Xeiroglykanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Επέστρεψα για να στάξω τα πουστόνεα.
Σε περιπτερο ρώτησες;Υπάρχει περίπτωση να βρω σε κάνα μαγαζί που πουλάει κυνηγητικά, στρατιωτικά κλπ, εκπαιδευτικές χειροβομβίδες?
Υπάρχει περίπτωση να βρω σε κάνα μαγαζί που πουλάει κυνηγητικά, στρατιωτικά κλπ, εκπαιδευτικές χειροβομβίδες?
Σε περιπτερο ρώτησες;
Τι τιτλο να βαλω;ανοιξε τοπικ γιατρεε.
Επέστρεψα για να στάξω τα πουστόνεα.
Μαγκες μπαινω στη θηβα το νεομβρη!
Βρηκα στο ιντερνετ αυτο:
"Για την πρώτη σου κίνηση προς τη Μονάδα Κατάταξης δεν είναι απαραίτητο να επιβαρυνθείς οικονομικά. Αν επιθυμείς να κινηθείς με έξοδα της Υπηρεσίας, μπορείς να απευθυνθείς έγκαιρα στο Φρουραρχείο ή αν δεν υπάρχει, στην αρμόδια Αστυνομική Αρχή, απ' όπου θα πάρεις την προβλεπόμενη κατάσταση επιβίβασης."
www.ellinikos-stratos.com/thiteia/katataksi_1.asp]http://www.ellinikos-stratos.com/thiteia/katataksi_1.asp[/url]
Τι σκατα σημαινει? οτι μπορω να παω στο στρατοπεδο με οχημα του στρατου απο αθηνα? Γινεται τετοιο πραγμα?
Μαγκες μπαινω στη θηβα το νεομβρη!
Βρηκα στο ιντερνετ αυτο:
"Για την πρώτη σου κίνηση προς τη Μονάδα Κατάταξης δεν είναι απαραίτητο να επιβαρυνθείς οικονομικά. Αν επιθυμείς να κινηθείς με έξοδα της Υπηρεσίας, μπορείς να απευθυνθείς έγκαιρα στο Φρουραρχείο ή αν δεν υπάρχει, στην αρμόδια Αστυνομική Αρχή, απ' όπου θα πάρεις την προβλεπόμενη κατάσταση επιβίβασης."
www.ellinikos-stratos.com/thiteia/katataksi_1.asp]http://www.ellinikos-stratos.com/thiteia/katataksi_1.asp[/url]
Τι σκατα σημαινει? οτι μπορω να παω στο στρατοπεδο με οχημα του στρατου απο αθηνα? Γινεται τετοιο πραγμα?
κατάσταση επιβίβασης είναι ένα έντυπο που σου δίνουν στο φρουραρχείο για να μετακινηθείς με το πλέον πρόσφορο μέσο μαζικής μεταφοράς προς τον τόπο κατάταξης ...
Τι στο ΜΠΟΥΤΣΟ ειναι το γαμημενο φρουραρχειο? Εχει φρουρους μεσα κ καλα?κατάσταση επιβίβασης είναι ένα έντυπο που σου δίνουν στο φρουραρχείο για να μετακινηθείς με το πλέον πρόσφορο μέσο μαζικής μεταφοράς προς τον τόπο κατάταξης ...
Α ρε νέος,ζωάρα θα κανεις στην Θήβα!Καλη θητεία ;)Τι στο ΜΠΟΥΤΣΟ ειναι το γαμημενο φρουραρχειο? Εχει φρουρους μεσα κ καλα?
Που εχει φρουραρχεια στην αθηνα να παω τσαμπα στη θηβα γιατι δεν εχω καμια ορεξη να με παει ολη η οικογενεια και η γκομενα μου!
Τι στο ΜΠΟΥΤΣΟ ειναι το γαμημενο φρουραρχειο? Εχει φρουρους μεσα κ καλα?
Που εχει φρουραρχεια στην αθηνα να παω τσαμπα στη θηβα γιατι δεν εχω καμια ορεξη να με παει ολη η οικογενεια και η γκομενα μου!
Τι ζωαρα ρε φιλε που θα καθαριζω σκατα ολη μερα με τους μαλακες να ουμε!!Α ρε νέος,ζωάρα θα κανεις στην Θήβα!Καλη θητεία ;)
Ευχαριστω χυστη μου!! Πωωω! Στου διαολου τη μανα ειναι!Εδώ είσαι www.xo.gr/profile/profile-911213091/el/]http://www.xo.gr/profile/profile-911213091/el/[/url] Ρίξε πρώτα κανά τηλέφωνο να σε κατατοπίσουν σχετικά.
τυπε πολυ γκρινιαρη σε κοβω...θα σκατοπερασεις στα στρατα.....Τι ζωαρα ρε φιλε που θα καθαριζω σκατα ολη μερα με τους μαλακες να ουμε!!
Ευχαριστω χυστη μου!! Πωωω! Στου διαολου τη μανα ειναι!
αυτο ειναι το νοημα του ελληνικου στρατου τυπεΤι ζωαρα ρε φιλε που θα καθαριζω σκατα ολη μερα με τους μαλακες να ουμε!!
Ευχαριστω χυστη μου!! Πωωω! Στου διαολου τη μανα ειναι!