Σε κάθε περίπτωση, προτιμώ χίλιες φορές έναν αστυνομικό να προσπαθεί να σταματήσει τον ένοπλο κακοποιό, και ας υπάρξει τέτοια απώλεια, παρά να βλέπω την αστυνομία να κάνει το κορόιδο και να φεύγει σαν κύριος (αν και να κάνεις τα χατήρια του άλλου δεν προδικάζει ότι δεν θα υπάρξουν απώλειες, βλέπε πχ. περίπτωση Ματέι ή λεωφορειοπειρατείας).
ΤΟ περιστατικο με τον ματει εγινε στις 23 /9/98 ποσο ετων ισουνα τοτε? ισουνα αρκετα μεγαλος για να θυμασε το γεγονος?
εγω ιμουνα και θυμαμε καλα οτι
1) οι μαλακες που ηταν εκει προκαλουσανε τον εγκλοβισμενο και τραυματισμενο και εξαγριομενο ματει λεγοντας του οτι ι χειροβομβιδα που ειχε ητανε τσουφια ( για τετοια μαλακια μιλαμε δλδ)
2)οι μαλακες της ΕΑ δεν ειχανε αποκλισει την οδο νιοβης και παλι καλα που ο ματει δεν φουνταρε τιν χειροβομβιδα στο δρομο να φαει καμια 15αρα ατομα
3) τα σαινια της ΕΑ ειχανε αφυλακτο το φοταγωγο και ο ματει ανεβηκε στο απο πανω διαμερισμα
4) ακομα θυμαμε καταγγελιες οτι οι μπατσοι τρεξανε πρωτα τους ελαφρα τραυματιες μπατσους και αφησανε την κακομοιρα την κοπελα που ειχε σκασει μεσα στο παντελονι της η χειροβομβιδα
Το περιστατικο με τον αλβανο και την λεοφορειοπειρατια εγινε στις 28/5/99
ακομα θυμαμε οτι το λεοφορειο εφυγε αν ειναι δυνατον απο τη θεσσαλονικη και εφτασε μεχρι την αλβανια οπου μπικανε οι αλβανοι και τον φαγανε μαζι με το παλικαρι γιατι προφανος δεν θελανε ενα λεοφορειο με ομηρουσ να κανει βολτες στην αλβανια οι δικοι μας οι ανικανοι ουτε ενα ενα μπλοκο της προκοπης δεν κανανε
Οσο για το οτι προτιμας 1000 φορες μια απωλεια ζωης απο το να αφησουνε εναν να φυγει με 300 γαμημενα ευρο απο την τεραστια αλυσιδα γερμανος που το αφεντικο της πιθανον να σκουπιζει τον κολο του με 300 ευρα να πασ να το πεισ στην οικογενεια της κοπελας να δουμε ποσα μπουνιδια θα αρπαξεις και μακαρι να μην σου τυχει ποτε κατι τετοιο μαγκα μου αλλα αν ποτε σου συμβει ελα εδω και πες μας << εγω ειμαι οκ που σκοτωθηκε ο δικος μου ανθρωπος το προτιμο 1000 φορες απο το να φυγει ο αλλος με 300 ευρο>.
Ελπιζω να καταλαβες ποσο λαθος ειναι αυτο που ειπες μαγκα και να πεις ενα συγνωμη γιατι εδωσες μεγαλυτερη αξια σε 300 ευρο απο μια ζωη