Νέα

Ελληνικός Στρατός και Αλητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Αναμεταδίδω από την 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης Τριπόλεως:

Θέλω πληροφορίες, κάποιος ειδικός (ένας λοχίας ρεε!) να απαντήσει:

1. Που βρίσκονται τα μαγαζιά; Google map! Με ποιο λεωφορείο μεταφέρομαι εκεί; Τιμολόγιο;

2. Τι κρέας πωλούν; Κριτικές, συμβουλές!
Σιγά μην έχουν στάση του μετρό.

Mαλακιες λένε,μονο μπουρδελα έχει .

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
είμαι ο άνθρωπός σου φίλε gspank,

και γώ ήμουν στην 124πβε (δεν λέω περισσότερα)

σου προτείνω να γίνεις αντικοινωνικός , άσε τους άλλους μαλάκες να μαλακίζονται
στα κολομπαρα της τρίπολης (δλδ κανα δυο μπριζόλες να λικνίζουν το κρεάς τους
στα λιγωμένα φαντάρια).
έχε δικό σου όχημα και πήγαινε χτύπα ή στα μπουρδέλα της τρίπολης ή του άργους (ή κορινθο αν έχεις το χρονικό περιθώριο)
και ξανα χώσου στο στρατόπεδο σαν κύριος και απλά πές τους άλλους βγήκα για καμμιά βόλτα.
για cg δεν ξέρω αν υπάρχει τπτ εκεί κάτω, ενδεχομένως να υπάρχει αλλά είναι για πιο
"δικτυωμένους"

αυτα :)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
εχει και στριπτιζαδικα τυπε
Καπως καπου καποτε.Τωρα ουτε για τα μπουρδελα δεν ειναι το μπουρδελο που λεγεται Τριπολη.
Αλλωστε οταν εισαι νεοσυλλεκτος μια αδεια εχεις μετα την ορκομωσια και μετά πας στην μοναδα σου.Παλια που καθονταν καιρό και ειχαν εξοδους πηγαινε ο κοσμος.
Και οποιος δνε ξερει που ειναι τα μπουρδελα ζηταει απο ενα ταριφα να τον παει.

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
687
Πόντοι
81
Οταν στα στρατοπεδα καναμη επαρση σημαιας ακουγοταν ενα "εμβατηριο". Μπορειτε να το βρειτε;
Δεν ειναι αυτο που εχει το  youtube παντως

enasmagas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
0
εχει περασει κανεις απο στρατοπεδο του εβρου και ειδικοτερα της αλεξανδρουπολης? περασα πριν απο ενα χρονο και κατι και επαιζαν κατι γκομενες εποπ πολυ δυνατες!

kingdragon88

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
παιδες μηπως ξερει κανεις αν γινεται να διακοψεις καποια στιγμη  την 6μηνη αναβολη που εχεις παρει (χωρις να εχεις παρουσιαστει) για λογους υγειας απο ψυχολογο..? ή μονο οι 12μηνες κοβονται?

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Και τότε στα σκοινάκιαααα
που πίναμε ντουμάνιααα
χαμπάρι δεν μας πήρατε ποτεεεέ
εκπαίδευση, αγγαρεία
σκοπέτο, υπηρεσία
πουστόνεα δεν βαρύνατεεε ποτέεεε
ποτέ ποτέ! :wanker:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Καπως καπου καποτε.Τωρα ουτε για τα μπουρδελα δεν ειναι το μπουρδελο που λεγεται Τριπολη.
Αλλωστε οταν εισαι νεοσυλλεκτος μια αδεια εχεις μετα την ορκομωσια και μετά πας στην μοναδα σου.Παλια που καθονταν καιρό και ειχαν εξοδους πηγαινε ο κοσμος.
Και οποιος δνε ξερει που ειναι τα μπουρδελα ζηταει απο ενα ταριφα να τον παει.
Εγω οταν ημουν Τριπολη δεν ειχα λεφτα για μπουρδελα,ουτε ηξερα καν οτι υπηρχαν εκει.Μονο στις εξοδους μου ειχα για κανενα πεινιρλι η για τη τοπικη σπεσιαλιτε που μου προτεινε ο εστιατορας,κοκκινιστο με μπολικη σαλτσα,πεντανοστιμο.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.209
Πόντοι
7.865
Τι μου θυμήσατε τώρα...26 χρονών μαντράχαλος πήγα στα στρατά,μετά απο σπουδές εν Αθήναις και Παρισίοις.Θυμάμαι που με κάλεσαν στο τμήμα να μου δώσουν το χαρτί για το πού θα παρουσιαστώ.Βλέπω 1η ΜΑΛ Χανιά με ένδειξη ΥΕΑ.ΥΕΑ ήξερα τι είναι,τα Χανιά ήξερα που είναι,αλλά ΜΑΛ δεν ήξερα και πήγα στο Ρούφ να ρωτήσω.Μου είπαν Αλεξιπτωτιστής.Γάματα.Τότε δεν ρώταγαν για ειδικές δυνάμεις.Αν ήσουν σωματώδης σε πέταγαν εκεί.Είχα πεί ότι θα πάω εκεί,αλλά θα κλάσω τους ΥΕΑ και θα υπηρετήσω 24 μήνες ως στρατιώτης.Τελικά γούσταρα και έμεινα.Με έκαναν και Ταγματάρχη πριν κάτι χρόνια.Τέσπα.Σε κάποια φάση μετά περίπου απο ένα δίμηνο-τρίμηνο(δεν θυμάμαι καλά) μας έδωσαν έξοδο!!!Γυναίκα είχαμε να δούμε απο τότε που μπήκαμε.Μας αμολάνε στα Χανιά και τότε υπήρχαν 2-3 μπουρδέλα όλα και όλα,με Ελληνίδες φυσικά.Ήταν πολύ πρίν την πτώση της ΕΣΣΔ,οπότε Τατάρες,Δάκισες,Σλάβες και το λουρί της μάνας δεν υπήρχαν στην ελληνική αγορά(Όλγα απο τον Βόλγα δεν θα πηδήξεις πουθενά).Ευτυχώς είχα λεφτά και ξεπουτσιάστηκα στο πηδημα.Αλλά τότε πολύ ρομαντικά γαμήσια ζούσαμε.Δεν ήταν τίποτα γκόμενες τρελές,αλλά ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός,είχαν τρόπους.Ήταν γυναίκες.Τίμιες υπηρεσίες.Τώρα η μέση Ελλεϊνίδα εκδιδόμενη είναι για τα μπάζα.Άλλα λέει,άλλα κάνει,άλλα εννοεί.Είναι και άλλες εποχές,βέβαια.Τώρα λειτουργούν αλλιώς τα πράμματα.Δύσκολα Ελληνίδα να μπεί στο μπουρδέλο.Το ρίχνουν στην βίζιτα.Τέσπα.Περί αλητείας,τώρα.Είχαμε κάτι Κρητικούς,αρκετά βλαμμένους,17,5-19 ετών,που νόμιζαν ότι είναι απόγονοι του Γαμάο Τσε Τούνγκ και έκαναν πολλές μανούρες.Σε κάποια φάση,ήρθε και η σειρά μου να μου κάνουν βλακείες,καθότι ο μεγαλύτερος σε ηλικία,απο τους ελαχίστους με ανώτατη μόρφωση και σπουδές στα εξωτερικά,τότε(τέλη 70s-αρχές 80s).Ξεκίνησαν με ανακάτωμα του κρεβατιου,ελικόπτετο έλεγαν αυτή τη μαλακία.Πιάνω έναν απο δαύτους,τον "αρχηγό" και τον σάπισα στο ξύλο.Ευτυχώς δεν πήγε χαμένο το savate που έμαθα στην Γαλλία.Στο καπάκι παρουσιάστηκα στον ΑΥΔΜ και ανέφερα το περιστατικό,ότι έκαναν εκείνη και ότι έκανα εγώ.Την επομένη στον τάκο...Έφαγα 15 μέρες αυστηρά(κουβέρτα και μπουντρούμι),ενώ εκείνοι 30 αυστηρά και τους απέπεμψε απο την ΜΑΛ και τους έστειλε στην πινέζα ως πεζικάριους.Τότε έτσι δούλευαν τα πράγματα.Αν εκανες μαλακίες έτρωγες πούτσα.Τώρα έφτασαν οι καραβανάδες να φοβούνται το κάθε κωλόπαιδο για να μην πάρει τηλέφωνο ο μπαμπάς κανένα βύσμα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και τωρα δουλευουν ετσι τα πράγματα. Ειδικα σε κάτι τέτοιες μοναδες που πάνε με την θεληση τους οποτε μπορεις ανετα να τους αρχισεις στο τρεξιμο και τις καμψεις. Καλα ο στρατιωτης το βυσμα στις διαβιβασεις αλλα ο αλεξιπτωτιστης ή ο εφεδρος αξιωματικος και να μην έχει πειθαρχια? δεν υπάρχει αυτο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καμια φορα κλαιγονται οι εκπαιδευτες αλλα φταινε και οι ιδιοι τις προαλλες ενας μου ελεγε απλα εβγαζα κάποιον αναφορά του λεω γιατι δεν τον ετρεχες? λεει ε δεν ηθελα εεε τοτε του κανω λογικο να σε περάσει για μλκα σιγα μην κατσει να ασχοληθει ο διοικητης με χαζομαρες εσυ μπορεις να τον τρέξεις εσυ κάντο.

Επισης δεν χρειάζονται φωνες εκει το χανεις το παιχνιδι γιατι ο αλλος νιωθει οτι έχασες την ψυχραιμια σου απο εναν καινουργιο. Απλα τον φωναζεις τον ρωτάς που νομιζει οτι βρισκεται και ξεκινάει το τρέξιμο και οι καμψεις. Παιρνεις και εσυ μαζι του εννοειται δεν παιρνει μονο αυτος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τι μου θυμήσατε τώρα...26 χρονών μαντράχαλος πήγα στα στρατά,μετά απο σπουδές εν Αθήναις και Παρισίοις.Θυμάμαι που με κάλεσαν στο τμήμα να μου δώσουν το χαρτί για το πού θα παρουσιαστώ.Βλέπω 1η ΜΑΛ Χανιά με ένδειξη ΥΕΑ.ΥΕΑ ήξερα τι είναι,τα Χανιά ήξερα που είναι,αλλά ΜΑΛ δεν ήξερα και πήγα στο Ρούφ να ρωτήσω.Μου είπαν Αλεξιπτωτιστής.Γάματα.Τότε δεν ρώταγαν για ειδικές δυνάμεις.Αν ήσουν σωματώδης σε πέταγαν εκεί.Είχα πεί ότι θα πάω εκεί,αλλά θα κλάσω τους ΥΕΑ και θα υπηρετήσω 24 μήνες ως στρατιώτης.Τελικά γούσταρα και έμεινα.Με έκαναν και Ταγματάρχη πριν κάτι χρόνια.Τέσπα.Σε κάποια φάση μετά περίπου απο ένα δίμηνο-τρίμηνο(δεν θυμάμαι καλά) μας έδωσαν έξοδο!!!Γυναίκα είχαμε να δούμε απο τότε που μπήκαμε.Μας αμολάνε στα Χανιά και τότε υπήρχαν 2-3 μπουρδέλα όλα και όλα,με Ελληνίδες φυσικά.Ήταν πολύ πρίν την πτώση της ΕΣΣΔ,οπότε Τατάρες,Δάκισες,Σλάβες και το λουρί της μάνας δεν υπήρχαν στην ελληνική αγορά(Όλγα απο τον Βόλγα δεν θα πηδήξεις πουθενά).Ευτυχώς είχα λεφτά και ξεπουτσιάστηκα στο πηδημα.Αλλά τότε πολύ ρομαντικά γαμήσια ζούσαμε.Δεν ήταν τίποτα γκόμενες τρελές,αλλά ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός,είχαν τρόπους.Ήταν γυναίκες.Τίμιες υπηρεσίες.Τώρα η μέση Ελλεϊνίδα εκδιδόμενη είναι για τα μπάζα.Άλλα λέει,άλλα κάνει,άλλα εννοεί.Είναι και άλλες εποχές,βέβαια.Τώρα λειτουργούν αλλιώς τα πράμματα.Δύσκολα Ελληνίδα να μπεί στο μπουρδέλο.Το ρίχνουν στην βίζιτα.Τέσπα.Περί αλητείας,τώρα.Είχαμε κάτι Κρητικούς,αρκετά βλαμμένους,17,5-19 ετών,που νόμιζαν ότι είναι απόγονοι του Γαμάο Τσε Τούνγκ και έκαναν πολλές μανούρες.Σε κάποια φάση,ήρθε και η σειρά μου να μου κάνουν βλακείες,καθότι ο μεγαλύτερος σε ηλικία,απο τους ελαχίστους με ανώτατη μόρφωση και σπουδές στα εξωτερικά,τότε(τέλη 70s-αρχές 80s).Ξεκίνησαν με ανακάτωμα του κρεβατιου,ελικόπτετο έλεγαν αυτή τη μαλακία.Πιάνω έναν απο δαύτους,τον "αρχηγό" και τον σάπισα στο ξύλο.Ευτυχώς δεν πήγε χαμένο το savate που έμαθα στην Γαλλία.Στο καπάκι παρουσιάστηκα στον ΑΥΔΜ και ανέφερα το περιστατικό,ότι έκαναν εκείνη και ότι έκανα εγώ.Την επομένη στον τάκο...Έφαγα 15 μέρες αυστηρά(κουβέρτα και μπουντρούμι),ενώ εκείνοι 30 αυστηρά και τους απέπεμψε απο την ΜΑΛ και τους έστειλε στην πινέζα ως πεζικάριους.Τότε έτσι δούλευαν τα πράγματα.Αν εκανες μαλακίες έτρωγες πούτσα.Τώρα έφτασαν οι καραβανάδες να φοβούνται το κάθε κωλόπαιδο για να μην πάρει τηλέφωνο ο μπαμπάς κανένα βύσμα.

30 ημερες αυστηρα εκεινοι και διωξιμο, επειδη σου χαλασαν το κρεβατι, κι εσυ 15 μερες αυστηρα επειδη εριξες ξυλο?
Κατι δεν μου κολλαει.
Κανονικα επρεπε να φανε 15 μερες εκεινοι κι εσυ στρατοδικειο.
Τι δεν καταλαβαινω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom