Τι μου θυμήσατε τώρα...26 χρονών μαντράχαλος πήγα στα στρατά,μετά απο σπουδές εν Αθήναις και Παρισίοις.Θυμάμαι που με κάλεσαν στο τμήμα να μου δώσουν το χαρτί για το πού θα παρουσιαστώ.Βλέπω 1η ΜΑΛ Χανιά με ένδειξη ΥΕΑ.ΥΕΑ ήξερα τι είναι,τα Χανιά ήξερα που είναι,αλλά ΜΑΛ δεν ήξερα και πήγα στο Ρούφ να ρωτήσω.Μου είπαν Αλεξιπτωτιστής.Γάματα.Τότε δεν ρώταγαν για ειδικές δυνάμεις.Αν ήσουν σωματώδης σε πέταγαν εκεί.Είχα πεί ότι θα πάω εκεί,αλλά θα κλάσω τους ΥΕΑ και θα υπηρετήσω 24 μήνες ως στρατιώτης.Τελικά γούσταρα και έμεινα.Με έκαναν και Ταγματάρχη πριν κάτι χρόνια.Τέσπα.Σε κάποια φάση μετά περίπου απο ένα δίμηνο-τρίμηνο(δεν θυμάμαι καλά) μας έδωσαν έξοδο!!!Γυναίκα είχαμε να δούμε απο τότε που μπήκαμε.Μας αμολάνε στα Χανιά και τότε υπήρχαν 2-3 μπουρδέλα όλα και όλα,με Ελληνίδες φυσικά.Ήταν πολύ πρίν την πτώση της ΕΣΣΔ,οπότε Τατάρες,Δάκισες,Σλάβες και το λουρί της μάνας δεν υπήρχαν στην ελληνική αγορά(Όλγα απο τον Βόλγα δεν θα πηδήξεις πουθενά).Ευτυχώς είχα λεφτά και ξεπουτσιάστηκα στο πηδημα.Αλλά τότε πολύ ρομαντικά γαμήσια ζούσαμε.Δεν ήταν τίποτα γκόμενες τρελές,αλλά ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός,είχαν τρόπους.Ήταν γυναίκες.Τίμιες υπηρεσίες.Τώρα η μέση Ελλεϊνίδα εκδιδόμενη είναι για τα μπάζα.Άλλα λέει,άλλα κάνει,άλλα εννοεί.Είναι και άλλες εποχές,βέβαια.Τώρα λειτουργούν αλλιώς τα πράμματα.Δύσκολα Ελληνίδα να μπεί στο μπουρδέλο.Το ρίχνουν στην βίζιτα.Τέσπα.Περί αλητείας,τώρα.Είχαμε κάτι Κρητικούς,αρκετά βλαμμένους,17,5-19 ετών,που νόμιζαν ότι είναι απόγονοι του Γαμάο Τσε Τούνγκ και έκαναν πολλές μανούρες.Σε κάποια φάση,ήρθε και η σειρά μου να μου κάνουν βλακείες,καθότι ο μεγαλύτερος σε ηλικία,απο τους ελαχίστους με ανώτατη μόρφωση και σπουδές στα εξωτερικά,τότε(τέλη 70s-αρχές 80s).Ξεκίνησαν με ανακάτωμα του κρεβατιου,ελικόπτετο έλεγαν αυτή τη μαλακία.Πιάνω έναν απο δαύτους,τον "αρχηγό" και τον σάπισα στο ξύλο.Ευτυχώς δεν πήγε χαμένο το savate που έμαθα στην Γαλλία.Στο καπάκι παρουσιάστηκα στον ΑΥΔΜ και ανέφερα το περιστατικό,ότι έκαναν εκείνη και ότι έκανα εγώ.Την επομένη στον τάκο...Έφαγα 15 μέρες αυστηρά(κουβέρτα και μπουντρούμι),ενώ εκείνοι 30 αυστηρά και τους απέπεμψε απο την ΜΑΛ και τους έστειλε στην πινέζα ως πεζικάριους.Τότε έτσι δούλευαν τα πράγματα.Αν εκανες μαλακίες έτρωγες πούτσα.Τώρα έφτασαν οι καραβανάδες να φοβούνται το κάθε κωλόπαιδο για να μην πάρει τηλέφωνο ο μπαμπάς κανένα βύσμα.