Επισκέπτης
Ναι γκαύλα μου,θες να έρθεις για τρίο;!σα πολυ σου ξεφευγουνε οι τονοι τελευταια......μηπως σε σπρωχνει κανεις απο πισω οταν πληκτρολογεις?
Ναι γκαύλα μου,θες να έρθεις για τρίο;!σα πολυ σου ξεφευγουνε οι τονοι τελευταια......μηπως σε σπρωχνει κανεις απο πισω οταν πληκτρολογεις?
Για το πασοκ λες και το νομο λομβερδου????...ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!
Kαψέ ένα μπάτσο να νομίζεις ότι θα ελευθερωθείς,σαν μαλάκας μπορείς!!!..το παθος για τη λευτερια ειναι δυνατοτερο απο τη φραπεδια
ρωτα τη Ζολα την ατιθαση να σου πει ποιους εννοωΓια το πασοκ λες και το νομο λομβερδου????...![]()
![]()
![]()
Κατά βάθος με θες,με ποθείς!!!ρωτα τη Ζολα την ατιθαση να σου πει ποιους εννοω
αχαχαχαχαχαχαχα
βρε ουστ απο δω..... τοιουτε!ντιγκιντανγκα!Κατά βάθος με θες,με ποθείς!!!
Δεν σου κάθομαι να ξέρεις!!!![]()
Παραιτουμαι....
με αιμα δακρυα και ιδρωτα που λεει και ο αγωνιστης sakis!!!ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΩΡΕΣ ΜΕ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΜΕΝΕΣ
Για το 1998 λέμε τώρα έεεε;;;;Τα ξαναλέω εγώ λοιπόν: Σταδίου, λίγο μετά τα Χαυτεία, χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό, τα ΚΝΑΤ κλείνουν το δρόμο με συμπαγείς αλυσίδες (σαν το Π που κάνουν οι μπάτσοι, αλλά με αντίθετη φορά, από μπροστά προς τα πίσω), χτυπούν κόσμο και στη συνέχεια μπαίνουν οι διμοιρίες και συλλαμβάνουν 150 άτομα. Βέβαια, επειδή δεν ξεχνάμε όπως είπε και ο Πλε, το επόμενο πρωί έσκασε μια πολύ ωραία μπόμπα στο συνδικάτο εργολάβων (σιγά μην είναι οικοδόμοι) στην Κάνιγγος.
Μπουζούκα,είναι κ πολλοί ΔΥ που σψοφάνε στην δουλειά(π.χ.αστυνομικοί κ γιατροί)!!!με αιμα δακρυα και ιδρωτα που λεει και ο αγωνιστης sakis!!!
ιδιως αυτες των ΔΥ!!!
τα χοιρινα ρε δε δουλευουνε, βοσκανε.....Μπουζούκα,είναι κ πολλοί ΔΥ που σψοφάνε στην δουλειά(π.χ.αστυνομικοί κ γιατροί)!!!
Ου να μου χαθείς αναρχομπάχαλε!!!τα χοιρινα ρε δε δουλευουνε, βοσκανε.....
το σψοφανε κλινεται οπως το σμπουτσαμ?Ου να μου χαθείς αναρχομπάχαλε!!!![]()
τα χοιρινα ρε δε δουλευουνε, βοσκανε.....
αχ λιγοι πιανουνε το ειρωνικο χιουμορ μου......μεμο ???![]()
![]()
![]()
![]()
μήπως είναι κολλητικό...????![]()
![]()
![]()
![]()
αχ λιγοι πιανουνε το ειρωνικο χιουμορ μου......
Πραγματί δεν ήτανε γιορτή,σφαγή ήτανε....Το Πολυτεχνείο δεν ήτανε γιορτή, οι ΚΝΙΤΕΣ δεν το ξέρουνε δεν ήτανε εκεί