Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 407K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

eimaininja

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2011
Like
2
Πόντοι
0
  αααααααχχαχαχχαχαχχαχαχαχχα

το πας λαου-λαου για τεστ Παπανικολαου ετσι????

ααααααααααχχαχαχαχαχχαχααχ

αααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχα
η αλεξίσφαιρη ομπρέλα του τζίνι ίνγκλις..

http://[URL unfurl="true"]www.onalert.gr/files/Image/NewOnAlert/IRAK-IRAN-ISRAIL-SOMALIA/ISRAEL/cache/haifa3-474x304.JPG[/img[/URL]]

Φυρί φυρί το πάτε να σας βρει κανά κακό!! :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Επειδη εχω στην κατοχή μου μια beretta s55 αν δεν κανω λάθος,και ειχα και για πολλα χρόνια μια αδικοχαμένη  :( browning που δυστυχως δεν θυμαμαι τον τυπο της,νομιζω b-80 η χρυσοσκάνδαλη,η προτιμηση μου ηταν η κομψη και καλοζυγισμένη Ιταλίδα,με την οποια ειχα και τις περισσοτερες επιτυχίες  :sunglasses:
Θα μου πεις super poze το ένα καραμπίνα το άλλο ισως να ειναι λιγο άδικη η συγκριση,το γεγονός όμως παραμένει !!

αν καθοσουνα ποτε καρτερι πρωινο περασμα τσιχλες θα εκλαιγες πικρο δακρυ να ειχες καραμπινα  ;)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Kαλή για να σκοτώνεις ... κότες, λαγούς κτλ ...
Για άλλες χρήσεις όμως ...

ολο μαλακιες εισαι Λαλακη....
  ποια η διαφορα τους σε αποτελεσματικοτητα,πανυβλακα????
  τα φυσιγγια της μιας,δεν μπαινουν στην αλλη,ξερω γω??
  για πες μας
Επειδη εχω στην κατοχή μου μια beretta s55 αν δεν κανω λάθος,και ειχα και για πολλα χρόνια μια αδικοχαμένη  :( browning που δυστυχως δεν θυμαμαι τον τυπο της,νομιζω b-80 η χρυσοσκάνδαλη,η προτιμηση μου ηταν η κομψη και καλοζυγισμένη Ιταλίδα,με την οποια ειχα και τις περισσοτερες επιτυχίες  :sunglasses:
Θα μου πεις super poze το ένα καραμπίνα το άλλο ισως να ειναι λιγο άδικη η συγκριση,το γεγονός όμως παραμένει !!

δεν μπαινω καν στον κοπο να συγκρινω ανομοια πραματα....
  ουτε και υπαρχει συγκριση δηλαδη

πληροφοριακα και μονο,η Β-80 ειναι μια Βrowning B-2000 με κλειστρο Μπερεττα Α 302-303
  και καννη Μπερεττα...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Εγώ για κόψιμο λαχανικών
γουστάρω αυτό (πρόσεξε στο 5.05) :

μεγαλυτερος απατεωνας στον χωρο των μαχαιριων δεν υπαρχει απο τον κολντστιλ...
  μιλαμε για φιδεμπορα

ουσττττ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
  ολο μαλακιες εισαι Λαλακη....
  ποια η διαφορα τους σε αποτελεσματικοτητα,πανυβλακα????
  τα φυσιγγια της μιας,δεν μπαινουν στην αλλη,ξερω γω??
  για πες μας
  δεν μπαινω καν στον κοπο να συγκρινω ανομοια πραματα....
  ουτε και υπαρχει συγκριση δηλαδη

πληροφοριακα και μονο,η Β-80 ειναι μια Βrowning B-2000 με κλειστρο Μπερεττα Α 302-303
  και καννη Μπερεττα...

browning και remington αγαπημενες απο αμερικανικες. θεριζουν. απο ιταλικες δεν εχω ματια εκτος της benelli απο οταν εβγαλε τον μαυραετο black eagle  :grin:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
browning και remington αγαπημενες απο αμερικανικες. θεριζουν. απο ιταλικες δεν εχω ματια εκτος της benelli απο οταν εβγαλε τον μαυραετο black eagle  :grin:

μαυρος αετος,θρυλικος 3,5αρα θαλαμη....
 καποτε που ειχα κολλημα με παππια,βαλτους και βαριες γομωσεις τον χρησιμοποιουσα
 κλωτσαγε σαν παλιομουλαρο,αλλα σηκωνε πολλες πιεσεις

ωσπου ξεκολλησε ο στοκος και καταλαβα οτι το πουλι δεν πεφτει με τα γραμμαρια αλλα με
 το κοντακι  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
 μαυρος αετος,θρυλικος 3,5αρα θαλαμη....
 καποτε που ειχα κολλημα με παππια,βαλτους και βαριες γομωσεις τον χρησιμοποιουσα
 κλωτσαγε σαν παλιομουλαρο,αλλα σηκωνε πολλες πιεσεις

ωσπου ξεκολλησε ο στοκος και καταλαβα οτι το πουλι δεν πεφτει με τα γραμμαρια αλλα με
 το κοντακι  :grin:

παρεπιπτοντως απεχθανομαι το κρεας της παπιας. και δε μαρεσει και καθολου το κυνηγι της απο αποψη συγκινησης. κηδεια ευκολη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom