Και ποιος εισαι εσυ ρε μεγαλε να παιρνεις στα χερια σου το νομο? Αρα αφου επικροτεις την αυτοδικια, εισαι επισημα κατά του πολιτευματος ναι ή όχι? Είναι παρανομη πραξη η αυτοδικια ναι ή όχι?
Εσυ θα κρινεις ποιος γαμαει την οικονομια της χωρας?
Ειπα εγω πουθενα για αυτοδικια?
Σαφως και ειναι παρανομη η αυτοδικια ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ οπως ας πουμε να καις αυτοκινητα η να σπας τζαμια με το προσχημα οτι κανεις επανασταση!
Εγω ειμαιτελειως συμφωνος να γαμανε το κερατο τα δικαστηρια σε οποιον παραβαινει το νομο, Εσυ? Ε φασιστακο? Το θες για ολους η μηπως οι "επαναστατες" να εξαιρουνται και να τυγχανουν ιδιαιτερης αντιμετωπισης?
Σαφως και θα κρινω και εγω ποιος γαμαει την οικονομια της χωρας! Γιατι εγω ειμαι ΜΕΡΟΣ της! Ο αλλοδαπος που πουλαει εξω απο το μαγαζι μου πανω στην κουβερτα διχως να πληρωνει φορους, διχως να πληρωνει ενοικιο, φπα, δεη , οτε, δημ.τελη,διχως να καταβαλει εισφορες για τους εργαζομενους συντοπιτες του που απασχολει και το ΜΑΥΡΟ υπερκερδος που βγαζει το στελνει εξω, αφενως γαμαει πληρως την Ελληνικη Οικονομια και τα Ταμεια, ναι αυτα που τωρα σου κοβουν τη συνταξη,και αφετερου ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ διαπραττοντας σωρεια αδικηματων!!!! Εσυ που κοπτεσαι τοσο για την ισονομια πως κανεις τα στραβα ματια οταν τα αδικηματα τα διαπραττουν αλλοδαποι? Ε φασιστακο?
Εχεις δει πολλους Ελληνες να θελουν να δουλεψουν οικοδομη? Όταν το κάθε τσουλακι που βγαζετε για καφε ντυνεται με Luis Vuitton από τα 15 του, ο ξενος σου φταιει που δεν εχεις λεφτα να το συντηρησεις?
Η γνωστη καραμελα, λες και Ελλαδα δεν υπηρχε πριν την ελευση των αλλοδαπων!
Το οτι το βιοτικο επιπεδο ανεβηκε καποια στιγμη, ηταν φυσικη εξελιξη της αναπτυξης της χωρας για την οποια δουλεψαν και γαμηθηκαν ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ! Βεβαιως και υπαρχουν πολλοι Ελληνες που θελουν να δουλεψουν οικοδομη! Το μονο που ζητουν ειναι ενα αξιοπρεπες μεροκαματο που οι φιλοι σου οι αλλοδαποι ΓΑΜΑΝΕ γιατι ακομη και εκει συναγωνιζονται τον ντοπιο ΑΘΕΜΙΤΑ αφου δε πληρωνουν ΚΑΜΙΑ εισφορα και ΚΑΝΕΝΑ φορο !! Αλλα παλι η αγαπημενη σου ισονομια παει περιπατοοταν προκειται για τους παραβατες αλλοδαπους...
-Μηπως πρεζα δεν υπηρχε πριν τους μεταναστες? Η’ σε χαλασε που χασαν την πρωτοκαθεδρια οι ντοπιοι πρεζεμποροι?
-Πορνεια δεν υπηρχε ή κοπτεσαι που εχασαν οι φιλοι σου οι Ελληνες σωματεμποροι τα πρωτεια?
Και επειδη υπηρχε και πριν τι σημαινει αυτο ρε κοπανε? οτι πρεπει οι παρανομες δραστηριοτητες να αυξηθουν με την ηλιθια δικαιολογια οτι ετσι τα φερνουν βολτα οι λαθραιοι?
Αλλα μαλλον δεν εχεις κανενα προβλημα η πορνεια των αλλοδαπων να ειναι ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ και να διακινδυνευει ολος ο κοσμος απο τη βρωμα και τις αρρωστιες που κουβαλανε οι ανεξελεγκτες και παρανομες μαυρες ας πουμε ε?
και γαμω τις παραλογες λογικες εχεις λεμε!!!
-Οι ξενοι σου φταινε που οι Ελληνες εμποροι αγοραζουν φτηνα ρουχα και τα πουλανε ακριβοτερα από τις μαϊμουδες των μικροπωλητων , ενώ εχουν περιπου το ιδιο κοστος παραγωγης?
Ελα ρε? Σοβαρα???? Ας μου καταργησουν κι εμενα τους φορους τις εισφορες τα ενοικια τα ΙΚΑ ΜΙΚΑ ΣΥΚΑ ΤΕΒΕ κλπ και να σου πω μετα αν πουλαω ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ απο οτι οι ΚΛΕΦΤΕΣ αλλοδαποι που διχως καμια οικονομικη επιβαρυνση σου πουλανε με 1000% κερδος και νομιζεις οτι σου κανουνε χαρη κιαπο πανω! Η ασχετοσυνη σου και οι παροπιδες με τις οποιες βλεπεις την πραγματικοτητα σε κανουν επιεικως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!
- Οι ξενοι σου φταινε που οι πατριωτες γιοι των Βο(υ)λευτων που ψηφιζεις, υπηρετουν στο Λυκαβηττο και στο Πολεμικο Μουσειο για να γαμανε τη Τζουλια?
-Εσυ που δεν γαμας την ελληνικη οικονομια, και τη στηριζεις σαν καλος πατριωτης, δεν πιστευω να’χεις τιποτα mp3 ή κατεβασμενες ταινιες στο σκληρο σου δισκο ε? Γιατι ξερεις, κι αυτό κακο κανει στις (ελληνικες ή πολυεθνικες?) εταιρειες.
κατηγορησε κανεις τους ξενους για τα βυσματα? η παρασυρθηκες απο τον φιλο-ξενικο σου οιστρο?
Οχι δεν εχω ταινιες ουτε τραγουδια κατεβασμενα!
Αλλα για πες μου, ποσο κακο κανουν τα παρανομα CD και DVD που πουλανε οι φιλοι σου οι μαυροι? Εκει δε σε πειραζει ετσι? φασιστα!!!
Ακου φιλε φασιστακο. Το να εισαι φασιστας δεν είναι κακο. Το να εισαι φασιστας επικαλουμενος τη δημοκρατια είναι κακο.
Δεν υποστηριζω την παρανομια ουτε ντοπιου ουτε ξενου πρεζεμπορα, απλα αντιπαραβαλω την αποψη μου με τα οσα ειπες για την «οικονομια» της χωρας.
ακου φιλε παπαρα, το να εισαι μαλακας ειναι δικαιωμα σου! το να εχεις παρωπιδες ειναι επισης δικαιωμα σου! Το να εισαι μαλακας και να προσπαθεις να το παιξεις τιμητης της νομιμοτητας μονοπλευρα ειναι πουστια και φασισμος! το πιασες????
Σωωωωπαααα, οχι απλα υποστηριζεις την παρανομια του ξενου, την επικροτεις κιολας!
Τελος να σου θυμισω πως πολλοι αναρχικοι που συλλαμβανονται, δεχονται τις συνεπειες των πραξεων τους, δεν αναγνωριζουν καμια νομιμοτητα του δικαστηριου να τους κρινει για αυτές και φυλακιζονται. Σε αντιθεση με κατι «πατριωτες» σαν εσενα, που «χεστηκαν» για την Κουνεβα επειδη ηταν ξενη , που κρυβεστε πισω από τα ΜΑΤ, που επικαλεισαι τους αρχαιους Ελληνες, που εξουσιαζεις ειτε ως υπηρετης του συστηματος ειτε ως κυριος εκφραστης του.
Σκοτωθηκαν 4 εργαζομενοι στη Μαρφιν, κι αυτό σε «εξοργισε» ?
Οι εργατες στο Περαμα που σκοτωθηκαν δεν σε πειραξαν?
Τι σου λεω τωρα ε? Λογικα θα εισαι σε καμια παραλια να διαβαζεις το Στοχο.
Σωπα ρε? χαρη μας κανουνε οι αναρχικη που μπαινουν φυλακη οταν δικαστουν για παρανομες πραξεις? Το ακουσαμε κι αυτο!!
Κανεις δε χεστηκε για την Κουνεβα! Αυτο τι σημαινει ακριβως ομως? οτι πρεπει να της παιρνουμε πιπες μια ζωη επειδη επεσε θυμα μιας εγκληματικης πραξης? Το κρατος την αποζημιωσε και ηθικα και υλικα και αμα συλληφθουν οι δραστες θα μπουνε φυλακη! Τι αλλο πρεπει να κανουμε δηλαδη για να μη κλαψομουνιαζετε ολη μερα? Μηπως να εκτελεσουμε προληπτικα ολους τους εργοδοτες? Φασιστα!
Σαφως και συμπονω και τους εργατες του Περαματος! Εσενε ομως δε σε βλεπω να προτεινεις να λαβουν τα ιδια ωφελη που ελαβε η Κουνεβα! Εκει αβαβα? Δεν ηταν αρκετα συνδικαλιστες οι ναυτεργατες ή επειδη δεν ηταν αλλοδαποι γαμωτο σπιτι τους? Ε φασιστα????/
Και για πες μου και κατι τελευταιο, για τους αστυνομικους που σκοτωθηκαν εν ωρα υπηρεσιας απο πυροβολισμους, βομβες κλπ, ποια μεριμνα προτεινεις? Η επειδη αυτοι ειναι ντοπιοι και φορανε και στολη δε τρεχει τιποτα ? Ε φασιστα???? Που το παιζεις και τιμητης της ισονομιας! Γραικυλε!
Εσενα δηλαδη δε σε εξοργισε το καψιμο 4 ανθρωπων ζωντανων εν ψυχρω ε??? Μηπως ητανε για σενα εργατικο ατυχημα? Δε μιλαμε για ατυχημα! Ουτε για προκληση σωματικης βλαβης (κουνεβα) , ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΑΠΕΧΘΗ!!!! Ουτε κρυο ουτε ζεστη για σενα ε καραγκιοζη?
Αλλα τι λεω τωρα, μαλλον θα εισαι σε κανα στεκι να διαβαζεις το ιντυ και να ετοιμαζεις μολωτοφ για να καψεις αγωνιστικα καμια δεκαρια ακομη που εκρινες και αποφασισες μονος σου οτι ειναι φασιστες και δε πρεπει να ζουν! ΦΑΣΙΣΤΑ!
ΥΓ : Για τη συζητηση με τα ΚΝΑΤ, η φαση εγινε το 98 στην επετειο του Πολυτεχνειου και τοτε δεν υπηρχε ΚΚΕ μεσα στο συνασπισμο,ηταν μονο του. Εγινε καθαρα η φαση μεταξυ ΚΚΕ και αναρχικων και φυσικα τα ΜΑΤ.
Στα @@ μας και το ΚΝΑΤ και ο ΣΥΡΙΖΑ
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΟΥ!