Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
λες βλακειες τι μιλας αφου δε ξερεις.
Μόλις πριν λίγο έγραψες κι εσύ ότι συντηρήσεις δεν κάνουν.Ποιος λέει βλακείες λοιπόν?

Τα μισά βατράχια είναι στη νύχτα στην προστασία.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Τα σχολεία του εξωτερικού είναι όλα αρκετά ακριβά και είναι και τα έξοδα διαμονής που πρέπει να υπολογίσεις.Αν πάει κάποιος σε Αμερική μόνος του για εκπαίδευση θέλει κάτι χιλιάρικα για 2-3 μέρες που διαρκούν συνήθως τα σχολεία αυτά,χώρια η διαμονή του.Με τα 800 ευρώ που παίρνουν στη ΔΙΑΣ ας πούμε (παράδειγμα λέω) πως ακριβώς θα πάνε εξωτερικό κάθε 2 χρόνια για εκπαίδευση?

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Τα σχολεία του εξωτερικού είναι όλα αρκετά ακριβά και είναι και τα έξοδα διαμονής που πρέπει να υπολογίσεις.Αν πάει κάποιος σε Αμερική μόνος του για εκπαίδευση θέλει κάτι χιλιάρικα για 2-3 μέρες που διαρκούν συνήθως τα σχολεία αυτά,χώρια η διαμονή του.Με τα 800 ευρώ που παίρνουν στη ΔΙΑΣ ας πούμε (παράδειγμα λέω) πως ακριβώς θα πάνε εξωτερικό κάθε 2 χρόνια για εκπαίδευση?
παλια αυτο τωρα υπαρχουν σχολεια αρκετα κοντα φθηνοτερα και σου καλυπτουν και διαμονη και φαι

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Γεγονός είναι αυτά που είπα πριν.Ο κατά τα άλλα συμπαθής ektor lopez συμφώνησε ότι πλέον ούτε οι O.Y.K. δεν συντηρούνται καλά καλά (όπως έγραψα λίγο πριν) οπότε εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι αν δε συντηρούνται αυτοί που είναι η κορυφή φαντάσου οι υπόλοιποι...

Γι αυτό τα παιδιά πάνε και κάνουν τους μπράβους ή πάνε σε καράβια να προστατεύουν συμφέροντα...

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
κουτσουρευτηκε η εκπαιδευση αλλα οχι οτι δεν κανουν καθολου. αυτο ειπες. υπαρχουν ενα σωρο σχολεια.
Δεν γνωρίζω προσωπικά κανένα βατράχι αλλά τυχαίνει να ξέρω ανώτατο αξιωματικό του στρατού ο οποίος και μου έλεγε ακριβώς αυτό,ότι πλέον δεν κάνουν σχεδόν τίποτα για συντήρηση και πολλοί από αυτούς είναι στην προστασία.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν γνωρίζω προσωπικά κανένα βατράχι αλλά τυχαίνει να ξέρω ανώτατο αξιωματικό του στρατού ο οποίος και μου έλεγε ακριβώς αυτό,ότι πλέον δεν κάνουν σχεδόν τίποτα για συντήρηση και πολλοί από αυτούς είναι στην προστασία.

νατα τα γνωστα 'ακουσα μου ειπανε'. γιαυτο σου απαντησα ετσι.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Δεν είναι ακριβώς 'ακουσα μου ειπανε' γιατί σου λέω ο άνθρωπος είναι ανώτατος αξιωματικός,εσύ δηλαδή γιατί λες το αντίθετο?Ξέρεις βατράχι προσωπικά ή σου είπε εσένα κάποιος γνωστός?

Τέλος πάντων δε βγάζει πουθενά αυτό,σοβαρός φαίνεσαι από τα γραφόμενά σου οπότε ας μείνουμε στο ότι τα σχολεία έξω είναι ακριβά που ισχύει σίγουρα!

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
αρκετοι απο αυτους ειναι ομως προστασια στα καραβια που περνουν απο Σομαλια.Μαλιστα ειχαν πιασει και ΟΥΚα οι Σομαλοι πριν κανα καιρο και το αποσιωπησανε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom