Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Επειδη λοιπον οπως λες ειναι ΣΠΑΝΙΟ καλο ειναι να λεμε και ενα ευχαριστω σε τετοιες περιπτωσεις!!

θέλω να σε αρχίσω στις χριστοπαναγίες αλλά δεν έχει νόημα...
έπρεπε να το έχουν κάνει άλλοι όταν ήσουν μικρος. το αποτέλεσμα το βλέπουμε.....

Υ.Γ.

μισό να πω ευχαριστώ και σε κάποιους άλλους.
1.
στον κ.κ. Σουφλιά που έφτιαξε το πέταλο του Μαλλιακού.
2.
στον κ.κ Σημίτη που συνελήφθη η 17Ν.
3.
και ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΣΟΡΙΝ ΜΑΤΕΙ.

και τέλος ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Απαξ και παραβιαστουν οι οδηγιες(οι Κανονες Εμπλοκης)για τετοιες περιπτωσεις,οπως ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ εγινε σε αυτην την περιπτωση,τα ασχετα θυματα(εν προκειμενω:οι συγγενεις)διεκδικουν αποζημιωση-και πολυ καλα κανουν.

Παροτι ακομη και εαν η βολιδα που σκοτωσε την πωλητρια προηλθε απο το γκανι του μπατσου ο τυπος δεν θα καταδικαστει ως δολοφονος,τοσο αυτος οσο και κατ'επεκταση η Υπηρεσια του εχουν ευθυνες:Σε τετοια σκηνικα δεν υπαρχουν αυτοσχεδιασμοι,κυριως για να αποφευχθουν απωλειες ζωων.

Για τους κανόνες εμπλοκής συμφωνώ.
Για το να κάτσουν στα αυγά τους, διαφωνώ.
Αυτό ακριβώς θέλουν αυτοί που χρησιμοποιούν όπλα.

Σε κάθε περίπτωση, προτιμώ χίλιες φορές έναν αστυνομικό να προσπαθεί να σταματήσει τον ένοπλο κακοποιό, και ας υπάρξει τέτοια απώλεια, παρά να βλέπω την αστυνομία να κάνει το κορόιδο και να φεύγει σαν κύριος (αν και να κάνεις τα χατήρια του άλλου δεν προδικάζει ότι δεν θα υπάρξουν απώλειες, βλέπε πχ. περίπτωση Ματέι ή λεωφορειοπειρατείας).

Αυτός που παίρνει στα χέρια του ένα όπλο, και δεν διστάζει να το χρησιμοποιήσει, έχει περάσει πολλά όρια του νόμου. Το πιο πιθανό είναι μάλιστα να συνεχίσει, και αργά η γρήγορα να υπάρξει μια παρόμοια κατάληξη.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Για τους κανόνες εμπλοκής συμφωνώ.
Για το να κάτσουν στα αυγά τους, διαφωνώ.
Αυτό ακριβώς θέλουν αυτοί που χρησιμοποιούν όπλα.

Σε κάθε περίπτωση, προτιμώ χίλιες φορές έναν αστυνομικό να προσπαθεί να σταματήσει τον ένοπλο κακοποιό, και ας υπάρξει τέτοια απώλεια, παρά να βλέπω την αστυνομία να κάνει το κορόιδο και να φεύγει σαν κύριος (αν και να κάνεις τα χατήρια του άλλου δεν προδικάζει ότι δεν θα υπάρξουν απώλειες, βλέπε πχ. περίπτωση Ματέι ή λεωφορειοπειρατείας).

Αυτός που παίρνει στα χέρια του ένα όπλο, και δεν διστάζει να το χρησιμοποιήσει, έχει περάσει πολλά όρια του νόμου. Το πιο πιθανό είναι μάλιστα να συνεχίσει, και αργά η γρήγορα να υπάρξει μια παρόμοια κατάληξη.

έχεις μιλήσει ποτέ με κανέναν αμερικανό σε πολιτείες που επιτρέπεται η οπλοφορία και οπλοχρησία από απλούς πολίτες;
ρε τι λέτε; έχετε ξεφύγει τελείως.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
έχεις μιλήσει ποτέ με κανέναν αμερικανό σε πολιτείες που επιτρέπεται η οπλοφορία και οπλοχρησία από απλούς πολίτες;
αμα ισε κουμπουροφοροσ ετσι ινε,εχισ αλο αερα στα μιαλα

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
streetwalker  :thumbsup: +1000

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
βόθρε...
η μονάδα μέτρησης της μαλακίας είναι το χιλιάρικο;  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
προτιμώ χίλιες φορές έναν αστυνομικό να προσπαθεί να σταματήσει τον ένοπλο κακοποιό, και ας υπάρξει τέτοια απώλεια

πρέπει να είσαι πιτσιρικάς η φοιτητάκος

Αν είχες χάσει δικό σου άνθρωπο δε θα εγραφες αυτό που έγραψες

η κατάσταση στη χωρα είναι τραγική

Ποτε δε θυμάμαι τόσο άσχημα τα πράματα

Εκτος από την αστυνομία θα ήθελα να ευχαριστήσω και την κυβέρνηση της ΝΔ που έχει καταφέρει να εξευτελίσει τους έλληνες

ναι - το χιλιάρικο είναι μονάδα μέτρησης ηλιθιότητας

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
ο μπατσος επρεπε να πυροβολησει ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ τους Αλβανους χωρις να πει τιποτα μολις αυτοι γυριζαν την πλατη να φυγουν απο το μαγαζι!
Δεν ειχε να φοβηθει ΤΙΠΟΤΑ! Στο δικαστηριο θα τον αθωωναν οι ενορκοι που ειναι ΚΑΘΑΡΟΙ Ελληνες! (και να υπαρξει προβλεψη  να μην πηγαινει καν σε δικη μιας και προκειται να αθωωθει απο τους νορμαλ ανθρωπους που δικαζουν)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Ακριβώς για να μην φτάσουμε σε σημείο να ζητάμε να επιτραπεί η οπλοφορία και στην Ελλάδα, πρέπει αυτοί που χρησιμοποιούν όπλα να το κάνουν σωστά...

Ωστόσο, η πολιτική κατευνασμού προς το οργανωμένο έγκλημα και η τακτική να στοχοποιείται η αστυνομία κάνει- δεν κάνει τη δουλειά της, έχει αποθρασσύνει τους εγκληματίες...

Και κάτι άλλο...
Αν σε συμπλοκή ληστή- μπάτσου σκοτωθεί ή τραυματιστεί κάποιος αθώος, πρωτίστως ευθύνεται ο εγκληματίας που ξεκίνησε το σκηνικό και όχι ο μπάτσος που αποπειράθηκε να κάνει τη δουλειά του...Ενδεχομένως να έχει υπηρεσιακές ευθύνες, το κράτος να υποχρεούται να αποζημιώσει το θύμα από την αδέσποτη (αν ήταν του μπάτσου) αλλά δεν μπορεί το οργανωμένο κράτος να κάνει την κότα σε κάθε επίδοξο φονιά/ βιαστή/ ληστή/ δολοφόνο/ εμπρηστή..

Και φυσικά δεν μπορώ να παραβλέψω πώς αν σκοτωνόταν αστυνομικός, κάποιοι εδω μέσα θα έλεγαν "δουλειά του είναι"...

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
θέλω να σε αρχίσω στις χριστοπαναγίες αλλά δεν έχει νόημα...
έπρεπε να το έχουν κάνει άλλοι όταν ήσουν μικρος. το αποτέλεσμα το βλέπουμε.....

Υ.Γ.

μισό να πω ευχαριστώ και σε κάποιους άλλους.
1.
στον κ.κ. Σουφλιά που έφτιαξε το πέταλο του Μαλλιακού.
2.
στον κ.κ Σημίτη που συνελήφθη η 17Ν.
3.
και ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΣΟΡΙΝ ΜΑΤΕΙ.

και τέλος ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ.
Οταν καταφερεις κα ισυ και τολμησεις να ρισκαρεις τη ζωη σου για κατι τοτε κρινε αλλους!Δεν λεω μπραβο στον αστυνομικο για το θανατο της κοπελας αλλα επειδη δεν εκανε τη παπια!!
Αν την εκανε παλι καποιοι οπως εσυ θα χατε προβλημα!Θα τον λεγατε χεστη!
Αν ετρωγε τους κλεφτες θα τον λεγατε ρατσιστη!
Αρα μαλλον εσενα οταν ησουν μικρος θα επρεπε να σου ειχαν δωσει λιγη παιδεια!!Να μαθεις να σκεπτεσαι!
Καλη σου νυχτα φουκαρα...

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
ο μπατσος επρεπε να πυροβολησει ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ τους Αλβανους χωρις να πει τιποτα μολις αυτοι γυριζαν την πλατη να φυγουν απο το μαγαζι!
Δεν ειχε να φοβηθει ΤΙΠΟΤΑ! Στο δικαστηριο θα τον αθωωναν οι ενορκοι που ειναι ΚΑΘΑΡΟΙ Ελληνες! (και να υπαρξει προβλεψη  να μην πηγαινει καν σε δικη μιας και προκειται να αθωωθει απο τους νορμαλ ανθρωπους που δικαζουν)
Σε κεινη τη περιπτωση θα χαμε το ρατσιστη αστυνομικο που εξαντλησε τα περιθωρεια βιας!!Στανταρ!!Και θα βγαιναν οι γονεις των κλεφτων και θα κλαιγαν στη τηλεοραση!

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Και φυσικά δεν μπορώ να παραβλέψω πώς αν σκοτωνόταν αστυνομικός, κάποιοι εδω μέσα θα έλεγαν "δουλειά του είναι"...
ε, οι αριστεροι θα ελεγαν "καλα να παθει" (κι εγω το ιδιο θα ελεγα γιατι τους σιχαινομαι τους μπατσους) και θα εκλαιγαν για τον "καημενο πτωχο αλβανο"

Επισκέπτης
Δηλαδη φταιει αυτος και οχι οι ληστες ετσι???Οκ!!!
Καλα εκαναν και μπηκαν λοιπον!
Καληνυχτα φιλέ!Αν και μαλλον σε εχουν κοιμησει χρονια τωρα!

Φιλε οι ληστες σιγουρα εφταιγαν...αλλα τι καταφερε ο αστυνομικος για 300 ευρω να σκοτωθει η κοπελα..Αν ηθελε να τους πιασει ας τους κυνηγουσε εξω δηλαδη τι περιμενε να τους πει να παραδοθουν και αυτοι να αφησουν τα οπλα τους σα καλα παιδια; Χιλιες φορες καλυτερα 100 κλεφτες εξω απ τη φυλακη παρα μια αθωα κοπελα στο χωμα..σκεψου λιγο τι λεμε και θα καταλαβεις..

magnipas

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
0
ΤΟ περιστατικο με τον ματει εγινε στις 23 /9/98 ποσο ετων ισουνα τοτε? ισουνα αρκετα μεγαλος για να θυμασε το γεγονος?
εγω ιμουνα και θυμαμε καλα οτι
1) οι μαλακες που ηταν εκει προκαλουσανε τον  εγκλοβισμενο  και τραυματισμενο και εξαγριομενο  ματει λεγοντας του οτι ι χειροβομβιδα που ειχε ητανε τσουφια ( για τετοια μαλακια μιλαμε δλδ)
2)οι μαλακες της ΕΑ δεν ειχανε αποκλισει την οδο νιοβης  και  παλι καλα που ο ματει δεν φουνταρε τιν χειροβομβιδα στο δρομο να φαει καμια 15αρα ατομα
3) τα σαινια της ΕΑ ειχανε αφυλακτο το φοταγωγο και ο ματει ανεβηκε στο απο πανω διαμερισμα
4) ακομα θυμαμε καταγγελιες οτι οι μπατσοι τρεξανε πρωτα τους  ελαφρα τραυματιες  μπατσους και αφησανε την κακομοιρα την κοπελα  που ειχε σκασει μεσα στο παντελονι της η  χειροβομβιδα
Το περιστατικο με τον αλβανο και την λεοφορειοπειρατια εγινε στις 28/5/99
ακομα θυμαμε οτι το λεοφορειο εφυγε αν ειναι δυνατον απο τη θεσσαλονικη και εφτασε μεχρι την αλβανια οπου μπικανε οι  αλβανοι και τον φαγανε μαζι με το  παλικαρι γιατι προφανος δεν θελανε  ενα  λεοφορειο με ομηρουσ να κανει βολτες στην αλβανια  οι δικοι μας οι ανικανοι ουτε ενα  ενα μπλοκο της προκοπης δεν κανανε

Οσο για το οτι προτιμας  1000 φορες μια απωλεια  ζωης απο το να αφησουνε εναν να φυγει  με 300 γαμημενα  ευρο απο την τεραστια   αλυσιδα γερμανος που το αφεντικο της πιθανον  να σκουπιζει τον κολο του με 300 ευρα  να πασ  να το πεισ  στην οικογενεια της κοπελας να δουμε ποσα μπουνιδια θα αρπαξεις και μακαρι να μην σου τυχει ποτε κατι τετοιο μαγκα μου αλλα αν  ποτε σου συμβει  ελα εδω και πες μας << εγω ειμαι οκ που σκοτωθηκε ο δικος μου ανθρωπος το προτιμο 1000 φορες απο το να φυγει ο αλλος με 300 ευρο>.
Ελπιζω να καταλαβες ποσο λαθος ειναι αυτο που ειπες μαγκα και να πεις ενα συγνωμη  γιατι εδωσες μεγαλυτερη αξια σε 300 ευρο απο μια ζωη

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Φιλε οι ληστες σιγουρα εφταιγαν...αλλα τι καταφερε ο αστυνομικος για 300 ευρω να σκοτωθει η κοπελα..Αν ηθελε να τους πιασει ας τους κυνηγουσε εξω δηλαδη τι περιμενε να τους πει να παραδοθουν και αυτοι να αφησουν τα οπλα τους σα καλα παιδια; Χιλιες φορες καλυτερα 100 κλεφτες εξω απ τη φυλακη παρα μια αθωα κοπελα στο χωμα..σκεψου λιγο τι λεμε και θα καταλαβεις..
Φιλε μου δε διαφωνω σε τιποτα απο οτι λες!Εγω το μονο που λεω ειναι πως ακομα και εξω να τους ετρωγε παλι με τον αστυνομικο θα τα βαζαν!Οτι και να εκανε!

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
ΤΟ περιστατικο με τον ματει εγινε στις 23 /9/98 ποσο ετων ισουνα τοτε? ισουνα αρκετα μεγαλος για να θυμασε το γεγονος?
εγω ιμουνα και θυμαμε καλα οτι
1) οι μαλακες που ηταν εκει προκαλουσανε τον  εγκλοβισμενο  και τραυματισμενο και εξαγριομενο  ματει λεγοντας του οτι ι χειροβομβιδα που ειχε ητανε τσουφια ( για τετοια μαλακια μιλαμε δλδ)
2)οι μαλακες της ΕΑ δεν ειχανε αποκλισει την οδο νιοβης  και  παλι καλα που ο ματει δεν φουνταρε τιν χειροβομβιδα στο δρομο να φαει καμια 15αρα ατομα
3) τα σαινια της ΕΑ ειχανε αφυλακτο το φοταγωγο και ο ματει ανεβηκε στο απο πανω διαμερισμα
4) ακομα θυμαμε καταγγελιες οτι οι μπατσοι τρεξανε πρωτα τους  ελαφρα τραυματιες  μπατσους και αφησανε την κακομοιρα την κοπελα  που ειχε σκασει μεσα στο παντελονι της η  χειροβομβιδα
Το περιστατικο με τον αλβανο και την λεοφορειοπειρατια εγινε στις 28/5/99
ακομα θυμαμε οτι το λεοφορειο εφυγε αν ειναι δυνατον απο τη θεσσαλονικη και εφτασε μεχρι την αλβανια οπου μπικανε οι  αλβανοι και τον φαγανε μαζι με το  παλικαρι γιατι προφανος δεν θελανε  ενα  λεοφορειο με ομηρουσ να κανει βολτες στην αλβανια  οι δικοι μας οι ανικανοι ουτε ενα  ενα μπλοκο της προκοπης δεν κανανε

Οσο για το οτι προτιμας  1000 φορες μια απωλεια  ζωης απο το να αφησουνε εναν να φυγει  με 300 γαμημενα  ευρο απο την τεραστια   αλυσιδα γερμανος που το αφεντικο της πιθανον  να σκουπιζει τον κολο του με 300 ευρα  να πασ  να το πεισ  στην οικογενεια της κοπελας να δουμε ποσα μπουνιδια θα αρπαξεις και μακαρι να μην σου τυχει ποτε κατι τετοιο μαγκα μου αλλα αν  ποτε σου συμβει  ελα εδω και πες μας << εγω ειμαι οκ που σκοτωθηκε ο δικος μου ανθρωπος το προτιμο 1000 φορες απο το να φυγει ο αλλος με 300 ευρο>.
Ελπιζω να καταλαβες ποσο λαθος ειναι αυτο που ειπες μαγκα και να πεις ενα συγνωμη  γιατι εδωσες μεγαλυτερη αξια σε 300 ευρο απο μια ζωη
Φιλε επειδη οσον αφορα το περιστατικο με το Ματει τυχαινει να γνωριζω,την ευθυνη για οτι συνεβει(Μετα το Ματει βεβαια)την ειχαν ο αρχηγος και υπαρχηγος της αστυνομιας!Ενω τα Εκαμ ειχαν μπει αυτοι για να το παιξουν ηρωες πηγαν και μπηκαν απ τη πορτα.Οταν λεω ηρωες εννοω να τσιμπησουν καμμια πολιτικη θεση!Και ο ενας απ τους δυο τα καταφερε μετα!
Με το λεωφορειο ηταν καθαρα πολιτικη αποφαση!
Το μονο που λεω ειναι να μη μπερδευουμε την ηγεσια της αστυνομιας που ειναι καθαρα πολιτικες θεσεις(οπως σε ολα τα σωματα)με τον απλο αστυνομικο!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Δεν έχεις άδικο...Πραγματικά τα λόγια είναι λίγα για τους συγγενείς αυτής της κοπέλας...
Και πραγματικά η απώλεια ενός αθώου δεν μπορεί να δικαιολογηθεί ή αιτιολογηθεί...

Ωστόσο, όταν το επόμενο ληστρόνι ή ο τσιλιαδόρος που ξέφυγε σε κατσαβιδιάζει για € 50 ή και ακόμη λιγότερα, θα εύχεσαι ο μπάτσος να είχε πυροβολήσει όλο το μαγαζί...

Εκτός αν κάποιος είναι τόσο  αδαής που νομίζει ότι μόνο οι πλούσιοι πέφτουν θύματα ληστείας...

magnipas

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
0

Δηλαδη μαγκα 2 λυσεις υπηρχανε  σε αυτην την περιπτωση η ο μπατσος να κανει τη μαλακια  που εκανε και πεθανε η κοπελιτσα η να τους  αφηνε  να βγουνε και να τους εκτελουσε πισωπλατα   και εισαι και σιγουρος κιολας οτι οι  ΚΑΘΑΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  ενορκοι θα τον αθωωναν.
Δηλαδη να βγει απο πισω τους απο θεση ασφαλειας και να τους ριξει 2-3 στα ποδια η να παρει τον αριθμο του  αμαξιου  και να δωσει σημα να τους πιασουνε 500 μετρα πιο κατω σε ενα μπλοκο( καλα λεω μαλακιες εδω σιγα μην τους πιανανε) δεν ειναι λυσεις  επρεπε ντε και καλα  καπιος να πεθανει ετσι γιa να παει καλα η μερα
Kαι που εισαι καθαρε ελληνα  υπερασπιστη της ΕΛΑΣ δεν ειμαι εθνικηστης αλλα η εικονιτσα σου με την σημαια μας να ειναι με φωτιες νομιζω προσβαλει πολλα ατομα  που διαβαζουμε το site  καλο θα ηταν  να την αλλαζες η να στην αλλαξουνε οι moderators

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom