ηχητικο ντοκουμεντο :
και εικονα :
Τα καθικια οι κωλομπατσοι ,αντι να τον πιασουν και να του πουν "συγνωμη νεαρε συλλαμβανεστε για προκληση ταραχων και ζημιων" ,"τι δεν θελετε?" , "Καλε μη τρεχετε να φυγετε , καθιστε να σας συλλαβουμε" , " μα καλα κυριε μου ειναι συμπεριφορα να αντιστεκεστε , να μας σπρωχνετε και να χτυπιεστε σαν επιληπτικος".
Οι 3 κλωτσιες και η ακινητοποιηση στο εδαφος που εφαγε , σε 2 μερες θα του περασουν , το μαγαζι/αυτοκινητο κλπ που πηγε να καταστρεψει ή κατεστρεψε χρειαζονται μια ζωη για να φτιαχτουν...
αν και πάω στοίχημα οτι κάποιοι απο εδω μέσα θα την καταβρήκαν με το video. θα τους θυμίζει 7ετία
Κάποιοι πρέπει να ξεπεράσουν επιτέλους τα μετεμφυλιοπολεμικά τους σύνδρομα...
Εγώ άλλο δεν μπορώ να καταλάβω: Πώς στον πούτσο κάθε φορά που σε επεισόδια η αστυνομία ρίχνει και καμια γκλομπιά παραπάνω, αυτός που την τρώει είναι ΠΑΝΤΑ ένας αθώος περαστικός- φοιτητής- απλός αγωνιστής που συμμετείχε στην πορεία και ποτέ μα ποτέ δεν προκάλεσε τους αστυνομικούς ή δεν έκανε καθόλου φασαρία και ΠΑΝΤΑ υπάρχει και μια κάμερα εκεί κοντά που καταγράφει από γωνία λήψης που θα ζήλευε και ο Ντορσέλ και ο Γουντμαν...
ʼσε που τα περί ανηλεούς ξυλοδαρμού μου θυμίζουν το ρεπορταζ του Ευαγγελάτου στα νηπιαγωγεία όπου μια επίπληξη μεταφερόταν ως βάναυση παιδική κακοποίηση...
Τέλος, τα περί παρακράτους είναι τουλάχιστον αστεία...Κάποιοι πρέπει να ξεπεράσουν επιτέλους τα μετεμφυλιοπολεμικά τους σύνδρομα...