redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Σωστά τύπε.τυπε προεχει το καλο της πατριδας και οχι τα οπαδικα
Σωστά τύπε.τυπε προεχει το καλο της πατριδας και οχι τα οπαδικα
Η μανουλα μου τα καθαριζει!! Και ειναι τα δικα μου σκατα μονο! Οχι 40 καθυστερημενοι που χεζουν στους τοιχους κ κατουρανε στο σκατοδοχειο!!!γιατί ρε παίκτη ? τα δικά σου τα σκατά σήμερα ποιός τα καθαρίζει ??
ή μήπως στο στρατόπεδο θα χέζουν μόνον οι άλλοι και εσύ θα το κρατάς για δώρο στην μαμάκα σου?
ΑΡΧΙΔΙΑ!!! Αυτη την παπαρια τη λενε εδω κ 3-4 χρονια! Κ ακομα 9μηνο ειναι! Αντε να βγει ο τσιπρας να δουμε αν θα τον κανει προαιρετικο οπως ελεγε!9μηνο,λένε θα γίνει πάλυ 12μηνο όμως
Για αυτό γλυτώσαμε από τη μαλακία σου εδώ και έναν μήνα;Κρίμα που δεν είναι πλέον η θητεία 36 μήνες να γλυτώναμε περισσότερο από το 9 μηνο :'(Αδερφέ από τα παιδιά που ήμουν μαζί στο κέντρο δεν μίλησα ούτε με έναν που να μην ήξερε την μετάθεση του....
Λες να μην αντέξει χωρίς το μπουρδέλα και να χτυπήσει αναβολή ?Για αυτό γλυτώσαμε από τη μαλακία σου εδώ και έναν μήνα;Κρίμα που δεν είναι πλέον η θητεία 36 μήνες να γλυτώναμε περισσότερο από το 9 μηνο :'(
Λες να μην αντέξει χωρίς το μπουρδέλα και να χτυπήσει αναβολή ?
Ασ'το κάνουν και τρίμηνο...
Ο,τι θέλει ο λαός .
Όταν γίνει η στραβή στη Θράκη όμως, ο λαός θα βρίζει τον τότε πρωθυπουργό, όπως έγινε στα Ίμια.
Τι αλλες μαλακιες θα ακουσουμε! Δηλαδη τωρα που εχουμε 9μηνο η εκπαιδευση ειναι πολυ γαματη! Το μονο που κανουν οι φανταροι ειναι να καθαριζουν σκατα να πλενουν πιατα κ να ξεχωρταριαζουν τα χωραφια. Αυτοι ειναι που θα τρεξουν στον πολεμο να σωσουν την ελλαδα?
Ας το κανουν τριμηνο αλλα να μαθαινεις πραγματα κ να γινεται σωστη εκπαιδευση! Σιγουρα θα ειχαμε καλυτερο στρατο ετσι! Δε νομιζεις?
Τι αλλες μαλακιες θα ακουσουμε! Δηλαδη τωρα που εχουμε 9μηνο η εκπαιδευση ειναι πολυ γαματη! Το μονο που κανουν οι φανταροι ειναι να καθαριζουν σκατα να πλενουν πιατα κ να ξεχωρταριαζουν τα χωραφια. Αυτοι ειναι που θα τρεξουν στον πολεμο να σωσουν την ελλαδα?
Ας το κανουν τριμηνο αλλα να μαθαινεις πραγματα κ να γινεται σωστη εκπαιδευση! Σιγουρα θα ειχαμε καλυτερο στρατο ετσι! Δε νομιζεις?
Δεν ειναι μονο η εκπαιδευση ρε τυπε,ειναι και θεμα επανδρωσης των μοναδων,να βγαινουν υπηρεσιες,να γινεται η συντηρηση,οπλισμου οχηματων κτλ για αυτο και εχει μια ορισμενη δειαρκεια η θητεια.Και χαλαρωσε λιγο μη τα δραματοποιεις,θα πλυνεις πολυ λιγοτερα πιατα και θα καθαρισεις πολυ λιγοτερα σκατα, απο οσα φανταζεσαι τωρα,χωραφια δε κατα πασα πιθανοτητα δεν θα χρειαστει να ξεχορταριασεις ποτε.Οσο για τη δειαρκεια της θητειας,πιστεψε με ειναι προτιμωτερο ενα 12μηνο με πιο ανετο προγραμμα οσον αφορα την αναλογια εξοδων-υπηρεσιων,παρα 9μηνο και να σε παει γαμιωντας εμπλοκη.
What?χωραφια δε κατα πασα πιθανοτητα δεν θα χρειαστει να ξεχορταριασεις ποτε.Οσο για τη δειαρκεια της θητειας
Μαν επρεπε να τα εξαργυρωσεις,και στις 2 μοναδες που ημουν οποιος χωνωταν για χλοοκοπτικες εργασιες επαιρνε τιμητικες μετα(ματωνε βεβαια το κωλαρακι του στο γρασιδι αλλα ανταμειβοταν) Θυμαμαι ηταν και ενας αρχιπαρταλος με φυλακες,μονιμα αναφερομενος,καμπανοσυλλεκτης,και γαμω τους τυπους,Λουφαδορος παντου εκτος απο οταν ηταν για κηπουρικα Και οποτε ηθελε αδεια πηγαινε και κωλοτριβοταν στον Δικα μηπως υπαρχει καμια αγγαρεια για ξεχορταριασμαWhat?
Τυπε επρεπε να απονεμουν διπλωματα βασικης κηπουρικης, χλοοκοπτικου και τσουγκρανας (οχι μεταφορικης ) απ'οπου και να περασα!
Όπου και να πας,σε όποιο σαιτ και να κρυφτείς η μαλακία μου θα σε στοιχειώνει και δε θα σε αφήνει τα βράδια να κοιμηθείς...Για αυτό γλυτώσαμε από τη μαλακία σου εδώ και έναν μήνα;Κρίμα που δεν είναι πλέον η θητεία 36 μήνες να γλυτώναμε περισσότερο από το 9 μηνο :'(
Η μανουλα μου τα καθαριζει!! Και ειναι τα δικα μου σκατα μονο! Οχι 40 καθυστερημενοι που χεζουν στους τοιχους κ κατουρανε στο σκατοδοχειο!!!
What?
Τυπε επρεπε να απονεμουν διπλωματα βασικης κηπουρικης, χλοοκοπτικου και τσουγκρανας (οχι μεταφορικης ) απ'οπου και να περασα!