.
Δεν βαριεσαι νεξτ ταιμ.
καλυτερα 4-5 ωριτσες χωσιμο στα πσ παρα να ξεριζωνεις χορτα να βαφεις ή να κουβαλας ερπυστριες!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ναι ενταξει αλλα δεν εχω μπει σε ποστο πληροφορικης.
ΑΡα δεν ειμαι αρμοδιος  :P

κοιτα θα πρεπει να σταματησει στην ελλαδα το τσαμπα ετσι? προσφερω καποια υπηρεσια
ακομα και σε ερωτησεις να σου απαντησω. Για ποιο λογο να το κανω?

Μετα λες δεν παμε μπροστα σαν χωρα ε πως να πας ρε φιλε οταν δεν εκτιμας βασικα πραγματα?
οταν θες τσαμπα δουλειες....

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Ναι τρωνε αρκετο χωσιμο το ξερω. Αλλα αυτοι που ξερεις αμα δεν τους το γραφουν σαν προυπηρεσια?

Αν μου εγραφαν προυπηρεσια θα το εκανα.
πανε οι εποχες του μπαμπα σου που ησουν Διαβιβαστης στον στρατο και ειχες μορια για τον ΟΤΕ !
ή μαγειρας και επαιρνες σαν ειδικοτητα ΣΕΦ και στην πολιτικη σου ζωη!

Αν πας σε εργοδοτη τωρα με 9 μηνες θητεια βγαλε κεντρο 1 μηνα και αδειες συνολο 6-7 μηνες του πεις οτι εχω προυπηρεσια στο αντικειμενο μου απο τον στρατο θα γελαει με δακρυα ! ΑΣΤΟ!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Δεν βαριεσαι νεξτ ταιμ.
Ευτυχως εισαι μαγκας και την γλυτωσες εσυ και σε εστειλαν να καθαριζεις πατατες και κατσαρολες.Που να παιδευεσαι τωρα με τα πισι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πανε οι εποχες του μπαμπα σου που ησουν Διαβιβαστης στον στρατο και ειχες μορια για τον ΟΤΕ !
ή μαγειρας και επαιρνες σαν ειδικοτητα ΣΕΦ και στην πολιτικη σου ζωη!

Αν πας σε εργοδοτη τωρα με 9 μηνες θητεια βγαλε κεντρο 1 μηνα και αδειες συνολο 6-7 μηνες του πεις οτι εχω προυπηρεσια στο αντικειμενο μου απο τον στρατο θα γελαει με δακρυα ! ΑΣΤΟ!

Ναι. Θα γελαει με δακρυα αυτος που μετα απο λιγο καιρο θα την κλεισει
και θα γελαω τοτε εγω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ευτυχως εισαι μαγκας και την γλυτωσες εσυ και σε εστειλαν να καθαριζεις πατατες και κατσαρολες.Που να παιδευεσαι τωρα με τα πισι.

Το ποστο μου μπορει να το πω οταν με το καλο θα εχω το απολυτηριο στο χερι τον Μαιο...

απολελε και τρελελελεεεε ααχαχαχαχαχαχ

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Ναι ενταξει αλλα δεν εχω μπει σε ποστο πληροφορικης.
ΑΡα δεν ειμαι αρμοδιος  :P

κοιτα θα πρεπει να σταματησει στην ελλαδα το τσαμπα ετσι? προσφερω καποια υπηρεσια
ακομα και σε ερωτησεις να σου απαντησω. Για ποιο λογο να το κανω?

Μετα λες δεν παμε μπροστα σαν χωρα ε πως να πας ρε φιλε οταν δεν εκτιμας βασικα πραγματα?
οταν θες τσαμπα δουλειες....
Το ξερεις οτι θεωρητικα ο μισθος του φανταρου ειναι ο βασικος μισθος ανιδικευτου εργατη?
Τα 8.62 ποσα ειναι δεν ξερω που παιρνεις ξερεις τι ειναι?
τα ρεστα απ αυτα που μενουν απο τον μισθο σου!
ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ στο κεντρο ποσο κοστιζει βαλιτσα λουκανικο με ολο τον εξοπλισμο? μονο το τζακετ εχει 200Ε
2 ζευγαρια αρβυλες και και και και + ιατρικη περιθαλψη αν παθεις κατι + 4 γευματα την μερα + οτι ζεις εκει μεσα , ξερεις ποσο τους στοιχιζεις?

στα @@@@@@@@@ σου θα μου πεις!
ετσι ειναι ομως και αυτα που παιρνεις ειναι οτι περισευει!

OP
OP
F

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Για αυτούς που είπατε για το περιστατικό που περιέγραψα περι ξύλου και ότι ρίχνεις μια σφαλιάρα και πάει ο άλλος αδιάβαστος δεν είναι σωστή αντιμετώπιση.Όταν ο άλλος δεν έχει παίξει μπουνιές και το άλλο τσογλάνι που είναι μεσα στην αλητεία μπορεί να του ρίξεις μία και να σου σπάσει κάνα δόντι ή να σου μαυρίσει το ματι.Ειδικά αν είναι ο άλλος μεθυσμένος και μαστουρωμένος όπως μου είπε ο ξάδερφός μου εκεί απλά κάνεις την πάπια γιατί αν ο άλλος βγάλει κανα μαχαίρι ή πάνω στην τύφλα του δεν χαμπαριάσει μπορεί και να μείνεις στον τόπο.

Γενικά όπως και να έχει τον καυγά πάντα τν αποφεύγεις ακόμα και με φυσικά πιο αδύναμους απο σένα.Γιατί ο καυγάς μπορεί να φέρει πολλά.Ένα σπρώξιμο να πέσεις και να σπάσεις κανα κεφάλι ή ένα χτύπημα που μπορεί να αποδειχθεί μοιραίο..Αν έξω κάποιος σε προκαλέσει υπάρχουν πάντα οι αρμόδιες αρχές και ας ξύνονται..Σε προκαλεί κάποιος σε νυχτερινό μαγαζί;Φώναξε την ασφάλεια του μαγαζιού αν τους πετάξει έξω.Σε απειλεί κάποιος και είναι έτοιμος για καυγά στο δρόμο;Κατευθείαν την αστυνομία.Η ζωή των ανθρώπων και όχι των ζώων ρυθμίζεται από νόμους και αρχές.Οτιδήποτε άλλο είναι λάθος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το ξερεις οτι θεωρητικα ο μισθος του φανταρου ειναι ο βασικος μισθος ανιδικευτου εργατη?
ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ στο κεντρο ποσο κοστιζει βαλιτσα λουκανικο με ολο τον εξοπλισμο? μονο το τζακετ εχει 200Ε
2 ζευγαρια αρβυλες και και και και + ιατρικη περιθαλψη αν παθεις κατι + 4 γευματα την μερα + οτι ζεις εκει μεσα , ξερεις ποσο τους στοιχιζεις?

Ενας ο οποιος δεν κοιμαται μεσα και δεν τρωει μεσα δεν τους στοιχιζει τιποτα περα απο την ιατρικη περιθαλψη.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.286
Πόντοι
3.556

τυχερεεεεε

εμενα παντος στο στρατο το δικο μου jacket δεν εγραφε πανω north face  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για αυτούς που είπατε για το περιστατικό που περιέγραψα περι ξύλου και ότι ρίχνεις μια σφαλιάρα και πάει ο άλλος αδιάβαστος δεν είναι σωστή αντιμετώπιση.Όταν ο άλλος δεν έχει παίξει μπουνιές και το άλλο τσογλάνι που είναι μεσα στην αλητεία μπορεί να του ρίξεις μία και να σου σπάσει κάνα δόντι ή να σου μαυρίσει το ματι.Ειδικά αν είναι ο άλλος μεθυσμένος και μαστουρωμένος όπως μου είπε ο ξάδερφός μου εκεί απλά κάνεις την πάπια γιατί αν ο άλλος βγάλει κανα μαχαίρι ή πάνω στην τύφλα του δεν χαμπαριάσει μπορεί και να μείνεις στον τόπο.

Γενικά όπως και να έχει τον καυγά πάντα τν αποφεύγεις ακόμα και με φυσικά πιο αδύναμους απο σένα.Γιατί ο καυγάς μπορεί να φέρει πολλά.Ένα σπρώξιμο να πέσεις και να σπάσεις κανα κεφάλι ή ένα χτύπημα που μπορεί να αποδειχθεί μοιραίο..Αν έξω κάποιος σε προκαλέσει υπάρχουν πάντα οι αρμόδιες αρχές και ας ξύνονται..Σε προκαλεί κάποιος σε νυχτερινό μαγαζί;Φώναξε την ασφάλεια του μαγαζιού αν τους πετάξει έξω.Σε απειλεί κάποιος και είναι έτοιμος για καυγά στο δρόμο;Κατευθείαν την αστυνομία.Η ζωή των ανθρώπων και όχι των ζώων ρυθμίζεται από νόμους και αρχές.Οτιδήποτε άλλο είναι λάθος.

Ναι καλα... φωναξε την αστυνομια εσυ να βαζει στοιχηματα.... ποιος θα τις φαει  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ενας ο οποιος δεν κοιμαται μεσα και δεν τρωει μεσα δεν τους στοιχιζει τιποτα περα απο την ιατρικη περιθαλψη.
ποσοι αρρωσταινουν ρε τυπε
εδω σε μερικες μοναδες εχουν κτηνιατρο για τους φανταρους :S

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ναι σιγα μην εχει και 1000 ευρω το τζακετ που καθε στρατιωτης το επιστρεφει
αν ηταν ετσι θα ειχαν κλεψει τα μισα οι τσογλαναριες εκει μεσα και θα τα ειχαν πουλησει εξω.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66

Φιλος δεν ξερω αν εισαι πανω απο 15 χρονων αλλα φανταρος δεν εχει παει σιγουρα και μας το επιβεβαιωνεις απο τα λεγομενα σου!
Καταρχας οσο εισαι φανταρος ξεχνα την μπατσια! ειτε μεσα στο στρατοπεδο ειτε ΕΞΩ ! Ειδικα εξω απο το στρατο[πεδο θεωρητικα πρεπει να σαι υποδειγμα!
Ε αν εμπλακεις σε φασαρια και σε πιασει η Ασφαλεια το μονο που θα σου κανει ειναι να σε βαλει μεσα μεχρι να ρθει να σε μαζεψει η ΣΝ με χειροπεδες αυτοφωρο Στρατοδικειο και οτι αλλο προβλεπεται!
6 μηνες μετα την απολυση σου ισχυει πανω σου ακομη και ο στρατιωτικος ΝΟΜΟΣ ! Ανα πασα στιγμη και ωρα! (σε περιπτωση που δεν το ξερεις)
Ξεχνα οσο εισαι φανταρος τα περι Δημοκρατιας! αυτα εξω απο την Πυλη στην πολιτικη σου Ζωη!
καλως ή κακως ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!
οποτε συγνωμη αλλα λες μαλακιες!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Ναι σιγα μην εχει και 1000 ευρω το τζακετ που καθε στρατιωτης το επιστρεφει
αν ηταν ετσι θα ειχαν κλεψει τα μισα οι τσογλαναριες εκει μεσα και θα τα ειχαν πουλησει εξω.
τι λες μωρε!
Πανε μια βολτα σε ενα Στρατιωτικο πρατηριο να δεις τα πιο φτηνα ποσο εχουν!
Καταρχας οταν απολυεσαι δεν παραδιδεις ΤΙΠΟΤΑ!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αν στην πεσουν στην μπουρδελοτσαρκα τι κανεις τυπε? :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τι λες μωρε!
Πανε μια βολτα σε ενα Στρατιωτικο πρατηριο να δεις τα πιο φτηνα ποσο εχουν!
Καταρχας οταν απολυεσαι δεν παραδιδεις ΤΙΠΟΤΑ!
τον μπερε τον κρατησες τυπε? :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom