ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
μπαμπα μπαμπα εγω μπορω ενω μιλατε να παω να γαμησω την μανουλα του?
πήγαινε αγόρι μου, είναι παλιόπαιδο δεν έβαλε μυαλό τότε. Δε θα μας ξανατουμπάρει με το κλάμα
μπαμπα μπαμπα εγω μπορω ενω μιλατε να παω να γαμησω την μανουλα του?
Μπηκαν εισαγωγικα αλλα δεν το προσεξες.Κρατάω μόνο ότι πήρα προαγωγή από ακροδεξιός light σε μεσαίο χώρο!
εντελως..Πανικός....????
συμφωνω για τις καμερες...και οσοιειναι εναντιων, ειναι αυτοι που έχουν λογο. η κατι φοβουνται. τις μαλακιας περι ιδιοτικοτητας, εγω τα ακουω βερεσε. Ποια ιδιοτικοτητα? οταν θελου αυτοι που μπορουν σε σκαναρουν ακι απο το διαστημα. κοροειδευόμαστε?
Δημητριος Μαρας του Ευαγγελου
καποιο δεν νομιζουν..Αυτός νομίζω μένει Αργυρούπολη...
ρε μουνοπανα ταγματασφαλιτες,τουλαχιστον σας πληρωνουν καμια υπερωρια για το σπαμαρισμα που κανετε???
χου ρε πικραμενοι σπιτι σας που γαμιεται η καριολα σας με τον καθε περαστικο..
οταν θα βγουν οι ματσετες εχει να πεσει πολυ γελιο λεμε..
απο την σαλονικη δεν ειναι αυτοςκαποιο δεν νομιζουν..
ηδη ξερουν..
καποιο δεν νομιζουν..
ηδη ξερουν..
τιποτε δεν σου γυρναω..απο την σαλονικη δεν ειναι αυτος
μην μου τα γυρνας ρε πλεζουρα
& δικοι μου..εμένα οι μπάτσοι είναι φίλοι μου...
& επειδη αλλαξαμε σελιδα..
ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ
Παρπουλης Χρηστος του Χρηστου
Ποδαρας Δημητριος του Σπυριδωνα
Δημητριος Παταριδης του Ηρακλη
Θεωρώ ότι δημιουργείς πρόβλημα στο φόρουμ με αυτό που κάνεις ... να το έχεις κατα νου...& επειδη αλλαξαμε σελιδα..
ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ
Παρπουλης Χρηστος του Χρηστου
Ποδαρας Δημητριος του Σπυριδωνα
Δημητριος Παταριδης του Ηρακλη
Απο την άλλη οι φιλενάδες μας οι Αγγλίδες, που έχουν γεμίσει την χώρα τους με κάμερες, λένε οτι δεν είναι και τόσο www.inout.gr/showthread.php?t=37596]αποτελεσματικές[/url].Ισως φοβουνται οτι θα γινουμε κατι σαν Ανατολικη Γερμανια με μια ΤηλεΣταζι να βλεπει που πηγαινουμε,ποιον συνανταμε,τι τρωμε και τι ωρα γυρναμε σπιτι.
Και ισως να μην πολυγουσταρουν να ειναι συνεχως κατω απο το βλεμμα ενος τηλεμπατσου-απλα να μην γουσταρουν,και τιποτε παραπανω.
Οι καμερες ειναι περιστολη της ελευθεριας μας και των ελευθερων χωρων,προς χαριν μιας αμφιβολης"ασφαλειας":Εαν(λεμε)θες να κανεις βερια θα πας αλλου-εκτος του ματιου της καμερας.
εχει ρουφιανοκουμπακι..Θεωρώ ότι δημιουργείς πρόβλημα στο φόρουμ με αυτό που κάνεις ... να το έχεις κατα νου...
Θεωρώ ότι δημιουργείς πρόβλημα στο φόρουμ με αυτό που κάνεις ... να το έχεις κατα νου...
Γιατί να το πατήσω?εχει ρουφιανοκουμπακι..
πατατο..
δεν σου τα μαθαινουν καλα στην υπηρεσια..
α,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Πως θα καταλάβεις ένα ρουφιανόμπατσο που κυκλοφορεί δίπλα σου