Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 414K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ρε γατε στα αρχιδια τους κανουν 2,3 ληστειες την ημερα(η καθε συμμορια)απο 300,400 να παρει μια χαρα ειναι.
Αν τους κατσει και καμια καλυτερη μπαζα μπορει να παρουν και κανενα ρεπο.

μάλιστα.....
εσύ που τα γνωρίζεις αυτά;
σπειριάρης είσαι και σύ;

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Μπορει γιατι εδω τα γραφει διαφορετικα αν και μικρη σημασια εχει ποιος ηταν το θυμα.

Τον θάνατο 35χρονου υπαλλήλου πρακτορείου ΠΡΟΠΟ είχε ως αποτέλεσμα ένοπλη ληστεία που έγινε χθες το βράδυ, στις 21.10, στη Νέα Σμύρνη.

Ο υπάλληλος προέβαλε αντίσταση και συνεπλάκη με τον ληστή, κάτι που πλήρωσε ακριβά. Η ληστεία έγινε στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ του πολίστα και 6ου Ολυμπιονίκη Γιώργου Ψύχου, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 88.

Αγνωστος εισέβαλε στο πρακτορείο την ώρα που ήταν μόνος του ο υπάλληλος (σύμφωνα με πληροφορίες συγγενής του ιδιοκτήτη) και με την απειλή πιστολιού του ζήτησε τα χρήματα. Μέχρι αργά τη νύχτα δεν είχε διευκρινιστεί τι ακριβώς συνέβη, αλλά σίγουρα ο υπάλληλος προέβαλε αντίσταση και συνεπλάκη με τον ληστή.

Ο 35χρονος κατάφερε και έβγαλε έξω τον ληστή, με αποτέλεσμα η συμπλοκή να συνεχιστεί και στον δρόμο. Τότε ο δράστης πυροβόλησε με το πιστόλι, με αποτέλεσμα μία σφαίρα να τραυματίσει τον 35χρονο στο στήθος.

Αμέσως μετά ο δράστης τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε, ενώ ο υπάλληλος διακομίστηκε στον «Ερυθρό Σταυρό», όπου εισήχθη στο χειρουργείο για να χάσει τελικά την μάχη για τη ζωή λίγο μετά τις 23.00.

Από την Αστυνομία γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ο οποίος κατάφερε τελικά να πάρει άγνωστο χρηματικό ποσό από το πρακτορείο.
το ακουσα στις ειδησεις πριν λιγο!!!
σε τετοια περιπτωση (αποψη μου) δεν κανεις τον νταη οταν ο αλλος απλοφορει! απλα δινεις τα λεφτα και την κανει.....!
και υπαλληλος ρε πουστη μου! ουτε καν ιδιοκτητης!!!! τι διαλο τον ενοιαζε και παλεψε με τον ληστη!? το φαγε το κεφαλι του! μπορει και να χε σωθει!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Α και κατι αλλο συμφωνα με μαρτυρες το ασθενοφορο εκανε μιση ωρα με 3 τεταρτα να φτασει στον τοπο της συμπλοκης. :jerking:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
το ακουσα στις ειδησεις πριν λιγο!!!
σε τετοια περιπτωση (αποψη μου) δεν κανεις τον νταη οταν ο αλλος απλοφορει! απλα δινεις τα λεφτα και την κανει.....!
και υπαλληλος ρε πουστη μου! ουτε καν ιδιοκτητης!!!! τι διαλο τον ενοιαζε και παλεψε με τον ληστη!? το φαγε το κεφαλι του! μπορει και να χε σωθει!
Μαλιστα.

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Ποσοι θα βγουν σημερα στο δρομο να τα καψουν για χαρη του ατυχου υπαλληλου?Ποσα ρεπορταζ θα γινουν για παρτι του?Ποσες μερες θα ασχοληθουμε με το γεγονος????

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ποσοι θα βγουν σημερα στο δρομο να τα καψουν για χαρη του ατυχου υπαλληλου?Ποσα ρεπορταζ θα γινουν για παρτι του?Ποσες μερες θα ασχοληθουμε με το γεγονος????
Νομίζω πως προβοκάρεις επικινδύνως συγκρίνοντας ανόμοια πράγματα

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Νομίζω πως προβοκάρεις επικινδύνως συγκρίνοντας ανόμοια πράγματα
Πρωτα απο ολα δεν εχω λογο να προβοκαρω!Δεν ανηκω καπου.Το μονο που συγκρινω ειναι οι αντιδρασεις σε σχεση με ανθρωπινες ζωες!!Εχω την αποψη οτι ολες οι ανθρωπινες ζωες εχουν την ιδια αξια!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Οτι είσαι στη σπείρα-σπείρα του Κραουνάκη  :P
ΑΑΑΑΑΑΑ!!! οχι αλλα τα ακουω καθε μερα, στις ειδησεις λενε μονο τα περιστατικα που υπαρχουν θυματα αν ελεγαν ολες τις ενοπλες ληστειες δεν εφτανε ενα δελτιο ειδησεων.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Πρωτα απο ολα δεν εχω λογο να προβοκαρω!Δεν ανηκω καπου.Το μονο που συγκρινω ειναι οι αντιδρασεις σε σχεση με ανθρωπινες ζωες!!Εχω την αποψη οτι ολες οι ανθρωπινες ζωες εχουν την ιδια αξια!
Ολες οι ανθρωπινες ζωες εχουν αξια οταν προσφερονται για πολιτικη εκμεταλευση απο καποιον πολιτικο χωρο και μιλαω γενικα και οχι για εναν συγκεκριμενο πολιτικο χωρο.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Όλες οι ανθρώπινες ζωές έχουν την ίδια αξία. Τέλος. Όταν απλά μια ζωή αφαιρείται αναίτια από ένα όργανο της "τάξης" προκαλεί διαφορετικές αντιδράσεις

Επισκέπτης

Ποιος είπε το αντίθετο ρε παίδες?
Όποιος πει ότι δεν έχουν την ίδια αξία οι ζωές όλων μας είναι τουλάχιστον άρρωστος!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Όλες οι ανθρώπινες ζωές έχουν την ίδια αξία. Τέλος. Όταν απλά μια ζωή αφαιρείται αναίτια από ένα όργανο της "τάξης" προκαλεί διαφορετικές αντιδράσεις
Θα διαφωνισω, για εμενα οι ζωη του καθε ενος που μπαινει να κανει ενοπλη ληστεια δεν εχει καμια απολυτος αξια.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

το πρόβλημά σου είναι τα ρεπορτάζ και για ποιόν γίνονται και πόσες λιγότερες μέρες θα ασχολούμαστε από ότι με τον Αλέξη....

και δεν είναι πρόβλημά σου ότι κάθε βδομάδα πλέον έχουμε ένα νεκρό για οποιοδήποτε λόγο από ένοπλες ληστείες.

Υ.Γ.
μετά μου ζητάς να σου κάνω και αναλύσεις και να μη σε θεωρώ το μέσο μαλάκα έλληνα οιασδήποτε ιδεολογίας...........

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
το πρόβλημά σου είναι τα ρεπορτάζ και για ποιόν γίνονται και πόσες λιγότερες μέρες θα ασχολούμαστε από ότι με τον Αλέξη....

και δεν είναι πρόβλημά σου ότι κάθε βδομάδα πλέον έχουμε ένα νεκρό για οποιοδήποτε λόγο από ένοπλες ληστείες.

Υ.Γ.
μετά μου ζητάς να σου κάνω και αναλύσεις και να μη σε θεωρώ το μέσο μαλάκα έλληνα οιασδήποτε ιδεολογίας...........
Ωραιο να λες μαλακα τον αλλο μεσω πληκτρολογιου ετσι?Εισαι και πολυ μαγκικο Ρωσσακι.Το κακο ειναι οτι ασχολησε μαζι μου!!Γουσταρεις πολυ?Τη βρισκεις ε??Οκ απ το να τρεχεις με καμμια Ρωσσιδα για να ικανοποιηθεις ασχολησου μαζι μου!Δε σου χαλαω χατηρι.Συγχωρεσε με ομως γιατι δε θα συμμετεχω.Θα τη βρεις μονος σου...Φαντζομαι ομως δε σε πειραζει!Να σαι καλα!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ωραιο να λες μαλακα τον αλλο μεσω πληκτρολογιου ετσι?Εισαι και πολυ μαγκικο Ρωσσακι.Το κακο ειναι οτι ασχολησε μαζι μου!!Γουσταρεις πολυ?Τη βρισκεις ε??Οκ απ το να τρεχεις με καμμια Ρωσσιδα για να ικανοποιηθεις ασχολησου μαζι μου!Δε σου χαλαω χατηρι.Συγχωρεσε με ομως γιατι δε θα συμμετεχω.Θα τη βρεις μονος σου...Φαντζομαι ομως δε σε πειραζει!Να σαι καλα!

τώρα με έπεισες με ένα ακόμα επειχείρημά μου να μη σε συγκαταλέγω στο μέσο έλληνα μαλάκα.........

Επισκέπτης
Λοιπόν μάγκες το θέμα είναι απλό.
Αντί να πανηγυρίζετε (γιατί αυτό κάνετε) κάθε φορά που χύνεται αθώο αίμα ψάξτε να βρείτε γιατί γίνεται αυτό πλέον τόσο έντονα και σε λίγο δε θα μπορεί να κυκλοφορεί κανείς μας ελεύθερος.

Κόψτε το παραμύθι του υπέρ βωμών κι εστιών γιατί έτσι καταντάτε σαπρόφυτα τη χειρότερη μορφή παρασιτικού οργανισμού!

Δε φταίει για το αίμα που χύνεται το κάθε μυαλό που λειτουργεί κανονικά αλλά οι πολιτικές που εσείς οι "πατριώτες" ψηφίζετε κάθε τόσο.

ΤΕΛΟΣ!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Λοιπόν μάγκες το θέμα είναι απλό.
Αντί να πανηγυρίζετε (γιατί αυτό κάνετε) κάθε φορά που χύνεται αθώο αίμα ψάξτε να βρείτε γιατί γίνεται αυτό πλέον τόσο έντονα και σε λίγο δε θα μπορεί να κυκλοφορεί κανείς μας ελεύθερος.

Κόψτε το παραμύθι του υπέρ βωμών κι εστιών γιατί έτσι καταντάτε σαπρόφυτα τη χειρότερη μορφή παρασιτικού οργανισμού!

Δε φταίει για το αίμα που χύνεται το κάθε μυαλό που λειτουργεί κανονικά αλλά οι πολιτικές που εσείς οι "πατριώτες" ψηφίζετε κάθε τόσο.

ΤΕΛΟΣ!

τι είπαμε ότι ψηφίζεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom