Νέα

Ελληνικός Στρατός και Αλητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Επέστρεψα για να στάξω τα πουστόνεα.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
ποιός αλήτης άνοιξε αυτό το θρέντ?

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Υπάρχει περίπτωση να βρω σε κάνα μαγαζί που πουλάει κυνηγητικά, στρατιωτικά κλπ, εκπαιδευτικές χειροβομβίδες?

αντε να επαναπατριστεις να επανελθεις στην πραγματικοτητα γτ εχεις καψει πολλα εγκεφαλικα κυτταρα εκει μαν

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Μαγκες μπαινω στη θηβα το νεομβρη!
Βρηκα στο ιντερνετ αυτο:

"Για την πρώτη σου κίνηση προς τη Μονάδα Κατάταξης δεν είναι απαραίτητο να επιβαρυνθείς οικονομικά. Αν επιθυμείς να κινηθείς με έξοδα της Υπηρεσίας, μπορείς να απευθυνθείς έγκαιρα στο Φρουραρχείο ή αν δεν υπάρχει, στην αρμόδια Αστυνομική Αρχή, απ' όπου θα πάρεις την προβλεπόμενη κατάσταση επιβίβασης."
www.ellinikos-stratos.com/thiteia/katataksi_1.asp]http://www.ellinikos-stratos.com/thiteia/katataksi_1.asp[/url]

Τι σκατα σημαινει? οτι μπορω να παω στο στρατοπεδο με οχημα του στρατου απο αθηνα? Γινεται τετοιο πραγμα?

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Βρηκα στο ιντερνετ αυτο:

"Για την πρώτη σου κίνηση προς τη Μονάδα Κατάταξης δεν είναι απαραίτητο να επιβαρυνθείς οικονομικά. Αν επιθυμείς να κινηθείς με έξοδα της Υπηρεσίας, μπορείς να απευθυνθείς έγκαιρα στο Φρουραρχείο ή αν δεν υπάρχει, στην αρμόδια Αστυνομική Αρχή, απ' όπου θα πάρεις την προβλεπόμενη κατάσταση επιβίβασης."
www.ellinikos-stratos.com/thiteia/katataksi_1.asp]http://www.ellinikos-stratos.com/thiteia/katataksi_1.asp[/url]

Τι σκατα σημαινει? οτι μπορω να παω στο στρατοπεδο με οχημα του στρατου απο αθηνα? Γινεται τετοιο πραγμα?

a φιλε το μου θυμισες
νοεμβρη 94 μπξκα κ γω θηβα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Βρηκα στο ιντερνετ αυτο:

κατάσταση επιβίβασης είναι ένα έντυπο που σου δίνουν στο φρουραρχείο για να μετακινηθείς με το πλέον πρόσφορο μέσο μαζικής μεταφοράς προς τον τόπο κατάταξης ...

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
κατάσταση επιβίβασης είναι ένα έντυπο που σου δίνουν στο φρουραρχείο για να μετακινηθείς με το πλέον πρόσφορο μέσο μαζικής μεταφοράς προς τον τόπο κατάταξης ...

το χουν ακομα αυτο?
περιεργο :cheesy:

Εγγρ.
5 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
66
Πόντοι
1
Παίζει ακόμη η κατάσταση επιβίβασης. Πάς φρουραρχείο και στην δίνουν (παλιά ήταν κάπου κάτω από τα μπουρδελάκια της Λιοσίων στο σταθμό Λαρίσης).

Μια φορά ένας "τοξοβόλος" στην ομόνοια μου ζητούσε ψιλά για να βγάλει εισητήριο και καλά για να γυρίσει στην μονάδα που υπηρετούσε σαν φαντάρος. Τον έστειλα στο φρουραρχείο να του βγάλουν κατάσταση επιβίβασης  :rockon:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Τι στο ΜΠΟΥΤΣΟ ειναι το γαμημενο φρουραρχειο? Εχει φρουρους μεσα κ καλα?  :uglystupid:
Που εχει φρουραρχεια στην αθηνα να παω τσαμπα στη θηβα γιατι δεν εχω καμια ορεξη να με παει ολη η οικογενεια και η γκομενα μου!  :headbang:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Τι στο ΜΠΟΥΤΣΟ ειναι το γαμημενο φρουραρχειο? Εχει φρουρους μεσα κ καλα?  :uglystupid:
Που εχει φρουραρχεια στην αθηνα να παω τσαμπα στη θηβα γιατι δεν εχω καμια ορεξη να με παει ολη η οικογενεια και η γκομενα μου!  :headbang:
Α ρε νέος,ζωάρα θα κανεις στην Θήβα!Καλη θητεία  ;)

Εγγρ.
5 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
66
Πόντοι
1

Εδώ είσαι www.xo.gr/profile/profile-911213091/el/]http://www.xo.gr/profile/profile-911213091/el/[/url] Ρίξε πρώτα κανά τηλέφωνο να σε κατατοπίσουν σχετικά.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Πάρε το τραίνο και πήγαινε.Με 5 ευρώ εισιτήριο.Και από το σταθμό δεν είναι μακρυά το στρατόπεδο.
μπες και δες δρομολόγια.Μην πάρεις Intercity δε χρειάζεται,θα πληρώσεις και διπλά χρήματα.Και στο φρουραρχείο να πας,κατάσταση επιβίβασης για το τραίνο θα σου δώσουν.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Α ρε νέος,ζωάρα θα κανεις στην Θήβα!Καλη θητεία  ;)
Τι ζωαρα ρε φιλε που θα καθαριζω σκατα ολη μερα με τους μαλακες να ουμε!!  :headbang:

Εδώ είσαι www.xo.gr/profile/profile-911213091/el/]http://www.xo.gr/profile/profile-911213091/el/[/url] Ρίξε πρώτα κανά τηλέφωνο να σε κατατοπίσουν σχετικά.
Ευχαριστω χυστη μου!! Πωωω! Στου διαολου τη μανα ειναι!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.263
Πόντοι
5.006
Τι ζωαρα ρε φιλε που θα καθαριζω σκατα ολη μερα με τους μαλακες να ουμε!!  :headbang:
τυπε πολυ γκρινιαρη σε κοβω...θα σκατοπερασεις στα στρατα.....
εκτος αν εισαι πραγματι ΠΟΥΣΤαλεκος,οποτε θα χεις και τα τυχερα σου... ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αυτο ειναι το νοημα του ελληνικου στρατου τυπε
να καθαριζει σκατα :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom