Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 404K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
«

Για την ιστορία, ο εν λόγω κύριος μέσα σε μία ημέρα είχε λάβει το ποσό των 7.980 ευρώ, για αυτό άλλωστε και παραιτήθηκε το 2001 από το Α.Τ. Ομόνοιας, όπου υπηρετούσε!

για το ασ.τμημα ομοινοιας καποτε θα γραφτει βιβλιο που ισως γινει και ταινια
 

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Μηνύματα
44.984
Like
30.417
Πόντοι
5.006
για το ασ.τμημα ομοινοιας καποτε θα γραφτει βιβλιο που ισως γινει και ταινια
Μεγαλύτερης διάρκειας απο τις ταινίες του Αγγελόπουλου.
για αυτό λέγεται και το αμαρτωλό τμήμα.
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Έπιασαν απατεώνες 5 χρόνια μετά!

Κύκλωμα που δρούσε από το 2006, διαπράττοντας πλαστογραφίες, απάτες και υπεξαιρέσεις μεγάλης χρηματικής αξίας, εξαρθρώθηκε μετά από πολύμηνες έρευνες από τη Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν τρία άτομα αλβανικής καταγωγής (δύο άνδρες ηλικίας 40 και 44 ετών και μία 28χρονη γυναίκα), ενώ αναζητούνται 11 επιπλέον άτομα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το κύκλωμα κατάρτιζε πλαστά δελτία ταυτότητας Ελλήνων πολιτών, υπαρκτών προσώπων, στα οποία τοποθετούσε φωτογραφίες μελών της οργάνωσης. Στη συνέχεια, τα μέλη του κυκλώματος εμφανίζονταν σε τράπεζες, εταιρείες εμπορίας αυτοκινήτων, χρηματοδοτικής μίσθωσης και κινητής τηλεφωνίας και καταθέτοντας και άλλα πλαστά δικαιολογητικά, εκταμίευαν δάνεια, αγόραζαν πολυτελή οχήματα και ενεργοποιούσαν συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας.

Η συνολική ζημιά που προκλήθηκε από τις παράνομες δραστηριότητες της εγκληματικής οργάνωσης υπερβαίνει το ποσό των 450.000 ευρώ.

Τα παράνομα έσοδα τα οποία αποκόμισε ο 40χρονος αρχηγός της οργάνωσης, νομιμοποίησε από κοινού με τη 28χρονη συλληφθείσα σύζυγο του, με την απόκτηση ακίνητης περιουσίας στη χώρα μας.

Προκειμένου να προσδώσει μάλιστα νομιμοφάνεια στην πηγή του εισοδήματος, η 28χρονη εμφάνισε βεβαιώσεις κερδών του ΟΠΑΠ για τα έτη 2006, 2007 και 2009 συνολικού ποσού 253.000 ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Συνελήφθησαν διακινητές ναρκωτικών

Στην περιοχή του Γκύζη συνελήφθησαν χθες το απόγευμα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ένας άνδρας 23 ετών και μία γυναίκα 22 ετών, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης και κοκαΐνης, καθώς και για εγκατάσταση εργαστηρίου νόθευσης και επανασυσκευασίας ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υ.Δ.Ν. αξιοποιώντας πληροφορίες εντόπισαν τους ανωτέρω δράστες καθώς και την οικία που χρησιμοποιούσαν σαν χώρο αποθήκευσης, νόθευσης και επανασυσκευασίας ηρωίνης και με συντονισμένη επιχείρηση τους συνέλαβαν.

Κατασχέθηκαν:

Ποσότητα ηρωίνης βάρους 15 γραμμ.
Ποσότητα κοκαΐνης βάρους 235 γραμμ.
Ποσότητα σκόνης χρώματος καφέ, άγνωστης χημικής σύνθεσης, βάρους 29 γραμμ., που προοριζόταν για νόθευση ηρωίνης.
Ποσότητα σκόνης χρώματος λευκού, άγνωστης χημικής σύνθεσης, βάρους 980 γραμμ., που προοριζόταν για νόθευση κοκαΐνης.
Ένα KALASHNIKOV με γεμιστήρα και 28 φυσίγγια.
Ένα πιστόλι μάρκας TOKAREY με τρείς (3) γεμιστήρες και 44 φυσίγγια.
Μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακρίβειας.
Το χρηματικό ποσό των 540 ευρώ.
Δύο κινητά τηλέφωνα
Πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίου νόθευσης και επανασυσκευασίας ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Θεσσαλονίκη: 28 συλλήψεις μέσα σε μία ημέρα

Στο πλαίσιο των καθημερινών αστυνομικών δράσεων και στοχευμένων ελέγχων που προγραμματίζονται και υλοποιούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με στόχο την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας, κατά το προηγούμενο 24ωρο ελέγχθηκαν 2.174 άτομα, συνελήφθησαν 28 άτομα, βεβαιώθηκαν 125 παραβάσεις, για λόγους πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων, ασφάλειας πεζών και οδηγών και διευκόλυνσης της κυκλοφορίας, βεβαιώθηκαν 74 παραβάσεις διαφόρων νόμων, όπως του νόμου περί ναρκωτικών, παραβάσεις του Π. Κ., υγειονομικών διατάξεων, περί ηθών, τυχερών παιγνίων, περί αλλοδαπών κτλ.

Επίσης, την ίδια ημέρα, το Κέντρο Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης, το γνωστό «100», δέχθηκε 1.772 τηλεφωνικές κλήσεις από πολίτες, ενώ πληρώματα περιπολικών και πεζές περιπολίες επελήφθησαν σε 445 περιστατικά αστυνομικού ενδιαφέροντος.

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Ολοκληρώθηκε η δίκη των αστυνομικών του Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα

Σε ποινές 5 ετών και 5 ετών και 5 μηνών αντίστοιχα καταδίκασε σήμερα το Μ.Ο.Δ. της Αθήνας τους δύο αστυνομικούς (ο ένας ήδη πρώην), που δικάζονται από τις 21 Οκτωβρίου του 2011 για την πολύκροτη υπόθεση του βασανισμού Αφγανών προσφύγων από αστυνομικούς του Α.Τ. Αγ. Παντελεήμονα, τον Δεκέμβρη του 2004.

Οι δύο κατηγορούμενοι (ο ένας εν ενεργεία αστυνομικός και ο άλλος ειδικός φρουρός που έχει αποχωρήσει μετά την ολοκλήρωση της 5ετους θητείας) ήταν οι μόνοι που παραπέμφθηκαν από μία ομάδα αστυνομικών, που (όπως αποδείχθηκε κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας) εισέβαλαν σε σπίτια όπου έμεναν Αφγανοί πρόσφυγες και κακοποιούσαν τους ενοίκους, για να τους αποσπάσουν πληροφορίες για κάποιο συμπατριώτη τους.

Σε δύο περιπτώσεις, σύμφωνα με το κατηγορητήριο (αλλά πιθανόν σε πολύ περισσότερες στην πραγματικότητα), οι δράστες οδήγησαν τα θύματά τους στο υπόγειο γκαράζ του Α.Τ. Αγ. Παντελεήμονα και τους υπέβαλαν σε βασανιστήρια, μεταξύ των οποίων στον γνωστό φάλαγγα, όπως προέκυψε από τις καταθέσεις των θυμάτων και όπως δέχθηκε και το παραπεμπτικό βούλευμα.

Κατά το βούλευμα, οι δύο αστυνομικοί παραπέμφθηκαν ως προς τα δυο αυτά άτομα για κακουργηματική και διακεκριμένη μορφή βασανιστηρίων αντίστοιχα και επιπλέον για απρόκλητες σωματικές βλάβες σε βάρος άλλων 11 προσφύγων, ανηλίκων στην πλειονότητά τους.

Να θυμίσουμε ότι τα γεγονότα αυτά έλαβαν χώρα τον Δεκέμβριο του 2004. Τα θύματα, μεταξύ των οποίων και πολλοί ανήλικοι, απευθύνθηκαν σε μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και Συλλογικότητες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της προστασίας προσφύγων και μεταναστών, για να καταγγείλουν τις επιδρομές και την κακοποίησή τους και να ζητήσουν προστασία από την ακραία αστυνομική βία.

Ακολούθησε άμεση κινητοποίηση των εν λόγω Οργανώσεων και Συλλογικοτήτων, στο πλαίσιο της οποίας καταγράφηκαν οι παραβιάσεις και διαπιστώθηκαν από εξειδικευμένο προσωπικό του Ιατρικού Κέντρου Αποκατάστασης Βασανιστηρίων τα καταγγελλόμενα βασανιστήρια και η απάνθρωπη και εξευτελιστική μεταχείριση που υπέστησαν τα θύματα.

Η σημασία της υπόθεσης ήταν ιδιαίτερη, καθώς είναι εντελώς σπάνιες οι περιπτώσεις παραπομπής αστυνομικών οργάνων με τη διάταξη του Ποινικού Κώδικα που τιμωρεί ως κακούργημα τα βασανιστήρια.

Κατά τη διάρκεια των επτά συνεδριάσεων που διήρκεσε η δίκη, κατέθεσαν 5 από τους 13 Αφγανούς θύματα κακοποιήσεων, ενώ οι υπόλοιποι έχουν ήδη καταφύγει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, αναζητώντας εκεί προστασία.

Η εισαγγελέας πρότεινε τη μετατροπή της κατηγορίας από την κακουργηματική διάταξη του 137Α 1 και 2 (βασανιστήρια και διακεκριμένη περίπτωση) στην πλημμεληματική του ίδιου άρθρου (137 Α παρ. 3).

Το Δικαστήριο, ακολουθώντας την πρόταση της εισαγγελέως, καταδίκασε τους δύο κατηγορούμενους με την πλημμεληματική διάταξη του άρθρου 137Α παρ.3 για αδικήματα σωματικών κακώσεων και βλαβών, που συνιστούν προσβολή ανθρώπινης αξιοπρέπειας, σε βάρος των 2 ως άνω προσφύγων και για απρόκλητες σωματικές βλάβες σε βάρος άλλων 5 από τους 11 (τις πέντε περιπτώσεις που τα θύματα αναγνώρισαν τον δράστη) και επέβαλε στην μεν πρώτη περίπτωση την ποινή των 30 μηνών για καθένα από τους 2 παθόντες σε καθέναν από τους κατηγορουμένους και την ποινή των 10 μηνών για καθεμία απρόκλητη σωματική βλάβη και συνολικά κατά συγχώνευση στον πρώτο των κατηγορουμένων την ποινή των 5 ετών και στον δεύτερο την ποινή των 5 ετών και 5 μηνών.

Το Δικαστήριο επίσης επέβαλε στους κατηγορουμένους την παρεπόμενη ποινή της στέρησης των πολιτικών δικαιωμάτων τους για μία 5ετία και την ανικανότητα απόκτησης δημόσιων και δημοτικών αξιωμάτων και θέσεων για μία 10ετία (άρθρο 137Γ ΠΚ) .

Οι δύο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού τους χορηγήθηκε ανασταλτικό αποτέλεσμα λόγω της έφεσης, ενώ το Δικαστήριο είχε ήδη μετατρέψει την ποινή (σε χρηματική).

Το Δικαστήριο με την απόφαση αυτή για ακόμη μία φορά δεν τόλμησε να προχωρήσει στην τιμωρία των ενόχων με την κακουργηματική διάταξη του άρθρου 137Α παρ. 1 και 2 για βασανιστήρια, όπως κατηγορούνταν.

Τα περιστατικά αστυνομικής βίας ιδιαιτέρως εις βάρος προσφύγων και μεταναστών συνεχίζουν αμείωτα και μετά το 2004. Μόνο ένας μικρός αριθμός από αυτά φθάνει στα γραφεία των υποστηρικτικών οργανώσεων και ένας ακόμη μικρότερος αριθμός καταλήγει στις αίθουσες των Δικαστηρίων. Τούτο δε με μηδενική προστασία των θυμάτων, με τεράστιες καθυστερήσεις, με απώλεια βασικών αποδεικτικών στοιχείων και με τα θύματα απόντα, αφού στις περισσότερες περιπτώσεις εγκαταλείπουν την Ελλάδα πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης.

Και η υπόθεση αυτή έφθασε τελικά για πρώτη φορά στο ακροατήριο επτά χρόνια μετά τα γεγονότα.

Στις 14.12.2012 η πολύκροτη αυτή υπόθεση θα υποκύψει και αυτή σε παραγραφή, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά το καθεστώς ατιμωρησίας των ενόχων, όταν αυτοί έχουν το προνόμιο να ανήκουν στις τάξεις της αστυνομίας.

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Στα δίχτυα της αστυνομίας πολυπλόκαμη σπείρα κακοποιών

Ολοκληρώθηκε σήμερα αστυνομική επιχείρηση σε Αττική, Κατερίνη και Θεσσαλονίκη, κατά την οποία συνελήφθησαν τρία μέλη σπείρας κακοποιών που διέπρατταν ληστείες τραπεζών σε Κατερίνη και Φάρσαλα. Η λεία τους ξεπερνούσε τις 330.000 ευρώ ενώ φέρονται να συμμετείχαν και σε περιστατικό τραυματισμού αστυνομικού κατά τη διάρκεια ληστείας.

Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη ενώ προς το παρόν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία καλάσνικοφ, ένα όπλο τύπου ούζι καθώς και πυρομαχικά.

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Αστυνομική επιχείρηση για την υπόθεση των «μπράβων» του Ωρωπού

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. με στόχο να συλληφθούν πάνω από δέκα «μπράβοι» της νύχτας, με αφορμή το περιστατικό ξυλοδαρμού αστυνομικών στον Ωρωπό, τον Αύγουστο του 2011.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, έχουν συλληφθεί έξι άτομα σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί ενταλματα σύληψης. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ανάμεσα σε αυτά τα άτομα είναι οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου που είχε εξελιχθεί τον Αύγουστο..

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Κυριακής, 28 Αυγούστου, κατά τη διάρκεια πανηγυριού, στον Ωροπό, κατά τη διάρκεια ελέγχου που αποπειράθηκε να κάνει μεγάλη ομάδα αστυνομικών, ομάδα υπόπτων «μπράβων της νύχτας» επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν, σύμφωνα με την αστυνομία, τουλάχιστον 10 αστυνομικούς, στέλνοντάς τους στο νοσοκομείο.

Στη διάρκεια της συμπλοκής άγνωστοι άρπαξαν όπλα αλλά και ένα πορτοφόλι αστυνομικού, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα παραδόθηκε στην αστυνομία.

Από την ημέρα του περιστατικού ξεκίνησαν πολύμηνες έρευνες από την ομάδα Δίωξης Εκβιαστών, ενώ κατά πάσα πιθανότητα χρησιμοποιήθηκε και το σύστημα υποκλοπών της ΕΥΠ.

Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
22 συλλήψεις την ημέρα, 654 το μήνα

www.pixhost.org/show/1756/10595716_diasss_533_355.jpg] [/url]

Είναι δεδομένο ότι το συγκεκριμένο σώμα άλλαξε τα δεδομένα, πολλοί είναι αυτοί που ένιωσαν τη ... διαφορά και πρώτοι απ' όλους οι κακοποιοί

Οι ομάδες ΔΙΑΣ μέσα στο τελευταίο 11μηνο έσπασαν τα... κοντέρ σε απόδοση καθώς έκαναν συνολικά 7.194 συλλήψεις που κατά μέσο όρο αντιστοιχούν σε 22 την ημέρα.

Δεν είναι τυχαίο το στατιστικό που λέει πως ακόμη και η συχνή διέλευση αστυνομικών αρκεί να μειώσει την εγκληματικότητα και έτσι εκτός απ' την αποτελεσματικότητα και η διαθεσιμότητα πολλών ομάδων έχει τη σημασία της και έτσι σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου ενώ στις 6 του μήνα υπήρχαν διαθέσιμες 372 ομάδες σύντομα θα ενισχυθούν με ακόμη 70 άτομα.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες, καθώς υπάρχουν ακόμη και προβλήματα με τα ανταλλακτικά και τα καύσιμα των μηχανών, παρά το γεγονός ότι μιλάμε για ανθρώπους που έχουν υποστεί μεγάλη μείωση στο εισόδημά τους, καλό είναι να βλέπουμε και την αποτελεσματικότητά τους.

 

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Μηνύματα
2.702
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
22 συλλήψεις την ημέρα, 654 το μήνα

www.pixhost.org/show/1756/10595716_diasss_533_355.jpg] [/url]

Είναι δεδομένο ότι το συγκεκριμένο σώμα άλλαξε τα δεδομένα, πολλοί είναι αυτοί που ένιωσαν τη ... διαφορά και πρώτοι απ' όλους οι κακοποιοί

Οι ομάδες ΔΙΑΣ μέσα στο τελευταίο 11μηνο έσπασαν τα... κοντέρ σε απόδοση καθώς έκαναν συνολικά 7.194 συλλήψεις που κατά μέσο όρο αντιστοιχούν σε 22 την ημέρα.

Δεν είναι τυχαίο το στατιστικό που λέει πως ακόμη και η συχνή διέλευση αστυνομικών αρκεί να μειώσει την εγκληματικότητα και έτσι εκτός απ' την αποτελεσματικότητα και η διαθεσιμότητα πολλών ομάδων έχει τη σημασία της και έτσι σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου ενώ στις 6 του μήνα υπήρχαν διαθέσιμες 372 ομάδες σύντομα θα ενισχυθούν με ακόμη 70 άτομα.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες, καθώς υπάρχουν ακόμη και προβλήματα με τα ανταλλακτικά και τα καύσιμα των μηχανών, παρά το γεγονός ότι μιλάμε για ανθρώπους που έχουν υποστεί μεγάλη μείωση στο εισόδημά τους, καλό είναι να βλέπουμε και την αποτελεσματικότητά τους.

Σωστα τα λες, απλα ξεχνας ορισμενα αλλα "κατωρθωματα" της συγκεκριμενης ομαδας οπως οι ανοητες, για να μην πω τιποτε αλλο, πρωσαγωγες σε πιτσιρικαδες και πιτσιρικες με τσαμπουκα που δεν ταιριαζει σε αστυνομικο αλλα σε μπραβους της νυχτας, οι επικινδυνοι ελιγμοι, η συστηματικη παραβιαση του κοκκινου φαναριου, οι σουζες (δικαβαλες παρακαλω), το καμακι. Πραγματα που εαν ζουμε στην Ελλαδα και οχι στην Ζουαζιλανδη ολοι εχουμε δει και ακουσει, βεβαια ο καθενας βλεπει το ποτιρι οσο γεματο η οσο αδειο θελει.....
 

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Μηνύματα
16.051
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
γι αυτον τον μπατσο που τον "εφαγε" τοσο αδικα ελλην πολιτης καμμια βιτρινα θα σπασουμε; Ε;

[video]http://blokoteam.blogspot.com/2011/12/blog-post_8315.html#.TvEDXF7j1Ic.facebook[/url[/video]]

Έσβησε και η τελευταία ελπίδα για το Βασίλη. Τον Βασίλη της ΔΙΑΣ, ο οποίος στις αρχές του μήνα έπεσε ηρωικά στο βωμό του καθήκοντος. Το άτυχο παλικάρι έσπευδε σε σήμα για διάρρηξη κατοικίας στην περιοχλή του Ιλίου, λίγα μόλις λεπτά πριν από τη λήξη της βάρδιας του, όμως ακριβώς τότε, στην κεντρική οδό της Αγίου Νικολάου, έδωσε το μοιραίο ραντεβού
με το πεπρωμένο.
Το πεπρωμένο του και τη μοίρα, που προσωποποιήθηκε σε μια γυναίκα οδηγό που δίχως καμία προειδοποίηση έκανε απροειδοποίητη επιτόπια αναστροφή με αποτέλεσμα η πρόσκρουση να είναι αναπόφευχτη.
Παρότι μεταφέρθηκε έγκαιρα στο νοσοκομείο δυστυχώς δεν μπόρεσε ουδέποτε ν' ανακτήσει επαφή με το περιβάλλον, με αποτέλεσμα σήμερα ή αύριο ν' αποσωληνωθεί με τη συγκατάθεση και των γονιών του.
 

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Μηνύματα
17.397
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
γι αυτον τον μπατσο που τον "εφαγε" τοσο αδικα ελλην πολιτης καμμια βιτρινα θα σπασουμε; Ε;

[video]http://blokoteam.blogspot.com/2011/12/blog-post_8315.html#.TvEDXF7j1Ic.facebook[/url[/video]]

Έσβησε και η τελευταία ελπίδα για το Βασίλη. Τον Βασίλη της ΔΙΑΣ, ο οποίος στις αρχές του μήνα έπεσε ηρωικά στο βωμό του καθήκοντος. Το άτυχο παλικάρι έσπευδε σε σήμα για διάρρηξη κατοικίας στην περιοχλή του Ιλίου, λίγα μόλις λεπτά πριν από τη λήξη της βάρδιας του, όμως ακριβώς τότε, στην κεντρική οδό της Αγίου Νικολάου, έδωσε το μοιραίο ραντεβού
με το πεπρωμένο.
Το πεπρωμένο του και τη μοίρα, που προσωποποιήθηκε σε μια γυναίκα οδηγό που δίχως καμία προειδοποίηση έκανε απροειδοποίητη επιτόπια αναστροφή με αποτέλεσμα η πρόσκρουση να είναι αναπόφευχτη.
Παρότι μεταφέρθηκε έγκαιρα στο νοσοκομείο δυστυχώς δεν μπόρεσε ουδέποτε ν' ανακτήσει επαφή με το περιβάλλον, με αποτέλεσμα σήμερα ή αύριο ν' αποσωληνωθεί με τη συγκατάθεση και των γονιών του.

Πολιτικο γεγονος το τρακαρισμα?
Ηταν η γυναικα μελος του ΚΚΕ και του συριζα?  :2funny:
 

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Μηνύματα
16.051
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Πολιτικο γεγονος το τρακαρισμα?
Ηταν η γυναικα μελος του ΚΚΕ και του συριζα?  :2funny:
ακομα μια αχρηστη ελληνιδα οδηγος ειναι βασικα.
και αντρας να ηταν το ιδιο θα ελεγα.
οδηγικη παιδεια [size=15pt]0 [/size]και να τα αποτελεσματα.
 

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Μηνύματα
2.702
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
γι αυτον τον μπατσο που τον "εφαγε" τοσο αδικα ελλην πολιτης καμμια βιτρινα θα σπασουμε; Ε;

[video]http://blokoteam.blogspot.com/2011/12/blog-post_8315.html#.TvEDXF7j1Ic.facebook[/url[/video]]

Έσβησε και η τελευταία ελπίδα για το Βασίλη. Τον Βασίλη της ΔΙΑΣ, ο οποίος στις αρχές του μήνα έπεσε ηρωικά στο βωμό του καθήκοντος. Το άτυχο παλικάρι έσπευδε σε σήμα για διάρρηξη κατοικίας στην περιοχλή του Ιλίου, λίγα μόλις λεπτά πριν από τη λήξη της βάρδιας του, όμως ακριβώς τότε, στην κεντρική οδό της Αγίου Νικολάου, έδωσε το μοιραίο ραντεβού
με το πεπρωμένο.
Το πεπρωμένο του και τη μοίρα, που προσωποποιήθηκε σε μια γυναίκα οδηγό που δίχως καμία προειδοποίηση έκανε απροειδοποίητη επιτόπια αναστροφή με αποτέλεσμα η πρόσκρουση να είναι αναπόφευχτη.
Παρότι μεταφέρθηκε έγκαιρα στο νοσοκομείο δυστυχώς δεν μπόρεσε ουδέποτε ν' ανακτήσει επαφή με το περιβάλλον, με αποτέλεσμα σήμερα ή αύριο ν' αποσωληνωθεί με τη συγκατάθεση και των γονιών του.


Το περιστατικο απο μονο του ειναι θλιβερο, και δεν θελω καν να συζητω ποιος εφταιγε, ειναι ανουσιο απο την στιγμη που ενας νεος ανθρωπος ειναι κλινικα νεκρος (αν καταλαβαινω καλα). Αυτο που πρεπει να καταλαβουμε ολοι ειναι οτι το επαγγελμα του αστυνομικου ειναι ενα δυσκολο και επικινδυνο επαγγελμα, οπως ομως ειναι και αλλα επαγγελματα οπως του πυροσβεστη και του πιλοτου της ΠΑ. Δυστυχως στη χωρα μας αυτα τα επαγγελματα δεν ειναι και καλα αμοιβωμενα, αυτο ομως δεν αποτελει αλλωθι για την καταχρηση εξουσιας που δυστυχως στην χωρα μας προβαινει η πλειοψηφια των αστυνομικων, και οταν λεω καταχρηση εξουσιας δεν εννοω μονο τους ξυλοδαρμους και τα βασανιστηρια, η αναιτια προσαγωγη π.χ μιας παρεας νεαρων στο τμημα μονο γιατι καποιος απο αυτους ειναι νομιμος μεταναστης ειναι καταχρηση εξουσιας, η αναιτια παραβιαση του ερυθρου σηματοδοτη ειναι καταχρηση εξουσιας.
 

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Μηνύματα
33.215
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
γι αυτον τον μπατσο που τον "εφαγε" τοσο αδικα ελλην πολιτης καμμια βιτρινα θα σπασουμε; Ε;

[video]http://blokoteam.blogspot.com/2011/12/blog-post_8315.html#.TvEDXF7j1Ic.facebook[/url[/video]]

Έσβησε και η τελευταία ελπίδα για το Βασίλη. Τον Βασίλη της ΔΙΑΣ, ο οποίος στις αρχές του μήνα έπεσε ηρωικά στο βωμό του καθήκοντος. Το άτυχο παλικάρι έσπευδε σε σήμα για διάρρηξη κατοικίας στην περιοχλή του Ιλίου, λίγα μόλις λεπτά πριν από τη λήξη της βάρδιας του, όμως ακριβώς τότε, στην κεντρική οδό της Αγίου Νικολάου, έδωσε το μοιραίο ραντεβού
με το πεπρωμένο.
Το πεπρωμένο του και τη μοίρα, που προσωποποιήθηκε σε μια γυναίκα οδηγό που δίχως καμία προειδοποίηση έκανε απροειδοποίητη επιτόπια αναστροφή με αποτέλεσμα η πρόσκρουση να είναι αναπόφευχτη.
Παρότι μεταφέρθηκε έγκαιρα στο νοσοκομείο δυστυχώς δεν μπόρεσε ουδέποτε ν' ανακτήσει επαφή με το περιβάλλον, με αποτέλεσμα σήμερα ή αύριο ν' αποσωληνωθεί με τη συγκατάθεση και των γονιών του.

Το σχολιάκι μαλακία κ πλήρως άστοχο.

Εκτός αν είναι πολιτικό ζήτημα ένα τροχαίο.
 

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Μηνύματα
2.702
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Το σχολιάκι μαλακία κ πλήρως άστοχο.

Εκτός αν είναι πολιτικό ζήτημα ένα τροχαίο.
Το συγκεκριμενο μπλογκ εχει πολυ ενδιαφερον και καλο θα ηταν να το δει ο υπουργος ΠΡΟ-ΠΟ, για να δει και πως σκεφτονται οι υφισταμενοι του, πραγματικα αν αυτοι που γραφουν εκει ειναι οντως αστυνομικοι τοτε τα πραγματα δεν πανε καθολου καλα....
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom