Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 409K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.489
Πόντοι
2.606
Εμένα πάντως αυτό που με στοιχειώνει είναι να δούμε την Μάργκαρετ Παπάντριου έξω από την βουλή να καρατά μίνι πανώ που να γράφει ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΝΕΣ.
-Λιγο δυσκολο να συμβει αυτο απο μανα πρωθυπουγου...προσεχουν οι καργιολες...σου λεει ,ασε μη με αρχισει σε τιποτα ερωτησεις το μουλικο "ΜΑΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ?"

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.835
Πόντοι
25.467
Παντως κατι πραγματα ρε παιδι μου τρελα.Οι μπατσοι πουλανε λεει τις ηρωινες,εχουν τα τυχερα τους,αλλα κοτερα και πισινες εχουν οι αριστεροι και οι γονεις των αναρχικων.Περιεργο...

Καλώς.

Μετά από αυτή την δήλωση μη σας φανεί περίεργο να δείτε καμμιά κυρία να κρατά μίνι πανό που να γράφει: ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΡΑΤΟΙ-ΠΙΣΙΝΑΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΝΕΣ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Παντως κατι πραγματα ρε παιδι μου τρελα.Οι μπατσοι πουλανε λεει τις ηρωινες,εχουν τα τυχερα τους,αλλα κοτερα και πισινες εχουν οι αριστεροι και οι γονεις των αναρχικων.Περιεργο...

και όχι μόνο.. και κάτι άδειες πρακτορείων προπό, άδειες πρακτόρων κρατικών λαχείων και λοιπών κλειστών επαγγελμάτων που φέρνουν καλό μπαγιόκο στους αριστερούς μπεζαχτάδες...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.835
Πόντοι
25.467
και όχι μόνο.. και κάτι άδειες πρακτορείων προπό, άδειες πρακτόρων κρατικών λαχείων και λοιπών κλειστών επαγγελμάτων που φέρνουν καλό μπαγιόκο στους αριστερούς μπεζαχτάδες...

[move]ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΑΤΖΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΝΕΣ[/move]

Επισκέπτης
-Λιγο δυσκολο να συμβει αυτο απο μανα πρωθυπουγου...προσεχουν οι καργιολες...σου λεει ,ασε μη με αρχισει σε τιποτα ερωτησεις το μουλικο "ΜΑΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ?"

Άσε που μπορεί να ρωτήσει το μούλικο αν ο μπαμπάς του είναι άτριχος..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
[move]ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΑΤΖΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΝΕΣ[/move]

έτσι... ιδού

images

πράκτορας κρατικών λαχείων μετα της μητρός του...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
και ο αχαχουχας A.k.a. Αγγελικουλα αναρχας ειναι;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
και ο αχαχουχας A.k.a. Αγγελικουλα αναρχας ειναι;

ο αχαχουχας δεν είναι πράκτωρ κρατικών λαχείων... απλός περιπλανώμενος λαχειοπώλης είναι...

πράκτορς κρατικών λαχείων είναι πχ

270530_233031873382206_266680_n.jpg

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ναι σίγουρα.
Το μαλάκα τον κωλόγερο, που στο διάολο έχει καταχωνιάσει την καβάτζα του??
την ποια?

μουαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

δεν μιλάς με τον τράνυ ρε μαλάκα, μπερδεύτηκες

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.835
Πόντοι
25.467

Απ΄την άλλη πάντως -αν το καλοσκεφτούμε- είναι βολικό. Δίοτι κατά τις αψιμαχίες, οι περισσότεροι με τις μητέρες ασχολούνται. (Βλέπε νήμα ιδρυθέν παρά του κ. Κατσαρολάκη 33).

Που και που βέβαια, εμφανίζονται και μερικοί που θα πούν  "Συνουσιάζομαι παρά φύσιν με τον κίναιδο που σε καλλιέργησε", αλλά ούτως ή άλλως, το ποσοστό παραμένει μηδαμηνό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom