Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.649
- Πόντοι
- 1.406
Δεν ειχαν ξεκινησει το μετρημα τοτε ακομα ε τυπεεγω ειμαι τοσο παλιος που εχω ξεχασει την σειρα τυπε :S
Δεν ειχαν ξεκινησει το μετρημα τοτε ακομα ε τυπεεγω ειμαι τοσο παλιος που εχω ξεχασει την σειρα τυπε :S
τοτε δεν θα σε φαει μονο η αγαμια αλλα θα μαζεψεις κ κανα βρωμοξυλο
κ κατω απο το φακελο στο κρεβατι παιζει να σου φυτεψουν κ τπτ αχνιστες κουραδες
Ε αν δε πετύχει ούτε αυτό θα ψάχνω στο μπου κρητικές για μπουρδέλα και στούντιο στη ρόδοτοτε δεν θα σε φαει μονο η αγαμια αλλα θα μαζεψεις κ κανα βρωμοξυλο
κ κατω απο το φακελο στο κρεβατι παιζει να σου φυτεψουν κ τπτ αχνιστες κουραδες
Ε αν δε πετύχει ούτε αυτό θα ψάχνω στο μπου κρητικές για μπουρδέλα και στούντιο στη ρόδο
Τυποι τι σειρα ησαστε?Να δουμε αν πετυχουμε καμια σειρουλα Εγω 285
Παντως αν πας καμια μπουρδελοτσαρκα στην Αθηνα σε καμια αδεια,μη σου ξεφευγει οτι εισαι φανταρος και σε παρει πρεφα ο Ιπποτης69 ...Το νου σου....Ε αν δε πετύχει ούτε αυτό θα ψάχνω στο μπου κρητικές για μπουρδέλα και στούντιο στη ρόδο
Μεγάλη υπόθεση αυτο σε μια μονάδα,το Α και το Ω,κατ'εμέ,απο εκει ξεκινάνε ολα!Καλα δεν ημουν και στις ΕΔ ,στο πυροβολικο ημουν,αλλα τωρα καταλαβαινεις μαχιμη μοναδα ηταν,υπηρχε μια σχετικη αυστηροτητα.Ηταν και Σκατοψυχος ο Δικας,Ατομα δεν ειχαμε πολλα και ειχαμε πηξει στην υπηρεσια.Στο τελος που ηρθαν ατομα ηταν χαλαρα τα πραγματα
Χεχε ημασταν πολυ καλη φουρνια τυπε Μη μου πεις οτι ησουν και εσυ πυροβολικο..Και ήμουν σίγουρος οτι το μονο κοινο μας δεν ειναι οτι ειμαστε βασιλοφρωνες
Παντως αν πας καμια μπουρδελοτσαρκα στην Αθηνα σε καμια αδεια,μη σου ξεφευγει οτι εισαι φανταρος και σε παρει πρεφα ο Ιπποτης69 ...Το νου σου....
Και ήμουν σίγουρος οτι το μονο κοινο μας δεν ειναι οτι ειμαστε βασιλοφρωνες
edit _ και παναθηναικοι
Χεχε ημασταν πολυ καλη φουρνια τυπε Μη μου πεις οτι ησουν και εσυ πυροβολικο..
οχι τυπε αλλα ειμαι βασιλοφρων και παναθηναικοςΠες οτι ησουν και εσυ 85αρης τυπε να ξεροχυσουμε ολοι μαζι παρεα
Εσυ πως και δεν πηγες Σικελια...?Ειχαμε βυσματακι στον Αρειο Παγο ε?Ενθυμούμαι, ων οπλίτης, την Πάραλο που μας πληροφόρησε για την καταστροφή του στρατού και του στόλου μας στην Σικελία. ........................................
Εγώ είμαι βασιλόφρων και Ολυμπιακός σαν τον Μεγαλειότατο.οχι τυπε αλλα ειμαι βασιλοφρων και παναθηναικος
ο πριγκηψ παυλος ειναι φανατικος παναθηναικος τυπεΕγώ είμαι βασιλόφρων και Ολυμπιακός σαν τον Μεγαλειότατο.
Δεν του βάλε χέρι ο πατέρας του τύπε; έπρεπε να τον αποκληρώσει..ο πριγκηψ παυλος ειναι φανατικος παναθηναικος τυπε
τυπε προεχει το καλο της πατριδας και οχι τα οπαδικαΔεν του βάλε χέρι ο πατέρας του τύπε; έπρεπε να τον αποκληρώσει..