Νέα

Ελληνικός Στρατός και Αλητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
:grin:

Συνημμένα

• 10487554_282666395246864_6349141727063501753_n.jpg
    10487554_282666395246864_6349141727063501753_n.jpg
    109,6 KB · Εμφανίσεις: 27
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Τέλος το κεφάλαιο ΕΛΔΥΚ. Μεγάλη και συγκινιτική μέρα αυτή του επαναπατρισμού. Τώρα πήρα τη δεκαήμερη άδεια που ο διοικητής της νέας μονάδας δεν ήθελε να μου την δώσει από την αρχή. ΛΟΛ.
Η νέα μονάδα είναι τέρμα μικρή και στεγάζεται σε ένα κωλοχώρι. Μόνο βυσματίες μέσα και ΕΠΟΠΙΑ. 14 μέρες καθαρές θα κάνω και ίσως λιγότερες αν παιχτεί άδεια απολύσεως, αλλά θα πήξει η μούνα μου.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τέλος το κεφάλαιο ΕΛΔΥΚ. Μεγάλη και συγκινιτική μέρα αυτή του επαναπατρισμού. Τώρα πήρα τη δεκαήμερη άδεια που ο διοικητής της νέας μονάδας δεν ήθελε να μου την δώσει από την αρχή. ΛΟΛ.
Η νέα μονάδα είναι τέρμα μικρή και στεγάζεται σε ένα κωλοχώρι. Μόνο βυσματίες μέσα και ΕΠΟΠΙΑ. 14 μέρες καθαρές θα κάνω και ίσως λιγότερες αν παιχτεί άδεια απολύσεως, αλλά θα πήξει η μούνα μου.
παλιοσες τυπε?

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Παρουσιάστηκα Νοέμβριο Σπάρτη. Επεσα σε @@ιδες γενικά, αλλά ημουν προβλεπέ και πειθαρχημένος και δεν αντιμετώπισα κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα.

Καταρχάς ο στρατός σε κάνει βόδι! Έχω πάρει ήδη 3 κιλά!!!!! Φαγητό γτπ, αναγκαστικά θα πρέπει να καταφύγεις σε σαντουιτς, γλυκά, αναψυκτικά για να πεις ότι γέμισε το στομάχι σου.

Γυναίκες μου λείπουνε πολύ και δεν εννοώ τάνες απαραίτητα! Πραγματικά δεν θα άντεχα να είχα γυναίκα και να έμπαινα στρατό.  Θα είχα τρελαθεί μηπως τρωω κερατο την ωρα που λιωνω στις σκοπιες και στις αγγαρειες...  Κάθε πρωί νιώθεις σα μαλάκας ετσι κοντοκουρεμενος ξυρισμενος να γυαλιζεις αρβυλα... Ευτυχως ειχα καλα ατομα για παρεα, γενικα ημασταν καλη σειρα αν και οι μαλακιες που λεγαμε ηταν εντελως απαλευτες...

Τελικα ηρθε η μεταθεση για Αθηνα με τυχη και βυσμα φυσικα.

Τα πραγματα εδω δεν ειναι και τοσο καλα οσο λένε για τα βύσματα. Νταξει απο το να ειμαι Εβρο και ν α τρωω εμπλοκη χιλιες φορες εδω. Εδώ και προβλεπε ειμαστε ολοι, και σκοπιες φυλας κανονικα και αν πεσεις σε κανα τεντα εποπτη/λοχαγο/ανθυπολοχαγο σε καμπανιαζει και αγγαρειες το πρωί/χωσιμο σε γραφεια, λιωσιμο κανονικο και εχεις ευθυνες για εγγραφα που αν κανεις καμια @@ρια σου τη λενε αγρια. Τις καλες μερες υποτιθεται θα μας πηγαινει 2-1, τις ασχημες 3-1 ή 4-1. Ασχημο να εισαι μιση ωρα μακρυα απο το σπιτι σου και να το βλεπεις με κυαλια...

Επισης αν και στο κεντρο ειχαμε δεθει μεταξυ μας, εδω ολοι παρταλια... Ο ενας παταει τον αλλο για να του βγουν καλες μερες οι υπηρεσιες. Εμενα ηρθε ενας παλιος την πρωτη μερα και μου εκανε τον εξυπνο και καλα για να με ψαρωσει... Τερμα βλακας...

τωρα ομως αδειααααααααααα να ξεπηξουμε λιγο...

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
Για κάτσε λίγο ρε σειρά , όλα καλά αλλά μετά το Κέντρο εσύ πήρες μετάθεση κατευθείαν για Αθήνα; :S Τι πολύμπριζο παίζει ρε δικέ μου;  :think:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Για κάτσε λίγο ρε σειρά , όλα καλά αλλά μετά το Κέντρο εσύ πήρες μετάθεση κατευθείαν για Αθήνα; :S Τι πολύμπριζο παίζει ρε δικέ μου;  :think:
πολιτικο στρατιωτικο η θρησκευτικο λες να εχει τυπε;

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
Μπορεί και τα 3 μαζί παιχταρά μου  :rockon:  :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
το θρησκευτικο ειναι τρια σε ενα παντως!

ειναι πιο δυνατο απο τα υπολοιπα

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
Συμφωνώ ρε σειρά!

Λογικά θρησκευτικό θα είχε ο φίλος!

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
Ότι και να ήταν τύπε μου την δουλειά του την έκανε ο αδερφός!

gspank

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
30
Πόντοι
1
Αναμεταδίδω από την 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης Τριπόλεως:

Όπως τα είπες. Στην Τρίπολη (που είχα κάνει τη βασική εκπαίδευση) είχαν τα κωλόμπαρα πρόγραμμα με κορίτσια που χορεύαν και μουσική (και σωματική χαλάρωση επί χρήμασι) μεσημεριάτικα, ειδικά για την ημέρα της εξόδου μας. Άλλοι πάνε για καφέ. Κι άλλοι πάνε και γ...άνε!  :lol: Και η μεταφορά δεν ήταν πρόβλημα. Είχαν λεωφορείο ειδικά για εμάς ή ανά 3 - 4 πέρναμε ταξί.
sauce: ]

Θέλω πληροφορίες, κάποιος ειδικός (ένας λοχίας ρεε!) να απαντήσει:

1. Που βρίσκονται τα μαγαζιά; Google map! Με ποιο λεωφορείο μεταφέρομαι εκεί; Τιμολόγιο;

2. Τι κρέας πωλούν; Κριτικές, συμβουλές!

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.416
Πόντοι
6.955
Δεν γαμείς στον στρατό. Μονο τον παίζεις. :)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

1. Που βρίσκονται τα μαγαζιά; Google map! Με ποιο λεωφορείο μεταφέρομαι εκεί; Τιμολόγιο;

κοιτας εδω κ εδω:

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16

Βρωμάει αρπαχτή η φάση φίλε, βλέπω να σου φεύγουν τα φράγκα και να μένεις με το πουλί στο χέρι... :bigdick:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom