Επισκέπτης
Οχι γιατι δεν υπηρξα ποτε φοιτητης.Δηλαδη ξερεις για το συγκεκριμενο περιστατικο? [φιλοσοφικη?]
Εγω σου μιλαω για το Συνταγμα χθες,και οχι για οτι(κακως)εγινε στην Φιλοσοφικη.
Οχι γιατι δεν υπηρξα ποτε φοιτητης.Δηλαδη ξερεις για το συγκεκριμενο περιστατικο? [φιλοσοφικη?]
Oύτε καν ενδείξεις αλλά τελοσπάντων!!!δυστυχως για σενα, με την συνεχη προτροπη του φιλου σου του ΠΠου, οτι εχω πει το εχω αποδειξει με στοιχεια!
Σε αντιθεση βεβαια με σας που μονο λογια και γνωμες ειστε....
Εγω ημουν στη γωνια απεναντι απο μεγ.βρετανια...καλα ρε τελειως γραφικοι...ενας διπλα στο πανο φορουσε και παραλλαγη και καπελακι με το εθνοσημο...ο"ραμπο" αρχισε να τρεχει απ' τους πρωτους...![]()
Ασε το κνιτοπουλο να λεει...αναφερει ενα περιστατικο...για να θυμηθει τα τακιμια με τους μπατσους το 98 και την παραδοση 150 συντροφων στο κρατος...Οχι γιατι δεν υπηρξα ποτε φοιτητης.
Οχι γιατι δεν υπηρξα ποτε φοιτητης.
Και αυτο...αυτό λοιπόν σας χάλασε την αισθητική σας ...
Προβοκάτσια,έχει δίκιο το κνιτόπουλο!!!Ασε το κνιτοπουλο να λεει...αναφερει ενα περιστατικο...για να θυμηθει τα τακιμια με τους μπατσους το 98 και την παραδοση 150 συντροφων στο κρατος...
Κνιτόπουλο προχώρα γερά!!!ΟΚ ασε το συγκεκριμενο περιστατικο στην ακρη. Ομως τι εχεις να πεις για την παγια τακτικη αναρχικων να κλεβουν καλπες, με τσαμπουκα σε σχολες
Ασε το κνιτοπουλο να λεει...αναφερει ενα περιστατικο...για να θυμηθει τα τακιμια με τους μπατσους το 98 και την παραδοση 150 συντροφων στο κρατος...
Μαριε,Και εγω με την σειρα μου να σε ρωτησω για τα ΑΠΕΙΡΑ περιστατικα,που μερικα αναφερει και ο soisix,ΑΜΕΣΗΣ συνεργασιας τους Κομματος με την Αστυνομια.ΟΚ ασε το συγκεκριμενο περιστατικο στην ακρη. Ομως τι εχεις να πεις για την παγια τακτικη αναρχικων να κλεβουν καλπες, με τσαμπουκα σε σχολες
Μαριε,Και εγω με την σειρα μου να σε ρωτησω για τα ΑΠΕΙΡΑ περιστατικα,που μερικα αναφερει και ο soisix,ΑΜΕΣΗΣ συνεργασιας τους Κομματος με την Αστυνομια.
Που ειναι ΙΜΟ απειρως σοβαροτερα απο μερικες καταδικαστεες ενεργειες καποιων αναρχικων ομαδων.
Δηλαδη τι να λεμε...που δεν μπορουν να συγκριθουν καν.
ΥΓ Εννοειται οτι το χθεσινο ντου στο λιμανι χαρει του απολυτου σεβασμου μου.
Αμα εβλεπες τις φατσες τους,ισως και να μην εκανες αυτην την ερωτηση...αυτό λοιπόν σας χάλασε την αισθητική σας ...
Δεν εχει γινει λες...ημουν μπροστα...τα κνατ δεν τους αφησαν να ανεβουν τη στουρναρη και τους "παρεδωσαν" στα ματ που ειχαν κλεισει τους υπολοιπους δρομους διαφυγης...Αμαν με αυτην την καραμελα!!!! Ουτε που εχει γινει βασικα, κατι σαν αστικος μυθος ειναι.......... Ειμαστε φιλοι με τα ματ και το κρατος, για αυτο παιχτηκε το ξυλο πριν χρονια στο λιμανι
Τί σε κάνει να πιστεύεις ότι τον ενοχλούν τέτοιες φάτσες;;;Αμα εβλεπες τις φατσες τους,ισως και να μην εκανες αυτην την ερωτηση...
αχαχαχαχα γεια σου ρε Κοτεντε των αναρχικων! την επομενη φορα να τους αποκλεισεις απο τα προκριματικα!Αμα εβλεπες τις φατσες τους,ισως και να μην εκανες αυτην την ερωτηση...
Με συγχωρεις αλλα παροτι καταδικαζω τετοιες ενεργειες,και το εγραψα αλλωστε,θεωρω απειρως σοβαροτερο το να δινονται διαδηλωτες στην Αστυνομια,το να κλεινονται πορτες σχολων απο την ΚΝΕ για να μην μπει κοσμος μεσα,την ακατασχετη προβοκατορολογια και πρακτορολογια κλπ.,κλπ.Δεν καταλαβες κατι εγω μιλαω για παγιες τακτικες των αναρχικων στις σχολες.... οχι για 3-5 περιστατικα που εκαναν 2-3 ατομα
Ειναι πολιτικη επιλογη ομαδων του χωρου η εκλογικη αποχη και καποιοι πιο ριζοσπαστικοι το πανε λιγο παραπερα...μη μου πεις οτι κοπτεσαι για το εκλογικιστικο πανηγυρι των σχολων...ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ αντιπροσωπευουν τους φοιτητες...Δεν καταλαβες κατι εγω μιλαω για παγιες τακτικες των αναρχικων στις σχολες.... οχι για 3-5 περιστατικα που εκαναν 2-3 ατομα
Δεν εχει γινει λες...ημουν μπροστα...τα κνατ δεν τους αφησαν να ανεβουν τη στουρναρη και τους "παρεδωσαν" στα ματ που ειχαν κλεισει τους υπολοιπους δρομους διαφυγης...
οι Γενικες Συνελευσεις?Ειναι πολιτικη επιλογη ομαδων του χωρου η εκλογικη αποχη και καποιοι πιο ριζοσπαστικοι το πανε λιγο παραπερα...μη μου πεις οτι κοπτεσαι για το εκλογικιστικο πανηγυρι των σχολων...ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ αντιπροσωπευουν τους φοιτητες...
Και αυτο...![]()
![]()
![]()