redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Να πάρει αφρόλουτρο ή σαπούνι τύπε;αυτο ειναι το νοημα του ελληνικου στρατου τυπε
να καθαριζει σκατα :S
Να πάρει αφρόλουτρο ή σαπούνι τύπε;αυτο ειναι το νοημα του ελληνικου στρατου τυπε
να καθαριζει σκατα :S
τιποτα τυπεΝα πάρει αφρόλουτρο ή σαπούνι τύπε;
τυπε εμεις στο θαλαμο ειχαμε εναν απο κιλκις απο ενα χωριο σε κατι βουναΣε κάθε θάλαμο υπάρχει πάντα ο ένας που δεν θα κάνει μπάνιο ούτε θα χέσει για 25 μέρες και τα κλανίδια του θα βάφουν καφέ το μποξεράκι (και απέξω) και ο χάρος θα αλλάζει πεζοδρόμιο από τη μυρωδιά του...
Όλοι έχουμε βρεθεί κοντά σε τέτοια λαμπρά παραδείγματα.Το θέμα είναι να μην σου τύχει κρεβάτι από πάνω ή από δίπλα τους.Ο δικός μας είχε σλιπινγκ μπαγκ που μύριζε από 5 μέτρα μακριά.τυπε εμεις στο θαλαμο ειχαμε εναν απο κιλκις απο ενα χωριο σε κατι βουνα
και ηταν βοσκος
μιλαμε για την βρωμα
δεν το εβαζαν να κανει καθαριοτητες
Οχι καυλιαρη μου δεν τον παιρνω απο τον κωλο! Μονο για να χεζω ειναι η κωλοτρυπα μου!τυπε πολυ γκρινιαρη σε κοβω...θα σκατοπερασεις στα στρατα.....
εκτος αν εισαι πραγματι ΠΟΥΣΤαλεκος,οποτε θα χεις και τα τυχερα σου... ;)
τυπε εμεις στο θαλαμο ειχαμε εναν απο κιλκις απο ενα χωριο σε κατι βουνα
και ηταν βοσκος
μιλαμε για την βρωμα
δεν το εβαζαν να κανει καθαριοτητες
Όλοι έχουμε βρεθεί κοντά σε τέτοια λαμπρά παραδείγματα.Το θέμα είναι να μην σου τύχει κρεβάτι από πάνω ή από δίπλα τους.Ο δικός μας είχε σλιπινγκ μπαγκ που μύριζε από 5 μέτρα μακριά.
Μακάρι να το είχαμε κάνει και εμείς.Ο τύπος παίζει να κουβαλούσε πάνω του 4 διαφορετικές μεταλλάξεις του εμπόλα από την τόση βρόμα.Απο καποια στιγμη και μετα αυτοι οι τυποι ετρωγαν πορτα απο τους υπολοιπους και δεν εμπαιναν στον θαλαμο αν δεν πλενοντουσαν
Μακάρι να το είχαμε κάνει και εμείς.Ο τύπος παίζει να κουβαλούσε πάνω του 4 διαφορετικές μεταλλάξεις του εμπόλα από την τόση βρόμα.
Πολύμπριζο;εγω που ημουν βυσμα δεν ειχα τετοια θεματα.....ειχαμε πολλους πουστηδες και φυτουκλες που πλενοντουσαν σαν παστρικιες...
εμεις τον ειχαμε βαλει σε ενα μονο κρεββατι τυπε :SΌλοι έχουμε βρεθεί κοντά σε τέτοια λαμπρά παραδείγματα.Το θέμα είναι να μην σου τύχει κρεβάτι από πάνω ή από δίπλα τους.Ο δικός μας είχε σλιπινγκ μπαγκ που μύριζε από 5 μέτρα μακριά.
Εμείς κοριούς στο κέντρο δεν είχαμε.Δε το περήμενα.Και μην ξεχναμε και τους κοριους που αν στην πεφτανε σε ραβανε κανονικα
Εμείς είμασταν 70 άτομα στο θάλαμο δεν χωρούσαμε καλά καλά,δεν είχαμε τέτοιες επιλογές.εμεις τον ειχαμε βαλει σε ενα μονο κρεββατι τυπε :S
τυπε αν ησουν στον εβρο με χιονι εξω και οχι ζεστο νερο πως να πλενοσουν :Sεγω που ημουν βυσμα δεν ειχα τετοια θεματα.....ειχαμε πολλους πουστηδες και φυτουκλες που πλενοντουσαν σαν παστρικιες...
Εμείς κοριούς στο κέντρο δεν είχαμε.Δε το περήμενα.
Ιδανικό χρώμα σωβράκου, κατά τα γνωστά, κίτρινο μπρος, καφέ πίσω.
Άντε και καλός πολίτης. Εμείς τους άπλυτους, τους παίρναμε χειροπόδαρα και τους πετάγαμε κάτω από το ντους.
Εγώ μαν μονάδα δεν έχω πάει ακόμα,στην άδεια ορκωμοσίας είμαι τώραΟυτε εμεις.
Στην μοναδα τους μαθαμε :S