Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Nα πω κι'έγω αυτο...

Γι'αυτο που εγινε στο γερμανο και σκοτωθηκε η κοπελα.

Πιστευω πως αν ο μπατσος δεν ειχε αναμειχθει καθολου......τυχαια βρεθηκε εκει,η κοπελα σημερα θα ζουσε.
Ο ληστης θα επειρνε τα 500-1000 ευρω και θα εφευγε και αυτο θα ηταν ολο.
Αλλα χαρις στον μαλακα τον μπατσο που ηθελε να το παιξει παλικαρας η κοπελα ειναι νεκρη.
Οι αστυνομια δεν κανει τη δουλεια της εκει που πρεπει τι΄αναμειχθηκε ο μαλακας ενω ηταν τυχαια εκει?
Και αυτος αρχισε πυρ μεσα στο μαγαζι χωρις να διασφαλισει τις ζωες των πολιτων που ηταν μεσα.

Και ολοι τωρα ασχολουνται αν η σφαιρα ηταν του αλβανου η του μπατσου  :jerking: :jerking: :jerking:.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Nα πω κι'έγω αυτο...

Γι'αυτο που εγινε στο γερμανο και σκοτωθηκε η κοπελα.

Πιστευω πως αν ο μπατσος δεν ειχε αναμειχθει καθολου......τυχαια βρεθηκε εκει,η κοπελα σημερα θα ζουσε.
Ο ληστης θα επειρνε τα 500-1000 ευρω και θα εφευγε και αυτο θα ηταν ολο.
Αλλα χαρις στον μαλακα τον μπατσο που ηθελε να το παιξει παλικαρας η κοπελα ειναι νεκρη.
Οι αστυνομια δεν κανει τη δουλεια της εκει που πρεπει τι΄αναμειχθηκε ο μαλακας ενω ηταν τυχαια εκει?
Και αυτος αρχισε πυρ μεσα στο μαγαζι χωρις να διασφαλισει τις ζωες των πολιτων που ηταν μεσα.

Και ολοι τωρα ασχολουνται αν η σφαιρα ηταν του αλβανου η του μπατσου  :jerking: :jerking: :jerking:.

Καλα τα λες...
  Μεθαυριο που μπουκαδοροι-κλεφτρονια-πρεζονια η οτι αλλο αποβρασμα
  μπει στο σπιτι σου,και κλεβοντας ενεπλακει με σενα και σε πηδηξει
  μαζι με την κυρα σου,ο γειτονας σου ο "μπατσος" που ειναι εκτος
  υπηρεσιας δεν θα πρεπει να επεμβει,αν ακουσει κατι...
  Καλεσε ο ιδιος το 100,με το καυλι του αλβανου καπου μεσα σου...
  Αρκει να μην ανακατευτει ο μπατσο-γειτονας που θα τυχει και ακουσει
  τα βογγητα σου...

Και εγω δεν θα σταματησω να βοηθησω σε τροχαιο,αμα δω τον αλλο ξαπλα
  φαρδυ-πλατυ..

Ουτε και θα βοηθησω την γιαγιουλα να περασει τον δρομο που ειναι
  φορτωμενη  τα μπαγκαζια απο τον Βεροπουλο..

Τι απαξιωση....
  Καποτε η Ελληνικη κοινωνια ζουσε με το "εμεις"...

Τωρα ειναι η εποχη του "εγω"...

Τεσπα

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Θα συμφωνήσω...ο εκτός υπηρεσίας, δεν έπρεπε να εμπλακεί στην συγκεκριμένη περίπτωση. Τα όσα χρήματα βουτάγανε οι ληστές, εκτός του ότι πιθανότατα ήταν και ασφαλισμένα, στο φινάλε δεν θα έλειπαν από την τσέπη κανενός από όσους βρισκόντουσαν εκείνη την ώρα μέσα στο κατάστημα. Εάν τα πράγματα χειροτέρευαν, χωρίς να ξέρω τι απαραίτητα σημαίνει αυτό, ας έκανε τον ήρωα ο εκτός υπηρεσίας. Πάντως, κατά την γνώμη μου, δεν έπρεπε να εμπλακεί σε πρώτη φάση. Λίγη ψυχραιμία, δεν βλάπτει. Μπορούσε να τους κυνηγήσει όταν θα έβγαιναν από το κατάστημα.

Έχει μπει ληστής στο σπίτι μου την ώρα που κοιμόμουν και τον κατάλαβα. Δεν ήμουν με γυναίκα, ήμουν μόνος. Έκανα την πάπια....πήρε ένα laptop, ένα δερμάτινο και το πορτοφόλι μου. Δεν μετάνιωσα που δεν έκανα τίποτα. Και τα τρία που μου έκλεψε, τα είχα αντικαταστήσει μέσα σε μία εβδομάδα. Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν πήγαινα να κάνω τον νταή, πιθανότατα να ήμουν πιο χαμένος και δεν νομίζω ότι είχε νόημα. Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα, αν δίπλα μου κοιμόταν μία κοπέλα, δεν ξέρω.

Έχει μπει ληστής στο εξοχικό συγγενή μου την ώρα που κοιμόταν. Γυναίκα και 2 παιδιά στο σπίτι. Ο συγγενής κυνηγός, τον έφαγε τον ληστή, τον πυροβόλησε στα μούτρα (!). Εκτός του ότι βρήκε και τον μπελά του και έτρεχε σε δικαστήρια κλπ, τον χειμώνα που ακολούθησε του κάψανε το σπίτι. Ποτέ και κανένας δεν έμαθε ποιος το έκαψε  :think:.

Welcome to the jungle, και ακόμη είμαστε στην αρχή.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
  Καλα τα λες...
  τα βογγητα σου...

φαρδυ-πλατυ..

Τι απαξιωση....

Τεσπα

+1

Αν και διαφωνώ λίγο στο τέλος...
Δεν ζούμε στην εποχή του "εγώ"...Διότι ούτε την πάρτη μας δεν είμαστε ικανοί να κοιτάξουμε πια...
Ζούμε στην εποχή του "οι άλλοι" ή καλύτερα "για όλα φταίνε οι άλλοι"

Swimmer

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
  Καλα τα λες...
  τα βογγητα σου...

φαρδυ-πλατυ..

Τι απαξιωση....

Τεσπα

Τι σχέση έχει το να είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ (να βοηθάς τον άλλο που έχει ανάγκη) με το να είσαι ζώο (π.χ μπάτσος που επειδή του έδωσαν ένα όπλο την έχει δει σερίφης-καουμπόυ);

Σιγά μην τρέξει ο γείτονας σου μπάτσος να σε βοηθήσει αν σου συμβεί κάτι τέτοιο. Μην μπερδεύεσαι με τον τυπά στον Γερμανό. Αυτός πήγε να το παίξει μάγκας, έχοντας στ'αρχίδια του όλους τους υπόλοιπους συνανθρώπους του που ήταν μέσα.

Αν πραγματικά νοιάζοταν θα καθόταν ήσυχα προκειμένου να αξιολογήσει σωστά την κατάσταση και όχι να δράσει "εν θερμώ". Να σκεφτεί μήπως υπάρχει και άλλος μέσα, που κάνει τον μουλωχτό, καλύπτοντας αυτόν που έχει το όπλο; Μήπως υπάρχει συνεργός απέξω; Αφού έπαιρνε ο άλλος τα λεφτά και την έκανε, μπορούσε να ειδοποιήσει αμέσως το Κέντρο για να έρθουν ενισχύσεις και παράλληλα να τους καταδιώξει όσο πιο διακριτικά γίνεται χωρίς να πάει να τους την πέσει μόνος του. Αλλά αρχίδια...Ήθελε να κάνει τον μάγκα και να τον συλλάβει μόνος του.

Εφόσον υπήρχε και άλλος συνεργός ο συγκεκριμένος ήταν πολύ τυχερός. Κρίμα που δεν πέτυχε αυτόν η σφαίρα αντί για την κοπέλας!  :(

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
  Καλα τα λες...
  τα βογγητα σου...

φαρδυ-πλατυ..

Τι απαξιωση....

Τεσπα

Τι θα ηθελες?

Να μπει στο σπιτι σου και να φυγει χωρις να παθεις τιποτα?
Η να εμπλακει τυχαια ο μπατσος και μεσα στο μακελειο να σου καρφωθει μια σφαιρα και να χασεις τη ζωη σου,
δλδ τυχαια να χασεις τη ζωη σου οπως η κοπελα στο γερμανο.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Θα συμφωνήσω...ο εκτός υπηρεσίας, δεν έπρεπε να εμπλακεί στην συγκεκριμένη περίπτωση. Τα όσα χρήματα βουτάγανε οι ληστές, εκτός του ότι πιθανότατα ήταν και ασφαλισμένα, στο φινάλε δεν θα έλειπαν από την τσέπη κανενός από όσους βρισκόντουσαν εκείνη την ώρα μέσα στο κατάστημα. Εάν τα πράγματα χειροτέρευαν, χωρίς να ξέρω τι απαραίτητα σημαίνει αυτό, ας έκανε τον ήρωα ο εκτός υπηρεσίας. Πάντως, κατά την γνώμη μου, δεν έπρεπε να εμπλακεί σε πρώτη φάση. Λίγη ψυχραιμία, δεν βλάπτει. Μπορούσε να τους κυνηγήσει όταν θα έβγαιναν από το κατάστημα.

Έχει μπει ληστής στο σπίτι μου την ώρα που κοιμόμουν και τον κατάλαβα. Δεν ήμουν με γυναίκα, ήμουν μόνος. Έκανα την πάπια....πήρε ένα laptop, ένα δερμάτινο και το πορτοφόλι μου. Δεν μετάνιωσα που δεν έκανα τίποτα. Και τα τρία που μου έκλεψε, τα είχα αντικαταστήσει μέσα σε μία εβδομάδα. Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν πήγαινα να κάνω τον νταή, πιθανότατα να ήμουν πιο χαμένος και δεν νομίζω ότι είχε νόημα. Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα, αν δίπλα μου κοιμόταν μία κοπέλα, δεν ξέρω.

Έχει μπει ληστής στο εξοχικό συγγενή μου την ώρα που κοιμόταν. Γυναίκα και 2 παιδιά στο σπίτι. Ο συγγενής κυνηγός, τον έφαγε τον ληστή, τον πυροβόλησε στα μούτρα (!). Εκτός του ότι βρήκε και τον μπελά του και έτρεχε σε δικαστήρια κλπ, τον χειμώνα που ακολούθησε του κάψανε το σπίτι. Ποτέ και κανένας δεν έμαθε ποιος το έκαψε  :think:.

Welcome to the jungle, και ακόμη είμαστε στην αρχή.

Γιώργο, το θέμα δεν είναι τα χρήματα...
Το θέμα είναι να μην καλλιεργείται η αντίληψη στον κάθε μαλάκα ότι με ένα πιστόλι και αρκετό θρασσος μπορεί να λύσει το βιοποριστικό του πρόβλημα...

Και η αντίληψη "ασφαλισμένα είναι" είναι - μεσοπρόθεσμα τουλάχιστον- λάθος...

Η ασφάλεια έχει κόστος, ανάλογο με την πιθανότητα εκδήλωσης του κινδύνου..

Αν οι ληστείες γίνουν ενδημικές (κοντά είμαστε), τότε ή κανείς δεν θα ασφαλίζει κανέναν όποτε γυρναμε στο μηδέν ή το κόστος της ασφάλισης θα εκτιναχθεί και μάντεψε ποιος θα το πληρώσει...

Και δυστυχώς οι εγκληματίες δεν είναι ευγενείς άγριοι να πουν "α, τι καλός ο κ. Γιώργος, με άφησε να πάρω το πορτοφόλι του, δεν θα τον ξαναπειράξω"...
Αύριο κάποιος συνάδελφός του θα πάρει το αμάξι, μεθαύριο κάποιος άλλος μπει στον πειρασμό να βιάσει και προσφιλές σου πρόσωπο που θα βρίσκεται στο σπίτι την ώρα της διάρρηξης...

(Και εγώ στη θέση σου την κότα θα έκανα εκτός αν είχα κανά μάγκνουμ κάτω από το μαξιλάρι, αλλά τί καλό υπάρχει στο να κάνεις την κότα; )

Όσο για το συγγενή σου, είχε @@ και ασφαλώς και πλήρωσε τις συνέπειες τόσο από το δήθεν κράτος που δεν εφαρμόζει τους ίδιους του τους νόμους περί άμυνας όσο και από την αυθόρμητη εκδήλωση συναδελφικής αλληλεγγύης από τους συνεργάτες του ληστή...

Εδώ τραβάνε της αλεπούς το θάνατο όσοι προσπαθούν να κάνουν καλά τη δουλειά τους, αυτοί που υπερασπίστηκαν το βιος τους καθαρή θα την βγάλουν;

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
τα πραματα ινε απλα καλα και μορφομενα τσακαλια, σκοτοθικε μια κοπελα απο ιροισμο.... και εμισ χερομαστε και λεμε τισ σοφιστιεσ μασ και η δικι τισ περνουν μαρτιριο

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
τα πραματα ινε απλα καλα και μορφομενα τσακαλια, σκοτοθικε μια κοπελα απο ιροισμο.... και εμισ χερομαστε και λεμε τισ σοφιστιεσ μασ και η δικι τισ περνουν μαρτιριο

αυτο ειναι το μονο σιγουρο και εχεις δικιο.αλλα σκοπος ειναι να μην υπαρξουν και αλλα αθωα θυματα,απο μαλακιες μπατσων.διοτι αν αυτος ο βλακας ο μπατσος εκανε τετοια μαλακια μεσα σε καμια τραπεζα και σκοτωνοτανε καμια 10 ανθρωποι για πλακα τι θα γινοτανε μετα?θα χαιρομασταν γιατι η τραπεζα γλιτωσε 15000ευρω απο την ληστεια.να παραδιδουν τα οπλα τους οι μαλακες οταν τελειωνει η υπηρεσια τους,και να μην τα κουβαλανε μαζι τους.

Επισκέπτης
Η συζητηση αυτην την στιγμη εχει ενα ΚΕΝΤΡΙΚΟ θεμα,και αυτο δεν ειναι ουτε ο θανατος της κοπελλας,ουτε η κουταμαρα του αστυνομικου.

Γενικα δλδ.στην τελικη το νημα αφορα ΑΛΛΟ ζητουμενο-και εκει καταληγει-και οχι την ΕΛΑΣ.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Γιώργο, το θέμα δεν είναι τα χρήματα...
Το θέμα είναι να μην καλλιεργείται η αντίληψη στον κάθε μαλάκα ότι με ένα πιστόλι και αρκετό θρασσος μπορεί να λύσει το βιοποριστικό του πρόβλημα...

Και η αντίληψη "ασφαλισμένα είναι" είναι - μεσοπρόθεσμα τουλάχιστον- λάθος...

Η ασφάλεια έχει κόστος, ανάλογο με την πιθανότητα εκδήλωσης του κινδύνου..

Αν οι ληστείες γίνουν ενδημικές (κοντά είμαστε), τότε ή κανείς δεν θα ασφαλίζει κανέναν όποτε γυρναμε στο μηδέν ή το κόστος της ασφάλισης θα εκτιναχθεί και μάντεψε ποιος θα το πληρώσει...

Και δυστυχώς οι εγκληματίες δεν είναι ευγενείς άγριοι να πουν "α, τι καλός ο κ. Γιώργος, με άφησε να πάρω το πορτοφόλι του, δεν θα τον ξαναπειράξω"...
Αύριο κάποιος συνάδελφός του θα πάρει το αμάξι, μεθαύριο κάποιος άλλος μπει στον πειρασμό να βιάσει και προσφιλές σου πρόσωπο που θα βρίσκεται στο σπίτι την ώρα της διάρρηξης...

(Και εγώ στη θέση σου την κότα θα έκανα εκτός αν είχα κανά μάγκνουμ κάτω από το μαξιλάρι, αλλά τί καλό υπάρχει στο να κάνεις την κότα; )

Όσο για το συγγενή σου, είχε @@ και ασφαλώς και πλήρωσε τις συνέπειες τόσο από το δήθεν κράτος που δεν εφαρμόζει τους ίδιους του τους νόμους περί άμυνας όσο και από την αυθόρμητη εκδήλωση συναδελφικής αλληλεγγύης από τους συνεργάτες του ληστή...

Εδώ τραβάνε της αλεπούς το θάνατο όσοι προσπαθούν να κάνουν καλά τη δουλειά τους, αυτοί που υπερασπίστηκαν το βιος τους καθαρή θα την βγάλουν;

Συμφωνώ, αλλά.... Κάποιες αποφάσεις παίρνονται ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν την στιγμή που αυτές (οι αποφάσεις) είναι απαραίτητες. Σήμερα τα χρήματα και όλο το κατάστημα είναι πιθανότατα ασφαλισμένο, οπότε ανάλογα κινείσαι. Όπως λες και εσύ, μακροπρόθεσμα αυτό μπορεί να αλλάξει, όταν αλλάξει, αλλάζουν τα δεδομένα, ανάλογα κινείσαι πάλι.

Και Magnum να είχα, πάλι τίποτα δεν θα έκανα. Για να μην μου την ξαναπέσουν ληστές έκανα κάποια πράγματα όμως, μέχρι σήμερα με επιτυχία. Μία καινούργια βιομηχανία ακμάζει στην Ελλάδα εδώ και πολύ καιρό. Συναγερμοί, ειδικά κουφώματα, πόρτες ασφαλείας κλπ. Μπήκα και εγώ στο τρυπάκι και μέχρι να πάρει όλη η γειτονιά ανάλογα μέτρα, δεν αποτελώ στόχο για τους τυχαίους ληστές τουλάχιστον.

Αλλά...το ότι κάποιος με ένα περίστροφο νομίζει ότι θα λύσει το βιοποριστικό του, αυτό δεν είναι το αποτέλεσμα της "ευγένειάς" μου να τον αφήσω να κλέψει χωρίς να του την πέσω. Είναι σημάδι των καιρών. Οι λόγοι πολλοί...δεν χωράνε εδώ μέσα. Και το ξέρεις ότι τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα.

Εάν τώρα, κοιμόταν δίπλα μου η κοπελιά μου, πιθανότατα να αντιδρούσα αλλιώς, αλλά αυτό επειδή θα φοβηθώ για την ίδια και όχι για το Laptop, πορτοφόλι κλπ. Μην το μπερδεύουμε αυτό με την συγκεκριμένη φάση που συζητάμε. Εδώ έχουμε απλά ληστεία.

Τέσπα. Μία άποψη είπα, αλλά θέλω να υπενθυμίσω κάτι που είχε πει ένας παλιός πολιτικός, κάτι που σήμερα ισχύει περισσότερο από ποτέ:

"Δώστε τους να φάνει γιατί θα μας φάνε."

Και τέλος δεν πρέπει να ξεχνάμε κάτι πολύ βασικό: Και όλη την περιουσία του Γερμανού να κλέβανε τα αλβάνια, δεν άξιζε να ρισκάρει κάποιος την ζωή της κοπελιάς για να το αποτρέψει αυτό. Ο τυπάκος που δεν ήταν σε υπηρεσία, πήρε κατά την ταπεινή μου γνώμη, μία πολύ λάθος απόφαση που στοίχισε την ζωή μίας κοπέλας η οποία δεν έφταιγε σε τίποτα. Αυτό μένει σαν συμπέρασμα για την συγκεκριμένη ιστορία.

Για να παραμείνω και στο θέμα...απορείτε για την Ελληνική Αστυνομία. Μάλιστα. Ελληνική είναι, τι θέλετε να είναι δλδ? Γαμάτη? Σε ποιον Ελληνικό τομέα μπορείτε να πείτε με περηφάνεια και βεβαιότητα ότι γαμάει και δέρνει? Προσωπικά σε κανέναν. Το ίδιο ισχύει και για την Ε.Α.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ειναι μπουρδελο ολα στην ελλαδα.αλλα αρχιζουν και φαινοντε ολες οι αδυναμιες πλεον και κατι πρεπει να γινει γιαυτο.δεν μπορει να συνεχιστει αλλο αυτη η κατασταση.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
αυτο ειναι το μονο σιγουρο και εχεις δικιο.αλλα σκοπος ειναι να μην υπαρξουν και αλλα αθωα θυματα,απο μαλακιες μπατσων.διοτι αν αυτος ο βλακας ο μπατσος εκανε τετοια μαλακια μεσα σε καμια τραπεζα και σκοτωνοτανε καμια 10 ανθρωποι για πλακα τι θα γινοτανε μετα?θα χαιρομασταν γιατι η τραπεζα γλιτωσε 15000ευρω απο την ληστεια.να παραδιδουν τα οπλα τους οι μαλακες οταν τελειωνει η υπηρεσια τους,και να μην τα κουβαλανε μαζι τους.
απο ανεκπεδεφτουσ τι περιμενισ, αλα γενικα στο να εκπεδεφτισ να σκοτονισ μονο στι πραξι φενετε αν το κατεχισ

αλα οτι λεφτα και να δοσισ και ενα δισ εβρο ακομα και μια γατα σκιλοσ οτιδιποτε ζοντανο δε μπορισ να το φερισ πισο,αλα ιπαμε η παγκοσια αθροπινι κινονια απο τιν απαρχι οσ σιμερα πανο απο ολα το χριμα και η βλακια ματεοδοξια  που ινε ανικιτι ,αλα αμα ο κοσμοσ πινα ,εκθιαζουμε τιν πολισι τισ ολιμπιακισ στο ΜΙγκ σα να ινε εθνοσοτιρασ καλα κρασια τον αβγουστο ,αντι να ανιξουν πραγματικα σχολια και να μορφονετε ο κοσμοσ και οχι να εκπεδεβετε για δουλοσ πολιεθνικον και τραπεζον,τι να περιμενισ

καλι παπαγαλια ,ιποτΑΓΙ στο σιστιμα ,και νεποτισμοσ καργα,ινε η σιρα του γιοργακι μετα τισ ντορασ,του κιριακου κλπ..... και να μαθενουμε σε πραγματικα φοτινα μιαλα πυ ινε πεδια μασ σιγεκενισ μασ , εδε βαριεσε θα σε βολεψι ο βολεφτισ σε καμια θεσουλα στο διμοσιο,στιν αστινομια στο στρατο.......
αντι να δινι οθισι στο ΝΕΟ να τα κανι ολα λιμπα να φερι πραγματικι επαναστασι στο σιστιμα,και οχι διθεν να παη να καψι μια βιτρινα,να σπασι καμια καγιεν και να εχι προτιπο το Μακι,το Θεμο το Λαζο ,το Χατζινικολαου κλπ.....

ΝΤΡΟΠΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
To θεμα ειναι οτι αυτη η καθυστερημενη κοινωνια εχει αποδεχθει οτι ο αστυνομικος εκανε το καθηκον του.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
To θεμα ειναι οτι αυτη η καθυστερημενη κοινωνια εχει αποδεχθει οτι ο αστυνομικος εκανε το καθηκον του.
δεν νομιζω να ισχιει κατι τετοιο.ολοι καταλαβαν οτι ο μπατσος εκανε μαλακια.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
καθικον τισ να κανι η καθιστεριμενι κινονια,και κιριοσ η τ(ρ)αγι τισ αν ιπαρχουν βεβεα,για να παη στα τσακιδια η λεξι καθιστεριμενι.......

γιαφτο ολι μαζι με ενα σινθιμα ΡΟΥΒΑ ΘΕΕ κανε μασ εθνικια περιφανουσ στι ΜΟσχα να διξουμε τιν πραγματικι ελινικι ψιχι και λεβεντια,εμπροσ στον αγονα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Προτι θεσι για να γινι το παγκοσμιο γεγονοσ στο ιροδιο,στιν επιδαβρο ακομα καλιτερα στι δοδονι ,στιν ακροπολι

α και για να μι ξεχνιομαστε ψιφιστε ολι το Εθνοσοτιρα καραμαλι για νο1 ελινα στο σκαι,ζιτο η ΕΟΚ ζιτο το Νατο,ζιτο η αντιπαροχι,ζιτο τα αφθερετα.....

α και καθε λουκουμαδακοσ σα και μενα να κρινι αν ινε καλιτερο το τεστ ΠΑπ απο τι διμοκρατια πχ,για να κερδισο ενα αφτοκινιτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Το αν ο αστυνομικός έκανε το καθήκον του ή μαλακία, είναι ένα ζήτημα...
Πρέπει να λάβουμε υπόψη κανόνες εμπλοκής, ειδικές συνθήκες και ένα σωρό άλλες παραμέτρους...
Φυσικά τα πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος αλλά καμιά φορά τα κάνεις όλα by the book και το αποτέλεσμα δεν σε δικαιώνει...

Το βασικό ζήτημα είναι ότι κύριος υπαίτιος για το θάνατό της είναι ο ληστής και μόνο αυτός...Αυτός παρανόμησε μπουκάροντας με όπλο για να ληστεύσει, αυτός δεν υπάκουσε στο όργανο της τάξης ή μπάτσο αν προτιμάτε, αυτός τράβηξε τη σκανδάλη, δικιά του σφαίρα σκότωσε το θύμα...

Πρώτα θα καταδικάσω το ληστή και μετά τον όποιο μπάτσο δεν έκανε καλά τη δουλειά του...

Επισκέπτης
Οπως κανεις δεν ηξερε στις 6/12/2008 το πρωι τι θα ακολουθουσε την επομενη εβδομαδα,ετσι και τωρα κανεις δεν ξερει τι θα φερει η κρισαρα που χωνει ενα τεραστιο παλουκι σε πολλους.

Οι light ακροδεξιοι τυπου str8 κανουν τις απλοικες τους γενικευσεις στο ονομα μιας κοινωνικης αλληλεγγυης της ζουγκλας,ο Yorgos ειναι πιο συγκρατημενος-ισως και λογω ηλικιας-αλλα...για να δουμε.

Το συστημα παντως προετοιμαζεται για τα χειροτερα ΗΔΗ,και τα χειροτερα δεν θα ειναι ενα κυμα διαρρηξεων.
Σιγα τα αυγα για μερικες διαρρηξεις η μερικα σπασμενα τζαμια.
Ο μπατσος υπερασπιστηκε την ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Το αν ο αστυνομικός έκανε το καθήκον του ή μαλακία, είναι ένα ζήτημα...
Πρέπει να λάβουμε υπόψη κανόνες εμπλοκής, ειδικές συνθήκες και ένα σωρό άλλες παραμέτρους...
Φυσικά τα πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος αλλά καμιά φορά τα κάνεις όλα by the book και το αποτέλεσμα δεν σε δικαιώνει...

Το βασικό ζήτημα είναι ότι κύριος υπαίτιος για το θάνατό της είναι ο ληστής και μόνο αυτός...Αυτός παρανόμησε μπουκάροντας με όπλο για να ληστεύσει, αυτός δεν υπάκουσε στο όργανο της τάξης ή μπάτσο αν προτιμάτε, αυτός τράβηξε τη σκανδάλη, δικιά του σφαίρα σκότωσε το θύμα...

Πρώτα θα καταδικάσω το ληστή και μετά τον όποιο μπάτσο δεν έκανε καλά τη δουλειά του...
ακριβοσ ομια να δικασισ προτα τιν αροστια και μετα το γιατρο που δε εκανε καλα τι δουλια του.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom