1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Στα παπαρια μου σε γραφω....Κλαψε για το καβλι που ερχεται τις επομενες μερες..... ;)
μήπως όλα είναι στημένα για αυτό;
Στα παπαρια μου σε γραφω....Κλαψε για το καβλι που ερχεται τις επομενες μερες..... ;)
Εχεις κανει στην ΚΝΕ?...μήπως όλα είναι στημένα για αυτό;
Εχεις κανει στην ΚΝΕ?...
Τι εννοεί τω ποιητή??........
Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του τραυματισμένου αστυνομικού, Στέλιου Μανουδάκη, για το αιματηρό περιστατικό. "Κατάφερα και πυροβόλησα μία φορά, [size=20pt]όμως πάνω στον πανικό, κάποιος μου έπιασε το χέρι και μου το κατέβασε[/size]. Αλλιώς τον ένα τρομοκράτη, τον είχα".
μαλακιες λεει.τι να πει το μπατσακι.Τι εννοεί τω ποιητή??
Τι εννοεί τω ποιητή??
θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους διαχειριστές αυτού του καναλιού και που επιτρέπουν να γράφονται τέτοιες απόψεις για την αξία της ζωής είτε αναφερόμαστε σε αστυνομικούς είτε σε πολίτες, μετανάστες κλπ.Πιστεύω ότι κάθε (υγιής)άνθρωπος (ψυχικά) θα πλουτίζει τις σκέψεις του διαβάζοντας αυτά που βλέπουμε πιο πάνω,προσωπικά αηδίασα με αυτά,και φυσικά δεν πρόκειται να ασχοληθώ ποτέ ξανά.
Γιατί, το ότι κάποιος είναι δόκιμος τον κάνει πιο πολύ θύμα από τον "ψημένο" μπάτσο?
Γιατί διαμαρτύρονται?
Δάσκαλε, σοβαρέψουΑμάν και εσύ, αμέσως να κάνεις κριτική στον συμπατριώτη σου.
Εεεε, προφανώς κάποιος από τους πιτσιρικάδες μέσα στην αλλοφροσύνη τον έσμπρωξε.
Από την άλλη βλέπω ότι η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής διαμαρτύρεται γιατί βάζουν δόκιμους αστυνομικούς σε "μάχιμες" υπηρεσίες για να αποκτήσουν εμπειρία.
Και που να τους έβαζαν ρε παιδιά για εμπειρία;;;
Να θεωρούν το γνήσιο της υπογραφής;;;
Δάσκαλε, σοβαρέψου
Όταν γράφει οτι κάποιος του κατέβασε το χέρι κάτι άλλο συμβαίνει.
Ώρα για σενάρια και θεωρείες
Ωχχχχχ, λες;;;;
Μπα, και να μην το πήρε πρέφα ο ειδικός επί της τρομοκρατίας, ο Καμμένος;
[flash=300,300]]
Τώρα τι δουλειά έχει το λιμενικό και κυρίως οι λαθρομετανάστες που πνίγηκαν με την τρομοκρατία, μόνον εγκέφαλοι σαν και αυτόν το ξέρουν.
Δε ντρεπόμαστε λίγο....
Αλλά αυτός δεν ήταν που είχε γράψει βιβλίο και έλεγε ότι αρχηγός της 17 Νοέμβρη είναι ο Αντρέας Παπανδρέου;;;
Λαθος λογικη..Το ποσο αμοιβης και η παλαιοτητα δεν σχετιζεαι με την αξια της ανθρωπινης ζωης...καταρχην να ξεκαθαρισω οτι απεχθανομαι τους μπατσους γενικα
απο την αλλη ομως μια τετοια επιθεση δεν μπορουμε και να την χειροκροτήσουμε, οτι και να ειναι ειναι παιδια που τα περισοτερα (μιλαω για τα νεα που δεν εχουν ακομα τουλαχιστον την φασιστονοοτροποια του αρχιδομπατσου)αυτα λοιπον ειναι παιδια που περασαν εκει και σαν επαγγελματικη αποκατασταση εμειναν και ειναι σε μια υπηρεσια που με 1000+ € παιζουν την ζωη τους κορονα γραμματα.
Πιο πολυ θα το ευχαριστηθω εαν αντι για 5-6 μπατσακια τρωγανε 5-6 η και 56 καραβαναδες που ειναι αυτοι που δινουν τις εντολες να κατεβουν τα γαμωΜΑΤ να βαρεσουν μαθητες- φοιτητες- εργαζομενους- ακομα και συνταξιουχους.
Αν εχουν τα αρχιδια αυτοι οι κοπριτες γιατι δεν χτυπουν τον χρυσοχοιδη η τον τσιατουρα ? Τους εντολεις δηλ.