Παρουσιάστηκα Νοέμβριο Σπάρτη. Επεσα σε @@ιδες γενικά, αλλά ημουν προβλεπέ και πειθαρχημένος και δεν αντιμετώπισα κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα.
Καταρχάς ο στρατός σε κάνει βόδι! Έχω πάρει ήδη 3 κιλά!!!!! Φαγητό γτπ, αναγκαστικά θα πρέπει να καταφύγεις σε σαντουιτς, γλυκά, αναψυκτικά για να πεις ότι γέμισε το στομάχι σου.
Γυναίκες μου λείπουνε πολύ και δεν εννοώ τάνες απαραίτητα! Πραγματικά δεν θα άντεχα να είχα γυναίκα και να έμπαινα στρατό. Θα είχα τρελαθεί μηπως τρωω κερατο την ωρα που λιωνω στις σκοπιες και στις αγγαρειες... Κάθε πρωί νιώθεις σα μαλάκας ετσι κοντοκουρεμενος ξυρισμενος να γυαλιζεις αρβυλα... Ευτυχως ειχα καλα ατομα για παρεα, γενικα ημασταν καλη σειρα αν και οι μαλακιες που λεγαμε ηταν εντελως απαλευτες...
Τελικα ηρθε η μεταθεση για Αθηνα με τυχη και βυσμα φυσικα.
Τα πραγματα εδω δεν ειναι και τοσο καλα οσο λένε για τα βύσματα. Νταξει απο το να ειμαι Εβρο και ν α τρωω εμπλοκη χιλιες φορες εδω. Εδώ και προβλεπε ειμαστε ολοι, και σκοπιες φυλας κανονικα και αν πεσεις σε κανα τεντα εποπτη/λοχαγο/ανθυπολοχαγο σε καμπανιαζει και αγγαρειες το πρωί/χωσιμο σε γραφεια, λιωσιμο κανονικο και εχεις ευθυνες για εγγραφα που αν κανεις καμια @@ρια σου τη λενε αγρια. Τις καλες μερες υποτιθεται θα μας πηγαινει 2-1, τις ασχημες 3-1 ή 4-1. Ασχημο να εισαι μιση ωρα μακρυα απο το σπιτι σου και να το βλεπεις με κυαλια...
Επισης αν και στο κεντρο ειχαμε δεθει μεταξυ μας, εδω ολοι παρταλια... Ο ενας παταει τον αλλο για να του βγουν καλες μερες οι υπηρεσιες. Εμενα ηρθε ενας παλιος την πρωτη μερα και μου εκανε τον εξυπνο και καλα για να με ψαρωσει... Τερμα βλακας...
τωρα ομως αδειααααααααααα να ξεπηξουμε λιγο...