ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
σωστος εισαι αλλα πλεον υπαρχουν και σχολεια πολυ πιο φθηνα σε γειτονικες χωρες ;)
στη βουλγαρια ενα καλο σχολειο που ξερω 5 χιλιαρικα εχει.
σωστος εισαι αλλα πλεον υπαρχουν και σχολεια πολυ πιο φθηνα σε γειτονικες χωρες ;)
Μόλις πριν λίγο έγραψες κι εσύ ότι συντηρήσεις δεν κάνουν.Ποιος λέει βλακείες λοιπόν?λες βλακειες τι μιλας αφου δε ξερεις.
με ολα μεσα;αρκετα πιο φθηνα μου ειπαν.Με τα Αμερικανια δεν λες;στη βουλγαρια ενα καλο σχολειο που ξερω 5 χιλιαρικα εχει.
παλια αυτο τωρα υπαρχουν σχολεια αρκετα κοντα φθηνοτερα και σου καλυπτουν και διαμονη και φαιΤα σχολεία του εξωτερικού είναι όλα αρκετά ακριβά και είναι και τα έξοδα διαμονής που πρέπει να υπολογίσεις.Αν πάει κάποιος σε Αμερική μόνος του για εκπαίδευση θέλει κάτι χιλιάρικα για 2-3 μέρες που διαρκούν συνήθως τα σχολεία αυτά,χώρια η διαμονή του.Με τα 800 ευρώ που παίρνουν στη ΔΙΑΣ ας πούμε (παράδειγμα λέω) πως ακριβώς θα πάνε εξωτερικό κάθε 2 χρόνια για εκπαίδευση?
παλια αυτο τωρα υπαρχουν σχολεια αρκετα κοντα φθηνοτερα και σου καλυπτουν και διαμονη και φαι
Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λες.παλια αυτο τωρα υπαρχουν σχολεια αρκετα κοντα φθηνοτερα και σου καλυπτουν και διαμονη και φαι
το ξερω εγωΔεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λες.
Αμερικανια σε γειτονικη χωραγια πες ενα
Αμερικανια σε γειτονικη χωρα
μεχρι εδω λεω. Εξυπνος εισαι μπορει και να το εχεις καταλαβειδε λες τιποτα. για πες ενα λεμε
μεχρι εδω λεω. Εξυπνος εισαι μπορει και να το εχεις καταλαβει
οκκαλα νταξει. αστο αφου δε ξερεις μη κανεις εικασιες.
Γεγονός είναι αυτά που είπα πριν.Ο κατά τα άλλα συμπαθής ektor lopez συμφώνησε ότι πλέον ούτε οι O.Y.K. δεν συντηρούνται καλά καλά (όπως έγραψα λίγο πριν) οπότε εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι αν δε συντηρούνται αυτοί που είναι η κορυφή φαντάσου οι υπόλοιποι...το ξερω εγω
Είπε ότι αφού δεν ξέρω να μη μιλάω!τυπε δεν νομιζω ότι διαφωνείτε καπου...
Είπε ότι αφού δεν ξέρω να μη μιλάω!
Δεν γνωρίζω προσωπικά κανένα βατράχι αλλά τυχαίνει να ξέρω ανώτατο αξιωματικό του στρατού ο οποίος και μου έλεγε ακριβώς αυτό,ότι πλέον δεν κάνουν σχεδόν τίποτα για συντήρηση και πολλοί από αυτούς είναι στην προστασία.κουτσουρευτηκε η εκπαιδευση αλλα οχι οτι δεν κανουν καθολου. αυτο ειπες. υπαρχουν ενα σωρο σχολεια.
Δεν γνωρίζω προσωπικά κανένα βατράχι αλλά τυχαίνει να ξέρω ανώτατο αξιωματικό του στρατού ο οποίος και μου έλεγε ακριβώς αυτό,ότι πλέον δεν κάνουν σχεδόν τίποτα για συντήρηση και πολλοί από αυτούς είναι στην προστασία.
Δεν είναι ακριβώς 'ακουσα μου ειπανε' γιατί σου λέω ο άνθρωπος είναι ανώτατος αξιωματικός,εσύ δηλαδή γιατί λες το αντίθετο?Ξέρεις βατράχι προσωπικά ή σου είπε εσένα κάποιος γνωστός?νατα τα γνωστα 'ακουσα μου ειπανε'. γιαυτο σου απαντησα ετσι.
αρκετοι απο αυτους ειναι ομως προστασια στα καραβια που περνουν απο Σομαλια.Μαλιστα ειχαν πιασει και ΟΥΚα οι Σομαλοι πριν κανα καιρο και το αποσιωπησανε.νατα τα γνωστα 'ακουσα μου ειπανε'. γιαυτο σου απαντησα ετσι.