Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 407K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36

Οριστε οι ..επαγγελματίες!

"Πρόκειται για ένα ακόμη κρούσμα κλοπής και απώλειας οπλισμού από αστυνομικούς, ύστερα από τα τρία διαδοχικά περιστατικά αρπαγής όπλων που είχαν σημειωθεί προ μίας εβδομάδας στο Μεταξουργείο, πάλι στην Ακρόπολη και στον Αγιο Δημήτριο.

Κάτι που θεωρήθηκε δείγμα των προβληματικών αντιλήψεων που έχουν κάποιοι ενστολοι και της εικόνας διάλυσης που υπάρχει σ ένα σημαντικό τμήμα της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα που πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες ώρες ανέδειξε ότι ο αστυνομικός που εγκατέλειψε το όπλο του στο μπαρ της Ακρόπολης και δεν το αναζήτησε για ώρες, είναι αρχιφύλακας που υπηρετεί στην Αμεση Δράση σε κρίσιμη υπηρεσία για τον περιορισμό της εγκληματικότητας που απαιτεί διαρκή ετοιμότητα.

Ο συγκεκριμένος είχε την τύχη η τσάντα με το όπλο του να μην κλαπεί από κάποιο άλλο άτομο και να παραδοθεί από τον ευσυνείδητο καταστηματάρχη. "

οριστε και ολο το αρθρο για οσους θελουν λεπτομεριες

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36

«Εσπασαν» τα ισόβια για τον αστυνομικό που σόκαρε το Πανελλήνιο όταν τον Ιούνιο του 2015 ομολόγησε ότι στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του, καθώς το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του «σύννομου βίου» πριν την τέλεση της πράξης.

Συγκεκριμένα το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης επέβαλε στον αστυνομικό ποινή κάθειρξης 15 ετών. Μετά την απόφαση, επέστρεψε στο Ψυχιατρείο Κορυδαλλού, όπου βρίσκεται εδώ και 4,5 χρόνια.

Ο αστυνομικός εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του, κατά τη διάρκεια της απολογίας του στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο και ζήτησε συγγνώμη.

Το δικαστήριο απέρριψε τον ισχυρισμό περί μειωμένου καταλογισμού, λόγω ψυχικής διαταραχής, που προέβαλε η υπεράσπισή του. Μετά την ανακοίνωση της απόφασης επέστρεψε στο Ψυχιατρείο Κορυδαλλού όπου κρατείται τα τελευταία 4,5 χρόνια για να εκτίσει τον υπόλοιπο της ποινής του.

«Δεν περνούσε από το μυαλό μου» λέει η μάνα

Από την πλευρά της, η μητέρα του αδικοχαμένου κοριτσιού, η οποία μεγαλώνει το δεύτερο κοριτσάκι που απέκτησε με τον κατηγορούμενο δεν μπόρεσε να εξηγήσει την πράξη του πρώην συζύγου της.

«Δεν περνούσε από το μυαλό μου. Αν είχα αντιληφθεί ότι είναι επιθετικός στα παιδιά θα τα είχα πάρει και θα είχα φύγει. Θεωρώ ότι ένας πατέρας πρέπει να προστατεύει τα παιδιά του» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε, στις 9 Ιουνίου 2015, όταν ο δράστης, ο οποίος υπηρετούσε στα ΜΑΤ, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Άμεση Δράση κι ανέφερε σε συνάδελφό του ότι σκότωσε το παιδί του, μέσα στο διαμέρισμά του, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Ειδησεογραφία in.gr

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.927
Πόντοι
5.506
οσο μπροστα πηραν οι που δε κοτ νταουν ελληνες χωροφυλακες

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Kαινουρια καμωματα (φαινεται εχουν αρχισει και "παιρνουν τα πανω τους")

«Με έγδυσαν αστυνομικοί» καταγγέλλει ο ηθοποιός Γιώργος Χατζηγεωργίου
15-11-2019 | 11:12πμ

«Οι φρουροί της διμοιρίας των ΜΑΤ μού φέρθηκαν βίαια, με έσπρωξαν, με έγδυσαν στη μέση του δρόμου και μου επιτέθηκαν στη γειτονιά όπου ζω εδώ και πολλά χρόνια».

Ένα σοβαρό περιστατικό καταγγέλλει μέσω της «Espresso» ο ηθοποιός Γιώργος Χατζηγεωργίου. Παρότι ο ίδιος έχει παίξει σε πολλά σίριαλ με ευφάνταστα σενάρια, όπως η «Λάμψη», «Ελλάς, το μεγαλείο σου» και «Το τρίτο στεφάνι», ποτέ δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα του συνέβαινε (χθες το πρωί) και στην πραγματικότητα κάτι που θα έμοιαζε με ακραίο σενάριο. Και μάλιστα στη γειτονιά του, συγκεκριμένα στην οδό Χαρίλαου Τρικούπη, στα Εξάρχεια, τα οποία είναι το άντρο των μπαχαλάκηδων.

«Καθώς περπατούσα στη Χαριλάου Τρικούπη, όπου είχα δώσει ραντεβού με τη σύζυγό μου (σ.σ.: την ηθοποιό Στάμυ Κακαρά), διασταυρώθηκαν τα βλέμματά μας με έναν φρουρό έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Κι ενώ προχώρησα μερικά μέτρα και χωρίς να συμβεί τίποτα μεταξύ μας, θεώρησε σωστό να βάλει κάποιους συναδέλφους του να με σταματήσουν για έλεγχο. Αρνήθηκα ευγενικά γιατί δεν ήθελα αυθαίρετα να δώσω τα στοιχεία μου στον οποιονδήποτε. Εκείνοι μου επιτέθηκαν, με έσπρωξαν και με το πρόσχημα ότι εγώ αρνήθηκα την έρευνα μου έκαναν όσα σας προείπα.

Εγώ ο ίδιος μάλιστα ζήτησα να πάμε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων, ενώ ζήτησα να έρθει και ο αστυνομικός, ο οποίος έδωσε την εντολή για όλα τα παραπάνω. Καθώς περίμενα για αρκετή ώρα να έρθει το περιπολικό από το Α.Τ. Εξαρχείων, με έγδυσαν για να με ελέγξουν. Όλα αυτά -τονίζω- έγιναν μέσα στον δρόμο με το πρόσχημα ότι με θεώρησαν ύποπτο» περιγράφει στην «Espresso» φανερά ταραγμένος ο ηθοποιός, ενώ, όπως καταγγέλλει, ο αστυνομικός που δημιούργησε το θέμα, καθώς και ο διοικητής της διμοιρίας των ΜΑΤ, που φυλάει τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο Α.Τ. Εξαρχείων».

Η ηθοποιός Στάμυ Κακαρά, επίσης θορυβημένη, μας μιλά κι αυτή για το συμβάν στα Εξάρχεια: «Ο άντρας μου κι εγώ δεν είμαστε τρομοκράτες. Αντιθέτως, ζούμε στα Εξάρχεια και είμαστε κατά των μπαχαλάκηδων και υπέρ της ηρεμίας. Δεν είναι δυνατόν, όμως, να ξεγυμνώσουν τον σύζυγό μου μέσα στην ίδια μας τη γειτονιά για έλεγχο. Αισθάνθηκα ντροπή και μόνο που το άκουσα από τα χείλη του. Όταν τον μετέφεραν στο Α.Τ. Εξαρχείων, επειδή οι άνδρες εκεί μας γνωρίζουν, μας φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και τους ευχαριστούμε θερμά» αναφέρει.
Προσαγωγή στο Α.Τ.

Από την άλλη πλευρά, αστυνομικές πηγές δίνουν στην «Espresso» τη δική τους εκδοχή για το γεγονός: «Οι αστυνομικοί της διμοιρίας έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ύστερα από επεισόδιο με τον πολίτη, του ζήτησαν τα στοιχεία του. Ωστόσο, ο ίδιος δεν είχε μαζί του ΔΑΤ. Για την εξακρίβωση στοιχείων του ο επικεφαλής της δύναμης επικοινώνησε με το Κέντρο και ζήτησε τη συνδρομή περιπολικού για να τον προσαγάγουν στο τμήμα. Ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα φιλικός με το πλήρωμα του περιπολικού. Στο Α.Τ. Εξαρχείων και μετά την εξακρίβωση στοιχείων του, καθώς δεν προέκυψε οτιδήποτε επιβαρυντικό σε βάρος του, αφέθηκε ελεύθερος».

Kylo_Ren

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
144
Πόντοι
16

Φωτογραφία του 21χρονου αποκλειστικά από το protothema.gr, όπως και βίντεο από τη μεταφορά του στην Ευελπίδων - Του ασκήθηκε δίωξη για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση - Κατά την κατάθεσή του στους αστυνομικούς φέρεται να ομολόγησε που βρίσκεται το φονικό όπλο, ο μπαλτάς - Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή

:think:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.543
Πόντοι
9.931
Διέρρηξαν το αυτοκίνητο βουλευτή και πήραν το υπηρεσιακό όπλο του φρουρού του

Διάρρηξη σημειώθηκε χθες από αγνώστους στο αυτοκίνητο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, που ήταν σταθμευμένο στην περιοχή της Ακρόπολης.
Αμέσως μετά αφαίρεσαν το υπηρεσιακό όπλο του φρουρού του που ήταν στο εσωτερικό του οχήματος και εξαφανίστηκαν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τον όπλο του άνδρα της ασφάλειας του Σίμου Κεδίκογλου.
Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Πόσο τέρμα μαλάκας και ηλίθιος πρέπει να είσαι ώστε να αφήνεις το όπλο σου μέσα στο αυτοκίνητο;;; :headbang: :idiot: :uglystupid:

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36

Μετα απο 2 μηνες καραντινας, που τηρηθηκε με καταπληκτικη συνεπεια απο εκρηκτικη πλειοψηφια της κοινωνιας, καταφερε ΠΑΛΙ η ηγεσια και τα παρακουμάντα της Ελ.Αss
να ΒΑΛΕΙ ΠΑΛΙ ΜΟΝΑΧΗ ΤΗΣ την ρετσινια των ηλιθιων της ελληνικης επικρατειας,
με την αδυναμια της να ελεγξει (τον εαυτο της και τα οργανα της) και μικρες ομαδες νεαρων πολιτων (ασχετων επι το πλειστον με επιθετικες πρακτικες) σε πλατειες ανα την πρωτευουσα.

Διαβαστε και εδω απο το in.gr

Και οπως (τους) τα γραφει ο χαραλαμποπουλος:
"Αντί διάφοροι να τα βάζουν με τους πιτσιρικάδες στις πλατείες, καλό θα είναι να σκεφτούν τη σημασία της ψυχραιμίας "

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.454
Πόντοι
1.346
Λαδάκη επειδή είσαι άχρηστος, ενημέρωσε το ΝΑΣΟ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ να μάθει που εργάζονται τα κωλαντερικά  :2funny:
Ιδού λαμπρόν επάγγελμα: να γαμάς τζάμπα & με εξουσία παρακαλώ.

Υ.Γ. Ελπίζω να μην πάρει Πρέφα το σχόλιο κανένας ποδολάγνος :S :S :S

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Kαινουρια καμωματα (φαινεται εχουν αρχισει και "παιρνουν τα πανω τους")

«Με έγδυσαν αστυνομικοί» καταγγέλλει ο ηθοποιός Γιώργος Χατζηγεωργίου
15-11-2019 | 11:12πμ

«Οι φρουροί της διμοιρίας των ΜΑΤ μού φέρθηκαν βίαια, με έσπρωξαν, με έγδυσαν στη μέση του δρόμου και μου επιτέθηκαν στη γειτονιά όπου ζω εδώ και πολλά χρόνια».

Ένα σοβαρό περιστατικό καταγγέλλει μέσω της «Espresso» ο ηθοποιός Γιώργος Χατζηγεωργίου. Παρότι ο ίδιος έχει παίξει σε πολλά σίριαλ με ευφάνταστα σενάρια, όπως η «Λάμψη», «Ελλάς, το μεγαλείο σου» και «Το τρίτο στεφάνι», ποτέ δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα του συνέβαινε (χθες το πρωί) και στην πραγματικότητα κάτι που θα έμοιαζε με ακραίο σενάριο. Και μάλιστα στη γειτονιά του, συγκεκριμένα στην οδό Χαρίλαου Τρικούπη, στα Εξάρχεια, τα οποία είναι το άντρο των μπαχαλάκηδων.

«Καθώς περπατούσα στη Χαριλάου Τρικούπη, όπου είχα δώσει ραντεβού με τη σύζυγό μου (σ.σ.: την ηθοποιό Στάμυ Κακαρά), διασταυρώθηκαν τα βλέμματά μας με έναν φρουρό έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Κι ενώ προχώρησα μερικά μέτρα και χωρίς να συμβεί τίποτα μεταξύ μας, θεώρησε σωστό να βάλει κάποιους συναδέλφους του να με σταματήσουν για έλεγχο. Αρνήθηκα ευγενικά γιατί δεν ήθελα αυθαίρετα να δώσω τα στοιχεία μου στον οποιονδήποτε. Εκείνοι μου επιτέθηκαν, με έσπρωξαν και με το πρόσχημα ότι εγώ αρνήθηκα την έρευνα μου έκαναν όσα σας προείπα.

Εγώ ο ίδιος μάλιστα ζήτησα να πάμε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων, ενώ ζήτησα να έρθει και ο αστυνομικός, ο οποίος έδωσε την εντολή για όλα τα παραπάνω. Καθώς περίμενα για αρκετή ώρα να έρθει το περιπολικό από το Α.Τ. Εξαρχείων, με έγδυσαν για να με ελέγξουν. Όλα αυτά -τονίζω- έγιναν μέσα στον δρόμο με το πρόσχημα ότι με θεώρησαν ύποπτο» περιγράφει στην «Espresso» φανερά ταραγμένος ο ηθοποιός, ενώ, όπως καταγγέλλει, ο αστυνομικός που δημιούργησε το θέμα, καθώς και ο διοικητής της διμοιρίας των ΜΑΤ, που φυλάει τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο Α.Τ. Εξαρχείων».

Η ηθοποιός Στάμυ Κακαρά, επίσης θορυβημένη, μας μιλά κι αυτή για το συμβάν στα Εξάρχεια: «Ο άντρας μου κι εγώ δεν είμαστε τρομοκράτες. Αντιθέτως, ζούμε στα Εξάρχεια και είμαστε κατά των μπαχαλάκηδων και υπέρ της ηρεμίας. Δεν είναι δυνατόν, όμως, να ξεγυμνώσουν τον σύζυγό μου μέσα στην ίδια μας τη γειτονιά για έλεγχο. Αισθάνθηκα ντροπή και μόνο που το άκουσα από τα χείλη του. Όταν τον μετέφεραν στο Α.Τ. Εξαρχείων, επειδή οι άνδρες εκεί μας γνωρίζουν, μας φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και τους ευχαριστούμε θερμά» αναφέρει.
Προσαγωγή στο Α.Τ.

Από την άλλη πλευρά, αστυνομικές πηγές δίνουν στην «Espresso» τη δική τους εκδοχή για το γεγονός: «Οι αστυνομικοί της διμοιρίας έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ύστερα από επεισόδιο με τον πολίτη, του ζήτησαν τα στοιχεία του. Ωστόσο, ο ίδιος δεν είχε μαζί του ΔΑΤ. Για την εξακρίβωση στοιχείων του ο επικεφαλής της δύναμης επικοινώνησε με το Κέντρο και ζήτησε τη συνδρομή περιπολικού για να τον προσαγάγουν στο τμήμα. Ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα φιλικός με το πλήρωμα του περιπολικού. Στο Α.Τ. Εξαρχείων και μετά την εξακρίβωση στοιχείων του, καθώς δεν προέκυψε οτιδήποτε επιβαρυντικό σε βάρος του, αφέθηκε ελεύθερος».

Άντε πάλι τα ίδια... Με ποια δικαιολογία πήγαν να τον ελέγξουν; Επειδή γούσταραν;

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Τα μπουμπούκια ανθίσανε !!!

Ποσα απο αυτα τα 147 ατομα και τους 5 αστυνομικους ηταν μελη εδω?

Σε διαθεσιμότητα πέντε αστυνομικοί για το κύκλωμα λαθρανασκαφών

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκαν σε διαθεσιμότητα πέντε αστυνομικοί, μεταξύ των οποίων και ανώτερος αξιωματικός, που κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματικές οργανώσεις, οι οποίες δρούσαν κυρίως στην Κεντρική Μακεδονία.

Παράλληλα, διατάχθηκε η διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης για όλους τους εμπλεκομένους αστυνομικούς.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την πολύμηνη έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, διακριβώθηκε η δράση εγκληματικών οργανώσεων, που δραστηριοποιούνταν σε παράνομες ανασκαφές για ανεύρεση ή αποκάλυψη αρχαίων αντικειμένων και θησαυρών, στη διευκόλυνση της παράνομης διαμονής αλλοδαπών στην Ελλάδα, μέσω εικονικών θεωρήσεων διαβατηρίων, καθώς και στην παράνομη διακίνηση καπνικών προϊόντων.

Σημειώνεται, ότι στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται συνολικά 147 άτομα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606
Χωροφύλακας Νταλιάνης: Ένας μεγάλος προδότης της Αντίστασης.
Ο χαφιές των Γερμανών που οδήγησε τους συντρόφους του στον θάνατο για μερικές λίρες.
Στις 17 Δεκεμβρίου του 1942 καλούν τον χωροφύλακα στο υπόγειο καταφύγιο του ‘Ομήρου’ στην Αχαρνών. Εκεί τον περιμένουν ο Βλάχος και μερικά ακόμη μέλη του ‘Ομήρου’ (οι Γιαννακλάρης, Τσούλος και Τζούρος) για να τον ανακρίνουν. Ο προδότης θα κατέβει τα σκαλιά ανυποψίαστος, σίγουρος ότι κανείς δεν γνωρίζει τίποτα.

Ο Αντώνης Μυτιληναίος, ένα απ’ τα δύο μέλη της ΠΕΑΝ που έβαλαν τη βόμβα στο κτίριο της ΕΣΠΟ, θα περιγράψει τα γεγονότα εκείνης της μέρας πολλές δεκαετίες αργότερα, στο βιβλίο του, ‘Μαρτύρων πορεία’:

“(…)Χωρίς να τον αφήσουν να υποψιαστεί τίποτα, του έδωσαν ραντεβού σε ένα υπόγειο κρησφύγετο που είχε ο ‘Όμηρος’ στην οδό Παμίσου, Αχαρνών. Μόλις ήρθε ο Νταλιάνης, έβγαλαν τα πιστόλια και του απήγγειλαν την κατηγορία. Του είπαν ότι είχε να κάνει δύο επιλογές: ή να τον εκτελέσουν αμέσως ή να ομολογήσει και να τον στείλουν στη Μέση Ανατολή να δικαστεί από τακτικό στρατοδικείο. Ο Νταλιάνης κατέρρευσε, έγινε ανθρώπινο ράκος. Ομολόγησε τα πάντα μπροστά σε τρεις συναδέλφους του της Χωροφυλακής. Έβαλαν τα περίστροφα στις θήκες. Κάποιος τον χτύπησε από πίσω με ένα βαρύ σφυρί στο κεφάλι για να μην ακουστεί θόρυβος. Έπεσε κάτω, έφαγε και άλλες σφυριές. Το κακό σκυλί ψόφο δεν είχε. Τρόμαξε να βγει η ψυχή του, όπως μας έλεγε ο Βλάχος”.

Συνημμένα

• κατάλογοςNTALIANA.jpg
    κατάλογοςNTALIANA.jpg
    7,5 KB · Εμφανίσεις: 62
  • κατάλογοςΠΟΥΣΤΡΙ.jpg
    κατάλογοςΠΟΥΣΤΡΙ.jpg
    7,9 KB · Εμφανίσεις: 67

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Ελλάδα 2021.

Κάποιος παρέσυρε με το αυτοκίνητο και σκότωσε κάποιον.

Στην ίδια περιοχή εξαφανίστηκε κάποιος την ίδια μέρα.

Πέρασε ένας μήνας για να καταλάβει η ελληνική αστυνομία ότι ο νεκρός που έχουν στο ψυγείο, είναι ο ίδιος με αυτόν που εξαφανίστηκε.....

Κλουζώ, Αστυνόμος Μπέκρας, τι παρατσούκλι πρέπει να βάλουν στον αστυνομικό διευθυντή της περιοχής;

partagas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
239
Πόντοι
281
Ελλάδα 2021.

Κάποιος παρέσυρε με το αυτοκίνητο και σκότωσε κάποιον.

Στην ίδια περιοχή εξαφανίστηκε κάποιος την ίδια μέρα.

Πέρασε ένας μήνας για να καταλάβει η ελληνική αστυνομία ότι ο νεκρός που έχουν στο ψυγείο, είναι ο ίδιος με αυτόν που εξαφανίστηκε.....

Κλουζώ, Αστυνόμος Μπέκρας, τι παρατσούκλι πρέπει να βάλουν στον αστυνομικό διευθυντή της περιοχής;
Πραγματικά τραγικό για τους ανθρώπους που τον έψαχναν.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom