Επισκέπτης
νατσουλη? που εισαι να αγορασεις κανα κροταλια?
αντε να κανουμε σεφτε σημερα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Περιμένω..
Ακόμα τη στρογγυλή σφραγίδα στο διαβατήριο ψάχνω..
νατσουλη? που εισαι να αγορασεις κανα κροταλια?
αντε να κανουμε σεφτε σημερα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παπακι, εσυ που εισαι εφοπλιστης και φραγκατος, θες να παμε ενα στοιχηματακι και μαζι?συναντιομαστε οπου θες αγαπητε, μπορεις να φφερεις οποιον θες μαζι σου για μαρτυρα,εγω απλα θα σου φερω το διαβατηριο μου να το δεις!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα οκ, απλα θα παρει λιγο χρονο γιατι το σκανερ πουχω σπιτι δεν τοχω σεταρισμενο, οσο λειπω, συζητηστε και αποφασιστε τι θα πληρωσουν ολοι αυτοι που μου το παιζουνε μαγκακια και πρωτο και καλυτερο το εφοπλιστακι το παπακι! μην το λυπαστε! εχει λεφτα αυτο!!!!Και γιατί δεν σκανάρεις / βγάζεις φωτογραφία το διαβατήριο ρε Μέμο για να το ποστάρεις;;;;
ΤΩΡΑ όμως λέμε........
Μεμάκο άκου κάτι.
Μπορεί να μη γνωρίζω από Λευκορωσίδες,γνωρίζω όμως από τρακτέρια...
Αν κατάλαβες,κατάλαβες..
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα οκ, απλα θα παρει λιγο χρονο γιατι το σκανερ πουχω σπιτι δεν τοχω σεταρισμενο, οσο λειπω, συζητηστε και αποφασιστε τι θα πληρωσουν ολοι αυτοι που μου το παιζουνε μαγκακια και πρωτο και καλυτερο το εφοπλιστακι το παπακι! μην το λυπαστε! εχει λεφτα αυτο!!!!
επιστρεφω λιαν συντομως!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα οκ, απλα θα παρει λιγο χρονο γιατι το σκανερ πουχω σπιτι δεν τοχω σεταρισμενο, οσο λειπω, συζητηστε και αποφασιστε τι θα πληρωσουν ολοι αυτοι που μου το παιζουνε μαγκακια και πρωτο και καλυτερο το εφοπλιστακι το παπακι! μην το λυπαστε! εχει λεφτα αυτο!!!!
επιστρεφω λιαν συντομως!
ΚΟΙΤΑ να δεις μια συμπτωση τωρα,
σε ενα διαβατηριο του 2007(ειναι το καινουριο) με 25 κενες σελιδες, μου βαζουνε τις βιζες διπλες λες και δεν ειχανε χωρο να τις βαλουνε σε καμια κενη σελιδα....
λιγο περιεργο για καποιον που δεν εχει παει ποτε στο Μινσκ....
τς τς τς τς φιδια ο μεμος λεμε!
![]()
υγ, η φωτο θα διαγραφει σε 3 λεπτα
σε ενα διαβατηριο του 2007(ειναι το καινουριο) με 25 κενες σελιδες, μου βαζουνε τις βιζες διπλες λες και δεν ειχανε χωρο να τις βαλουνε σε καμια κενη σελιδα....
![]()
σε ενα διαβατηριο του 2007(ειναι το καινουριο) με 25 κενες σελιδες, μου βαζουνε τις βιζες διπλες λες και δεν ειχανε χωρο να τις
![]()
![]()
πωπω τι εξυπνο παπακι που εισαι συ!!!! μηπως πρεπει τωρα να σου σκαναρω και τις καποτες που εχω χρησιμοποιησει με αναλυση σπερματος απο το γενικο χημειο του κρατους για την ταυτοποιηση?φιδέμπορα, κάθε 2 χρόνιαεσύ;
![]()
αχαχαχαχα καραγκιοζακιαααααα, να γραψετε 100 φορες "δεν ξανααμφισβητω τον μεμακο"!!!
ξεκινα εσυ τις κωλοτουμπες πρωτα και μετα βλεπουμε ;)όχι μπορείς να σκαναρεις και τις άλλες (ενδιαμεσες) βίζες...
ετσι με λεει το παπακι που με λατρευει!εισαι μικρος΄στην ηλικια ή εννοεις το μικρο μεμακο μες στο παντελονι ??
ετσι με λεει το παπακι που με λατρευει!
αχαχαχαχχα
Επιτρέψτε μου μία διόρθωσηέχω προσθέσει και το χαρακτηριστικό συνθετικό "σουργελο" πριν από το μεμακος...
λοιπόν η ερώτηση είναι σαφής:
πας καθε δυο χρόνια στο μινσκ και το παίζεις ειδήμων;