Νέα

Ελληνικός Στρατός και Αλητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Φιλε θα σου δωσω μια συμβουλη τωρα που υπηρετείς. Η χειροτερη πουστια στο στρατο είναι το να χωνεις τη σειρα σου. Εχε το υποψη σου αυτό και καλη θητεια.
Αδερφέ από τα παιδιά που ήμουν μαζί στο κέντρο δεν μίλησα ούτε με έναν που να μην ήξερε την μετάθεση του....

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Nησι παιζει μαλακια με τις μετακινησεις.μπορει να θες να φυγεις και αν δεν εχεις προλαβει να κλεισεις με αεροπλανο,μπλεκεις με τα πλοια και αν σου κατσει και κανα απαγορευτικο σου γαμαει την αδεια...Ενω αν εισαι ξηρα και Εβρο να εισαι ξερεις οτι θα μπεις στο Κτελ η στο τραινακι και σε τοσες ωρες θα εισαι σπιτι σου
Ναι φαντάζομαι αν είσαι σε καλή περιοχή όταν θα βγαίνεις δεν θα έχεις σαν μόνη επιλογή το καφενείο του χωριού με τους μπαρμπάδες που παίζουν τάβλι...

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Αδερφέ από τα παιδιά που ήμουν μαζί στο κέντρο δεν μίλησα ούτε με έναν που να μην ήξερε την μετάθεση του....

Δεν αναφέρομαι στη μεταθεση. Εκει κανε ότι μπορεις. Για τα μετα λεω, υπηρεσίες, αγκαριες, αδειες κλπ. Και παλι καλη θητεια. Θα περασει πριν το καταλάβεις...!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ναι φαντάζομαι αν είσαι σε καλή περιοχή όταν θα βγαίνεις δεν θα έχεις σαν μόνη επιλογή το καφενείο του χωριού με τους μπαρμπάδες που παίζουν τάβλι...
γιατι ποσες φορες νομιζεις οτι θα βγεις εξοδουχος τυπε?
ασε που με τοση νυστα που θα εχεις το μονο που θα σε νοιαζει ειναι να κοιμηθεις :grin:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.651
Πόντοι
1.406
ασε που με τοση νυστα που θα εχεις το μονο που θα σε νοιαζει ειναι να κοιμηθεις :grin:
Ε μη το λες,αναλογως με τον κοσμο που θα εχει η μοναδα,αν ειναι πληρης μπορει και σαν νεος να τον πηγαινει και μια-μια

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Δεν αναφέρομαι στη μεταθεση. Εκει κανε ότι μπορεις. Για τα μετα λεω, υπηρεσίες, αγκαριες, αδειες κλπ. Και παλι καλη θητεια. Θα περασει πριν το καταλάβεις...!!!
Δεν είμαι καθίκι ρε μαν,ούτε είμαι από τους μαμάκιδες που πέρνουν τηλέφωνα τα βύσματα επειδή κάνανε μια σκοπιά παραπάνω...thnx και πιστεύω και εγώ καλή θα είναι,στο κέντρο αν και δύσκολα καλά περάσαμε τελικά.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ε μη το λες,αναλογως με τον κοσμο που θα εχει η μοναδα,αν ειναι πληρης μπορει και σαν νεος να τον πηγαινει και μια-μια
με 9μηνο και σε νησι τυπε?
σιγα μην τον πηγαινει 1-1
εδω οταν ηταν 18 μηνο δεν τους πηγαινε 1-1

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Από όσο έχω ακούσει είναι λογικό να βγαίνεις τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα.Τώρα αν τύχω σε μονάδα που δε βγαίνεις ποτέ ντάξυ τι να πω..αλλά νομίζω συνήθως βγαίνεις συχνά.Ε δε μπορεί να μη θες να δεις και λίγο κόσμο όσο και να νυστάζεις. Η ανάγκη για το μουνί υπερισχύει της ανάγκης για ύπνο  :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Αυτο το είπαν πολλοί,αλλα αναθεωρησαν στη συνέχεια.
Ποτέ δεν ξέρεις τι φύλο θα σου μοιράσει μαν. Πάντος σε σχέση με αυτά που άκουγα από άλλα κέντρα εμείς ήμασταν τέντα.Όμως τελικά καλά πέρασα είχε τη φάση του.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.651
Πόντοι
1.406
Δεν είμαι καθίκι ρε μαν,ούτε είμαι από τους μαμάκιδες που πέρνουν τηλέφωνα τα βύσματα επειδή κάνανε μια σκοπιά παραπάνω...thnx και πιστεύω και εγώ καλή θα είναι,στο κέντρο αν και δύσκολα καλά περάσαμε τελικά.
Τυπε δυσκολα στο κεντρο?Συγκεντρωσου...απλα ειναι το σοκ της προσαρμογης.Το κεντρο τιποτα δεν ειναι.Στη μοναδα ειναι τα καλα,ασκησεις βολες,εκπαιδευσεις,πορειες,νυχτερινες,τρελες εμπλοκες αν υπαρχει λειψανδρεια να εχεις παρει τη σκοπια επ'ωμου που λενε,παλιοι που εχουν ψιλοπηξει και περιμενουν κανα νεουδι να το χωσουν κτλ.Καλα οχι οτι ειναι και τιποτα το φοβερο,απλα στην ουσια ο Στρατος ξεκιναει απο τη μοναδα ,το κεντρο ειναι το νηπιαγωγειο

Peacful_Warrior

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
238
Πόντοι
36
Από όσο έχω ακούσει είναι λογικό να βγαίνεις τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα.Τώρα αν τύχω σε μονάδα που δε βγαίνεις ποτέ ντάξυ τι να πω..αλλά νομίζω συνήθως βγαίνεις συχνά.Ε δε μπορεί να μη θες να δεις και λίγο κόσμο όσο και να νυστάζεις. Η ανάγκη για το μουνί υπερισχύει της ανάγκης για ύπνο  :grin:

Αν σε παει 3-1 καλα θα εισαι.
Θα εχεις και την εβδομαδα προσαρμογης μολις πας οποτε θα βγαινεις καθε μερα και δεν θα κανεις νουμερα

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

κανενας φανταρος δεν γαμαει

αντε κανα ρδελο κωλομπαρο αν εχει

μν ακους τα φιδια για τις τουριστριες κ τις φοιτητριες στα νησια κομοτηνη κυπρο κλπ

στο στρατο ολοι εχουν γκομενα ολοι εχουν βυσμα ολοι δερνουν τους παντες κ ολοι γαμανε γενικως

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.651
Πόντοι
1.406
με 9μηνο και σε νησι τυπε?
σιγα μην τον πηγαινει 1-1
εδω οταν ηταν 18 μηνο δεν τους πηγαινε 1-1
κοιτα ειναι θεμα μοναδας παντα ,και ποσο κοσμο εχει.Σε νησι ημουν και στην αρχη καλυτερα απο 3 μεσα μια εξω δεν επαιζε.ειχαμε τραβηξει και  2 τρελες εμπλοκες,στη μια εμεινα 28 μερες μεσα.Στο τελος πριν φυγω επειδη ειχαν ερθει πολλοι νεοι ,μας πηγαινε 2 εξω 1 μεσα τους παλιους και 1-1 τα νεουδια.

Τωρα βεβαια με το 9μηνο μπορει να ειναι πιο ζορικα εχεις δικιο

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Ποτέ δεν ξέρεις τι φύλο θα σου μοιράσει μαν. Πάντος σε σχέση με αυτά που άκουγα από άλλα κέντρα εμείς ήμασταν τέντα.Όμως τελικά καλά πέρασα είχε τη φάση του.
Στη Θήβα,απ'´οτι θυμάμαι έδιναν μια καποια βάση στις επιθεωρήσεις,σε γενικές γραμμές όμως ηταν κατασκήνωση.Απο την μια ηταν καλα βέβαια,αλλα απο την αλλη ,επειδη ακριβώς η εκπαίδευση του οπλιτη ηταν αρκετά επιφανειακή,είχαμε πρόβλημα αργότερα στη μονάδα γιατι δεν ξέραμε που πανε τα τέσσερα(π.χ άλλοι νεοσύλλεκτοι,απο αλλα κέντρα,ηταν πιο εξοικειωμένοι απο πριν).

DeliveryMan

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
0
κανενας φανταρος δεν γαμαει

αντε κανα ρδελο κωλομπαρο αν εχει

μν ακους τα φιδια για τις τουριστριες κ τις φοιτητριες στα νησια κομοτηνη κυπρο κλπ

στο στρατο ολοι εχουν γκομενα ολοι εχουν βυσμα ολοι δερνουν τους παντες κ ολοι γαμανε γενικως

Ολοκληρος ο στρατος σε 5 αραδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom