Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 409K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ε όχι και μια πόλη της καλιφόρνιας το όκλαντ, δε μιλάμε για χωριό  :S

βασικά, πώς άρχισε η σύγκριση με την αμερική? γιατί τα επεισόδια εδώ δε νομίζω να συγκρίνονται με το "κάηκε η πόλη του ΛΑ" (σε σημείο να έρθει ο στρατός), έλεος  :S
επίσης στην αμερική η αστυνομία είναι δημοτική, ο δήμαρχος αποφασίζει τι και πώς.
οπότε δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την "αμερικανική αστυνομία" με την ελληνική.
η μόνη σύγκριση είναι ίσως η αστυνομία μιας πόλης στις ΗΠΑ με την ελληνική αστυνομία, αλλά και πάλι, οι συνθήκες και οι πολιτικές της αστυνομίας σε κάθε πόλη είναι τόσο διαφορετικές που δε θα βρούμε άκρη...

διάβασε τι έγραψε, διάβασε γιατί και πώς απάντησα και βγάλε τα συμπεράσματά σου........
ΔΕΝ τόλμησε κανείς μετά το 90 να κάνει στην Αμερική κάτι ανάλογο με την Αθήνα...
αααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχα

ζήτω οι δικηγόροι.
ααααααααααααχχαχααχχαχααχχαχαχαχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
1
Mυ ετυχε περιστατικο ενω ημουν με το αυτοκινητο σταματημενος στο φαναρι κοντα στην ομονοια να ερθει ενας κοντουλης που πρεπει να ηταν ανηλικος αλβανος και μου πουλαγε μαυρο.Η αστυνομια ηταν 50 μετρα πιο κατω ενω ειχε ακομα πιο κατω αλλο μπλοκο αλλα φυσικα τα εξυναν.Στο τ΄λος θα πουλανε ως πλασιε στα σπιτια την πραγματεια τους.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
το 2009 έγινε από 400 άτομα σε πόλη 500 χιλιάδων ότι έκαναν 2 3 χιλιάρια σε πόλη 5 μυρίων.

και όπως λες στην Αμερική δε θα είχαν που να κρυφτούν.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ..........

Γαμώ τα μακεντόνσκι μου και την αδυναμία που σου έω αλλά τί να κάνω που με αρέσουν τα ξανθιά τραβέλια με μούσια...
Πάμε πάλι...
Τα επεισόδια στο ΛΑ το 1990 ήταν ΕΞΑΙΡΕΣΗ...
Αυτά του Ωκλαντ σαφώς και συμβαίνουν όπως συνέβησαν και στο παρίσι στα προάστια και σε άλλες γαλλικές πόλεις, όπως συμβαίνουν παντού.
Αυτό που λέω είναι ότι μόνο στην Αθήνα μπορεί κάποιος να κρυφτεί σε αει ή να ποντάρει στο φόβο της αστυνομίας μην σκοτωθεί κανείς κατά τις επιχειρήσεις (οι περιβόητοι 10 νεκροί που μου έχει ζαλίσει τον έρωτα ο υ/π) .

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Εκείνη την περίοδο στην Καλιφόρνια υπήρχε ξανά φόβος για γενίκευση όπως το 90....
4 μέρες πρώτο θέμα ήταν τα ράιοτς σε όλα τα μεγάλα αμερικανικά κανάλια.....

Ρε παπάρα σταμάτα να μιλάς για πράγματα που δεν ξέρεις και δεν καταλαβαίνεις.

Δεν έχεις δει riot στην Αμερική αλλά ούτε καν διαδήλωση στην Ελλάδα. Άντε να μην σε ρωτήσω τι έγινε σε πορείες του Πολυτεχνείου πχ το 1980.

Τα riots που λες και λες ήταν αστεία σε σύγκριση με τι έγινε στο LA το 1992.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
να δώσουμε τον ορισμό του πολιτισμένου κόσμου ρε νούμερο;
:uglystupid:
Πολιτισμένος κόσμος είναι εκεί που ο κάθε αριστερουλης έχει δικαίωμα να πει τη μαλακία του χωρις να κινδυνευει να πάθει αυτά που παθαίνουν στο Ιραν.
Απο αυτη την άποψη η Αμερικη ανήκει στον πολιτισμένο κόσμο αλλα σε σχέση με αστυνομίες άλλων χωρών ειναι σαφώς πιο βίαιη.
45 ηταν τα τεμάχια βρε ανόητε μονο απο κακη χρήση του Taser.Xωρις τους πυροβολισμούς και τους θανάτους απο το ξυλικι που ρίχνουν οι μπάτσοι στο US.
Τα νούμερα ακόμα και για το πληθυσμο της Αμερικής είναι πολυ υψηλα.
Αν για ένα νεκρό κάποιοι κάψαν την πρωτευούσα Αθηνα, αυτές οι  διαδηλώσεις των αραπάδων σε μια μόνο δευτερευουσας (για το US)σημασίας πόλη (Oakland) είναι τρίχες αν σκεφτείς τους  δεκάδες νεκρους απο police brutality που έχουν όλες αυτές τις δεκαετίες.
Οποτε καταληγουμε πως αυτο που έγινε στην Αθηνα ηταν ένα τραβηγμένο απο τα μαλλιά και ιδιαίτερα ξεχειλωμενο μπάχαλο
Βρες καμμιά άλλη χωρα να παραθεσεις παπαρολόγε...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
ε όχι και μια πόλη της καλιφόρνιας το όκλαντ, δε μιλάμε για χωριό  :S
Γκουχου, γκουχου, νο κόμεντ.

επίσης στην αμερική η αστυνομία είναι δημοτική, ο δήμαρχος αποφασίζει τι και πώς.

Μπαααα, σε τέτοιες περιπτώσεις κατεβάζουν και το National Guard.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Γκουχου, γκουχου, νο κόμεντ.

Μπαααα, σε τέτοιες περιπτώσεις κατεβάζουν και το National Guard.

δεν είναι και ελ έι αλλά δεν είναι και bumfuck nowhere  :hmm:

άσε που αυτό εννοούσα, ότι για επεισόδια ανάλογα με αυτά της αθήνας σιγά μην κατέβαζαν στρατό, αυτό ήταν το πόιντ μου. από κει και πέρα (όταν δεν κατεβαίνει ο στρατός δηλαδίς), η σύγκριση μου φαίνεται άστοχη  :S

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Εν τω μεταξύ αυτές οι διαδηλώσεις είναι τόσο σημαντικές στην Αμερική που οι μπάτσοι έχουν αλλάξει άρδην τη συμπεριφορά τους στο πιο δημοκρατικο...www.bjreview.com.cn/document/txt/2010-03/16/content_255098_3.htm]NOT[/url] :grin: :grin:   .

"According to the Amnesty International, in the first ten months of 2009, police officers in the U.S. killed [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]45[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] >:cheesy: >:cheesy: people due to unrestrained use of Taser guns." :grin: :grin:

Ήρθαν τώρα και τα φαστιστοειδή αποβράσματα να μας παραθέσουν τα reports της Διεθνούς Αμνηστίας.

Να πούμε τι έλεγε η Διεθνής Αμνηστία για την χούντα και τα βασανιστήρια της;;;

Και ναι 45 θύματα από χρήση του taser σε μία χώρα 310 εκατομμυρίων όπου γίνονται περίπου 15.000.000 συλλήψεις τον χρόνο δεν είναι πολλά.

Το θέμα είναι ότι όλα διερευνούνται και άμα υπάρχει υπόνοια ρατσιστικών κινήτρων αναλαμβάνει το FBI.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γαμώ τα μακεντόνσκι μου και την αδυναμία που σου έω αλλά τί να κάνω που με αρέσουν τα ξανθιά τραβέλια με μούσια...
Πάμε πάλι...
Τα επεισόδια στο ΛΑ το 1990 ήταν ΕΞΑΙΡΕΣΗ...
Αυτά του Ωκλαντ σαφώς και συμβαίνουν όπως συνέβησαν και στο παρίσι στα προάστια και σε άλλες γαλλικές πόλεις, όπως συμβαίνουν παντού.
Αυτό που λέω είναι ότι μόνο στην Αθήνα μπορεί κάποιος να κρυφτεί σε αει ή να ποντάρει στο φόβο της αστυνομίας μην σκοτωθεί κανείς κατά τις επιχειρήσεις (οι περιβόητοι 10 νεκροί που μου έχει ζαλίσει τον έρωτα ο υ/π) .

τώρα τα γράφεις όπως ακριβώς είναι και συμφωνάμε.

σάβρα φίλος από το πανεπιστήμιο μένει εκεί.
είσαι και άτυχος ρε μπαγάσα.......
αστεία ήταν σε σχέση με το 92 δεν ήταν καθόλου αστείο βέβαια να μου δηλώνει ότι πολλοι λευκοί για 2 μέρες δεν τολμούσαν να βγουν απ το σπίτι τους.....

ποποπίκο στην αμερική η οπλοκατοχή σε πολλές πολιτείες είναι νόμιμη... η δε κατοχή και χρήση κάτι σαν σπορ..
Εάν ήταν και στον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο θα μου κάνατε συγκρίσεις για πολίς μπρουταλιτυ.
επόμενος αμερικανογνώστης της πούτσας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
στο θέμα μας πάλι...

τρανσπουτάνα το 4-3 ήταν για να μετατραπεί το κατηγορητήριο από ενδεχόμενο δόλο σε άμεσο δόλο και να κατοχυρωθεί το ισόβιο της ποινής.

[size=14pt]Και με κανένα ελαφρυντικό και άμεσο δόλ[/size]ο να δώ ΠΩΣ σε εφετείο θα ανατραπεί το σκεπτικό της απόφασης για να τον βγάλετε όξω σε 10 χρόνια...  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

κλαψ λυγμ τώρα θα πηγαίνεις για πολύ καιρό επίσκεψη με σαντουιτσάκι στο φιλο σου...  :birdman: :birdman:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τυφλή δικαιοσύνη είπαμε...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Τα σέβη μου!

PS: Λιτότητα και στις εορταστικές εκδηλώσεις φέτος? Γιατί πρόεδρε? Ο λαός θέλει θέαμα! Κάτι πρέπει να γίνει για να κρατήσει το χαμόγελο και ο goalie.

Μετατίθενται !
Αναβάλλονται , δεν  ματαιώνονται !
Ευχαριστώ  εκ  των προτέρων  για  το  μπλε  τζόννυ  που  θα  μου  φέρεις !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom