Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 414K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Δεν ειναι απαραιτητο να απαντας σε ολα τα ποστ. Παρτα ενα ενα και προσπαθησε να καταλαβεις τι γραφουν.
200px-%CE%A4%CE%B1%CF%83%CF%83%CF%8E_%CE%9A%CE%B1%CE%B2%CE%B2%CE%B1%CE%B4%CE%AF%CE%B1.jpg

:sunglasses:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Το στυλακι ορισμενων τυπων και τυπισσων
σε προδιαθετει ακομη και αν δεν εισαι τετοιος τυπος
να τους την πεις και να τους την φερεις πισωπλατα.

Σε αυτο δεν φταιει ο αλλος αλλα εσυ που θα του το προκαλεσες.

Επισκέπτης
θα κάνετε gay parade καθημερινά?
Δεν ειμαι γκεη,τωρα για το αν θα βγουν και γκεη απο την μπουζου οι Κορκονεας/Σαραλιωτης δεν το ξερω.

Το σιγουρο ειναι οτι θα πρεπει ειτε να χωθουν σε τιποτε πουρναρια,ειτε να κυκλοφορουν μεταμφιεσμενοι 24/7.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δεν ειμαι γκεη,τωρα για το αν θα βγουν και γκεη απο την μπουζου οι Κορκονεας/Σαραλιωτης δεν το ξερω.

Το σιγουρο ειναι οτι θα πρεπει ειτε να χωθουν σε τιποτε πουρναρια,ειτε να κυκλοφορουν μεταμφιεσμενοι 24/7.

καλά.. προσοχή vigilantes θα σκίσετε κανένα καλτσόν..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τι,θα φοραει και καλσον ο Κορκονεας αμα βγει εξω?
για τον Κορκονέα.. ξέρω όμως κάτι vigilante σαν και του λόγου σου το φοράτε από τώρα..
απόδειξη γιαυτό είναι τα θύματα των επιθέσεων σας... άμαχος πληθυσμός, περαστικοί, εγκλωβισμένοι...
ούτε ένας μπάτσος για το ονόρε ρε γαμώτο????????????

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ου μπλεξεις (με τα ζωυφια):

Διαβάστε τη συγκλονιστική μαρτυρία του Φώτη Δήμου στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία:

«Στις 11 το πρωί, μαζί με τους Βασ. Αθανασόπουλο, Δημ. Αλεξίου και Δημ. Λάμπρη φύγαμε με το αυτοκίνητο από το Γαλάτσι, το αφήσαμε στην Πανόρμου και μπήκαμε στο Μετρό. Όταν βγήκαμε, πέρναγε η πορεία του ΠΑΜΕ. Κατεβήκαμε τη Σταδίου ψάχνοντας για γνωστούς. Γινόταν χαμός, δεν βρίσκαμε κανέναν. Μπήκαμε στο μπλοκ του κινήματος "Δεν πληρώνω". Κι ακολουθήσαμε την πορεία μέχρι το Σύνταγμα.

Κατεβαίνοντας την Πανεπιστημίου για να φύγω, πήρα τη μητέρα μου τηλέφωνο για να μην ανησυχεί. Κοίταξα τις αναπάντητες κλήσεις της στο κινητό. Η ώρα ήταν 1.33. Ακούω εκρήξεις. Ένα τεράστιο μπουλούκι αναρχικών κατέβαινε από το Σύνταγμα προς το μέρος μου. Όλοι έτρεχαν. Και πίσω μας τα ΜΑΤ. Φορούσα μια μπλούζα και το παντελόνι της φόρμας. Και μια ιατρική μάσκα κρεμασμένη προληπτικά στο λαιμό. Μπροστά μου ήταν ο Βασ. Αθανασόπουλος. Του δίνω την ταυτότητα, το δίπλωμα, το πάσο και το κλειδί του αυτοκινήτου να μη μου πέσουν.

Ξαφνικά άρχισαν να επιτίθενται τα ΜΑΤ από δεξιά κι αριστερά. Ρίχνοντας πολλά χημικά μέσα στον κόσμο. Πανικοβλήθηκα. Ζαλίστηκα κι έπεσα κάτω. Προσπαθώντας να σηκωθώ έφαγα την πρώτη κλοτσιά από έναν ΜΑΤατζή. Είδα πολλούς επάνω μου, δεν θυμάμαι πόσους. Με χτυπούσαν. Κλοτσιές στο κεφάλι, σ' όλο το σώμα. Με ψέκαζαν στο πρόσωπο με χημικά. Ο ένας με τραβάει στο πεζοδρόμιο. Ουρλιάζοντας "κάτσε κάτω. Σκάσε. Τα χέρια πίσω". Μου φόρεσε χειροπέδες. Ένας άλλος κουβαλάει ένα σακίδιο. "Τι είναι αυτό ρε; Για να δούμε ρε τι έχει μέσα". Απάντησα πως δεν είναι δικό μου. Το άνοιξε. Είχε μολότοφ.

Με σέρνανε στην Πανεπιστημίου μέχρι τα Χαυτεία. Με πετάγανε πάνω στα κολονάκια. Μία ολόκληρη διμοιρία με χτυπούσε βρίζοντας: "Βρομιάρη, μαλάκα, σκάσε. Θα σε γα....... στη φυλακή σκουπίδι". Επειδή φώναζα ότι δεν είναι δικά μου. Ο ψηλός από δεξιά απαντάει "δεν πειράζει. Ένα δωράκι από μας...". Στα Χαυτεία περίμενα γονατιστός μέχρι να έρθει το περιπολικό. Όταν με χτυπούσαν θυμάμαι που φώναξε ένας "μην τον ακουμπάτε, κάμερες".

Βρίσκομαι προφυλακισμένος στη ΓΑΔΑ, στον 7ο όροφο. Ανάμεσα σε κατηγορούμενους για ληστείες και ναρκωτικά. Μας έφεραν όλους μαζί, αλλά κράτησαν μόνο εμένα. Δεν πίστευα ότι μπορεί να μου συμβεί. Είπαν ότι αντιστάθηκα στη σύλληψη, ενώ με κλοτσούσαν στο κεφάλι και με ψέκαζαν. Με κατηγορούν για την ιατρική μάσκα. Και για μια τσάντα με μολότοφ που δεν είναι δική μου.

Εδωσα αίμα για τους αστυνομικούς που χτύπησαν στου Ρέντη. Ένας κολλητός μου είναι ΜΑΤατζής που δούλευε στην πορεία. Και με κατηγορούν ότι πήγα στην πορεία για να τους χτυπήσω. Συνέλαβαν τον πιο άσχετο».

www.tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%C2%AB%CE%B4%CF%8E%CF%81%CE%BF%C2%BB-%CF%84%CF%83%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CF%84%CE%BF%CF%86-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%83]tvxs[/url]

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.569
Πόντοι
5.565
τέτοια μουνόσκυλα είναι
δεν με εκπλήσσει.
2 σκατοφάρες τους απαρτίζουν: Μανιάτες & Κρητικοί.

Την επόμενη φορά ας τους πιει το αίμα, όχι να δώσει το δικό του.
(Μεγειά και τον κολλητό Ματατζή...θα έχετε πολλά να πείτε μετά από αυτό)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Υπουργειο Προστασιας του Πολιτη  :2funny: :2funny:

Για να το λενε μεταξυ τους και να γελανε το βγαλαν ετσι μου φαινεται...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Τι εγινε σημερα το βραδυ ωρε παιδια και σε καθε 4-5 στενα εβλεπα και περιπολικα?

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Βγηκες εξω και ειπαν να προστατεψουν τους υπολοιπους πολιτες.

Κανανε και κατι καλο.

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
απο το ζουγκλα..

Αθώοι για τα επεισόδια τη νύχτα της «ζαρτινιέρας»
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011, 23:50

Αθώοι σε δεύτερο βαθμό κρίθηκαν από το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης οι τρεις νεαροί που κατηγορούνταν για συμμετοχή σε επεισόδια κατά τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου, το 2006, το ίδιο βράδυ του ξυλοδαρμού από αστυνομικούς του Κύπριου Αυγουστίνου Δημητρίου.

Καταλυτική -ως προς την ετυμηγορία του δικαστηρίου- ήταν η κατάθεση μάρτυρα-αστυνομικού, ο οποίος ομολόγησε -μετά και την ανάλυση οπτικού υλικού- ότι οι συλλήψεις τους έγιναν «κατά λάθος», καθώς, η εντολή που είχε δοθεί ήταν να συλληφθούν τέσσερις άλλοι νεαροί που κινούνταν στην ίδια περιοχή, κοντά στα πανεπιστήμια, και εθεάθησαν να προκαλούν επεισόδια.

Το αξιοσημείωτο, πάντως, είναι ότι ανάμεσα στην 4μελή -αυτή- ομάδα ήταν κι ο Αυγουστίνος Δημητρίου, ο οποίος λίγο αργότερα κατά τη σύλληψή του έπεσε θύμα ξυλοδαρμού. Μάλιστα, στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των συλληφθέντων εκείνων των επεισοδίων περιλήφθηκε κι ο Κύπριος, αλλά η υπόθεση του διαχωρίστηκε αργότερα και εξακολουθεί να εκκρεμεί στα ποινικά δικαστήρια.

Οι τρεις παραπάνω νεαροί, που πρωτόδικα είχαν καταδικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία σε φυλάκιση 16 μηνών με 3ετή αναστολή, από την πρώτη στιγμή υποστήριζαν την αθωότητά τους, λέγοντας ότι οι συλλήψεις του ήταν τυχαίες.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011, 23:53

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom