FanisChristo
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Στρατο πηγα στα 18 μου εθελοντικα τον Ιανουαριο του 1997.Οταν παρουσιαστικα στη μοναδα οι εχω κανει οπλοασκησεις με το "λουκανικο",ξυριζα το καδρο του Κολοκοτρωνη τη μια του Καραισκακη την αλλη και του Παπαφλεσα την επομενη.Ολα αυτα μου τα κανανε παλιοσειρες απο 19 ως 27,στην αρχη τρελαινομουνα μετα καταλαβα οτι επρεπε να "ψηθω" απο αυτα.Ετυχε νυχτα μετα απο εξοδο αρχαιοτερου να κανω μαλακια και να φαω ξυλο απο 3 παλιους.Τα παραπανω γεγονοτα με ψησανε και με κανανε πιο αντρα απο πριν.ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ,και ο ξαδεφφακος σου ετσι οπως παει δε νομιζω να γινει ποτε αντρας.
Και τι έπρεπε να κάνει φίλε για να είναι σωστός άντρας όπως λες;Να κάτσει να φάει ξύλο όπως εφαγες εσύ από παλιούς;Νομίζω το σωστό έκανε αν και εμένα να γινόταν τέτοια φάση πρώτα το γαμοσταυρίδι θα ξεκίναγα και πιθανόν να πέφταν και οι μπουνιές.Εκείνος όμως πιστεύω έκανε καλά.Το λάθος του που του είπα ήταν που ενώ ο Διοικητής ήταν γιωτάς και τους άφησε να φύγουν την επομένη έτσι εκείνος έπρεπε να βγει στην αναφορά και να αιτηθεί να πάει για ακρόαση στην ταξιαρχεία..Πιστεύω αν τα άκουγε ο ταξίαρχος αυτά θα τους πήγαινε στρατοδικείο.