Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.819
- Πόντοι
- 3.886
Καλησπέρα ανοίγω αυτό το θέμα γτ το έχω απορία πώς και δεν έχουμε κάνει ακόμα ταινία με Ελληνίδες τρανς σε ενεργητικό η παθητικό ρολο
Τυπε μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις την αρχή??Καλησπέρα ανοίγω αυτό το θέμα γτ το έχω απορία πώς και δεν έχουμε κάνει ακόμα ταινία με Ελληνίδες τρανς σε ενεργητικό η παθητικό ρολο
Αν υπήρχε πρόταση θα το εκαναΤυπε μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις την αρχή??
Υπάρχουν από δεκαετίες 80-90 με Αλόμα, πολύ γέλιοΚαλησπέρα ανοίγω αυτό το θέμα γτ το έχω απορία πώς και δεν έχουμε κάνει ακόμα ταινία με Ελληνίδες τρανς σε ενεργητικό η παθητικό ρολο
Δεν τις έχω δεί..Αλλά πιστεύω τώρα π είναι πιο εξελιγμένα τα πράγματα θα αξίζειΥπάρχουν από δεκαετίες 80-90 με Αλόμα, πολύ γέλιο
Ναι έχεις δίκιοΥπάρχουν πολλές τρανς όμορφες σήμερα,αλλα ελαχιστες ειναι αυτες που βγαζουν καυλα και θα μπορουσαν αν ήθελαν να κανουν ταινια.
Μιλάω πάντα για Ελληνίδες και με φυσική ομορφιά.
Έχουν βγάλει στο ***** η Εμινέ με την ΝάταληΚαλησπέρα ανοίγω αυτό το θέμα γτ το έχω απορία πώς και δεν έχουμε κάνει ακόμα ταινία με Ελληνίδες τρανς σε ενεργητικό η παθητικό ρολο
Ε αυτό είναι ψιλομουφα...Γτ η Ναταλί την γαμαει με στραπΈχουν βγάλει στο ***** η Εμινέ με την Νάταλη
Που τ βρίσκουμε;Έχει βγάλει η Ντόρα τρανς, βέβαια καμιά σχέση με αυτές του εξωτερικού αλλά κάτι κάνει
Σίγουρα γυ δεν νμζ να έχει κάνει με σιρινα ταινία;Είναι νομίζω σιρινακισ 6-7 χρόνων