Νέα

Ελληνικός Στρατός και Αλητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αλεξ το ξυλο μεταξυ ομοιοβαθμων δεν ειναι στρατιωτικη βιαιοπραγια δικαζεται απλα σαν βιαιοπραγια. Οπως και η εξυβριση.
Bεβαια δικαζεται κανονικα σε στρατοδικειο αφου δεν ειναι απλοι πολίτες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
αλεξ το ξυλο μεταξυ ομοιοβαθμων δεν ειναι στρατιωτικη βιαιοπραγια δικαζεται απλα σαν βιαιοπραγια. Οπως και η εξυβριση.
Bεβαια δικαζεται κανονικα σε στρατοδικειο αφου δεν ειναι απλοι πολίτες.
Εγω τι ειπα?

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.209
Πόντοι
7.865
30 ημερες αυστηρα εκεινοι και διωξιμο, επειδη σου χαλασαν το κρεβατι, κι εσυ 15 μερες αυστηρα επειδη εριξες ξυλο?
Κατι δεν μου κολλαει.
Κανονικα επρεπε να φανε 15 μερες εκεινοι κι εσυ στρατοδικειο.
Τι δεν καταλαβαινω?
Δεν ήταν η πρώτη φορά που έγινε κάτι τέτοιο με δαύτους...Όταν μέσα σε μια βδομάδα τρώς 3 μήνες φυλακές,αλλά δεν βάζεις μυαλό,τότε τρώς πούτσα.Και εμένα με βοήθησε το γεγονός ότι πήγα μόνος μου και είπα τι έγινε.Δεν κρύφτηκα.Εκείνοι δεν θα μιλούσαν,για να μην γίνει ρεζίλι ο μαλάκας τους.Και στην τελική υπερασπιζόμουν την περιουσία μου.Είπα ότι ξεκίνησαν με το κρεβάτι.Δεν είπα οτι έμειναν εκεί.Οπότε εγώ γιατί να περάσω στρατοδικείο;Επειδή σύμφωνα με τον 20-1,ότι είναι υποχρέωσή μου να προασπίζω τα δικαιώματά μου και καθε τι υλικό που μου ανήκει παντοιοτρόπως,αντέδρασα;Αν και νομίζω ότι αναθεωρήθηκε πριν κάτι χρόνια,ενδεχομένως να ισχύει ακόμα αυτό.Επίσης μπήκαν μια μέρα νωρίτερα απο εμένα και το έπαιζαν και παλιοί.Ξέρεις τι ποινή προβλέπεται,κανονικά,για μη προβλεπόμενη ανάληψη εξουσίας;Χέστα.Και τότε οι φυλακές μετρούσαν.Τις υπηρετούσες!

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Δεν ήταν η πρώτη φορά που έγινε κάτι τέτοιο με δαύτους...Όταν μέσα σε μια βδομάδα τρώς 3 μήνες φυλακές,αλλά δεν βάζεις μυαλό,τότε τρώς πούτσα.Και εμένα με βοήθησε το γεγονός ότι πήγα μόνος μου και είπα τι έγινε.Δεν κρύφτηκα.Εκείνοι δεν θα μιλούσαν,για να μην γίνει ρεζίλι ο μαλάκας τους.Και στην τελική υπερασπιζόμουν την περιουσία μου.Είπα ότι ξεκίνησαν με το κρεβάτι.Δεν είπα οτι έμειναν εκεί.Οπότε εγώ γιατί να περάσω στρατοδικείο;Επειδή σύμφωνα με τον 20-1,ότι είναι υποχρέωσή μου να προασπίζω τα δικαιώματά μου και καθε τι υλικό που μου ανήκει παντοιοτρόπως,αντέδρασα;Αν και νομίζω ότι αναθεωρήθηκε πριν κάτι χρόνια,ενδεχομένως να ισχύει ακόμα αυτό.Επίσης μπήκαν μια μέρα νωρίτερα απο εμένα και το έπαιζαν και παλιοί.Ξέρεις τι ποινή προβλέπεται,κανονικά,για μη προβλεπόμενη ανάληψη εξουσίας;Χέστα.Και τότε οι φυλακές μετρούσαν.Τις υπηρετούσες!

Τύπε τι εννοείς σε έκαναν ταγματάρχη που είπες στο προηγούμενο ποστ? Επίσης τον σάπισες στο ξύλο επειδή σου κανε "ώπα" το κρεβάτι? Υπερβολικό.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τύπε τι εννοείς σε έκαναν ταγματάρχη που είπες στο προηγούμενο ποστ? Επίσης τον σάπισες στο ξύλο επειδή σου κανε "ώπα" το κρεβάτι? Υπερβολικό.
Οι δόκιμοι αξιωματικοι γινονται ανθυπολοχαγοι λιγο πριν απολυθουν.
Και μετα ως εφεδροι εξακολουθουν και παιρνουν βαθμους.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οι δόκιμοι αξιωματικοι γινονται ανθυπολοχαγοι λιγο πριν απολυθουν.
Και μετα ως εφεδροι εξακολουθουν και παιρνουν βαθμους.

Μέχρι τον βαθμο του εφεδρου ταγματαρχη.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Πώς ορίζεις το σφρίγος στις κουράδες φίλε; Σεβαστή η γνώμη σου, εδώ τα λέμε όλα ήρεμα κι ωραία.

Εχεις παρατηρησει πως βγαινουν οι κουραδες μετα απο πιωμα αλκοολ ή καταναλωση προβατινας στα καρβουνα;

Μονομπλοκ. Λουστραρισμενη.

(Δε θελω μετα απο μηνες να μου κανεις καταγγελια σαν το bakalhs, ουτε να με κανεις μπλοκ σαν τον ΝΩΝΤΑ)

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Εχεις παρατηρησει πως βγαινουν οι κουραδες μετα απο πιωμα αλκοολ ή καταναλωση προβατινας στα καρβουνα;

Μονομπλοκ. Λουστραρισμενη.

(Δε θελω μετα απο μηνες να μου κανεις καταγγελια σαν το bakalhs, ουτε να με κανεις μπλοκ σαν τον ΝΩΝΤΑ)

φιλε εχει μπλοκαρει τα πμ του οχι μονο εσενα

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
μισος κ αγαπη ειναι κοντα η αδιαφορια σκοτωνει τον ερωτα