Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 407K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
φανταζεστε να περναγε ο δημητρακης  απο το σημειο ελεγχου,,να τον μπερδευαν και να τον τουλουμιαζανε?
:2funny: :2funny:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τυπε εχει φαση αυτο το σκηνικο, το πρωτο καγιεν ειναι λαθος πεσιμο απο σατανικη συμπτωση εχει ιδια πινακιδα 177 νουμερο το δευτερο καγιεν εχει τα κουναβια που περιμενανε στο μπλοκο και τρωνε το ξυλικι  :2funny:

γαμω την τυχη, ιδιο αυτοκινητο ιδια πινακιδα σχεδον και να περνας απο το ιδιο σημειο τη στιγμη που δε πρεπει  :2funny:
αυτα να τα βλεπει ο Σαβρας που λεει οτι εχουμε εδω πολλα καγιεν  :rolleyes:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/files/Image/16-10-2011/resized/pepa_504_355.jpg[/img[/URL]]

[MEDIA=youtube]q-LVxQGLUUg[/MEDIA]

[size=16pt]"Οταν βγώ από την φυλακή θα ξαναβιάσω!"
[/size]
Ο αρχηγός της συμμορίας των ληστών με τα καλάσνικοφ έχει σχέδια για το μέλλον... Είχε προδιαγράψει τι θα συμβεί αλλά εμφανίστηκε σίγουρος στους αστυνομικούς οτι όταν θα βγεί από την φυλακή - γιατί είναι σίγουρος γι' αυτό - θα ξανακάνει τα ίδια και χειρότερα!
Μόλις στα 21 του χρόνια ο ψυχισμός του Αλέξανδρου Πέπα, τον έσπρωχνε να κάνει μόνο κακό. Είχε παραβατική συμπεριφορά και γι' αυτό και είχε αποβληθεί από το σχολείο και είχε αρχίσει από μικρός τις κλοπές. Και έφτασε στα 21 του χρόνια να γίνει αρχηγός μιας από τις πιο αδίστακτες συμμορίες. Αυτής των ληστών με τα καλάσνικοφ που όχι μόνο έκλεβαν σπίτια αλλά και.. ζωές.

"Δεν είχα σκοπό να την βιάσω αλλά νόμιζα οτι με ειρωνεύτηκε και σάλταρα", είπε για την 34χρονη γυναίκα που βίασε επανηλειμένα με την συμμορία του στην Γλυφάδα.

Η γυναίκα έκλαιγε και τον ικέτευε να μην την πειράξει επικαλούμενη τον Θεό.
"Δεν έχω Θεό. Δεν πιστεύω σε θεούς. Μόνο στο τομάρι μου πιστεύω", της απάντησε.

Είπε επίσης στους αστυνομικούς οτι αν δεν τον έπιαναν θα μεγάλωνε την συμμορία του και μάλιστα είχε μεγαλεπήβολα σχέδια.

"Ξέρω την πορεία μου", τους είπε κάποια στιγμή αφήνοντάς τους άφωνους. "Θα μπω φυλακή. Εκεί θα με πλησιάσουν κάποιοι θα με στρατολογήσουν και όταν βγώ θα συνεχίσω. Θα κάνω μεγαλύτερα πράγματα!"

[url=http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=101411&catid=4]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=101411&catid=4[/url[/URL]]

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/files/Image/16-10-2011/resized/pepa_504_355.jpg[/img[/URL]]

[MEDIA=youtube]q-LVxQGLUUg[/MEDIA]

[size=16pt]"Οταν βγώ από την φυλακή θα ξαναβιάσω!"
[/size]
Ο αρχηγός της συμμορίας των ληστών με τα καλάσνικοφ έχει σχέδια για το μέλλον... Είχε προδιαγράψει τι θα συμβεί αλλά εμφανίστηκε σίγουρος στους αστυνομικούς οτι όταν θα βγεί από την φυλακή - γιατί είναι σίγουρος γι' αυτό - θα ξανακάνει τα ίδια και χειρότερα!
Μόλις στα 21 του χρόνια ο ψυχισμός του Αλέξανδρου Πέπα, τον έσπρωχνε να κάνει μόνο κακό. Είχε παραβατική συμπεριφορά και γι' αυτό και είχε αποβληθεί από το σχολείο και είχε αρχίσει από μικρός τις κλοπές. Και έφτασε στα 21 του χρόνια να γίνει αρχηγός μιας από τις πιο αδίστακτες συμμορίες. Αυτής των ληστών με τα καλάσνικοφ που όχι μόνο έκλεβαν σπίτια αλλά και.. ζωές.

"Δεν είχα σκοπό να την βιάσω αλλά νόμιζα οτι με ειρωνεύτηκε και σάλταρα", είπε για την 34χρονη γυναίκα που βίασε επανηλειμένα με την συμμορία του στην Γλυφάδα.

Η γυναίκα έκλαιγε και τον ικέτευε να μην την πειράξει επικαλούμενη τον Θεό.
"Δεν έχω Θεό. Δεν πιστεύω σε θεούς. Μόνο στο τομάρι μου πιστεύω", της απάντησε.

Είπε επίσης στους αστυνομικούς οτι αν δεν τον έπιαναν θα μεγάλωνε την συμμορία του και μάλιστα είχε μεγαλεπήβολα σχέδια.

"Ξέρω την πορεία μου", τους είπε κάποια στιγμή αφήνοντάς τους άφωνους. "Θα μπω φυλακή. Εκεί θα με πλησιάσουν κάποιοι θα με στρατολογήσουν και όταν βγώ θα συνεχίσω. Θα κάνω μεγαλύτερα πράγματα!"

[url=http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=101411&catid=4]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=101411&catid=4[/url[/URL]]

[/quote]

Δεν βρέθηκε κανένας εκεί στην ΕΛ.ΑΣ. να τον καθαρίσει να τελειώνουμε;

Δλδ όχι μόνο έκανε ό,τι έκανε αλλά απειλεί και για χειρότερα.

Μήπως να ξανασκεφτόμασταν τα περί θανατικής ποινής;

Επισκέπτης

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Μονον ενας υπαλληλος θα μπορουσε να γραψει ενα τετοιο αρθρο και μονον ηλιθιοι να το χαψουνε.

Οποτε εσεις οι δυο πιο πανω διαλεχτε τι ρολο βαρατε.

Κοίτα το σκέφτηκα και εγώ ότι μπορεί να είναι πλαστή η είδηση. Ότι κιτρινίζει και ποντάρει στις αντιδράσεις των αναγνωστών. Ειδικά η συγκεκριμένη εφημερίδα και ο ιδιοκτήτης της δεν είναι και το απόγειο της αντικειμενικότηας .....

Αλλά ο αλβανός δεν θα έκανε μύνηση για συκοφαντική δυσφήμιση στην εφημερίδα μετά;

Και με την δράση και τη συμπεριφορά της συμμορίας το αποκλείεις τελείως;

Επισκέπτης
Μονον ενας υπαλληλος θα μπορουσε να γραψει ενα τετοιο αρθρο και μονον ηλιθιοι να το χαψουνε.

Υπαλληλάκια της δεκάρας είναι χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι ηλίθιοι..

Επισκέπτης
Υπαλληλάκια της δεκάρας είναι χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι ηλίθιοι..
Εννοειται.
Και με την δράση και τη συμπεριφορά της συμμορίας το αποκλείεις τελείως;
Αρκει να δεις τι(φερεται οτι)δηλωνει ο Αλβανος και τα συμπερασματα του αρθογραφου.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Γιατί τέτοιος πόνος για την τιμη και υπόληψη του τύπου; Έχεις ιδία αντίληψη για τις δηλώσεις που τυχόν έκανε;
Ας βγει ο δικηγόρος του να τα διαψεύσει και να πουλήσει το προφίλ του μετανοιωμένου...
Τουλάχιστον αυτός πληρώνεται για να το κάνει...

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Πολύ επιθετικοί είστε ρε μάγκες. Τώρα μην το πάμε θεωρητικά και ιδεολογικά. Η κακή αστυνομία, οι κακοί δημοσιογράφοι, η κακή καπιταλιστική διεφθαρμένη κοινωνία κλπ. Οι Αλβανοί (οι συγκεκριμένοι , μην αρχίσουμε τώρα τις γενικεύσεις) κάναν τους βιασμούς ή όχι; Στο τέλος θα πρέπει να τους ζητήσουμε και συγνώμη κιόλας.

Δεν λέω ότι πρέπει να καταπίνουμε αμάσητες τις ειδήσεις ή ότι δεν είναι σικέ. Και μπορεί να είναι και η συγκεκριμένη. Αλλά με την συμπεριφορά που είχαν δεν μου φάινεται πολύ δύσκολο. Τώρα δεν μιλάμε για τις κλοπές που μπορεί να γίναν λόγω ανάγκης επιβίωσης, εξαθλίωσης κλπ και εν μέρει να τους δικαιολογήσει κανείς. Οι βιασμοί όμως δείχνουν κάτι αρρωστημένο στην ψυχοσύνθεση των ατόμων αυτών.

Στο τέλος θα απολογούνται και τα θύματα .....

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
αποπειρα βιασμου 18χρονης στα κατω πατησια απο μαυρο αντρα στις 7.30 το πρωι
ακομα τον πιανει η αστυνομια

Επισκέπτης
Πολύ επιθετικοί είστε ρε μάγκες. Τώρα μην το πάμε θεωρητικά και ιδεολογικά. Η κακή αστυνομία, οι κακοί δημοσιογράφοι, η κακή καπιταλιστική διεφθαρμένη κοινωνία κλπ. Οι Αλβανοί (οι συγκεκριμένοι , μην αρχίσουμε τώρα τις γενικεύσεις) κάναν τους βιασμούς ή όχι; Στο τέλος θα πρέπει να τους ζητήσουμε και συγνώμη κιόλας.

Κάτσε ρε μόρτη γιατί πήρες φόρα.
Ποιος είπε πως όποιος κάνει βιασμούς, φόνους κτλ. είναι αξιέπαινος και θα πρέπει να τους ζητήσει κάποιος συγνώμη?
Πρώτος λέω πως η τιμωρία κάποιων πράξεων δεν καλύπτεται από κανέναν Π.Κ. ΙΜΗΟ.
Μη μπερδεύεις στο μυαλό σου τα πράγματα. Ο ίδιος έγραψες:

Δεν λέω ότι πρέπει να καταπίνουμε αμάσητες τις ειδήσεις ή ότι δεν είναι σικέ. Και μπορεί να είναι και η συγκεκριμένη.

Η συγκεκριμένη κουβέντα από εδώ ακριβώς ξεκίνησε..

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Εντάξει μπορεί να είναι και σικέ τι να πω. Δεν είναι αγγελικά πλασμένος ο κόσμος μας όντως. Ας κάνει μύνηση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Απλά είπα ότι με τη συμπεριφορά που είχαν δεν θα μου φαινόταν και δύσκολο να την έχει κάνει.

Από τη στιγμή που είχανε ανάγει σε χόμπυ το βιασμό τι συζητάμε;  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom