...με όμορφο μπουκάλι...
Όταν το τελειώσεις...στείλτο με τον τάλο στον Λίλα...θα το...τιμήσει δεόντως!!!

...με όμορφο μπουκάλι...
ο σκάι έχει φοβερά ντοκυμανταιρ..
η νοβα έχει τα καλύτερα
ο σκάι απλώς παίρνει τα αποφάγια της
connX TV εχω..
Αν θέλω να δω σοβαρή συζήτηση, εδώ κάνουμε καλύτερες από τα καραγκιοζάκια της τβ...
τραγική κατάσταση.
Αν θέλω να δω σοβαρή συζήτηση, εδώ κάνουμε καλύτερες από τα καραγκιοζάκια της τβ...
Νὰ συμπληρώσω τὴν πρότυπον περιγραφὴν τοῦ κ. Farkeli λέγοντας ὅτι πρόκειται πράγματι περὶ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗΣ ἐμφανίσεως κορασίου τὸ ὁποῖον προεκάλεσεν ἰλίγγους καὶ ἀποπροσανατολισμὸν εἰς τὴν ὁμήγυριν τῶν μεσηλίκων. Ὁποιος ἐδοκίμασεν παρακαλεῖται νὰ πληροφορήσῃ, ἀν καὶ δὲν ἀναμένωμεν ὑψηλὰς ἐπιδόσεις ἐπὶ τῆς κλίνης - τουλάχιστον δὲν τὸ ἔχομεν συνηθίσει ἐκ γυνῶν τοιαύτης ἐμφανίσεως.
είμαι κομπλεξικός.Μα γιατί το λες??
αν τον ειχα φιλο και μιλαγε ετσι και στον καφε και στην μπουρδελοτσαρκα θα επεφτε πολυ σφαλιαρα....Καλύτερα να δείς συζήτηση επιπέδου...
bakalhs for ever...![]()
![]()
![]()
![]()
αν τον ειχα φιλο και μιλαγε ετσι και στον καφε καιμ στην μπουρδελοτσαρκα θα επεφτε πολυ σφαλιαρα....![]()
η νοβα έχει τα καλύτερα
Δε μπορείς ν'ακολουθήσεις το υψηλό πίπεδο εδώ μέσα..αυτό είναι όλο.είμαι κομπλεξικός.
ο σκαι τον παιρνει
και η αστυνομια γαμιεεεεεεεεεται :- :-
να παμε ολοι στο ζαμανφου .....τετοιες εκπομπες μας ταιριαζουν......Δε μπορείς ν'ακολουθήσεις το υψηλό πίπεδο εδώ μέσα..αυτό είναι όλο.
εμενα μ αρεσουν αυτα με τα ζα που πριτσαλιουνται......η νοβα έχει τα καλύτερα
κάνεις προπόνηση για το συλλαλητήριο;![]()
μην αγχωνεστε. μπηκα εγω τωρα, οποτε ολα κουλ...Δε μπορείς ν'ακολουθήσεις το υψηλό πίπεδο εδώ μέσα..αυτό είναι όλο.
πηραν το διπλωμα χτες οι γαμοοοομπατσοι του παιδιου που θα πηγαινα σημερα μαζι
ήσουνα μπροστά που το πήραν;
ήσουνα μπροστά που το πήραν;
στο πισω καθισμα ημουν γτ ειχα πιει και μετα κρατουσα τα μαλλια μιας φιλης που ξερνουσε![]()